ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ O θρύλος του NBA, AUDIE NORRIS στην Κω – Το ηλιοβασίλεμα στη Ζιά. Οι συμβουλές & τα μυστικά του προς τα παιδιά του camp

4
2194

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

O AUDIE NORRIS ΣΤΗ ΖΙΑ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ / video

O AUDIE NORRIS ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ / video

Click to enlarge image 888888888888888888888888.jpegΤα Αξιοθέατα της Κω, το ηλιοβασίλεμα της Ζιας, τα καντούνια ,όμορφες γωνιές του νησιού μας και την ιστορία μας είχε την ευκαιρία ο διεθνής μπασκετμπολίστας να θαυμάσει στην πρώτη περιήγηση του στο νησί μας.

Ο Audie Norris δήλωσε ενθουσιαμένος με την ιστορία της Κω, την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων και όπως ο ίδιος μας είπε λατρεύει την ελληνική κουζίνα και εντυπωσιάστηκε με τα τοπικά προϊόντα που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και δήλωσε πως θα γίνει σίγουρα πρεσβευτής της ιστορίας της φιλόξενης Κω.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ AUDIE NORRIS CAMP ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ / video

Ενθουσιασμένα δηλώνουν τα παιδιά από την συμμετοχή τους  στο 3μερο μπασκετικό  camp υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ

Οι συμβουλές του διεθνή μπασκετμπολίστα Αudie Noriis μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τους και τα παιδιά προσπάθησαν να αδράξουν κάθε συμβουλή του διεθνή παίκτη ΝΒΑ προσπαθώντας να μυηθούν τεχνικές και  μυστικά που τους έδωσε.

ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑUDIE NORRIS ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΩ /video

Σημαντικές συμβουλές στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο Audie Norris Camp έδωσε ο δειθνής μπασκετμπολίστας ο οποίος τους επισήμανε τα μυστικά επιτυχίας στο μπάσκετ

δηλαδή, την αγάπη για το άθλημα, οι πολλές προπονήσεις ακόμα και σε αυλές και υπαίθριους χώρους και το κυριότερο να ακούν τους προπονητές τους. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στις συμβουλές και τεχνικές που τους έδειξε με την βοήθεια του Κώστα Χαρίση μιας και τα πόδια του λόγω τραυματισμών δεν του επιτρέπουν τα άλματα. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι προπονητές της Κω του έκαναν έκπληξη ένα πανό με τις φανέλες των ομάδων που έπαιξε ο διεθνής παίκτης ζητώντας του να το υπογράψει και να αναρτηθεί στο κλειστό γήπεδο ως ανάμνηση του camp.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ