ΒΙΝΤΕΟ: Τα προβλήματα της Ζιάς & των παραλιών στο Δημοτικό Συμβούλιο – «Ήπιας κυκλοφορίας» ο κεντρικός δρόμος στη Ζιά. Αντιδράσεις…

35
3266

Αποχώρηση Δημάρχου και συμβούλων πλειοψηφίας -λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης- σε τοποθέτηση της Ι. Ρούφα (θεωρώντας την «εκτός θέματος»)

Γ. Ζερβός: «Αυτά δεν γίνονται ούτε όταν μιλάνε χρυσαυγίτες στη βουλή…»

Το θέμα των παραλιών με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση της ΚΥΑ και η παραχώρηση από τον δήμο στους επαγγελματίες για τρία χρόνια , αλλά και το θέμα του χαρακτηρισμού του κεντρικού δρόμου στη Ζιά ως ήπιας κυκλοφορίας (και συνολικά η λειτουργία της περιοχής με κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, άγρα πελατών κλπ) ήταν στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων στην αποψινή συνεδρίαση του Δημ. συμβουλίου Κω.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία  από τους δημ. συμβούλους της δημ. αρχής (καταψήφισε η μειοψηφία) για τον χαρακτηρισμό του δρόμου στη Ζιά ως ήπιας κυκλοφορίας έγιναν οι παρακάτω τοποθετήσεις:

Δ. Γερασκλής (ο οποίος ήταν και ο εισηγητής του θέματος): «Το μεγάλο ερώτημα που μπαίνει είναι, θέλετε να έχουν τα καταστήματα στη Ζιά κοινόχρηστο χώρο; Αν δεν θέλετε τότε να μην πάρουμε την απόφαση αυτή (ήπιας κυκλοφορίας) αλλά να μην βγάζει κανένας πάγκους έξω και να το κλείσουμε…

Όλη η πλατεία είναι ιδιόκτητη και όταν πάει η Δημ. αστυνομία να ελέγξει κάποιους μας λένε ότι είναι ιδιοκτησίας τους ο χώρος… Σε αυτά πάμε να βάλουμε τάξη».

Ι. Ρούφα: Επιβάλλεται διαβούλευση με την τοπική κοινωνία τους φορείς (ΣΕΠΕ, ΚΤΕΛ, ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ, ΤΕΕ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ κλπ)

Α. Παυλίδης: Θεωρώ τελείως απαράδεκτη την πρόταση. Την ήδη κατεστραμμένη εικόνα (αναφερόμενος σε θέματα αισθητικής, τα οποία έθιξε στην τοποθέτησή του και ο Ν. Κανταρζής διαβάζοντας τους λόγους παραίτησής του από την Επ. Αισθητικής).

Γ. Ζερβός: Αταξία και αναρχία, με αυτή την απόφαση δίνεται λαβή όχι στα 3 αλλά στο ένα μέτρο να κλείσει ο δρόμος.

Τον λόγο πήρε επίσης ο καταστηματάρχης της περιοχής Νίκος Ματθαίος ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση αυτή ευνοεί συγκεκριμένα καταστήματα μόνο και είναι εις βάρος των υπόλοιπων καταστηματαρχών που δεν βρίσκονται στην πλατεία ζητώντας να ληφθούν κι αυτοί υπόψη.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚ. ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ι. ΡΟΥΦΑ

Ιωάννα Ρούφα: «Τα ημίμετρα στην εφαρμογή των νόμων είναι χειρότερα από την παρανομία»

Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου τις παρακάτω παρατηρήσεις.

Το θέμα έρχεται όχι για να λύσει κάποιο πρόβλημα αλλά για να νομιμοποιήσει μιαν παρανομία που ήδη ελέγχεται από τη δικαιοσύνη αλλά και να καθεστωποιήσει στρεβλές αντιλήψεις και πρακτικές.

Η δημοτική αρχή για τη Ζιά δεν έχει καμιά πολιτική πρόταση.

Λαμπρό, απτό παράδειγμα η παράνομη λειτουργία του χώρου στάθμευσης.

Κανένα δημοτικό παρκινγκ δεν λειτουργεί στη Ζιά δηλώνει, πρόσφατα, ο κος Κυρίτσης.

Ζήτημα ημερών να λειτουργήσει δηλώνει ο κος Μαλιλής.

Τρία χρόνια ο Δήμος Κω πληρώνει 1000 ευρώ μηνιαίο ενοίκιο για κάτι που λειτουργεί παράνομα, ηλεκτροδοτείται παράνομα από τον δημοτικό φωτισμό. Έχω στα χέρια μου βίντεο που δείχνει μηχάνημα του δήμου το μεγάλο Σάββατο το πρωί στις 6:15 να κάνει εργασίες στο χώρο. Ποιος έδωσε τέτοια εντολή άραγε; Επίσης έχω στα χέρια μου, αυτοψία της αρμόδιας υπηρεσίας που πιστοποιεί την παράνομη λειτουργία του.

Φιάσκο ο Κανονισμός Αστικής Λειτουργίας δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το νησί παρεμπιπτόντως σας θυμίζω ότι εμείς τον ΚΑΤΑΨΗΦΊΣΑΜΕ. (μέσω αυτού επιβάλατε παρανόμως πρόστιμα πριν αυτός ενεργοποιηθεί! (βλέπε περίπτωση επιχειρηματία στην πλατεία Αγίας Παρασκευής)

Στο δια ταύτα:

Δρόμος ήπιας κυκλοφορίας.

Σας παραπέμπω σε έκθεση της πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις προτάσεις του ΤΕΕ της διοικούσας επιτροπής Μαγνησίας, στην παράγραφο 1 του άρθρου 48 του νόμου 2696/1999 που λέει:

η προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγορεύεται.

Καταλήγω στο άρθρο 39 του ΚΟΚ:

– Οι πεζοί χρησιμοποιούν το οδόστρωμα σε όλο το πλάτος του δρόμου.

– Οι οδηγοί προχωρούν με χαμηλή ταχύτητα που δεν υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.

– Οι οδηγοί δεν πρέπει να θέτουν τους πεζούς σε κίνδυνο.

– Οι πεζοί δεν πρέπει να εμποδίζουν χωρίς λόγο την κυκλοφορία των οχημάτων.

– Απαγορεύεται η στάθμευση εκτός από περιοχές που επιτρέπεται από σήματα»

Ποιο είναι το ζήτημα της Ζιάς; Ο χώρος στάθμευσης και η ομαλή διέλευση πεζών και αυτοκινήτων.

Η ήπια κυκλοφορία έτσι όπως ο νόμος την ορίζει μπορεί να δοκιμαστεί καθώς αυτός ο δρόμος συνδέει το ορεινό Ασφενδιού με την πόλη της Κω και πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί ως άξονας. Στόχο έχει τη διαχείριση του κυκλοφοριακού, τη μείωση των ατυχημάτων την προστασία των πεζών επισκεπτών και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Όπου αυτή εφαρμόστηκε συνάντησε την αντίδραση των οδηγών αλλά και των καταστηματαρχών. Αντίδραση που στηρίζεται σε μιαν ιδιότυπη αντίληψη και που υπονομεύει και την ασφάλεια και το διαχρονικό συμφέρον.

Όπου αυτή εφαρμόστηκε τα αποτελέσματα ήταν θετικά, όπως μαρτυρούν οι έρευνες.

Όλα τα άλλα που έχετε στο μυαλό σας δεν αφορούν στο χαρακτηρισμό της οδού ούτε και τα εγκρίναμε ποτέ όπως ψευδώς καταγράφετε στην απόφαση της ΕΠΖ και θα τα βρείτε μπροστά σας.

Επιβάλλεται διαβούλευση με την τοπική κοινωνία τους φορείς (ΣΕΠΕ, ΚΤΕΛ, ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ, ΤΕΕ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ κλπ)

Οι επιχειρηματίες της Ζιάς πρέπει να κατανοήσουν ότι το συμφέρον τους ταυτίζεται με την βιωσιμότητα και την απρόσκοπτη επισκεψιμότητά της.

Έχουν δε το προνόμιο να επιχειρούν σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Ας μη το καταχραστούν. Ας το προστατέψουν. Οφείλουν να λειτουργήσουν ως παράγοντες και να μην ενδώσουν σε προσωπικές πολιτικές και κοντόφθαλμες αντιλήψεις. Δεν μας τιμά η εικόνα της κρεμασμένης πραμάτειας σε χαλάσματα.

Η δημοτική αρχή το μόνο που θέλει είναι να προστατέψει ένα από τα στελέχη της που συνειδητά και κατ’ εξακολούθηση παρανόμησε. Το ομολογεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Άλλωστε ο κος Μαλιλής έχει παραπεμφθεί στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κω όπου τον Οκτώβρη εκδικάζεται η μηνυτήρια αναφορά της Ελληνικής Αστυνομίας (για τη χορήγηση αδειών του έτους 2016) για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση και τον Φεβρουάριο του 2018 εκδικάζεται η καταγγελία από κατοίκους της Ζιάς για τη χορήγηση αδειών του έτους 2015 επίσης για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Ο κανονισμός αστικής λειτουργίας που ψήφισε η δημοτική αρχή Κυρίτση δεν πρέπει και δεν μπορεί να περάσει στη Ζια. Δεν της αξίζει. Η Ζιά με το σωστό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας μπορεί να αποτελέσει πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον παραδοσιακό χαραχτήρα της.

Στο θέμα των παραλιών που συζητήθηκε στην αρχή η κ. Ρούφα ρώτησε τον εισηγητή κ. Χατζηκαλύμνιο για τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν σε εκμεταλλευτές παραλίας σε Τιγκάκι και Μαρμάρι λέγοντας ότι από τη μια χτυπούσαν την πλάτη στη συμφωνία που έγινε κατά την διαδικασία της δημοπρασίας και από την άλλη έστελναν την δημ. αστυνομία βεβαιώνοντας παραβάσεις.

Στην συνέχεια τέθηκαν θέματα λειτουργίας και μικροπωλητών (‘καραβάν-σεράι» σύμφωνα με τον Α. Παυλίδη)

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε και για το θέμα του (καταρρεύσαντος) ΧΥΤΑ με την δημοτική αρχή να δέχεται τα πυρά από τους επικ. της μειοψηφίας (Ι. Ρούφα, Α. Παυλίδη, Γ. Ζερβό. Ενώ, έναν έντονο διάλογο είχαν μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος με τον Α. Παυλίδη στο θέμα επαναπροσδιορισμού της αφετηρίας των τουριστικών τρένων…)

Τέλος, η «κόντρα» της βραδιάς μεταξύ Γ. Κυρίτση και Ι. Ρούφα έγινε λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης όταν στο θέμα της Συγκρότηση Επιτροπής Ανέλκυσης – Απομάκρυνσης – Εξουδετέρωσης Ναυαγίων ή Πλοίων η Ι. Ρούφα ζήτησε να ενημερωθεί για το πόσο κόστισε και πως πληρώθηκε τελικά η ανέλκυση του γνωστού ναυαγίου δουλεμπορικού σκάφους στην πολεμική σκάλα. Ο Γ. Κυρίτσης θεωρώντας ότι είναι εκτός θέματος (την αποκάλεσε και «ποιήτρια»), στην τοποθέτησή της που ακολούθησε, ζήτησε από τους συμβούλους της πλειοψηφίας να τον ακολουθήσουν εκτός αιθούσης (με τον Γ. Ζερβό να σχολιάζει ότι «αυτά γίνονται μόνο στη βουλή όταν μιλάνε χρυσαυγίτες…»)

Η συνεδρίαση Live:

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο πολιτικος εκβιαστης…..οπως τον αποκαλεσε η δυναμη αλλαγης κυριος κανταρζης εκαμε κωλοτουμπα παλι?παραιτηθηκε ο κανταρζης από την επιτροπή αισθητικης αλλα ειπε ΝΑΙ στα εμπορεύματα στη Ζια…..αρε ψηφαλακια!!!!!!

    • οταν ανθρωποι κανουν 30 χρονια να τελειωσουν ενα πανεπιστημιο,και αυτοι οι ανθρωποι χωνοντε στα δημοτικα συμβουλια,ειμαστε αξιοι της τυχης μας.Να τους χαιρεστε.

    • Με την ανοχή του Δήμου οι μαγαζάτορες κατάστρεψαν με τις παράγκες-μαγαζιά ένα πανέμορφο χωριό για το προσωρινό κέρδος…

      Βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια όλοι αυτοί οι καταστροφείς του περιβάλλοντος της τσαπατσουλιάς και της παράγκας. Οι Κώοι έπαψαν να πηγαίνουν ακόμα και φαγητό μια και ανέβασαν τις τιμές ψηλά στον Δίκαιο και φαγητό της προκοπής δεν βρίσκεις πια.

    • Δυστυχώς καταστρέψατε ότι ομορφιά υπήρχε στην Ζιά. Δεν σας σώζει το παρκινγκ που ο Κωστάκης νοίκιασε σε τιμή ευκαιρίας 1.000 E/μήνα

      Βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας. Δεν προσφέρετε τίποτα το όμορφο και παραδοσιακό, σε λίγο μόλις κάποιο άλλο χωριό που θα προσφέρει κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί και θα τελειώσει το πανηγύρι με τις κακόγουστες παράγκες με τα κομπολόγια και τα τουριστικά. Θα πάθετε όπως οι Καρδάμαινα και οι Κερμετελίδες που ανέβασαν τις τιμές και βαράνε μύγες…

  2. τι θα ελεγε όχι??????? η ανταλλαγη πετυχε!! δημιούργησέ την επιτροπή αισθητικης την οποια και διελυσε και πηρε τα ταξιδάκια….

    • Έτσι που κατάντησαν την ΖΙΑ και τον ΑΣΩΜΑΤΟ για το παραδάκι με τις παράγκες που θυμίζουν Γύφτικο χωριό δεν θα πατάνε τουρίστες..

      Ο Δήμος του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ-ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ και ο σημερινός του ΚΥΡΙΤΣΗ-Προέδρου με την ….ΠAΡΑΓΚΑ κλείνουν τα μάτια στην παρανομία προκλητικά, η Αστυνομία απούσα κυνηγά μόνο την παράνομη στάθμευση, η Πολεοδομία του Δήμου σε μόνιμες διακοπές…. και έτσι ένα χωριό με διάταγμα προστασίας εκείνο της Μελίνας καθημερινά καταστρέφετε με κακόγουστες παράγκες στον βωμό του προσωρινού κέρδους. Και τα τριώροφα αυθαίρετα του ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ στον ΑΣΩΜΑΤΟ παραμένουν ακόμα σαν θαλασσιά φαντάσματα για να μας θυμίζουν τις παρανομίες της εκάστοτε Δημοτικής εξουσίας της πρώην και της νυν…

  3. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΟΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

  4. 27 υπογραφές δεν είναι 27 επιχειρηματίες απο την ζια είναι 3 οικογένειες που υπογράφουν η μητέρα τα παιδια οι παππούδες και κάποια άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ζια. Μήπως τελικά δεν λέτε όλη την αλήθεια? Μήπως αυτή που φωνάζουν προσπαθούν να εξυπηρετησουν προσωπικά τους συμφέροντα και όχι το καλό του χωριού? 20 χρόνια είναι η ζια σε αυτοί την κατάσταση τώρα ξαφνικά τι άλλαξε…

  5. κυριε Κιαρη αποψε επιβεβαιώθηκε ο ορος υποτακτικοι,με εντολη κυριτση και ενώ μιλουσε η κυρια ρουφα οι συμβουλοι της δημοτικης αρχης αποχωρησαν!!! αυτοι μιλουσαν για πολιτικο ηθος.

    • εντολη δημαρχου στα αβουλα οντα της δημοτικης αρχης.ευθυνη ο εκπαιδευτικος κυριος κρητικος αντωνης.ασεβεια και αγενεια στην γυναικα πολιτικο ιωαννα ρουφα.το λιγοτερο που μπορει να ππει καποιος!ντροπη και παλι ντροπη.
      χαιρομαι όμως που επιβεβαιώνουν το ορο υποτακτικοι,με εντολη κυριτση αδειασαν την αιθουσα.τα ποντικι φευγουν πρωτα.

    • Βρε πάτε καλά;;; Μόνο μαζοχιστές θα μπορούσαν να αντέξουν αυτήν την παλαβή να ξερνά χολή και κακία...

      Τσακώνεται με όλους και για όλα από όποια παράταξη πέρασε και το μόνο που ζητά η ψωνάρα είναι να ακούγεται η κραυγή της…

      • Καθε μερα που περνα η κυρια Ρουφα δικαιώνεται σε πολλα θέματα.Για τις.κραυγές και τις αποχωρήσεις απλα δες το χθεσινο βιντεο απο την συνεδρίαση.Ο ειρωνικός κυριος Κυριτσης και οι υποτακτικοι του αποχωρησαν γιατι σεν μπορουσαν να απαντήσουν που πηγαν τα λεφτα…

  6. κλειστες καμερες και στο φασιστικο δημοτικο συμβουλιο.ευγε

  7. Υποτακτικοι εμεις?????Ναι δημαρχε ναι αποχωρούμε ότι πεις διεταξτε……χαχαχαχαχα ρε καταντια λειτουργουν ως ανθρωπάκια.

  8. Ιωαννα πραγματικα τους κανεις πλακα γιατι είναι πολύ λιγοι μπροστα σου.σημερα ξεσκεπαστηκαν σε όλα τα θεματα.ο κανταρζης παραιτηθηκε από την επιτροπή αισθητικης αλλα ειπε ναι στα τραπεζοκαθισματα στη Ζια.ο κυριτσης αποχωρησε αλλα εκεινος ελεγε για τα υψηλα κοστη μονο για ένα σκαφος της πολεμικης σκαλας.αληθεια πως πληρωθηκαν τα 15 χιλιαρικα?κυριτση γατακι εισαι νιαου!
    ……………..η αγενεια του δημαρχου και των υποτακτικων του.

  9. Για ελατε και στην πλατεια στο τινκακι να δειτε τα χαλια σασ με τα τραπεζοκαθησματα στην παραλεια αλλα κσεχασα ειναι πσιφοφοροσ σασ και δεν κανετε τιποτα παλιο κσεφτιλεσ

  10. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΣΟΔΩΝ -ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΟΣΩΝ ΛΕΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ?ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ.

  11. Πραγματικα μεχρι εχθές εκτιμούσα τον κυριο Αντωνη Κρητικό για το ηθος του και την σοβαροτητα του.Πραγματικα νομίζω πως δεν του αξιζει αυτη η μεταχείριση απο τον κυριο Δήμαρχο.Να του δινει εντολές και να εκτελει, να του οριζει ο δημαρχος ποιος θα μιλαει και πότε,να υποδεικνύει ποτε ενα θεμα ειναι εντος και ποτε εκτός.Κρίμα και για την ιδιοτητα του εκπαιδευτικού που έχετε.

  12. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΣΥ.

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ-ΒΟΛΕΥΤΗΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  13. ποιος εδιωξε την RYANAIR?ποιος εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια?ποιος βομβαρδιζει το νησι?

    ποιος γεμισε λακουβες το νησι?ποιος ερημωσε την πολη απο τουριστες?ποιος εφερε την μαυρη νυχτα στο νησι?ποιος εγκατελειψε και σκουριαζουν τα μηχανηματα του δημου?ποιος ευθυνεται για την καταστροφη του νησιου? ποιος καταστρεφει τις πλατειες?ποιος βουλιαζει τον χυτα με την αδιαφορια? ποιος δημιουργει κυκλοφοριακο χαος με τα τρενακια?ποιος επιτρεπει την αναρχια τραπεζοκαθισματα?ποιος ευθυνεται για την εικονα τσαντιρ μαχαλα της πολης,του νησιου?ποιος ευθυνεται για το χαλι των λεωφορειων της κεας?ποιος προμηθευεται αγαλματα με στημενους διαγωνισμους?ποιος ευθυνεται για ττην αποχωρηση-τσιρκο απο το δημοτικο συμβουλειο?Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ !!

  14. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ.

  15. πειτε στον κοσμο τι ρωτησε η Ρουφα..................πειτε γιατι αναγκαστηκε να φυγει απο την αιθουσα σαν κηνυγημενος για να μην απαντησει

    Γιαννη μου η ειδηση ειναι τι ρωτησε η Ρουφα . ο Κυρτσης αποχωρησε για να μην απαντησει. ναι πραγματικα η Ρουφα το χει το πακετο και αυτο το εχει νιωσει η ομαδα Κυριτση εξ και ο πανικος.

  16. η ποιητρια.ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΣΕ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΨΕΥΤΗ.

  17. Κυριε Κιάρη καλημέρα.
    Είμαι μόνιμος κάτοικος Ζιάς αλλά και ιδιοκτητης καταστήματος στη Ζιά και Θα ήθελα σας παρακαλέσω να ανεβάσετε στην ηλεκτρονικη εφημεριδα σας την τοποθετηση-καταγγελια της κυριας Ρουφα από το χθεσινο δημοτικο συμβουλιο για τις ψευδεις βεβαιώσεις του κυρίου Μαλιλή οι οποίες ελέγχονται από την δικαιοσύνη. Σας ευχαριστω πολύ.

    ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο κ. Σ.ΜΑΛΙΛΗΣ…
    https://kosinfo24.wordpress.com/

  18. τι πλακα που ειχε ο Νίκος ρε παιδια επναστατης του γλυκου νερου , και μετα υποτακτικος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

  19. κυριε κιαρη ο απερχομενος την εβαλε να σου κανει μηνυση.η κακια που εχει

    φαινεται.αλλα εκει στην δυναμη αλλαγης ειναι προβατα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ