ΒΙΝΤΕΟ Live ΔΣ Κω – Γ. Κυρίτσης: Συμφωνία μακράς πνοής με Ryanair – Να σταματήσουν να μας προκαλούν για τα Μantoux… Κόντρα για συμβασιούχους-Εκκαθάριση ΕΔΗΚ

54
4401

Τo θέμα των συμβασιούχων καθαριότητα, της Ryanair, του τεστ mantoux στο Πυλί  αλλά και το θέμα του απολογισμού και της έναρξης  εκκαθάρισης της ΕΔΗΚ (επιχείρησης κινηματογράφων και δημοτικού καφενείου) από την εκκαθαρίστρια  κ. Τζάνου κυριάρχησαν στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Η πρώτη κόντρα σημειώθηκε στο θέμα των συμβασιούχων όταν η επικ. του Οράματος ζήτησε να εισακουστεί το αίτημα των συμβασιούχων για την έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο με τον δήμαρχο να ασκεί κριτική σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο για όσους λαϊκίζουν με την αγωνία και την κατάσταση αυτών των ανθρώπων που έπεσαν θύματα του ίδιου λαϊκισμού.

Στο θέμα της Ryanair και της ανακοίνωσης του δημάρχου για συμφωνία μακράς πνοής που δρομολογείται η Ι. Ρούφα προειδοποίησε για  το ενδεχόμενο του «εράνου» για αυτό το σκοπό ασκώντας κριτική για τους λάθος χειρισμούς και τις παραλείψεις της δημ. αρχής. Για δε το θέμα του τεστ mantoux στο Πυλί  αντέτεινε με νόημα ότι «πολλές φορές η διαχείριση μιας κρίσης είναι πιο σημαντική από την ίδια την κρίση» και ζήτησε από τη δημ. αρχή να σταματήσει να παίζει επικοινωνιακά με αυτό το θέμα.

Μεγάλη συζήτηση και έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε επίσης στο θέμα του απολογισμού και την έναρξη εκκαθάρισης της ΕΔΗΚ με την δημ. αρχή να θέτει ζήτημα διαχείρισης της προηγούμενης δημοτικής αρχής και η παράταξη ΟΡΑΜΑ να επικεντρώνει την κριτική της στα στοιχεία της περιόδου 2010 της πρώτης τετραετίας της Δύναμης Αλλαγής (βίντεο).

Τελικά στα δύο θέματα* που αφορούσαν το παραπάνω θέμα εγκρίθηκαν με τις ψήφους της πλειοψηφίας με το ΟΡΑΜΑ να καταψηφίζει.

  • Έγκριση Ισολογισμού της 31ης/12/2010 της Αμιγούς Επιχείρησης Δημοτικών Κινηματογράφων (Ε.ΔΗ.Κ.). [Εισηγήτρια: εκκαθαρίστρια κα. Τζάνου Κωνσταντίνα].

  • Έγκριση: α) Ισολογισμού έναρξης εκκαθάρισης της υπό εκκαθάρισης Ε.ΔΗ.Κ. της 1ης/1/2011 και β) Απολογισμού έναρξης εκκαθάρισης της εκκαθαρίστριας κας Κωνσταντίνας Τζάνου. [Εισηγήτρια: εκκαθαρίστρια κα. Τζάνου Κωνσταντίνα

 

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

Κυρίες και Κύριοι

Μια πολύ σύντομη ενημέρωση για δύο σημαντικά ζητήματα.

Το πρώτο αφορά στη συνάντηση μας με τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δρομολογίων της Ryanair κ. Neal McMahon.

Επιβεβαιώθηκε η ανάκτηση της αξιοπιστίας του Δήμου Κω σε ότι αφορά τη σχέση του με την εταιρεία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ίδια τη Ryanair.

Δεν θέλω να αναφέρομαι στο γκρίζο χθες, πρωταρχικό μας μέλημα είναι να διαμορφώσουμε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία μακράς πνοής με τη Ryanair.

Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για να ξεκινήσουν δρομολόγια μέσα στο 2018.

Αύριο ο κ. Σιφάκης έχει συγκαλέσει την επιτροπή Τουρισμού και τις επόμενες ημέρες θα καλέσει τους φορείς αλλά και επιχειρηματίες του τουρισμού για να τους ενημερώσει αναλυτικά.

Η απόφαση θα είναι συλλογική, όλοι μαζί θα αποφασίσουμε.

Με δεδομένο ότι η διαπραγμάτευση ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη, απαιτείται υπευθυνότητα από όλους.

Είναι δεδομένη η βούληση που υπάρχει από την πλευρά μας για να προχωρήσουμε και να χρηματοδοτήσουμε κοινές δράσεις προβολής με τη Ryanair με αντάλλαγμα δρομολόγια της εταιρείας προς την Κω.

Η βούληση αυτή από το Δήμο Κω υπήρχε και τα δύο προηγούμενα χρόνια, μπορεί να το επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία. Αυτό ισχύει για όσους διασπείρουν ψεύδη για να εξυπηρετήσουν ευτελείς μικροκομματικούς σκοπούς.

Το 2015 ο Δήμος Κω, στις συζητήσεις που έκανε με τη Ryanair, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στην εταιρεία, η οποία όμως δεν θέλησε να μπει σε συζητήσεις.

Γιατί; Γιατί το έχουμε εξηγήσει χίλιες φορές. Μπορούν να το καταλάβουν οι λογικοί άνθρωποι και οι καλόπιστοι αλλά δεν το καταλαβαίνουν οι εγκάθετοι.

Γιατί η Ryanair είχε πρόβλημα με τις χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων. Τόσο στην κυβέρνηση Σαμαρά όσο και στην κυβέρνηση Τσίπρα έθεσαν το ζήτημα της απαλλαγής της από το Τέλος Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης (το γνωστό σπατόσημο).

Η Κως όπως και η Κέρκυρα, στην οποία ανακοινώθηκε περικοπή δρομολογίων, αποτέλεσαν παράπλευρες απώλειες αυτής της διαμάχης.

Ελπίζω ότι με την ανάληψη της διαχείρισης των αεροδρομίων από τη Fraport, θα υπάρξει μια άλλη προσέγγιση.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια και την κατάληξη της διαπραγμάτευσης.

Και δεν είναι η μόνη εταιρεία με την οποία βρισκόμαστε σε συζητήσεις, υπάρχει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης συνεργασία με μια άλλη μεγάλη αεροπορική εταιρεία.

Επ΄αυτού δεν μπορώ να αναφέρω αυτή τη στιγμή κάτι, πριν καταλήξουμε σε ένα πλαίσιο συνεργασίας ώστε να μπορεί να γίνει ανακοίνωση με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.

Αυτή η Δημοτική Αρχή στηρίζει και θα στηρίξει κάθε αεροπορική εταιρεία που επιλέγει ή θα επιλέξει να συνδέσει το νησί μας.

Σέβεται και θα σεβαστεί τις συμφωνίες της και αυτό το γνωρίζουν και το επιβεβαιώνουν τόσο η Ryanair όσο και άλλοι συνομιλητές μας.

Η Κως δεν κατάφερε απλά να μείνει όρθια έχοντας να αντιμετωπίσει και το μεταναστευτικό, ένα πρόβλημα που άλλοι φόρτωσαν στις πλάτες μας για να θυσιάσουν την Κω, ως τουριστικό προορισμό. Κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά, να διανύουμε μια πολύ καλή χρονιά στον τουρισμό που θέλουμε να γίνει καλύτερη και το 2018 να βάλουμε ακόμα ψηλότερα τον πήχυ.

Το δεύτερο είναι η δράση προληπτικής ιατρικής που έκανε το Δημοτικό Ιατρείο με τα τεστ δερματοαντίδρασης mantoux, αποδεικνύοντας τη χρησιμότητά του.

Κάποιοι φυσικά δεν θέλουν να υπάρχει δημοτικό ιατρείο που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους δημότες. Θα προτιμούσαν μια από τις αλήστου μνήμης συνεταιριστικές για τις οποίες κάποιοι είναι ήδη υπόλογοι.

Τα ζητήματα αυτά όμως τα έκριναν οι δημότες στις εκλογές. Με εμφατικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα εγώ θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από τη στιγμή που λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Κληθήκαμε να καλύψουμε, μαζί με την Περιφέρεια, ένα μεγάλο κενό. Και το κάνουμε με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα.

Από εκεί και πέρα θα ζητήσω από κάποιους να σταματήσουν να μας προκαλούν. Το γεγονός ότι θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό μας, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Μόλις ολοκληρωθεί η τουριστική περίοδος θα πω περισσότερα.

Θα ήθελα όμως να εξάρω δύο πράγματα.

Την πολύ καλή δουλειά του προσωπικού στο Δημοτικό Ιατρείο αλλά και την επάρκεια που επέδειξε στο χειρισμό του ζητήματος, όπως και την προσφορά του Σταμάτη Λοΐζου, του γιατρού και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για την Υγεία.

Το δεύτερο είναι η υπεύθυνη στάση που υιοθέτησαν όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο έλεγχος έγινε, δόθηκαν οδηγίες εκεί που έπρεπε, λήφθηκαν από την πλευρά μας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Το Δημοτικό Ιατρείο θα συνεχίσει και θα πυκνώσει τις δράσεις προληπτικής ιατρικής αλλά και την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών υγείας στους δημότες μας.

ΔΕΙΤΕ Live την αποψινή συνεδρίαση

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑΤΗΝ RYANAIR!!! KAI 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

    • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΉΜΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΊΣΩΣ ΑΎΡΙΟ Ή ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ...

      Ετοιμαστείτε να βάλετε όλοι ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΆ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ και κάθε είδους επιχείρηση. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ έχει έτοιμο κατάλογο με ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ RYAN AIR με επιβάρυνση ανά τετραγωνικό μέτρο στα καταστήματα, στα εστιατόρια, και ανά κλίνη στα ξενοδοχεία και στα επιπλωμένα διαμερίσματα…. Θα σας σκάσει το μυστικό ο Γιωργάκης πολύ σύντομα… Και μην ξεχνάτε ότι όλοι μας πληρώνουμε αυξημένα δημοτικά τέλη λόγω των συμβασιούχων στην καθαριότητα…

      • ΦΤΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ για την Ryan Air από αυτά ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ το σΟυΡΑΜΑ από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

        Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία… Δεν έχουν δικαίωμα τα υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος να μιλάνε για μίζες και απευθείας αναθέσεις όταν είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ και από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ που διαχειριστές του ήταν το ντούο αρπάζω… Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό και Δημόσιο παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία και ο περιπλανώμενος πολιτευτής….

        • δημαρχε οτι και να κανεις τωρα θα σου γυρισει μπουμερανκ.Εδω η ρουφα εχει βγαλει τοσα στην φορα,και ειναι και με υπογραφες.Και τον ΓΡΑΝ-ΠΑΠΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.Γιωργο ελα στην καρδαμενα να δεις την καταντια του χωριου σου.Και γιαυτο ευθυνεσαι παλι εσυ.

      • Φτάνουν και περισσεύουν για την Ryan Air τα Ευρώ που ΡΟΥΦΑγαν τα κοράκια από το ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΤΟΥ ΈΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ.....

        Πούντο το παραδάκι, ο ιδρώτας των παραγωγών, που έκανε φτερά από τα ταμεία της ΒΙΜΕΛ κυρία ΡΟΥΦΑ;;; Θα μας δώσετε μια εξήγηση η θα περιμένουμε να δημοσιεύσετε την απολογία σας στον ανακριτή;;; Θα τολμήσετε ή μόνο για το μεζεδοπωλείο σας πιάνει η ευαισθησία για χαμένο παραδάκι;;;;

        • ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΚΤΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

      • εαν δω και αλο χαρατσι οπουδηποτε θα τους κηνυγησω ολους στην δημοτικη αρχη.Εαν ειναι μαγκες να πληρωσουν απο αυτα που εχουν καταφαει,και να αφησουν ησυχους τους πολιτες.Αντε γιατι εχει παραγινει με δαυτους.

    • ΚΥΡΙΤΣΗ-ΣΙΦΆΚΗ, πήρατε το μήνυμα για ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα εισπράξετε και αλλάξατε ρότα... Θα καταφέρετε να επιστρέψει η Ryan Air...

      Όμως να ξέρετε ότι τίποτα δεν σας σώζει, εκτός και εάν από το κράξιμο που τρώτε από όλους τους δημότες καταφέρετε κάτι διαφορετικό, έστω με τα εσωτερικά δρομολόγια βάζοντας στον ανταγωνισμό την Ryan Air… Ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να γλιτώσετε το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ και ίσως και τον βούρδουλα που είναι έτοιμος να πέσει στα κεφάλια σας για τις βλακείες που κάνατε ο εγωιστής Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος τουρισμού(και ταξιδίων).

      • Ξεσουρώστε βρε υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, μην ξεχνάτε τον μπαταξή που δεν πλήρωνε την συμφωνία με την Ryan Air.

        Και σε αυτό το θέμα που το ΣΟΥΡΑΜΑ πριν από τον εριστικό και εγωιστή ΚΥΡΙΤΣΗ τα έκανε σκ@τά, λόγω TUI, TUI, TUI του Σ…..η, τα υπόλοιπα της παράταξης δεν έχουν δικαίωμα να ξερνάτε χολή αλλά να βγάζουν σκασμό.

        • χολη ξερναν,ξερνουν,και ξερνουν οι κωοι σε εσενα που εισαι το ρουφιανακι του,και για ολους στην δημοτικη αρχη.Καταλαβες καλοπαιδο του κρτ.

    • Δήμαρχε έδιωξες την Ryan Air, τα έκανες σκ@τά, η πόλις και τα χωριά είναι άδεια, θυμίζουν το χάλι του 2015 με το προσφυγικό...

      Γιατί έπρεπε να πληρώνουν όλοι οι καταστηματάρχες και τα μικρά ξενοδοχεία πόλης να πληρώνουν την βλακώδη απόφαση σου να διώξεις την Ryan Air την μόνη αεροπορική εταιρεία που φέρνει τουρίστες που ελεύθεροι, που δεν είναι φυλακισμένοι στα Al inclusive;;;;;;; Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ θα κάνουν δημοτικές εκλογές το 2018 με απλή αναλογική… Θα ανακάμψεις πολιτικά μέχρι τότε;;;

      • ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ (συμμορίας;)…

        Στην ετήσια έκθεση πεπραγμένων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) για τον Δήμος Κω:… προέβη στη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικής περιουσίας (ακινήτων) σε πέντε (5) Κοιν.Σ.Επ. (συγγενών και κομματικών φίλων που επιλέχτηκαν καταλλήλως…) χωρίς τη συνδρομή των προβλεπομένων από τις διατάξεις του άρθρου 185 παρ. 2 του ν. 3463/2006 προϋποθέσεων. Μη νόμιμα αποφασίσθηκε η επιχορήγηση των Κοιν.Σ.Επ. (συγγενών και κομματικών φίλων με 850.000 Ευρώ μαύρο παραδάκι) από τα λεφτά των δημοτών… φαγοπότι που να τα ξεράσετε Σουρωμένη φάρα…..

        • ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.

    • ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΟΥΡΟ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ που χωρίς μυαλό ψήφιζε η μεθυσμένη ΔΗΜΟΤΙΚΗ κομπανία

      Αρχίζει η δίκη για την ζημιά στον δήμο που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ η ζημιά μαζί με το ΙΚΑ, φόρους και τα πρόστιμα της εφορίας είναι περισσότερα από 600.000 Ε… Θα έρθει και η σειρά για το Χάνι, τον Ορφέα και για το παραδάκι 850.000 Ε σε μετρητά που μοιράστηκε σε συγγενείς και φίλους… Όλα εδώ πληρώνονται ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ, παράταξη της μάσας του μελιού και του βολέματος ημετέρων…

      • βρε ζουντουβαλο,βρε κακομοιριαζμεναι,βρε νουμερο,βρε αχρηστο αντικειμενο,η αιγλη ειναι που δικαιωνετε στα δικαστηρια,και η αιγλη ειναι που θα σας στειλει σπιτι σας ολους τους φασιστοκυριτσικους.

        • Θα τα πληρώσετε όλα βολεμένες εκμεταλλεύτριες ...και συνέταιρες του ... όλα μέχρι δεκάρα.

          Πόσα τελικά σούφρωσαν οι κυρίες χρεώνοντας στον Δήμο προμήθειες, ΙΚΑ, φόρους, πρόστιμα;;; 500, 600, 800 χιλιάδες με το τζάμπα με πλήρη εξοπλισμό μαγαζί η ζημιά για τον Δήμο θα ξεπεράσει από αυτά που ακούσαμε το εκατομμύριο… Τις βόλεψες και τις προίκισες τις φιλενάδες σου Κωστούκο αλλά γρήγορα θα έρθει και το σκαμνί για όλες τις ….. σε όλους και όλες….

    • Και το πιο κουφό της βραδιάς, η υπόδικη ΡΟΥΦΑ δεν ψήφισε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού για αύξηση δικαστικών δαπανών…

      Με τόσες δίκες που έρχονται για τις παρανομίες στην διαχείριση των οικονομικών και της περιουσίας του δήμου έμεινε άφωνη με το ποσό των δικαστικών δαπανών που προβλέπονται αλλά δεν περνά από το μυαλό της πόσα από αυτά θα τα πληρώσουν όλοι οι σύμβουλοι του Κωστούκου του σΟυΡΑΜΑτος και θα επιστρέψουν στον Δήμο….

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  3. Διαβαζοντας το κείμενο την μια λεει ο δημαρχος που ξανακερδισαμε την αξιοποστια ως συνομιλητές.Στην επομενη παραγραφο μας λεει ο κυριος δημαρχος πως η Ryanair ηρθε σε συμφωνια με την Fraport…..
    Δηλαδη με απλα ελληνικα σας περναει για λακαμαδες.

  4. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΛΤ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΛΤ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΛΤ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  5. !ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.!

  6. o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα

    να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

  7. 5000 χιλιαδες ευρω για βαψιμο μικρων αντικειμένων…με απευθειας αναθεση στον κυριο Πετρη εν ενεργεια δημοτικο συμβουλο.Τουλαχιατον η κ. Τριανταφυλλοπουλου επικαλέστηκε ασυμβίβαστο.Ο κυριος Πετρης πληρωθηκε κανονικα.

    • Ευκολο χρημα και ξεκούραστα! Μια χαρα τον βρίσκω! Μετα το δημαρχε ταιζεις τους προδοτες βολευτηκε και ο ιδιος.Μου θύμισε την δήλωση Κυριτση για τον Κανυαρζη και τον πολιτικο εκβιαστη.Κυριε Κιαρη ο Κυριτσης το ειπε και οχι εγω.

  8. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ!!!
    ΕΛΕΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

  9. Κύριε Κιάρη επειδή όλα τα ονόματα υπάρχου στο διαυγεια και έχουν δημοσιευθεί θα ήθελα να μην κοπεί το σχόλιο μου. Σας ευχαριστω.
    1 Κλιματιστικά στην επιχειρηση της κυριας ….
    2 μπογιές και είδη κιγκαλερίας στην επιχειρηση της κυριας ……
    3 υπολογιστές και συντηρήσεις σττον κ……..
    4 Μπριζόλες μάλιστα μπριζόλες τις οποίες κατηγορεί δήμαρχος στην επιχειρηση του κ…..
    5 λιπαντικα συντηρηση,φουρνοι του σφαγειου στην επιχειρηση της κυρίας …..
    6 βαψιμο μικροαντικειμένων στον κ…….
    7 μεταφορές αλληλογραφίας από επιχειρηση σε επιχειρηση η επιχειρηση του κυρίου ….
    8 φεστιβαλ φιλαρμονικω στην κυρία ……
    9 ηχητική και φωτιστική κάλυψη του φεστιβαλ μετά την επισήμανση του αρχιμουσικού(υπάρχει στο διαυγεια κυριε Κιάρη) στον κ……..υποψήφιας του κυρίου δημάρχου και σημερινή γραμματέας.
    Όλα τα παραπανω ονόματα είναι μέλη διοικητών συμβουλιων και ενεργοι δημοτικοι-κοινοτικοι συμβουλοι.Ο νόμος ξεκάθαρα αναφέρει μέχρι και συγγενείς β΄βαθμου πως υπάρχουν συγκρουσή συμφερόντων.

  10. Δελτιο τυπου Ryanair: Σε ερώτηση για τo ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας για το 2018 σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, o εμπορικός διευθυντής της Ryanair ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας για το καλοκαίρι του 2018 που θα καθοριστεί από τις τιμές των αεροδρομίων σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Στην περίπτωση απουσίας αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, είναι πιθανόν η Ryanair να εστιάσει την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά μόνο κατά τους μήνες αιχμής και να εξετάσει την προοπτική πρόσθετων περικοπών κατά την ενδιάμεση περίοδο μεταξύ χαμηλής και υψηλής ζήτησης».

  11. ο Κυρίτσης, ο πιο πολιτικά ανίκανος δήμαρχος που έχει περάσει απο το νησί μας είναι σκέτη τραγωδία. Οχι για τον εαυτό του αλλά για όλους εμάς

  12. επειδη τυχαινει να γνωριζω το παρασκηνιο των κινησεων της Ryanair λογω επαγγελματος σας ενημερωνω οτι η Ryanair ουτως η αλλως ειχε λαβει την αποφαση να επαναφερει τα δρομολογια της για Κω μεσα στο 2018 . Οποτε η οποια χρηματοδοτηση απο τον Δημο για αυτην ειναι exra bonus στην ειλημμενη της αποφαση …

  13. Ελεος γραφει ο πληρομενος υπαλληλος του Οραματος καμια 10αρια αρνητικα σχολια και νομιζει καθαρισε.Ο Κοσμος του νησιου εχει καταλαβει και στηριζει τον Δημαρχο.Ειναι ο μονος που εχει προτασεις και κανει εργο.οραματα και δραματα δεν υπαρχουν?Ακουσατε μηπως καμια προταση απο την αντιπολητευση η τα τρολακια της ?Μονο βρισιες και κατηγοριες.Ετσι θα βγητε?Ξυπνησε ο κοσμος αδελφια,πληροσαμε αρκετα με το Συριζα .Μονο προτασεις και εργα θα κρινοντε.Οι βρισιες στα σπιτια σας και στην οικογενεια σας φυτα.

  14. γιατι δεν ηταν εκπροσωποι του ΕΒΕΔ,ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ,ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ,ΣΕΠΕ στην συναντηση ΜΕ RYANAIR?ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΙΦΑΚΗΣ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ,Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ,Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ?

  15. ο εμπορικός διευθυντής της RYANAIR κ. Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν μιλάει στο «Βήμα» για τις επόμενες κινήσεις

    2017.Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ανά την Ευρώπη, όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ο’ Μπράιεν, «έχουμε χάσει τον ενθουσιασμό μας στην Ελλάδα». Παρά το γεγονός ότι οι κρατήσεις για τη θερινή περίοδο στο πρόγραμμα της Αθήνας σημειώνουν ρεκόρ, η Ryanair μειώνει τη χωρητικότητα κατά 17%. Αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη θα μειωθεί κατά 7%, τη Σαντορίνη 5%, τη Ρόδο 15%, την Κέρκυρα 17%, την Κεφαλονιά 11% και την Κω 100%. Αύξηση θα έχουν μόνο τα Χανιά κατά 4% και η Μύκονος με 39%.http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=860712

  16. KYRITSHS Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ!Ποια είναι τα σχέδια της Ryanair για την Ελλάδα ΤΟ 2018.

    Σε ερώτηση για τo ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας για το 2018 σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, o εμπορικός διευθυντής της Ryanair ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας για το καλοκαίρι του 2018 που θα καθοριστεί από τις τιμές των αεροδρομίων σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Στην περίπτωση απουσίας αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, είναι πιθανόν η Ryanair να εστιάσει την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά μόνο κατά τους μήνες αιχμής και να εξετάσει την προοπτική πρόσθετων περικοπών κατά την ενδιάμεση περίοδο μεταξύ χαμηλής και υψηλής ζήτησης».http://www.economy365.gr/article/41451/poia-einai-ta-shedia-tis-ryanair-gia-tin-ellada

  17. KYRITSHS Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ!ΡΟΔΟΣ.3,6 εκατομμυρία ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης 2014-2020

    Ενέργειες για ανάκαμψη της κρουαζιέρας στη Ρόδο• Η Ρόδος ήταν και παραμένει ασφαλής προορισμός- αναβαθμίζεται το Σχέδιο Ασφάλειας στα λιμάνια του νησιού, πρόγραμμα ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης 2014-2020.http://www.tornosnews.gr/permalink/24851.html

  18. Η λεξη τιμωρια εχει αρχιζει και ξεθωριαζει στις δημαρχιες και στην Ελληνικη πολιτικη.. Οταν εξαφανιστει πια τελειως η λεξη ετοιμαστειτε να μας μαστιγωνουν κιολας προκειμενου να σουφρωσουν κανα χαρτζιλικι!!!!

  19. ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  20. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ

    ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.

  21. Ο υπεύθυνος της καταστροφικής τουριστικής εικόνας της Κω Γ.Κυρίτσης συνεχίζει να μας δυσφημεί παντού σε όλα τα Ελληνικά και Ξένα σαίτ-μπλογκς με τα δελτία τύπου για τα τεστ mantoux και το μικρόβιο της φυματίωσης! Δείτε παρακάτω την λίστα με τις δημοσιεύσεις απο τα άλλα σαιτ και μπλογκς.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/06/27/κυριτση-διελυσεσ-την-τουριστικη-εικο/

  22. 5.000 ΕΥΡΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Π.ΠΕΤΡΗ!!!

    Πέρυσι ο κ.Πέτρος Εμ. Πετρής κοινοτικός σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής και κουμπάρος του Δημάρχου Γ.Κυρίτση για τον τραπέζωμα του Γ.Παπανδρέου στην μαρίνα έγραφε: Ντροπή στο Δήμο της Κω μετά απο όλα αυτά να ταΐζουμε ακόμη προδότες…Σήμερα ο ίδιος εν ενεργεία κοινοτικός σύμβουλος Κω χωρίς καμία ντροπή παίρνει με απευθείας ανάθεση απο τον δήμαρχο και κουμπάρο του Γ.Κυρίτση 5.000 χιλιάδες ευρώ για το βάψιμο μικροαντικειμένων……στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Κω.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/06/25/λεφτα-υπαρχουν5-000-ευρω-απευθειασ-αναθε/.Δείτε περισσότερα στοιχεία: https://www.kosnews24.gr/politika/item/236134-orama-kseperase-kathe-orio-thrasous-o-k-kyritsis-edose-5000-xiliades-evro-se-eklegmeno-me-ti-dynami-allagis-koinotiko-symvoulo

  23. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΠΗΣ.

  24. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΣΠΑΤΑΛΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΟ ΓΙΑ RYANAIR!!!

    Σε λαϊκές συνελεύσεις στις κοινότητες του νησιού προχωράει η δημοτική αρχή προκειμένου να καταρτιστεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων για το 2017 , που θα περιλαμβάνει συνεχιζόμενα και νέα έργα όπως επίσης και τις προτάσεις των πολιτών. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 12 εκ. 344.482 ευρώ για όλο το νησί και περιλαμβάνει χρηματοδοτούμενα συνεχιζόμενα έργα, χρηματοδοτούμενα νέα έργα και από ίδιους πόρους συνεχιζόμενα και νέα έργα, έτσι όπως παρουσίασε η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών κ. Έφη Αναγνωστίδου.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝΙΣΕ. Ο Δήμος της Κω όπως τόνισε ότι έχει σήμερα ταμείο 5.700.000 , και είναι ο μοναδικός Δήμος που κάνει μικρά έργα από ίδιους πόρους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση ώστε να καλύπτονται βασικές ανάγκες όπως πχ η καθαριότητα και μικρά έργα στις κοινότητες.http://www.aegeanews.gr/featured/14192/pics-vid-laiki-sinelefsi-kardamenas-g-kiritsis-nea-platia-4-mines-polla-erga-apo-idious-porous/

  25. δήμαρχε πόσες θητείες θέλεις για να τελειώσεις την εκκαθαριση της ΔΕΑΥΚ;;; κι έλεγες για τον K.K αλλά είσαι χειρότερος πολύ

    • ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΑΖΩΝ

  26. 8 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΤΗΣ ΚΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ MANTOUX (ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ)! ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ;

    Σε τεστ δερμοαντίδρασης Mantoux (για την φυματίωση) υπεβλήθησαν μαθητές του νηπιαγωγείου στο Πυλί της Κω (στο οποίο βρίσκεται το hot spot του νησιού…) και 8 εξ’ αυτών βρέθηκαν θετικά!
    Βεβαίως, μόλυνση με το μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης δεν σημαίνει και άμεση νόσηση απ’ αυτό, αλλά η μόλυνση υπάρχει και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να εκδηλωθεί η ασθένεια!
    Από πού άραγε το άρπαξαν το «παράσημο» αυτής της ξεχασμένης επί δεκαετίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (αλλά όχι και στην Ασία…) ασθένειας, τα παιδιά μας; Και γιατί τα λαλίστατα επί παντός επιστητού καθεστωτικά ΜΜΕ δε βγάνουν άχνα; Υπάρχει λόγος που κρύβουν αυτή τη σοβαρή είδηση και αν ναι, ποιος;https://ethnikismos.net

  27. Εκκαθάριση ΕΔΗΚ, όπως είδατε και την εκκαθάριση του Λατομείου, μεγάλες μπάζες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ