ΔΕΙΤΕ Την κατάθεση της επικ. του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ι. Ρούφα για τον διαγωνισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

37
1410

Διαβάστε την κατάθεση-υπόμνημα της Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ιωάννας Ρούφα για την υπόθεση του διαγωνισμού διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών από το ΔΟΠΑΒΣ το 2016
«Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι όταν η πολιτική λειτουργία μιας δημοτικής αρχής διέπεται από σκοπιμότητα διαπράττει «λάθη» για να την εξυπηρετήσει.
Σκάνδαλο, χαρακτηρίσαμε τον συνοπτικό διαγωνισμό των 65.000€ που αφορά στο 4ο φεστιβάλ των φιλαρμονικών που διεξήχθη υπό περίεργες συνθήκες.
Γι αυτό το λόγο με την τεχνική του κόψε – ράψε – κρύψε προέβησαν στα παρακάτω:
27/5/2016 Απόφαση για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ.
10/6/2016 Αποσύρεται η έγκριση των όρων διακήρυξης (χωρίς ποτέ να τους δούμε)
15/6/2016 Έκθεση ανάληψης δαπάνης.
15/6/2016 Έγκριση των όρων διακήρυξης.
15/6/2016 Περίληψη διακήρυξης.
16/6/2016 Ανάρτηση στο Διαύγεια.
16/6/2016 Δημοσίευση στην Εφημερίδα «Ροδιακή».
Δεν έστειλαν ούτε σε μια εφημερίδα της Κω την προκήρυξη του διαγωνισμού. Επέλεξαν Ροδιακή Εφημερίδα για να στεφθεί από επιτυχία ο σχεδιασμός τους.
Σημειώνουμε ότι στις 16/06 κυκλοφορούσε η τοπική Εφημερίδα «Σταθμός» και στις 17/06 η τοπική Εφημερίδα «Το Βήμα της Κω». Παράλληλα για να έχει δημοσιευθεί η περίληψη της διακήρυξης στις 16/06 στην Εφημερίδα «Ροδιακή» σημαίνει ότι το έγγραφο στάλθηκε στις 15/06 ενώ στο Διαύγεια αναρτήθηκε το πρωί στις 16/06.
Επιπλέον η εν λόγω διακήρυξη δεν δημοσιεύθηκε ούτε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Κω όταν πριν και μετά από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου της Κω οι αναρτήσεις για άλλους διαγωνισμούς του ίδιου Νομικού Προσώπου (ΔΟΠΑΒΣ).
Έτσι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος -που εδρεύει στο Νέο Κόσμο του Δήμου Αθηναίων – στου οποίου τα χέρια έφτασε η Ροδιακή εφημερίδα κατέθεσε την μοναδική προσφορά.
– Το αντίγραφο της προσφοράς που έχουμε στα χέρια μας (μετά από σχετικό αίτημα) δεν αναγράφει ούτε ημερομηνία σύνταξης ούτε ημερομηνία κατάθεσης.
– Μια προσφορά που κατά την εκτίμησή μας σε καμία περίπτωση δεν εξασφάλισε το κριτήριο της χαμηλότερης τιμής καθώς εξάντλησε τον προϋπολογισμό. (όπως ακριβώς στήθηκε από τον ενορχηστρωτή, εξ ου και η απόσυρση της έγκρισης των όρων στις 10/6/2016). Δεν έχετε παρά να συγκρίνετε τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και την προσφορά της εταιρείας για να διαπιστώσετε ότι τόσο στο σκέλος της φιλοξενίας (διαμονή & διατροφή) όσο και στο σκέλος της ηχοφωτιστικής κάλυψης δεν υπάρχει διαφοροποίηση ούτε κατά ένα ευρώ. Ότι προϋπολογίζουν οι τεχνικές προδιαγραφές ακριβώς το ίδιο προσφέρει και η εταιρεία. Φυσικά για τα «μάτια του κόσμου» στο σκέλος της αμοιβής της εταιρείας υπάρχει μία μικρή διαφοροποίηση για να μην φαίνεται το σύνολο της προσφοράς ακριβώς ίδιο με τον προϋπολογισμό του δήθεν διαγωνισμού.
Κατόπιν σχετικού γραπτού αιτήματός μας, ενημερωθήκαμε επίσημα από το Επιμελητήριο Δωδεκάνησου ότι καμία ενημέρωση δεν είχαν για τη διακήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού.
Εάν όλα αυτά συνέβαιναν χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση με την ανάδοχο εταιρεία προφανώς ο διαγωνισμός θα κατέληγε άγονος…
Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν την 15η/6 προκειμένου να μην μάθει κανείς γι αυτόν τον διαγωνισμό πλην του ενδιαφερόμενου με τον οποίο και για τον οποίο στήθηκε.
Εάν είχαν τηρηθεί στοιχειωδώς οι κανόνες δημοσιότητας οι ενδιαφερόμενοι θα ήταν περισσότεροι άρα και οι προσφορές περισσότερες.
Στη περίληψη της διακήρυξης αναφέρεται ρητά ότι η δαπάνη της δημοσίευσης βαραίνει τον ανάδοχο. Εντούτοις υπάρχει σχετικό ένταλμα πληρωμής από τον ΔΟΠΑΒΣ.
Κατά τα έτη 2015 και 2016 διαπιστώσαμε και καταγγείλαμε τόσο στα συλλογικά όργανα (οικονομική επιτροπή – δημοτικό συμβούλιο) όσο και με δελτία τύπου της παράταξής μας τη συνειδητή επιλογή δημοσίευσης διαγωνισμών σε Ροδιακές εφημερίδες.
Η επιλογή αυτή εξυπηρετεί δύο στόχους: να μην υπάρξει δεύτερος ενδιαφερόμενος πλην εκείνου που έχει προεπιλεγεί και ταυτόχρονα την προώθηση των προσωπικών πολιτικών σκοπιμοτήτων του κου Κυρίτση. Τον ισχυρισμό αυτόν μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει αν επισκεφτεί τις ιστοσελίδες των εν λόγω εφημερίδων.
Ένα ακόμα σημείο του εν λόγω διαγωνισμού που προκαλεί την κοινή λογική είναι πως και πότε μία εταιρεία που δεν έχει καμία σχέση με υπηρεσίες παροχής φιλοξενίας (π.χ. τουριστικό πρακτορείο) κατάφερε μετά τις 16/06 που βγήκε η διακήρυξη (αν υποθέσουμε ότι ενημερώθηκε αυθημερόν) να πάρει προσφορές και να δεσμεύσει δωμάτια για την φιλοξενία 350 ατόμων στα ξενοδοχεία της Κω από τις 2 έως τις 9 Ιουλίου 2016, να οργανώσει την ηχοφωτιστική κάλυψη και όλα αυτά όταν το συμφωνητικό μεταξύ του ΔΟΠΑΒΣ και του αναδόχου υπογράφτηκε στις 30/06/2016… δύο μέρες δηλαδή πριν την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ.
Να έρθουμε όμως και στο σήμερα. Αφού όλα σύμφωνα με το ΔΟΠΑΒΣ και τη Δημοτική Αρχή έγιναν σωστά και νόμιμα το 2016 ΓΙΑΤΙ επιλέγουν για τη φετινή (2017) διοργάνωση να αλλάξουν τη διαδικασία των διαγωνισμών για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ φιλαρμονικών ορχηστρών; Γιατί διαφοροποιούν τη διαδικασία από αυτήν του 2016 την οποία καταγγείλαμε ως σκανδαλώδη;
Μάλιστα στους φετινούς όρους διακήρυξης για την ηχοφωτιστική κάλυψη του φεστιβάλ (άκουσον-άκουσον) ζητείται από τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος να έχουν, με ποινή αποκλεισμού, τριετή εμπειρία από τη διοργάνωση φεστιβάλ φιλαρμονικών όταν η εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση συνολικά του φεστιβάλ το 2016 είχε μόλις και μετά βίας συνολικό χρόνο ζωής 2,5 έτη όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γ.Ε.ΜΗ.
Πως όμως οδηγηθήκαμε στην περσινή σκανδαλώδη διαδικασία για την οποία καλέσαμε δημόσια να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας προστατεύοντας το δημόσιο χρήμα, την ισονομία και τους πολίτες.
Καταδείξαμε ως ενορχηστρωτή έναν άνθρωπο που αποτέλεσε την απόλυτα προσωπική επιλογή του Δημάρχου Κω κου Κυρίτση για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
Μιλήσαμε ευθέως για τον κ. Μανούση Νικόλαο.
Ζητήσαμε ή την παραίτηση του ή την αποπομπή του. Τίποτα από τα δύο δε συνέβη σε εκείνη τη χρονική στιγμή.
Επίσης σκανδαλώδης είναι ο τρόπος με τον οποίο εν τέλει «εξαφανίστηκε», χωρίς καμία εξήγηση, ο Γ.Γ. του Δήμου κος Μανούσης Νικόλαος (το τελευταίο ένταλμα πληρωμής του αφορούσε μέρος του Δεκέμβριο του 2016!!)
Γεγονός που αποδεικνύει την συνενοχή τόσο του Κου Κυρίτση όσο και του Δ/Σ του ΔΟΠΑΒΣ που διεξήγαγε το διαγωνισμό.
Εξηγούμε:
O κ. Μουστάκης Δημήτριος, είναι ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου των Αθηνών που ανέλαβε το διαγωνισμό και μόνο άγνωστος δεν είναι στον κ. Μανούση. Σύμφωνα με το Γ.Ε.ΜΗ. η εταιρεία που ανέλαβε το φεστιβάλ φιλαρμονικών είναι η FOOD & FUN SYNERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ» και εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων. Μάλιστα ο βασικός σκοπός της εταιρείας όπως αναγράφεται στην Ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών καμία σχέση δεν έχει με τη διοργάνωση φεστιβάλ φιλαρμονικών ορχηστρών.
Εκτός από ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου, ο κ. Μουστάκης ασχολείται και με τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας “MICROSOLUTIONS”.
Η εταιρεία “MICROSOLUTIONS” συναλλάσσεται τα τελευταία χρόνια με το Δήμο Παλλήνης μέσω αναθέσεων σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων σχετικών προϊόντων .
Ταυτόχρονα ο κ. Μανούσης, υπήρξε στο Δήμο Παλλήνης ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου και την επόμενη μέρα της απόλυσής του εξωτερικός συνεργάτης σε θέματα τεχνικής υποστήριξης επί πληρωμή έως και τη στιγμή διεξαγωγής του εν λόγω διαγωνισμού (χρυσοπληρώνεται 63 ευρώ ανά ώρα!!!). Δηλαδή ο κος Μανούσης είχε ταυτόχρονη σχέση με το Δήμο Παλλήνης και με το Δήμο Κω!
Στη δε αχανή πρωτεύουσα των 5 εκ. ανθρώπων οι κ.κ Μουστάκης και Μανούσης έχουν εδώ και χρόνια μια στενή σχέση ως άνθρωποι των υπολογιστών και όχι μόνο.
Άλλωστε φαίνεται και από αλλού. Διαδικτυακά είναι φίλοι στο προφίλ της εταιρείας «Κοινωνική Εξέλιξη» (η οποία έχει τη δική της ιστορία), ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο κ. Μανούσης.
Και ως επισφράγισμα των στενών τους σχέσεων, τον Μάρτιο του 2014 ο κ. Μανούσης (ως Πρόεδρος του Δ.Σ. των Κώων της Αθήνας) διοργάνωσε στο μεζεδοπωλείο του κ. Μουστάκη (αυτό που ανέλαβε τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών) την ετήσια χοροεσπερίδα των Κώων της Αθήνας!!! Δείτε το σχετικό σύνδεσμο από την ενημερωτική ιστοσελίδα aegeanews: http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=404752
Τα ερωτήματα που γεννούνται για εμάς από όλη αυτή τη διαδικασία που μόλις περιγράψαμε είναι δεκάδες. Πιστεύουμε ότι η έρευνα θα φτάσει εις βάθος, όχι για να δικαιωθούμε εμείς, αλλά για να προστατευθεί η περιουσία του Κωακού λαού έναντι οποιουδήποτε αιρετού σημερινού ή μελλοντικού που καταχράται την εξουσία που του εκχώρησε για λίγα χρόνια ο Κωακός λαός με την ψήφο του.
Τέλος σε σχέση με το διαγωνισμό του 2016 θα πρέπει να διερευνηθεί τι προβλέπει η νομοθεσία σχετικά με το χρόνο υποβολής προσφορών. Η κείμενη νομοθεσία προβλέπει 12 ημέρες η επιλεκτική δημοσίευση της περίληψης στη Ροδιακή είναι από 16/6 έως 23/6. Ποιος νόμος το προβλέπει;
Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ το 2016 που αφορά στην έγκριση όπως και η περίληψη διακήρυξης όρων αναφέρεται ρητά σε συνοπτικό διαγωνισμό ενώ η ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ σε πρόχειρο. Εντέλει τί διαγωνισμός έγινε και με βάση ποια νομοθεσία; Αυτή που αφορά σε συνοπτικό ή αυτή που αφορά σε πρόχειρο διαγωνισμό ή ότι ακριβώς βόλευε;
Θα πρέπει επίσης να διερευνηθεί αν η προσφορά κατατέθηκε ταχυδρομικά και πότε παρελήφθη, όπως επίσης αν κατατέθηκε από νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας ποιος είναι αυτός.
Με βάση την αυτοδιοικητική μας εμπειρία θεωρούμε ότι διαγωνισμός δεν διεξήχθη και ότι πρόκειται για μία παράτυπη και παράνομη απευθείας ανάθεση που στόχο είχε να αποκλείσει από τη διαδικασία τον επιχειρηματικό κόσμο της Κω, εξ ου και δεν ενημερώθηκαν η Ένωση Ξενοδόχων, ο ΣΕΠΕ Κω και τα τουριστικά γραφεία».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία Ρούφα και φέτος τα ίδια! Στέλεχος της δημοτικής αρχής και αμισθί σύμβουλος του δημάρχου θα κοιμήσει τις φιλαρμονικες στο ξενοδοχειο της…..

      • Δικηγόρος. Η κατάθεση στον ανακριτή είναι μυστική, δεν είναι για δημοσίευση.

        Ακόμα και ο αντίδικος θα πρέπει να πάρει άδεια από τον εισαγγελέα για να λάβει γνώση. Η κυρία ΡΟΥΦΑ διαπράττει αδίκημα μόνο για να προβάλει τις απόψεις της στο κοινό και για πολιτική εκμετάλλευση. Σπιλώνει κάποιους που δεν έχουν καταδικαστεί και ίσως κριθούν αθώοι.

        • ελα σοβαρα τι λες πωπω απιστευτο

      • Πόσο ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ και ΨΩΡΟΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ είναι κάποια που ακόμα και την κατάθεση της την κάνει δελτίο τύπου;

        Αυτά έχει η πολιτική όταν συμβαίνει να έχεις και ξανθά μαλλιά πάνω σε κούφια κεφάλα…

    • Μπαγιάτικο μουρλέγκο σαν τα.... βάλτε αλόη του Παύλου να τα φρεσκάρετε, όλα τα ζωντανεύει...

      Φρέσκια κουλουράκια έχουμε ή αναμασάτε τα μπαγιάτικα σαν κατσίκες;;;; Ξεθαψτε και το σκάνδαλο της ΒΙΜΕΛ που εσύ Λαίδη ξέρεις…

      • Να σας πω ένα ανέκδοτο για μια φρέσκια ξανθιά και ένα μπαγιάτικο για έναν σουρωμένο που κρύβεται στο πηγάδι;

        Μέσα στην ΕΥΘΥΜΙΑ του της έδωσε το δαχτυλίδι, της την κοπάνησαν οι μισοί λόγω μεγαλομανίαε και σαλεμένου μυαλού… Τώρα μέσα στο πηγάδι φτιάχνει σχέδια νέας παράταξης με αρχηγό το κοντό υπόλοιπο της πολιτικής, δημότη Καλύμνου… Θα σαλέψει.

        • Τι σενάρια φρίκης είναι αυτά;;; Η Λαίδη Τζιοβάνα υπό το... ψηλό Γουργουλι;;; Γίνονται αυτά;;; Θα πολολαθεί...

          Δεν γίνεται να είναι υπό όταν του ρίχνει δύο κεφάλια και χωρίς τακούνια… Άσε που ξέρει και ξένες γλώσσες, ομιλεί την Αττική διάλεκτο. μιλάμε για μόρφωση εεεεεεεεέ.

      • Απαράδεκτο, υπονοείς ότι χρησιμοποιεί αλόη από τα χωράφια του Πυλιού;;;

        Φυσικά η αλόη εάν την βάλεις στο φούρνο και μετά την κάνεις κατάπλασμα γιατρεύει κάθε νόσο και ……. Ακόμα και η γιαγιά μου την χρησιμοποιεί και έχει ένα προσωπάκι χάρμα……..

    • ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΟΥ:::::::ΔΩΣΤΕ ΠΡΑΜΑ,ΠΟΥΛΗΣΤΕ,ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

      • Πανέξυπνε δουραματιστή, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ψάχνει ζώα να πουλήσει άδεια για τρενάκια, όμως κανένας δεν θέλει...

        Όλα όσα κυκλοφορούν με το ζόρι βγάζουν τα έξοδα και τα ενοίκια… Ποιος βλάκας ζουντούβουλο θα ζητήσει άδεια;;;;;;;;

    • Δύο μέρες τώρα βλέπω το θέμα τώρα το διάβασα. Αυτά που λέει στην κατάθεση της η κυρία Ιωάννα είναι πολυ σοβαρά.

  2. …. με την παρεμβαση του …..μας πηρε την δουλεια ο αμεσος συνεργάτης του δημου και πατερας υποψηφιας με την δυναμη αλλαγης και μετα γραμματεα δημαρχου.
    ποσα θα φατε πια

  3. Kα ΡΟΥΦΑ για ψάξτε τι έγινε για το φετινό φεστιβάλ και μετά να μιλάτε για το περσινό…………

  4. ΕΝΤΑΞΕΙ . ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΚΥΚΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ………………………. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕς ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ.

  5. Δεν βρήκε φρέσκο θέμα, κομπίνα, η λολή και θυμήθηκε μπαγιάτικο. Μαρή μουρλέγκο στον εισαγγελέα έχεις κότσια να πας;;;;;

    Οε, οε, οε η ΡΟΥΦΑ το αυγουλάκι ξέθαψε παλιά σκάνδαλο του γραμματικού που την κοπάνησε με συνοπτικές διαδικασίες… Για τα λαμόγια της ΒΙΜΕΛ κάτι φρέσκο έχουμε Λαίδη Τζιοβάνα μια και τις σκάλες του εισαγγελέα μέρα παρά μέρα τις ανεβαίνεις…

    • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ..ΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ...ΛΑΚΑ.

      Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧ…. ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ . ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ.

      • Ιωαννα παρε τα στοιχεια αυτου που σε αποκαλει λολη και στον εισαγγελεα.Να δουμε εαν αυτο το καλοπαιδο εχει τα αρχ….να σε αποκαλεσει ξανα.

        • Κύριε χασοδίκη, η κατάθεση στον ανακριτή όταν την δίνουν για δημοσίευση είναι αδίκημα;

          Καλά εάν είσαι δικηγόρος εγώ είμαι αστροναύτης.

    • Καλοπαιδο Κυριτσοφασιστακι,αρχισε να γραφεις για την επομενη δημαρχο του νησιου

      που ξεσκεπαζει ολες τις βρωμιες του φασιστα σου.Σιχαμενε γκιωνη.Παρε και καμια πετσετα να σκουπισεις τον ιδρωτα απο το πολυ γραψιμο. Ρουφιανακι.

      • Αυτή σας αξίζει... Αλλά μέχρι τότε πόσες παρατάξεις θα περάσει ακόμα;

        Θα μου πεις όλα γίνονται, εδώ ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ των 150 ψήφων σαν υποψήφιος δήμαρχος έγινε βουλευτής από τα ζώα με μυαλό σαν το δικό σου που τον ψήφισαν…

  6. Προς σχολιαστές : Νομίζω ότι και τα αρνητικά αλλά και τα θετικά σχόλια αδικούν την κα Ρούφα.

    Αν δεν σχολιάζετε ίσως να βοηθούσατε τον κόσμο να καταλάβει καλύτερα τα όσα καταγγέλλει η κ Ρούφα.
    Μείνετε στα στοιχεία δεν χρειάζονται υπερβολές από καμιά μεριά. Φαίνεται ότι η κα Ρούφα δουλεύει με σύστημα και στοιχεία.

  7. Μαλιστα.Η καταγγελεια της εβδομαδας.Τελικα εγινε και αυτη γραφικη ,την εχουν απλα να σηκωνει σκονη μεχρι της εκλογες που θα παει σπιτι της να ερθουν να μας σωσουν και καλα οι κρυμενοι απο πισω.Το κακο ειναι τελειωσαν γρηγορα τα σκανδαλα και τωρα πια κανει επαναλυψεις η κυρια και απο κατω ο σχπολιαστης με 30 σχολια να μας πισει.:Αληθεια εχετε ακουσει καποια προταση γαι την πολη απο τη Ρουφα?

  8. Κύριε Κιαρη το όνομα της κυρίας………υπάρχει στη διαύγεια δεν υπάρχει λόγος να το κόψετε.Είναι η κυρία που πήρε τον διαγωνισμό,ενώ η κόρη της είναι μέλος του ΔΟΠΑΒΣ!!!

  9. ο κυριτσης διωχνει τα κρουαζιεροπλοια διωχνει την ryanair εκλεισε τον εφτ

    ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

    • ποιο ακριβως μελι ενοεις αυτο που εφαγε η ρουφα και η παρεα της απο την βιμελ?????

  10. ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ; 0 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑς ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ