Σεβ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : Μια μικρή και αναξιόπιστη ομάδα περιφέρει την εμπάθεια και τη μιζέρια της με ψεύδη και ανακρίβειες για τη Μαρίνα

49
2274

Σ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : “Μια μικρή και αναξιόπιστη ομάδα περιφέρει την εμπάθεια και τη μιζέρια της με ψεύδη και ανακρίβειες.”

Ο Πρόεδρος της Μαρίνας κ. Σεβαστιανός Μαραγκός, απαντώντας στην ανακοίνωση της παράταξης “Όραμα” έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μία μικρή και αναξιόπιστη ομάδα, περιφέρει την εμπάθεια και τη μιζέρια της, χρησιμοποιώντας ψεύδη και ανακρίβειες.

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται για τους διαγωνισμούς στη Μαρίνα, στηρίζονται στη νομολογία, εγκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μαρίνας και είναι πάντοτε υπό την έγκριση του Επιτρόπου.

Να υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία ένταξης στη δικαιοδοσία του Επιτρόπου ήταν υποχρεωτική αλλά η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε συμμορφωθεί με όσα προέβλεπε ο νόμος.

Κάποιοι δεν ήθελαν Επίτροπο στη Μαρίνα και όλοι αντιλαμβάνονται γιατί.

Έπρεπε να έρθει η Νέα Δημοτική Αρχή για να επιβληθεί το αυτονόητο, δηλαδή η νομιμότητα.

Οι ίδιες νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, με την έγκριση του Επιτρόπου, ακολουθήθηκαν και στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών είσπραξης τελών ελλιμενισμού σκαφών.

Είναι φυσικό όλα αυτά να μην αρέσουν στο “Όραμα”, γιατί όλοι μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Μαρίνα έχει μπει σε μια νέα εποχή, έχει συγκεκριμένη και δεδομένη αναπτυξιακή στόχευση.

Η Μαρίνα, ως εταιρεία, είναι απόλυτα συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Παρουσιάζει αύξηση εσόδων, προσελκύει νέα συμβόλαια, έχουν αναβαθμιστεί ο ρόλος αλλά και οι προοπτικές της μέσα από διεθνείς συνεργασίες.

Η ανακήρυξή της ως δεύτερη καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης και το γεγονός ότι η Γαλάζια Σημαία κυματίζει για 8η χρονιά στη Μαρίνα της Κω, επιβεβαιώνουν την πρόοδο που έχει συντελεστεί.

Δικαιώνουν τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυρία Ρούφα τι έγινε? έπρεπε να βάλετε στον επίτρπο τη Μαρίνα από το 2011 και δεν είχατε μπει και τώρα μιλάτε κιόλας? Ντροπή σας….
    Ένας απλός δημότης

    • Ο μαραγκος δεν επρεπε να προεδρευει στην μαρινα.Εχει τοσες υπηρεσιες να παει.Γιατι του αρεσει στην στην μαρινα::πονηρευτητε,απονηρευτοι.

  2. την τάπωσε την κυρία Ρούφα. Κυρία Ρούφα αφήστε ήσυχη τη Μαρίνα, αφού δε μπορείτε να βρείτε κάτι κακό, ασχοληθείτε με κάτι άλλο, φιλικά παντα και με όλη την καλή διάθεση. Σας γυρνάει μπούμερανγκ.
    Μία φίλη σας.
    Θα σας τα πω και από κοντά

    • ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΦΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΗΜΑΖΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΦΕΤΟΣ.

    • ιωαννα τους εχεις στειλει.εχουν χασει τον υπνο τους.μαζι σου μεχρι τελους.ο κοσμος δεν τους θελει.

  3. προεδρε δωσε καμια αναθεση και στη πολη ολο σε κεφαλιανους τις δινεις.ελεος.ειδικα την μια την μεγαλη 21 χιλιαδες ευρω!!!!!!!
    ταισε και εμας!!!
    καλοριζικο το μηχανακι σου

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ? ΠΩς ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕ ΤΩΡΑ???? ΝΤΡΟΠΗ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

  5. ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑ.ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ 1.ΟΟΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝ-ΟΚΤ ΕΙΝΑΙ

    ΣΥΝΟΛΟΝ 50.000 ΕΥΡΩ!!!!!! 190.000- 50.000=140.000 ΕΥΡΩ!!!!!!! ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ?ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΔΕΥΕΤΕ ΡΕ?

  6. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΣΟΔΩΝ -ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΟΣΩΝ ΛΕΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΛΙ?ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.ΑΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ 2010-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!
    ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

  7. Προς το φωστηρα με τους υπολογισμους τυπου » τρεις το λαδι τρεις το ξυδι τρεις κ το λαδοξυδο» . Μηπως ο διαγωνισμος ειναι για ενα χρονο , για δωδεκα ατομα και το κοστος συνυπολογιζει και ολες τις εισφορες υπερ του ΙΚΑ? Με τα μυαλα που κουβαλατε σας βλεπω παλι να καταληγετε στους αομαδες και τους καμπινεδες οπως το 1965!!!!! Κακομοιριδες

    • ΕΚΗ ΕΙΝΕ ΟΛΟΙ ΡΟΦΙΑΝΗ.ΤΑ ΗΔΑΕ ΤΑΑΤΕΙΑ ΜΟΥ.ΚΜΟΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΙΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΡΟΥΦΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ.

  8. Ντροπή τα ψεματά σας. Είδα τη διακηρυξη απο περιεργια. 15 υπάλληλοι θα προσληφούν και ο άλλος από μόνος του βγαζει συμπέρασμα ότι είναι 5,χαχχχχχχχα. Δες τη διακήρυξη άσχετε ψεύτη και μετά μίλα, αμόρφωτε. Η εταιρία έχει ποσοστό κερδους όπως προβλέπεται,τα αλλα τα παίρνουν οι υπάλληλοι, ψευτες, συκοφάντες. Μαραγκέ χώνε τους, μην τους λυπάσαι. Ρε άνθρωπε μου εσύ ξεστραβώσου και δες τους ισολογισμούς στο ιντερνετ, μας ταπρηξες πια. Και μετα βούλωστο επιτέλους. Ότι του φανει του Λωλοστεφανή

    • ειναι για ολους τους επαγκελματιες και οχι να διαφημιζουμε μονο των φιλων μας.

    • ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ??ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
      ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΚΙΣΕΙ..ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ! ΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
      ΒΑΣΙΛΕΥΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ>
      ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΜΠΛΑΚΗΚΑΤΕ!
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ!

  9. Πες τα τους ρε Πατκιουτ, γιατι θα ξεχασουμε αυτα που ξεραμε. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι, πετάει μια μπαρούφα ο καθε ασχετος εδω μέσα, γινανε όλοι φωστήρες. Εσυ Ο Γάτος ο εισαγγελέας εισαι και τα ξερεις όλα; Νούμερο και συ… Μαραγκέ χώνες τους αλύπητα, ετσι θέλει

  10. Τόσα ψέμματα και ψεύτικες κατηγορίες ούτε ο Πινόκιο, σε λίγο με κάθε σου ανάρτηση θα μεγαλώνει και η μύτη σου! Ο Μαραγκός όχι μόνο σε βάζει στη θέση σου, αλλά σου θυμίζει και πόσο ανίκανη είσαι με τόσες ψεύτικες ειδήσεις που βγάζεις. Τωρα που θα σουρθει και η μηνυσούλα για συκοφαντία έλα πάλι να παρακαλας να αποσυρθεί…

  11. Κάθε μέρα πρωτοσέλιδα….Αλα κάντε και καμία δουλειά όλα τα μηχανήματα του δήμου είναι σε εξωτερικά συνεργεία θα γελάσει και η παρδαλή κατσίκα φέτος πιο πολλά είναι δεξιά αριστερά παρά στο εργοτάξιο

  12. κοιτά να συμμαζέψεις και κανένα σκουπιδιάρικο περνάνε και αντί να καθαρίζουν βρομάνε την πόλη από αυτά που αφήνουν κάτω

  13. Λοχία αυτο που λες σου γυρνάει μπούμερανγκ. Το οτι ειναι δεξιά αριστερά σημαινει οτι ειναι σε δουλειες, όχι οτι κάθονται. Έλα εσυ ο ξύπνιος με τον επιτροπο απο πανω σου που θελει 5 μηνες να εγκρίνει μια μικροεπισκευή και φτιάξτο, αχλάδα.

  14. 16.22 16.27 16.30 ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΜΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 18.07 18.11 18.45 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΜΝΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΜΑΡΑΓΚΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΜΕΤΡΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ. ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ ΣΑΣ

    • Τι να μασ πεισ κοι εσει σιχαματα του προεδρου τισ κγπ διογμενοσ απο παντου ειναι Κοντοσ πσαλμοσ αλληλουια προσοχη ι μελισεσ στιμπανε στο προφιλ γραφισ καλα χαχα

  15. Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

    ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!

  16. Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

    ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΚΑΜΕΡΕΣ!!ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ!!!

  17. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!!!

  18. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?

    • Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ

  19. Οχι μονο πιασατε πατο αλα τον τρυπησατε κιολας
    Οκοσμος του νησιου καταλαβε πραγματικα …………………..

  20. ΚΥΡΙΑ ……………..ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ.

  21. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧ….

  22. Μεγαλοι ……. υποστηριζουν οτι εφαρμοζουν τον νομο αποκλειστικα και μονο σαυτους που δεν τους υποστηριζουν οι δικοι τους μπατε σκυλοι αλεστε ….. δεν θα πω για την μαρινα ….το πιο απλο παραδειγμα τραπεζοκαθισματα τζαμαριες στα δικα μας παιδια κυνηγατε μονο αυτους που δεν σας…….. ξευτιλες ομως να θυμαστε κατι ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο Λ Α ΜΑ Ο Λ Α ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

  23. Βασικα οχι και ομαδα…καποιο ατομο η καποιοι που ετρωγαν καλα εκει πρην πας παρασυρουν και τη Ρουφα .Η πλακα ειναι οτι κανουν αντιπωλητευση σε ενα χωρο που πραγματι λειτουργει καλα στο δημο.Ειναι απο τα πραγματα που ειμαστε περηφανοι στο νησι,να φανταστητε δηλαδη τι εχασαν αυτοι που βαζουν λογια.Ο κοσμος πια ξερει τον καθενα.Οσο για το Οραμα ειναι αστειο….η Ρουφα και ο Πης εμειναν.που ειναι ο Πρωην δημαρχος και τα πρωην μεγαλοστελεχοι?Την εχουν κανει ναι η οχι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ