Καματερός : Λύθηκαν τα προβλήματα με τις παραλίες (ΖΟΕ Αλυκής, δόσεις, πρόστιμα)

26
1657

Καματερός : Λύθηκαν τα προβλήματα με τις παραλίες
Με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει για την παραχώρηση των παραλιών. Συγκεκριμένα :
1. Μπορούν να παραχωρηθούν τμήματα της παραλίας στο Τιγκάκι σύμφωνα με τους περιορισμούς που βάζει μόνο το ΦΕΚ 1024/1997 της ΖΟΕ Αλυκής, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά σε συνομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.
2. Ρυθμίζεται σε δόσεις το αντάλλαγμα προς τους Δήμους.
3. Καταργείται η παράγραφος για τα πρόστιμα.
Γραφείο Τύπου

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εγώ το «Ηλιάκη ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ο 4ος». ΨΗΦΙΣΑ μετά το 3ο και το 4ο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» και αφήνω εσάς τα ζώα να ονειρεύεστε πρόγρ. Θεσσαλονίκη...

      Εγώ ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ», ΨΕΥΤΗΣ σαν τον αρχηγό μου τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ που ακόμα σκίζει τα μνημόνια, σας ευχαριστώ που με εκλέξατε βουλευτή που ούτε στα όνειρα μου δεν έβλεπα και σας υπόσχομαι να ψηφίσω στα τέσσερα και το 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ….!.!.!.!…

    • Πηγαίνοντας στην ΚΕΦΑΛΟ για μπάνιο ένα ζευγάρι θέλει 20€ για βενζίνη συν 8€ για τους ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ=1,5 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...

      Άσε που στα περισσότερα εστιατόρια οι τεμπέληδες σερβίρουν γιαπράκια γιαλατζί κονσέρβα. Πάει η εποχή που πήγαινε η μισή Κως για να φάει ψάρι φρέσκο. Τώρα σερβίρουν τσιπούρες και λαβράκια θερμοκηπίου… Βράστε τους και πηγαίνετε αλλού…..

      • Έτσι με την μανία που γράφεις εκτίθεσαι και φαίνεται ο ψυχισμός σου και τα συναισθήματά σου..Κανένας δεν σε έπιασε απ το λαιμό να κάτσεις..Κοίτα τριγύρω σου πιο βασικά θέματα και κράξε τον εαυτό σου που δεν προσανατολίζεσαι..όλοι σε κατάλαβαν….αυτοφωτογραφίζεσαι..όταν οι επαγγελματίες διωχθούν θα ηρεμήσει η βρώμικη ψυχή σου!ΆΡΡΩΣΤΕ!!!

    • ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΥΝΑΤΆ, ψήφισες το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έκοψες στους συνταξιούχους, στους άνεργους και στους αδύναμους τον ΠΑΡΆ….

      Ψήφισες ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ τα μέτρα του «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» 3ου και τώρα του 40υ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, έρχεται ανασχηματισμός και που ξέρεις σε υπάκουα ανθρωπάκια.. μπορεί να βρέξει και άλλα δωράκια. Ψήφισες σαν ζωντανό, σαν λιμασμένος για καρέκλα, δεν πέφτει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση και εσύ παραμένεις βολευτής που ούτε στα όνειρα σου δεν το έβλεπες… Πρόσεξε όμως, με τις πολλές υποκλίσεις με ένα θυμιατό γίνεσαι παπάς και με το στήσιμο στα τέσσερα σαν τετράποδο γίνεσαι ένα άβουλο ανθρωπάκι που χρόνια ξεγελά τον κόσμο παριστάνοντας τον «ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!»…

  1. Πρώτα η υπουργική απόφαση απαγορεύει και έρχεται ο σωτήρας για να τα φτιάξει. Δεν μπορούσε να γίνει σωστά από την αρχή για να υπάρχει η υποχρέωση στον σωτήρα. Μια από τα ίδια είσαστε οι αριστεροί.

  2. Στις παραλίες της Κεφάλου οι νταβ@δες ομπελλάδες έφτιαξαν κλειστή κλίκα εκμεταλλευτών, για τους πολίτες καμιά πρόνοια ΚΑΜΑΤΕΡΕ;

    Οι τιμές στα ύψη, 8-10€ η ομπρέλα και η καταστροφή του περιβάλλοντος με αυθαίρετη διάνοιξη δρόμων, παρκινγκ και κοπή κερδών χωρίς κανένα έλεγχο από κανένα βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. Έχουμε κόψει προ πολλού να πηγαίνουμε για φαγητό και μπάνιο στην Κέφαλο και τα άδεια μαγαζιά το δείχνουν.

    • Σε κάθε θέμα ή με ποδηλατόδρομους,ή με Ομπρελάδες ,ή με κάτι ήσσονος σημασίας σε σχέση με την πραγματικότητα βγάζεις τα απωθημένα σου,τα μαύρα εσώψυχα σου,λασπολογώντας…για πες μας και την ιδιότητα σου?Ράμπο,ή Ζορό την έχεις δει???Πήγαινε να ηρεμήσεις και άσε την Κοινωνία,την αγορά και τον κόσμο να τιμωρήσουν αυτούς τους νταβάδες,αλλά μέχρι τότε εσύ δείχνεις πιο μεγάλος νταβάς και Ζορό του πληκτρολογίου!!

  3. ...... ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ. Μέσα στην κρίση 8€ η ομπρέλα στον Παράδεισο, 7€ στην Καμήλα - Μάρκος, 6€ στον Άγιο Στέφανο...

    Νομίζουν ότι ξαφνικά η ΚΕΦΑΛΟΣ έγινε η ΨΑΡΟΥ ΤΗΣ ΜΥΚΌΝΟΥ. Αυτοί οι κλέφτες, θα διώξουν όσους τουρίστες έμειναν στην Κω. Εγώ έπαψα να πηγαίνω και προτιμώ το Τιγκάκι που η ομπρέλα είναι 3€ ή ακόμα και δωρεάν μερικές που με 5€ παίρνεις 2 τοστ και 2 αναψυκτικά και χωρίς να θέλω και 20€ για βενζίνη… Ο ΔΉΜΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

    • Κάθησε κάτω απ την Ομπρέλα ,γιατί σε πείραξε ο ήλιος κρατικοδίαιτε!!!

      Δεν κυκλοφορεί ούτε άνθρωπος τα βράδια έξω,έχουν πάθει την πλάκα τους όλοι..χθες μου έλεγε Λιμενικός ότι στο Λιμάνι ήταν νέκρα με τέτοιον καιρό ….Τα sites όλα και τα φόρουμ έχουν τρελαθεί με την Οικονομική καταστροφή που συντελέστηκε με τα All Inclussives ,με την διαφθορά που συναίνεσε να καταστραφεί ο εμποράκος και συ τα βάζεις με τους Ομπρελάδες της Κεφάλου,που ενοικιάζουν άμμο,που καθαρίζουν σκατά,που τους παίρνει ο αέρας την περιουσία τους,που τους τρώει ο ήλιος,που δεν ξέρουν αν αύριο έχουν το κομμάτι τους.Σαν κάτι ηλίθιους του λόγου σου,με ψυχαναγκαστικά σύνδρομα ,δεν θα βρούμε άκρη.Όλα είναι σωστά τριγύρω σου,αλλά οι Ομπρελάδες της Κεφάλου φταίνε.

    • ΖΩΝΤΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...

      όχι μόνο δεν βλέπει τα καταστροφικά νούμερα της Οικονομίας,που είναι τόσο μεγάλη η καταστροφή που δεν πρόκειται να αντιληφθεί τίποτα για πολλά χρόνια.θα μας επηρεάζει μέχρι 80 χρόνια και όλα θα έχουν ξεπουληθεί με τον υπερταμείο..
      Σωρευτική ύφεση 25%, η ανεργία κόντεψε να αγγίξει 30% επί σωτήρα παπαδήμιου,αυτό το ανθρωπάριο ασχολείται με τους Ομπρελάδες της Κεφάλου,όταν στην καύκα του κυριαρχεί γενική συσκότιση!!!

    • Όχι, δεν έχουν αρκουδάκι οι μικροαστοί. Μόνο σκουπίδια. Σε τρόφιμα, σε ιδέες, σε τρόπο ζωής, σε πράξεις. Την ξέρω απέξω κι ανακατωτά την Αδελφότητα (…). Τρέμει μην πιαστεί κορόιδο και πάντα πιάνεται. Υπεκφεύγει. Στρεψοδικεί. Αναβάλλει. Υποκρίνεται. Ζητάει τα πάντα και δε δίνει τίποτα. Παριστάνει τη Δίκαιη…πρόθυμος να σπιλώσει την άπορη κακομοίρα.
      Νομίζει πως είναι διπλωμάτης και πως λύνει γόρδιους δεσμούς, στην ουσία όμως ξεμπερδεύει μόνο τον εαυτό του και τρελαίνει όλο τον κόσμο γύρω του.
      Είναι αμνήμονες εκεί που τους συμφέρει, αλλά οραματιζόμενοι το μέλλον δε ζουν ποτέ ένα παρόν της προκοπής.Χτίζουν ντουβάρια. Αγοράζουν οικοπεδάκια. Δεν ψάχνουν τσάντες, γιατί σπάνια ερωτεύονται και όπως όλοι οι βλάκες, ποτέ δε νιώθουν ανίσχυροι.
      Αφιερωμένο εξαιρετικά στους κυνηγούς Ομπρελάδες με vitara!!!

  4. κ.Καματερέ προσπάθησα να τηλεφωνήσω σε Κτηματικές υπηρεσίες για λεπτομέρειες...

    ..μιας και στο Δήμο μου λένε ,ότι η απόφαση είναι αυτή που δημοσιεύθηκε χθες.Κανένας δεν απαντούσε …και μετά κατάλαβα ότι ξεκίνησε το τριήμερο απ το μεσημέρι!!!ξέρετε αυτή η όαση του Δημόσιου κορβανά με τις αργίες…οι ‘ταλαίπωροι’ του Δημοσίου έτρεξαν να χαλαρώσουν κάτω απ τις ψάθινες των Ελληνάδικων παραλιών με τις διώροφες ξαπλώστρες.Την νέα αναπτυξιακή τάση της αγοράς. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

  5. Καματερέ είσαι η μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, γιατί λες πάλι ψεματα, σήμερα ο Σεγραίδος στο ραδιόφωνο χτυπιόνταν ότι δεν έγινε τίποτα

  6. Ηλιά γερά!!Μην σταματάς να μοιράζεις εγκεφαλικά στους φασίστες!Τους έχουμε ταράξει στη φάπα!ΦΑΠ!!

  7. Καματερέ πάρε τα Κουβαδάκια σου και τα Μπουζουκάκια σου και αδιάζετέ μας τη γωνιά ομάδα αποτυχυμένων πρώην Πασόκων Αριστερών

  8. Καματερε μας δουλεύεις. Ελα μια βόλτα απο το τιγκακι να μας τα πεις απο κοντά. Και όποιος δεν θέλει να πληρώσει 3ευρω την ξαπλωστρα υπαρχει χορός και σκιά κάτω από τα δέντρα. Δεν ρώτησε όμως κάνεις το πόσο που πληρώνουνμε οι ομπρελαδες την άδεια τής παραλιας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ