Η. Καματερός: Μελέτη σκοπιμότητας για νέο Νοσοκομείο με επικρατέστερη θέση στο ΔΙΙΚ – Η έλλειψη συνεργασίας με τον Δήμαρχο & τα προβλήματα που συνεχίζονται… «Mπορεί να μην σκίσαμε το μνημόνιο, όμως θα το καταργήσουμε. Και αυτό θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι…»

43
1999

«Mπορεί να μην σκίσαμε το μνημόνιο, όμως θα το καταργήσουμε. Και αυτό θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι. Θα φύγουμε από αυτή την αυστηρή επιτήρηση και θα δημιουργηθεί ο χώρος ο πολιτικός για να εφαρμοστούν οι δικές μας πολιτικές που δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν μέχρι τώρα». Απάντησε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Δωδ/σου Ηλίας Καματερός στην σημερινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που έδωσε στο ξενοδοχείο Μαριτίνα, απαντώντας για όλους και για όλα. Ανακοίνωσε δε (κι αυτή είναι η είδηση -όπως τόνισε κι ο ίδιος) ότι υπάρχει συμφωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία σύνταξης μελέτης σκοπιμότητας για νέο Νοσοκομείο. Έχουν κατατεθεί τρεις προτάσεις οι οποίες και θα αξιολογηθούν με επικρατέστερη αυτή στο χώρο του ΔΙΙΚ (κοντά στο Ασκληπιείο), όπως προβλέπεται από το ΓΠΣ. «Βλέπουμε την καθημερινότητα αλλά πρέπει να ανοίξουμε και το νέο…»

Την παραπάνω ανακοινώση έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην εισήγησή του αλλά με αφορμή ερώτηση της συναδέλφου Α. Αυγούλη (σε συνέχεια του δικού μας ερωτήματος για το all inclusive και τους περιορισμούς που δεν έβαλαν ως κυβέρνηση… όπως τους κατηγόρησε ανοιχτά το τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τσακίρης, χωρίς να απαντηθεί αν έχει παραιτηθεί ή όχι από την τοπική). Ρωτήθηκε συγκεκριμένα ο κ. Καματερός για αυτό που είχε πει ότι «θα παραιτηθεί ή θα ρίξει την κυβέρνηση αν χτιστεί έστω και μια νέα κλίνη… ενώ έχουν γίνει νέες μονάδες και άλλες είναι στα σκαριά». Η απάντηση που έδωσε σήμερα είναι «περιμένετε και θα δείτε…» ‘Οχι ότι θα ρίξει την κυβέρνηση -όπως εξήγησε- αλλά ότι από του χρόνου δεν θα μπορούν να χτιστούν νέες κλίνες… Γενικά για το θέμα του all inclusive απάντησε ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν οι περιορισμοί στις άδειες κλπ που έθεσε δημόσια ο κ. Τσακίρης και ότι αναζητούνται τρόποι και μπορούν να βρεθούν μόνο με συνεργασία. Μάλιστα σε ερώτηση της Α. Αυγούλη -με αφορμή την συνέντευξη που πήρε πρόσφατα από τον Σ. Βουκουβαλίδη- ο κ. Καματερός τόνισε ότι συζητά μαζί του και βλέπει ότι και ο ίδιος έχει παρόμοιους προβληματισμούς για το πως θα μπορούσε να υπάρξει περιορισμός του φαινομένου. Μάλιστα τόνισε ότι έχει σχετικό άρθρο  και στην Αυγη με τίτλο Mind the gap* για την αναστροφή του άδικου μέχρι σήμερα τουριστικού μοντέλου (το αναδημοσιεύουμε σε άλλη ανάρτηση).

Για άλλη μια φορά ο κ. Καματερός περιγραφικά αναφέρθηκε στην έλλειψη συνεργασίας με τον δήμο και τον δήμαρχο Κω, (ενώ με τους φορείς έχει άριστες σχέσεις και άψογη συνεργασία, όπως τόνισε στην αρχή στην εισήγησή του) με συνέπεια να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες πχ με τις παραλίες, ακόμα και στο θέμα των χόρτων στους αρχαιολογικούς χώρους (που δεν έχουν κοπεί ακόμα και δεν το βλέπουμε για φέτος…) Δεν προχώρησε η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια όπως είχε δεσμευθεί πέρσι στα εγκαίνια του μουσείου ο Περιφερειάρχης και η αρχ. υπηρεσία με τόσα έσοδα αδυνατεί να διαθέσει ένα φορτηγό και δύο υπαλλήλους για να μαζευτούν τα χόρτα…(Οπότε θυμηθήκαμε το Καραμανλικό «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο…» για τη γραφειοκρατία, τα εμπόδια και την ασυνεννοησία μεταξύ υπηρεσιών και κρατικών δομών…)

Στο θέμα των συμβασιούχων απάντησε ότι το φθινόπωρο θα έρθει από τον κ. Σκουρλέτη και την κυβέρνηση η νομοθετική ρύθμιση (άφησε αιχμές πάντως και για τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ανωτάτου δικαστηρίου περί «αντισυνταγματικότητας» σε όλα τα φιλολαϊκά νομοθετήματα της κυβέρνησης) για τους συμβασιούχους που δεν αφορά μόνο του συμβασιούχους καθαριότητας, αλλά όλους τους απασχολούμενους με συμβάσεις στο δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ κάτω από το ίδιο καθεστώς. «Είναι θέμα των δήμων να δώσουν τον αριθμό για τους απαιτούμενους εργαζόμενους ώστε να ενταχθούν όλοι. Είναι δουλειά των δήμων», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι θα επιδιώξει συνάντηση και με τους συμβασιούχους τοπικά για να συζητήσει μαζί τους το θέμα, όπως έχει τακτική επαφή και με τους παραλιούχους της Κω για τα θέματα που τους απασχολούν. Σε ότι αφορά τα προβλήματα που προέκυψαν με την ΚΥΑ για τις παραλίες και την επιβολή προστίμων ανέφερε ότι «πάντα υπήρχαν παράνομοι». Στο ερώτημα της Μ. Παπαζαχαρίου ότι υπάρχει πληροφορία πως επίκειται απομάκρυνση όσων έχουν καταλάβει παραλίες παράνομα ο κ. Καματερός απάντησε χαρακτηριστικά «αν επιμείνει ο δήμος θα γίνει κι αυτό… εξέδωσε προχτές ανακοίνωση ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η ΚΥΑ, ενώ τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα. Έννοια σου ξέρουν οι άνθρωποι και μιλάω κι εγώ μαζί τους. Όπως γινόταν τόσα χρόνια -πλήρωναν το πρόστιμό τους εκεί που δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια- αυτό γίνεται και τώρα. Δεν έχουμε καμία διαμαρτυρία μέχρι στιγμής. Για να γίνει απομάκρυνση κάποιος πρέπει να το ζητήσει… Εδώ είμαστε θα το δούμε…»

Τα ίδια και με τα χρόνια προβλήματα στο χώρο της υγείας και τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά κολλάνε στις χρόνιες δυσλειτουργίες και την γραφειοκρατία που κληρονόμησαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Για το μεταναστευτικό απάντησε ότι ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι δομές και δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι ώστε να ηρεμήσει η τοπική κοινωνία και ο τουρισμός τονίζοντας ότι κακώς υπάρχουν ακόμα μεμονωμένες φωνές για το αν ήρθαν δέκα από την Σύμη ή 50 από το Καστελλόριζο  όταν υπάρχουν κενές θέσεις για να μην υπάρχει γενικότερο πρόβλημα λέγοντας ότι είναι διαχειριστικό το ζήτημα και δεν είναι κυρίαρχο.

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντησή του κλείνοντας στο θέμα της μη φορολόγισης των εφοπλιστών λέγοντας ότι οι Γερμανοί  (Σόιμπλε) που ανέσυραν το θέμα επειδή στο θέμα του διεθνούς ανταγωνισμού ενοχλούνται από την ελληνική πρωτιά της ποντοπόρου ναυτιλίας μας… Και ότι και ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη μέχρι που ενημερώθηκε για τους πραγματικούς λόγους και τον διεθνή ανταγωνισμό.

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 43.000.000 για αποχετευτικο πυλι-κεφαλος και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρισιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

    για να εχουν μιζες οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!

    • Γιατί δεν τον πιστεύετε, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ δεν λέει ποτέ ψέματα.. Δεν κατάφερε να φέρει 2 γιατρούς αλλά θα κάνει κοτζάμ νέο νοσοκομείο...

      Δεν έχει τον Θεό του ο Μαυρογιαλούρος της ψευτιάς και του λαϊκισμού, τάζει, τάζει, τάζει ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ και ότι επιθυμεί κάθε Κώος στα λόγια… που τα παίρνει εύκολα ο άνεμος. Τώρα ακούσαμε και το νέο παραμύθι της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν κατάφεραν να σκίσουν τα δύο πρώτα μνημόνια, ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΤΟ 3ο και το 4ο, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ για να μην ξεχνάμε τι σημαίνει πρώτη φορά «γιαλατζί αριστερά» …

      • Ειμαι νεοδημοκρατης,και για μονο και τον κυριτση θα ψηφισω συριζα

        Γιατι δεν αντεχει αλο η κως αυτον τον δημαρχο και τους συμβουλους του.Υπαρχουν πολοι κωοι που θα κανουν το ιδιο.Οσο υπαρχει κυριτσης,υπαρχει καταστροφη του νησιου.

        • ΑΠΟΛΟΓΙΑ ενός ΨΕΥΤΗ, ΛΑΪΚΙΣΤΗ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ με άπειρα ΨΕΜΑΤΑ στο μικρό υπόγειο του Μαριτίνα για περισσότερη ασφάλεια....

          Στην πλατεία Ελευθερίας βρε ΗΛΙΑΚΗ να μαζέψεις τον λαό για να ακούσει έναν «κάργα ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ» σαν και εσένα να απολογείται και να εξηγεί πως κατάντησε να ψηφίζει φασιστοαριστερά μνημονιακά μέτρα στα τέσσερα, 24%ΦΠΑ στα νησιά λόγω νησιωτικότητας, μείωση μισθών, συντάξεων, προσλήψεων σε νοσοκομεία σχολεία και χωρίς τσίπα 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να γλύφουν το κοκαλάκι της εξουσίας, μισθούς και συντάξεις.. .. που κανένας ΔΕΞΙΟΣ δεν θα τολμούσε να τα φέρει στην Βουλή για ψήφιση χωρίς να φάει ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑ. Έλα σε πλατεία εάν τολμάς Ηλιάκη, θα σε περάσεις αλά Μπέλα Βίστα;;;;

        • Ψήφισε τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ που θα κάνει ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ στο ΧΤΗΜΑ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ για φελλούς σαν και εσένα...

          Πόσους παλαβούς παράγει αυτό το νησί εκτός από καρπούζια και σύκα;

      • Οπως παντα βρισκεσαι σε κατασταση ΠΑΡΟΞΥΣΜΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ με τις 2 φρασεις που επαναλαμβανεις χρονια τωρα, ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ…. Καντες 3 ρε γαμωτο να δειξεις και λιγο
        πιο…μορφωμενος !!!! Παναγια μου τι γκαου που εισαι !!!!

        • Πάλι εδώ εσύ; Καιρό είχαμε να σε δούμε; Και εσύ δεν είσαι και πολύ πρωτότυπος. Όλο τα ίδια και τα ίδια γράφεις για τον φασιστάκο.

    • Μπορεί ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος να μην έριξε την κυβέρνηση όταν ψήφιζε 24% ΦΠΑ λόγω νησιωτικότητας αλλά...

      … του χρόνου το καλοκαίρι θα καταργηθεί και αυτό το μνημονιακό μέτρο!!! Δεν έριξε την κυυβέρνηση για το All inclusive αλλά θα, θα, θα θα δείτε… Ξεφυτρώνουν νέα all inclusive ξενοδοχεία σαν τα μανιτάρια αλλά φταίει το μνημόνιο… Δεν έκοψαν ακόμα τα χόρτα στους αρχαιολογικούς χώρους που εισπράττουν πανάκριβα εισιτήρια χωρίς να αποδίδουν ούτε ψίχουλα στην τοπική κοινωνία…. αλλά φταίει ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ που δεν υποκαθιστά την ανίκανη κυβέρνηση και την απούσα Περιφέρεια… ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ…

      • Αρκετές φορές, ανήμερα της ψήφισης του 3ου μνημονίου, ανήμερα της ψήφισης του 4ου μνημονίου και ανήμερα της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά λόγω νησιωτικότητας… Δώσε πόνο Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, οι αγανακτισμένοι πολίτες που σας έκαναν κυβέρνηση αντέχουν ακόμα για να σας στείλουν στον αγύριστο…

      • ΜΟΝΟ ΚΟΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ….ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑΕ ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.ΗΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

      • Πίστεψέ με ,αλλά σε λίγο όλα τα νησιά ,που ακόμα κρατιούνται θα έχουν πρόβλημα με τα All Incluss.

        Υπάρχουν νησιά που δούλευαν με το παραδοσιακό μοντέλο μέσω Αθήνας και κάποια τσάρτερ,έχω ακούσει και θα ανεβάσω links ,που οι άνθρωποι έχουν πάθει την πλάκα τους ,τώρα που ξεκίνησε το πάρτι και εκεί…έχουν αρχίσει και το νιώθουν βαθιά το πρόβλημα,απλά εδώ έχει παραγίνει..90% σχεδόν..και τώρα που φαίνεται κάποια κίνηση είναι απ τα μικρά που έχουν φουλάρει,δεν μπορούν όμως να κρατήσουν την αγορά.Όπως το ‘πε ο κ. Κιάρης,είναι επάρατος η Τουριστική ‘Νόσος’ στην Κω!!!!Σε λίγο θα έρχονται τα ανθρωπάρια της TUI και θα μας βαθμολογούν,θα κάνουν ασήμαντα ζητήματα προπαγάνδα για να κλειδωθούν μέσα στα Βραχιολάδικα και οι υπόλοιποι!!!!Αδίστακτοι και έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς ο κάθε ένας ,όχι με μοιρολόγια,να μηνύσει υπαλληλίκια-συνοδούς που έρχονται και απειλούν..και αυτό μπορεί να γίνει με ΣΔΟΕ,όχι κυνηγώντας τον καστανά,αλλά την Ουσία!!!Τα All Inclussives και το παραεμπόριο/λαθρεμπόριο που είναι στημένο πάνω τους!!!Θέλετε διευκρινήσεις δημόσια κ.Βουλευτά????

    • Όσο για τις δηλώσεις του Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου για τους ομπρελάδες και τα πρόστιμα γελάνε και τα ροζ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ...

      Ο προστάτης του περιβάλλοντος με τα δεκαόροφατα βάζει με κάθε φτωχό μεροκαματιάρη, τους ομπρελάδες που με τον ιδρώτα τους κρατάνε τις παραλίες μας καθαρές και δεν γινόμαστε ρεζίλι σαν την κατάντια των αρχαιολογικών χώρων γεμάτους με χόρτα και σκουπίδια… Στέλνει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση την Κτηματική εταιρεία του δημοσίου και επιβάλλει ασήκωτα πρόστιμα και αυτό το ονομάζει «Προσοχή στο Κενό» πολιτική με ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..

      • Αυτά δήλωνε ο «ΨΗΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ», ο Κάπτεν Ηλίας Καματερός ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος με δελτίο τύπου στις 2/6/17, άλλο ένα ΨΕΜΑ του Μαυρογιλούρου...

        Καματερός : Λύθηκαν τα προβλήματα με τις παραλίες (ΖΟΕ Αλυκής, δόσεις, πρόστιμα)
        Με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει για την παραχώρηση των παραλιών. Συγκεκριμένα :
        1. Μπορούν να παραχωρηθούν τμήματα της παραλίας στο Τιγκάκι σύμφωνα με τους περιορισμούς που βάζει μόνο το ΦΕΚ 1024/1997 της ΖΟΕ Αλυκής, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά σε συνομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.
        2. Ρυθμίζεται σε δόσεις το αντάλλαγμα προς τους Δήμους.
        3. Καταργείται η παράγραφος για τα πρόστιμα.
        Γραφείο Τύπου

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR - ΜΟΛΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.

  3. ΚΑΜΑΤΕΡΕ 4.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΙΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ. ΑΛΛΑ

    4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΕΞΙ 6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!! ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΤΕ ΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. Απάντηση Καματερού στο ερώτημα για την κόντρα με Κυρίτση που την πληρώνει ο τόπος. Έχουμε ακόμα δύο χρόνια. Πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Τα προσωπικά μας πάθη δεν μπορούν να κυριαρχούν έναντι της ευθύνης και των υποχρεώσεων που έχουμε απέναντι στους πολίτες.

  5. το ιδιο και με τον περιφερειαρχη, και με τους φορεις, και με τον δεσποτα, και με τους καταστηματαρχες, και με τους επιχειρηματειες , και με οσους μιλουν εληνικα. 2 χρονακια ου εμειναν απερχομενε

  6. Με το μαλακό Ηλία μου!Μην τους ξεβρακώνεις έτσι απότομα και αρρωστήσουν!Σιγα σιγά τα εγκεφαλικά!!

    • Πως ακριβώς θα ξεβρακώσει???Έτσι με αρλουμπολογίες σαν τις δικές σου?

      Βλέπεις ότι θέλει να πει κάτι πίσω απ τις λέξεις,αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς….ρώτα τοβ …δεν είναι η σαχλαμάρα πταίσμα,αλλά ούτε και κρίμα….

  7. και ποιος ξεκίνησε την κόντρα με τον Δήμαρχο Ηλία, εσύ δεν την άρχισες με αφορμή την αυθαίρετη επιλογή σου στο κάπτεν Ηλίας, καθ’ υπόδειξη του Μέντορά σου κ. Καίσαρα που επειδή δεν ξαναβγήκε Δήμαρχος δίνοντας μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς, και πολιτικού ήθους παραιτήθηκε. Πάψε επιτέλους Ηλία να είσαι ετερόφωτος.

    • Βρε ..λαλακα,τις ευθυνες να τις ριχνεις στον κυριτση και τον μαραγκο,βρε τομαρι.Αυτοι κατεστρεψαν το νησι το 2015.Αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για το μεταναστευτικο.Σ@@τομο@ρη.Μην ξαναβαλεις στο στομα σου τον καματερο.ΖΩΙΦΙΟ ΤΗΣ ΜΥΞΑΣΙΑΣ.

      • Πάλι σαν την τσουτσού ξεπετάχτηκε για να στηρίξει τον αγαπημένο του βο(υ)λευτή. Σε πληρώνει καλά τουλάχιστον; ή σου έταξε και εσένα καρέκλα και είσαι ακόμα στο περίμενε.

      • ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΣΚΙΖΕΙΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΓΩΠΑΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΕΛΟΓΩΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΆΚΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΕΛΕΙΕ

  8. βρε πολιτικάντηδες οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από το αν το κτήριο είναι νέο ή παλιό, τους μεταφέρουν Ρόδο, Κρήτη η Αθήνα όχι γιατί δεν είναι το νοσοκομείο καινούριο αλλά γιατί δεν υπάρχουν γιατροί Παιδίατροι και άλλες ειδικότητες, δεν υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός κλπ γεμιστε πρώτα το νοσοκομείο με γιατρούς και άλλο προσκοπικό και μετα το νέο νοσοκομείο Εκτός αν κάποιοι βιάζονται για κατασκευαστικές μίζ μια και οι περισσότεροι είναι άνεργοι….

  9. ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ(ΜΑΡΙΝΕΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,SECURITY.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1250 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ 650 ΕΥΡΩ!!!!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 1250 ΕΥΡΩ !! ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΩΝ,ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΤΟ ΙΚΑ?Η ΕΦΟΡΙΑ?ΤΟ ΣΔΟΕ?Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

  10. ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 90 ΔΙΣ

    ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019…
    Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 90 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ….H ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ WATSA KAI TOY PAULSON..ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Psifisthenta-Nomoschedia?law_id=279bb68d-a94b-492f-87c9-a7980113d41c.
    http://www.triklopodia.gr/%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-8/

  11. ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ… ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

    Διπλή φαίνεται πως είναι η ήττα για τους νεοταξίτες στην Συρία. Κατ’ αρχάς χάνουν το δημιούργημά τους, τον ISIS και κατά δεύτερον έχουν αρχίσει να χάνουν και τους πρόσφυγες, τους οποίους χρησιμοποιούν ως όπλο για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης!Σχεδόν μισό εκατομμύριο Σύριοι, λοιπόν, έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους από τις αρχές του χρόνου, περιλαμβανομένων 440.000 εσωτερικά εκτοπισμένων και περισσότερων από 31.000 που επέστρεψαν από γειτονικές χώρες, σύμφωνα με την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.Οι περισσότεροι, μετά την συντριβή των εγκαθέτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επέστρεψαν στο Χαλέπι, τη Χάμα, τη Χομς και τη Δαμασκό!Κι αν αρχίσουν και επιστρέφουν κι αυτοί που χειραγωγήθηκαν να πάνε στην Ευρώπη κι έχουν εγκλωβιστεί στα hotspots της συμφοράς, που αλλού θα βρει η Νέα Τάξη «εύφλεκτη ύλη» για να κάνει τη δουλειά της;

  12. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ!!!

  13. ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

    Ενώ η Κομισιόν ετοιμάζεται να… τιμωρήσει τις χώρες που δεν δέχονται «προσφυγάκια» (Ουγγαρία, Τσεχία και Πολωνία), αποστομωτική απάντηση τους έδωσε ο Γιαροσλάβ Κατζίνσκι, πρώην πρωθυπουργός της χώρας και νυν πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος PIS. Ιδού:«Η Πολωνία έχει το ηθικό καθήκον να μην δεχτεί κανένα πρόσφυγα καθώς δεν ευθύνεται για τις συνθήκες εκείνες που επικρατούν στις χώρες τους. Δεν προκαλέσαμε κανένα κακό στα κράτη από όπου έρχονται αυτοί οι πρόσφυγες. Δεν τους χρησιμοποιήσαμε ως εργατική δύναμη. Δεν τους καλέσαμε. Έχουμε κάθε λόγο να πούμε όχι στην είσοδό τους στη χώρα μας. Η Πολωνία δεν έχει κανένα λόγο για να χαμηλώσει το επίπεδο ζωής ως μέρος μιας κακώς εννοημένης αλληλεγγύης».

  14. Τα χρήματα από τα Δημόσια Ταμεία, τις Τράπεζες, & τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα πήραν όλα οι δανειστές Τρομοκράτες και Κοσμοκράτορες.Οι Μετοχές των Τραπεζών από 50 ευρώ, βρέθηκαν στο Μηδέν (0) ευρώ, λόγω «αφαιμάξεων» των καταθέσεων των πελατών.Τις «αφαιμάξεις» τις έκαναν οι τρομοκράτες δανειστές, αφού οι Τράπεζες είναι δικές τους…………Αυτό προκάλεσε αυτοκτονίες των καταθετών!!!Και ο Λαός θύμα………..Όλα αυτά οδηγούν σε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε Τρομοκρατία των ανθρώπων και του χρήματος, και τελικά σε αυτοκτονίες.Όλα αυτά οδηγούν σε χειραγώγηση του νομίσματος του Ευρώ, προς όφελος των Κοσμοκρατόρων Τρομοκρατών δανειστών!!!http://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%AC/

  15. ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ -ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

    Το εφετείο αποφάσισε την αθώωσή του οριακά με ψήφους 2-3 και τον στέλνει πακέτο στα Εξάρχεια για να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα μαζί με τα ασύλληπτα μέλη της παρακρατικής του συμμορίας.
    Δυστυχώς, για τον Δημήτρη Μίχα, τον άτυχο οδηγό ταξί της Πάρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τα αναρχικά κοπρόσκυλα, δεν υπήρξε δικαίωση. Δεν υπήρξε ούτε ένας δρόμος με το όνομά του. Ούτε μία τηλεοπτική εκπομπή από τα βρωμερά κανάλια της διαπλοκής. Δεν τον έκαναν… fashion icon, ούτε μας ζάλισαν με αφιερώματα, συναυλίες και διαδηλώσεις.Ο Δημήτρης Μίχας δεν ήταν αριστερός, αλλά τον δολοφόνησαν αριστεροί, γι’ αυτό και πρέπει πάραυτα να ξεχαστεί και η υπόθεση της δολοφονίας του να διαγραφεί από την συλλογική μνήμη. Με την προκλητική και παράνομη αθώωση Θεοφίλου, το εγκληματικό αριστερό κράτος και παρακράτος στέλνουν σαφές μήνυμα: «Θα σκοτώνουμε εν ψυχρώ και θα μένουμε ατιμώρητοι!». Αυτά, φυσικά, μέχρι να υπάρξει αληθινό εθνικό κράτος στην Ελλάδα…

  16. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΚΟ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΚΛΠ.

  17. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????????????? ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΙΣ….ΚΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! φτανει πια μουγκωσε το !!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. "ΕΛΛΑΔΑ: Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ - 10 ΤΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ"

    «ΕΛΛΑΔΑ: Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ – 10 ΤΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ»2,2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ.Η χώρα με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση, είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης σε ορυκτό πλούτο και σύμφωνα με Γάλλους και Νορβηγούς ερευνητές η αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας πλησιάζει τα 10 τρις δολάρια.http://anargyros61.blogspot.gr/2017/06/10-10.html

  19. "Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ¨ (ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)

    «Τι εννοείς γέροντα θα έρθει πείνα;» τον ρώτησα.
    Μου απάντησε «Θα πεινάσει κόσμος. Δεν θα έχει να φάει».
    «Και πόσο μεγάλη θα είναι η πείνα;»
    «Σκέψου ότι δεν θα γίνονται λειτουργίες σε εκκλησίες λόγω έλλειψης κόκκινου κρασιού. Τέτοια πείνα θα έρθει στην Ελλάδα».
    Τότε που τα έλεγε ο γέροντας, φαίνονταν όλα αυτά απίστευτα και περίεργα.http://anargyros61.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html

  20. Η «πτωχευμένη» σχεδόν πατρίδα μας, κατέχει μία μοναδική θέση παγκοσμίως!

    Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο σε …
    καταθέσεις στην Ελβετία!!!
    Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερς και φορτηγά, έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες, που είναι ΠΕΜΠΤΟΙ στον κόσμο.
    Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε νικέλιο,
    ΠΡΩΤΟΙ σε λευκόλιθο,
    ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη,
    ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι),
    ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι),
    ΠΡΩΤΟΙ στην Ε.Ε. σε βωξίτη (2.174.000 τόνοι),
    ΠΡΩΤΟΙ και σε χρωμίτη,
    ΠΡΩΤΟΙ και σε ψευδάργυρο,
    ΠΡΩΤΟΙ και σε αλουμίνα !!!!!!http://anargyros61.blogspot.gr/2017/06/10-10.html

  21. Η «πτωχευμένη» σχεδόν πατρίδα μας, κατέχει μία μοναδική θέση παγκοσμίως!

    Διαθέτουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

    Όσο για την αποτίμηση των κοιτασμάτων;
    Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας, σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ πλησιάζει τα 7,5 τρις δολάρια!!!
    Αυτά και πολλά άλλα δείχνουν την μεγάλη σύγχρονη ελληνική τραγωδία σε ένα λαό που θα έπρεπε να ζει με επίπεδα Ελβετίας και σήμερα ψάχνει στα σκουπίδια για να επιβιώσει!
    ΠΗΓΗ
    http://nikosxeiladakis.gr
    http://www.igme.gr/ http://anargyros61.blogspot.gr/2017/06/10-10.html

  22. TI MAΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ??ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑEVENT ΠΑΙΡΝΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ………..

  23. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΟ!ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ! ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΩΤΗΤΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΓΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

  24. Θα κόψουν τα χορτάρια οι συριζαιοι στους αρχαιολογικούς χώρους, με πρωτεργάτη τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ηλία και τον Σωτήρη μαζί με τους ΔΥΕΣΗ νεολαίους, όπως και στο κάπτεν Ηλίας που βάλανε τους πρόσφυγές τους. Να μην δουλεύουμε μόνο για να εξυπηρετήσουμε τους πρόσφυγες, αλλά και τους κατοίκους της Κω.Θα ήθελα να δω τον Ηλία, τον Σωτήρη, και τον Γιάννη να μαζεύουν τα σκουπίδια στην απεργία των καθαριστών και να έχουν πανό να γράφει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι αριστερά.

  25. Να έβλεπα τους συριζαιους να μαζεύουν τα σκουπίδια στο αεροδρόμιο κατόπιν εντολής Σόιμπλε, και τον Ηλία να δίνει διαταγές με στολή εκστρατείας δώρο του Σόιμπλε, και πιο πέρα να κάνει διαδήλωση το ΚΚΕ φωνάζοντας. Κάτω τώρα οι γερμανοτσολιάδες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ