Δήμος Κω: Άμεση λύση για Ζιά σε Λαϊκή συνέλευση – Ελεγχόμενη στάθμευση ή μεταφορά επισκεπτών με λεωφορείο – Τέλος στην εικόνα αταξίας & χάους

47
2339

ΘΕΜΑ : Η εικόνα χάους και αταξίας στη Ζια θα τερματιστεί άμεσα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα υπολείμματα του Οράματος χαρακτηρίζονται από έλλειμμα ευθύνης αλλά διαθέτουν πλεόνασμα θράσους και αμετροέπειας.

Τολμούν και μιλούν για το ακίνητο στη Ζια.

Να τους φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη και να τους θυμίσουμε ότι οι ίδιοι, ως δημοτική αρχή και έχοντας χάσει τις εκλογές μετά από πέντε ημέρες προχώρησαν στην ενοικίαση του συγκεκριμένου οικοπέδου με διάρκεια 6 χρόνια, από την 01/06/2014 έως τις 31/05/2020 και με μηνιαίο μίσθωμα 1.200 ευρώ.

Η υπογραφή του συμβολαίου έγινε στις 30/05/2014.

Στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται όρος, σύμφωνα με τον οποίο αν το ακύρωνε η νέα δημοτική αρχή, θα έπρεπε να πληρώσει όλα τα μισθώματα μέχρι τη λήξη του.

Μεταξύ του οικοπέδου και του δρόμου μεσολαβεί άλλη ιδιοκτησία, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το δρόμο ούτε μπορεί να γίνει επίσημος και χαρακτηρισμένος χώρος στάθμευσης.

Αυτές είναι οι συμφωνίες που σύναπτε το ’Οραμα.

Δικές τους οι συμφωνίες, δικές τους και οι καταγγελίες.

Από την πολιτική της παντόφλας, της μπριζόλας και της συναλλαγής, έως την πολιτική της κατσίκας του γείτονα η απόσταση είναι μικρή για κάποιους και τα όρια δυσδιάκριτα.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι η εικόνα αταξίας και χάους στη Ζια δεν θα συνεχιστεί.

Η Νέα Δημοτική Αρχή θα αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν.

Οι ίδιοι οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής θα κληθούν να αποφασίσουν σε λαϊκή συνέλευση ανάμεσα στις βέλτιστες λύσεις που θα προτείνει ο Δήμος και οι ίδιοι.

Η πρώτη είναι η δημιουργία ελεγχόμενου συστήματος και χώρου στάθμευσης με τις νόμιμες προδιαγραφές που απαιτούνται και με τη συνακόλουθη συμμόρφωση όλων σε κανόνες αισθητικής αναβάθμισης του οικισμού.

Η δεύτερη είναι η μεταφορά, από το σημείο που θα αφήνουν τα αυτοκίνητά τους, όλων των επισκεπτών στη Ζια με λεωφορείο είτε του ΚΤΕΛ είτε του Δήμου με τους συνακόλουθους περιορισμούς στην κυκλοφορία.

Ταυτόχρονα ο Δήμος Κω έχει ήδη συμβασιοποιημένο έργο ανακατασκευής τμήματος εσωτερικού δρόμου Ζια – Ευαγγελίστρια για να δοθεί διέξοδος των πεζών προς την πλατεία Ευαγγελιστρίας από όπου θα μπορούν τα λεωφορεία να παραλαμβάνουν τους τουρίστες.

Η λύση που θα επιλεγεί θα είναι προϊόν συναπόφασης με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της Ζιας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα συνεχιστεί η εικόνα χάους που θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν.

Για εμάς η έννοια του πολιτικού κόστους μπροστά στο δημόσιο και γενικό συμφέρον, απλά δεν υπάρχει.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το οραμα γεωργιε προσπαθησε να βρει λυση,εσυ τρια χρονια μετα θυμήθηκες ότι όλα είναι στον αερα?τα ειχες γραμμενα στα κοκκινα κινεζικα υποδήματα σου.τρια χρονια κανεις ότι διοικείς το νησι…αλλα μονο ταξιδευεις.

    • τρια χρονια ταξιδευει στην ευρωπη τρια χρονια εξαφανισμένος,τρια χρονια αφαντος.μετα από τρια χρονια θυμηθηκε το οραμα.ποσα ψεματα ακομη.ποσα?ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

      • Πες το ξεκάθαρα ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΥΦΛΌ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ μόλις έχασαν τις εκλογές...

        Και έρχεται η παλαβή μεγαλομανής αγρότισσα να κατηγορεί την σημερινή δημοτική αρχή;;; ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ.

        • Κατασκευή παράκαμψης της Ζιάς προς το Λαγούδι για να ζωντανέψει και αυτό καθώς και η επιβολή προστίμων στις ΠΑΡΑΓΚΕΣ.

          Το χωριό θα το καταστρέψουν όλοι αυτοί που για να τα οικονομήσουν πρόσκαιρα καταστρέφουν κάθε τι το παραδοσιακό στήνοντας παράγκες μέχρι τον δρόμο. Θα βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους όταν οι τουρίστες βρουν άλλο γραφικό χωριό για ηλιοβασίλεμα και ουζάκι….

        • Βρε ταξιδευτη ενα δρομακι 50 μετρα δεν εισαι ικανος να διαχειριστείς στο κεντρο της πολης.και θυμήθηκες το παρκινγκ της ζιας μετα απο 3 χρονια.Απευθειας αναθεση στους εργολαβους σου να κονομησετε μαζι.

        • Επειδη ειμαι ασχετος τι σημαίνει τυφλο χωράφι.Και γιατι μετα απο 3.5 χρονια το θυμήθηκες? Και παλι κατηγορώντας τους προηγουμενους? Εσυ και εσεις τι ακριβως κάνατε για το προβλημα παρκινγκ στη Ζια? Δωστε μια απευθειας αναθεση σε φορτωτη σε φορτηγα του δικου σας να λυθει το προβλημα.

      • ΚΥΡΙΤΣΗ ποιος είναι αυτός ο μάγκας που κατάφερε να νοικιάσει το τυφλό χωράφι ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΈΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ...

        Πως κατάφερε να ξεγελάσει τόσους μηχανικούς και τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ;;;

      • ΠΟΙΑ ΣΧΈΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ ο ιδιοκτήτης του ακατάλληλου τυφλού χωραφιού για παρκινγκ;;;;

        Και ποιος είναι ο χουβαρδάς που υπέγραψε το συμβόλαιο που προβλέπει να πληρωνει ο Δήμος 1.200Χ12μηνεςΧ6χρονια=86.400€ ακόμα και εάν είναι τυφλό και δεν έχει επικοινωνία με τον δρόμο;;;;; ΒΛΑΚΑΣ ή ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ;;;;

      • Νοίκιασε το σΟυΡΑΜΑ το ακατάλληλο χωράφι για παρκινγκ με 1.200 Ε τον μήνα για 6 χρόνια έτσι βόλευε τους δικούς του...

        ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 1.200Χ12Χ6= 14.400 E τον χρόνο επί 6 χρόνια = 86.400 Ευρώ. Πριν λίγες μέρες κατηγορούσαν τον ΚΥΡΙΤΣΗ για την αγορά οικοπέδου στο κέντρο της Αντιμάχειας που στοίχιζε 54.000 Ευρώ… Τα συμπεράσματα δικά σας, ακόμα και οι σουρωμένοι καταλαβαίνουν…

        • βρε αρπαχτικά ο κυριτσης πηγε να αγορασει το χωραφι δημοτικου συμβουλου παντου εχει δημοσιευθεί,αυτη είναι η διαφορα.δεν λετε που ο καισερλης σαν εκανε παρκινγκ και πουλατε εκδρομες για το ηλιοβασίλεμα?μονο μιλατε και από πανω.ο κυριτσης θελει να το κλεισει και θα φερει τρενάκια του κουμπαρου του.ξυπνατε μποχαλοι

      • Ξεσουρώστε βρε σαλεμένα υπόλοιπα, ΕΣΕΙΣ ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΤΥΦΛΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΆΔΕΙΑ παρκινγκ...

        Υπάρχει άλλη ιδιοκτησία μπροστά στον δρόμο… ΓΙΑΤΙ υπέγραψε ο μιας χρήσης ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ το χαριστικό συμβόλαιο ρε σΟυΡΑΜΑτιστές για ένα ΤΥΦΛΟ και ακατάλληλο χωράφι;;; Ο Δήμος θα πληρώσει την ΒΛΑΚΕΙΑ, κάθε μήνα πληρώνει 1.200 € τζάμπα για 6 χρόνια δηλαδή 86.400 Ευρώ στους Δημότες;;; ΓΙΑΤΊ δεν φροντίσατε πρώτα να κάνετε έναν απλό έλεγχο ιδιοκτησίας πριν ο «ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» υπογράψει την χαριστική πράξη; Τώρα γιατί γαβγίζετε και ξερνάτε χολή και μίσος;;;

      • Ξεσουρώστε βρε σαλεμένα υπόλοιπα, ΕΣΕΙΣ ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΤΥΦΛΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΆΔΕΙΑ παρκινγκ...

        Υπάρχει άλλη ιδιοκτησία μπροστά στον δρόμο… ΓΙΑΤΙ υπέγραψε ο μιας χρήσης ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ το χαριστικό συμβόλαιο για ένα ΤΥΦΛΟ και ακατάλληλο χωράφι;;; Ο Δήμος θα πληρώσει την ΒΛΑΚΕΙΑ, κάθε μήνα 1.200 € τζάμπα για 6 χρόνια δεσμευτικά, δηλαδή 86.400 Ευρώ;;; ΓΙΑΤΊ δεν φροντίσατε πρώτα να κάνει έναν απλό έλεγχο ιδιοκτησίας πριν ο «ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» υπογράψει την χαριστική πράξη;;; Τώρα γιατί γαβγίζετε και ξερνάτε χολή και μίσος για τις σουρωμένες βλακώδεις αποφάσεις σας;;;

    • ΤΑ ΚΟΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΤΕ????? ΑΝΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

      • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΕΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ, ΤΥΦΛΗ ΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1.200 Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

        Απύθμενο το θράσος και ο λαϊκισμός από την εριστική και περαστική όλων των Δημοτικών παρατάξεων…. Ήξερες κυρία όταν έβγαζες λυσσασμένες ανακοινώσεις ξερνώντας χολή για την κομπίνα (ή την βλακεία) της παράταξης σου;;; ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;;; 84.000+ την διαμόρφωση του χώρου για ένα άχρηστο χωράφι = 100.000Ε ;;;;;;;; Θα αγόραζε ο Δήμος δύο οικόπεδα για παρκινγκ στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και στην ΖΙΑ.

  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΑ ΩΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ (ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ) ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

  3. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ TON ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ Ε;

    • Το παρκινγκ της Αντιμάχειας με αγορά από τον Δήμο θα στοίχιζε 54.000 Ευρώ, το ΤΥΦΛΟ ΧΩΡΑΦΙ για ενοίκια 6 ετών 84.600 Ε...

      Κατάλαβες τυφλέ οπαδέ της ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΦΑΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. σαν δεν ντρεπεστε νουμερα.3 χρονια στο υιμονι του Δημου και τα ριχνετε στους πρωην που ειχαν λυσει το προβλημα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ μονο τα κοκκινα παντελονια σας εμειναν.αι σιχρτιρ που μπλεξαμε.Και ας μην κοπει,γιατι παραγινε η στηριξη σ αυτους που δεν στηριζινται με τιποτα .ουτε με χιλιαδες ευρω

  5. META AΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ, ΜΑΛΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ, RYANAIR KΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ PARKING ΖΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΑΘ ΑΘΑΘΘΑΘΑΘΑ

  6. Αυτό σας νοιάζει ;; ή ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προλάβουν να βάλουν κόσμο στα μαγαζιά τους ;; ανοίγουν το πάρκινγκ με το έτσι θέλω οι τσοπαναροι και καλυβουν τις ταμπέλες με μαύρες σακούλες για να παρκάρει ο τουρίστας όπου βρει και να βγαίνουν μετά σαν τις κότες να κακαρίζουν στις εφημερίδες . Επειδή πίσω έχει η αχλάδα την ουρά , όλα καταγράφονται , νομίζεται 2-3 λαμόγια ότι μπορείτε να κάνετε ότι γουστάρετε !

    • Εάν είσαι αυτός που προκάλεσε αυτό τον χάος καλύτερα να μην προκαλείς ( Η σιωπή είναι χρυσός ).
      Στο τέλος οι χαμένοι θα είναι όλοι οι μαγαζάτορες μαζί και εσύ και τότε θα δούμε τι θα λες ότι φταίει και δεν δουλεύεις.

  7. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ ΛΕΟΦΩΡΙΑ ΕΠΑΝΟ ΣΤΙ ΖΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΦΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΙ

    • Ακόμα δεν κατάλαβες, ο άνθρωπος που λες έχει ιδιοκτησία μπροστά στον δρόμο από το τυφλό χωράφι που νοίκιασαν για παρκινγκ;;;;

      Ακόμα και ένας βλάκας θα έκανε έλεγχο στο κτηματολόγιο εκτός και εάν υπάρχουν άλλα υπόγεια συμφέροντα.

    • Ούτως ή αλλιώς τα λεωφορεία τα σταματάτε έξω από το πάρκινγκ , σιγά … η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ άλλωστε .. και υπάρχουν site που το αποδεικνύουν . Φιλάκια

  8. ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ(ΜΑΡΙΝΕΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,SECURITY.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1250 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ 650 ΕΥΡΩ!!!!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 1250 ΕΥΡΩ !! ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΩΝ,ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΤΟ ΙΚΑ?Η ΕΦΟΡΙΑ?ΤΟ ΣΔΟΕ?Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

  9. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ.ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΞΑΠΛΑ.

  10. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ

  11. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ-ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Η ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ; Η ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ;

  12. Είμαστε λαός του δώσε αλλά μη ζητάς, εγώ να κάνω την δουλεία μου και ο άλλος να πάει να πνιγεί, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, μονά ζυγά δικά μου, κ.λ.π. άλλα παρόμοια χαριτωμένα.
    Γιατί δεν συμφωνούν οι κάτοικοι να δώσουν μερικά στρέμματα, από τα καταπατημένα και να ανοιχτούν, διαμορφωθούν, χώροι στάθμευσης εκτός του οικισμού; Γιατί;
    Να βοηθήσει και ο Δήμος, το Δασαρχείο. Να υπάρξει εποπτεία, έλεγχος.
    Αυτό απαιτεί η λογική, αν υπάρχει εδώ…………..

  13. τυπου ΣΩΡΡΑ!!!!ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ ΝΑ’ ΠΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ!

    Απ’ αλλού την περιμέναμε, κι απ’ αλλού έρχεται η… πρόοδος! Τον γάμο των λεγομένων «ομοφυλοφίλων», λοιπόν, νομιμοποιεί η Μάλτα και στο πλαίσιο αυτό καταργεί τους όρους που υποδηλώνουν φύλο, αντικαθιστώντας τους με… ουδέτερους.Έτσι, με ειδικό νομοσχέδιο καταργούνται όροι που παραπέμπουν στα δύο φύλα, όπως είναι «μητέρα», «πατέρας», «ο σύζυγος» και «η σύζυγος» και θα αντικατασταθούν από άλλους, που δεν θα καθορίζουν το φύλο του ανθρώπου!Μάλιστα, ο… μουλωχτός πρωθυπουργός της χώρας, Γιόζεφ Μούσκατ, δήλωσε περιχαρής στο BBC, πως «η Μάλτα θα συνεχίσει να ασχολείται με θέματα της LGBT κοινότητας και τις πολιτικές ελευθερίες, ώστε να γίνει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο»!Προφανώς, τα συμβαίνοντα στην Μάλτα θα επιταχύνουν ανάλογες εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς τα ντόπια συντρόφια της «κυβερνώσας αριστεράς» ήδη νιώθουν πως έχουν μείνει… πίσω!

  15. air condition inverter!!!!!!!ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ …..!!!

  16. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν και ο ταξιδευτής δήμαρχος έβγαλε δελτίο τύπου γεμάτος υποσχέσεις για λύσεις και διαβούλευση με τους κατοίκους για το πάρκινγκ της Ζιας, βέβαια το σκέφτηκε με 3,5 χρόνια καθυστέρηση.Στην φωτογραφία βλέπετε το ασθενοφόρο να προσπαθεί να μπεί στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου,αυτό πριν 4 μέρες,μόλις χθες σε άλλο περιστατικό το ασθενοφόρο μπλόκαρε στην πλατεία Ελευθερίας και χρειάστηκε να μεταφέρουν τον ασθενή με τα χέρια…..Ταξιδευτή δεν μιλάμε για την Ζια μιλάμε για το υποβαθμισμένο κέντρο της πόλης.
    Ας δούμε πως το κατάντησες…ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/07/09/%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24-%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%B2%CE%B3%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

  17. Σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη της Δύναμης Αλλαγής και ενεργό μέλος της ΔΕΥΑΚ οι δημοτικές τουαλέτες της πόλης μας; Είναι αλήθεια δήμαρχε πως υπάρχει κόντρα μεταξύ των 2 εργολάβων και μελών της ΔΕΥΑΚ μετά την απευθείας ανάθεση 5. χιλιάδων ευρώ για το βάψιμο μικροαντικειμένων του λιμενικού ταμείου;Είναι αλήθεια πως για να επιστρέψει ο δεύτερος εργολάβος πίσω στο μαντρί τον στείλατε να φωτογραφήσει τις δημοτικές τουαλέτες;Με ότι σημαίνει αυτό!
    Πώς το έλεγες δήμαρχε αυτό με τους ηθικούς και τους ανήθικους…..Υ.Γ
    Δεν πιστεύω οι καρέκλες σκηνοθέτου να αγοραστούν με απευθείας ανάθεση στον πρώην αντιδήμαρχο!!! https://kosinfo24.wordpress.com/2017/07/08/%CF%83%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC/

  18. Απλα δεν θα μπορει να πληρωσει τα δυσβασταχτα χρεη που εχει…και θα κανει τα παντα για να ξανα ανοιξει…ειναι απλο..γιατι προς το παρον αλλη Λυση δεν υπαρχει…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΙΑ….ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΚΟΥΒΓΙΑΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..και αυτος θα κλεισει οπως ολοι..και θα πανε για βρουβες..

  19. Διελυσες την πολη με τα τρενακια και τα ανοιχτα λεοφωρεια,γεμισες με κομβους την πολη και αυξηθηκε το κυκλοφοριακο,στενεψες τους δρομους, και ποτε δεν μιλησες.Μολις πειραχτηκαν τα συμφεροντα σου στην Ζια εβγαλες δελτιο τυπου.Η Ζια πρωτα και μετα η Κως.

  20. Αν ηθελε ο κυριος πατριωτης ζιαδιανος που ποναει το χωριο και μενει καταναγκαστικα…καθημερινα ανοικτος κ τους χειμερινους μηνες ….οχι θα εκανε αλλου ειδους ενεργειες κ πιο νωρις. .οχι εν μεσω τουριστικης σεζον….αυτο που ειναι γεγονος ειναι πως στον λακκο που ανοιξε…ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.. και μετα ολοι οι υπολοιποι…γιατι θα πεσουν ολοι…ΔΥΣΤΗΧΩΣ οι αυτοκινηταρες..δεν κανουν ουτε τον ανθρωπο ουτε το μυαλο…ουτε τον ΗΡΩΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ