ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μετασεισμός… στην Πάολα! Η αγαπημένη ελληνίδα σταρ σε μεγάλα κέφια ξεσήκωσε τους Κώους στη Νέα Φαντασία

91
12635

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης

 Η αγαπημένη ελληνίδα σταρ Πάολα, σε μεγάλα κέφια , κατάφερε να ξεσηκώσει τους…Κώους που βρέθηκαν απόψε στη Νέα Φαντασία!

Η καλλιτέχνιδα με την υπέροχη λαϊκή φωνή και την πολύ εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, ήρθε  και τραγούδησε μαζί μας όλους τις αγαπημένες επιτυχίες! Ηταν πραγματικα ένα μοναδικό live, με την Πάολα να ταξιδεύει όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, με τις μεγάλες της επιτυχίες της ανεβάζοντας την θερμοκρασία και το κέφι στα ύψη!

Εκτός από πολύ χορό (με την Πάολα να λικνίζεται διαρκώς) και λουλουδοπόλεμο πάρα πολλοί θαυμαστές και θαυμάστριές της κάθε ηλικίας την πλησίασαν και της ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Η ίδια πάντα χαμογελαστή δέχθηκε μετά χαράς με αποτέλεσμα όλο το facebook από να έχει γεμίσει φωτογραφίες και post που έχουν να κάνουν με την λαϊκή τραγουδίστρια!

 

 

Kαι προχθές στην Κάλυμνο…

91 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ κλπ ΔΕΝ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ & ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ & ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΑ…

  1. Σήμερα θα κλαίνε τα ευρώπουλα που χαλάσανε. Κρίμα … ο σεισμός δεν τους ταρακούνησε μερικούς. Θέλουν κι άλλο ταρακούνημα για να συνέλθουν, να προσγειωθούν στην πραγματικότητα …

      • Σιγουρα ψηφισες… ΣΥΡΙΖΟΕΞΑΡΧΕΙΑ. Το δειχνει το IQ σου…

      • Και Παολακικος και Πολακικος ειμαι. Οπως θα επρεπε άλλωστε να ειναι και καθε γνήσιος νεοέλληνας.

        • Να καπνίζεις σε εσωτερικό χωρο και να ακούς Παολα ειναι υποχρέωση. Πολάκης και Παολα ειναι τα σύγχρονα είδωλα του αξιοζήλευτου Νεοέλληνα. Όσοι διαφωνούν ειναι εθνομηδενιστές.

  2. Το οτι δεν μπορειτε μερικοι να χωνεψετε οτι παροτι την κριση που υπαρχει υπαρχουν και ατομα που ακομα εχουν δουλειες κ ανετα μπορουν και να τα βγαζουν περα με τις υποχρεωσεις τους κ να περνανε καλα αυτο με ξεπερναει.
    Εχετε γινει ολοι ατε να μην πω δηλ τι πρεπει να κανουμε να κατσουμε ολοι μεσα στα σπιτια κ να κλεμε την.μοιρα μας.Εγω προσωπικα δουλεια εχω η γυναικα μ δουλευει γτ πρεπει κ παρολο την κριση περναω μ χαρα.Δηλ τι πρεπει να κανω να κατσω μεσα στο σπιτι κ να κλαιω γ να σας συμπαρασταθω;

    • γααουουουουου,γααααουουουουου…
      ξαμολήθηκαν τα σκυλολόγια πάλι..καλά δεν τα ‘δεσε κανείς;

        • ..άλλο με φίμωτρο…πρέπει να μάθεις να διαβάζεις κ αυτά που δεν σ αρέσουν.την τελευταία Μανίνα την αγόρασες;είχε προσφορά μια πιπίλα.

    • Συμφωνω φιλαρακι.Και γω μια απο τα ιδια.Η Γυναίκα μου δουλευει και τρωω και γω και καμιά φορά παμε και μπουζουκια.

      • ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ κλπ ΔΕΝ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ & ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ & ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΑ…

        • Ποιο επίπεδο μιλά βρε σαχλαμάρα,έχεις άποψη από ποιοτική μουσική,πόσα βινύλια έχεις>?

          Το επίπεδο που αναφέρεσαι είναι της βαθμίδας της Λαχαναγοράς του Ρέντη και της Βαρβακείου..ποια μοναδικότητα..για ποια φωνή,για ποια χροιά φωνητικών χορδών,για ποια καλλιτεχνική υπόστασημιλάς? Βγήκε το fun club της Ξεκολαρύγκοβας να μας πει για μουσική..ποιο είναι το ποιοτικότερο λάιβ που συμμετείχες?Αν δεν είχε τα πειρατικά άυλα φορμάτ και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί να την υποστηρίξουν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου,αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κιτσαριό life styleτα επίπεδα πωλήσεων θα ήταν μια άσημη μπουζουκόβια.’Αιντε βλαμμένα που θα κάνετε και υποδείξεις θεοποιώντας μια ατάλαντη ….δεν είμαι νάνος και την μουσική συλλογή μου δεν θα την έχεις ποτέ βλαμμένη.

      • Η εμπάθεια είναι να μην δέχεσαι ότι κάποιοι θεωρούν υπερτιμημένο και υπερβολή το φαινόμενο…και φυσικά άκαιρη την πανήγυρη αυτή,τέτοιες στιγμές που κάποιοι έχασαν το σπίτι τους,τον ύπνο τους,την δουλειά τους…και γω συμπονώ αυτούς τους συμπολίτες,βέβαια δεν θα βάλω μαύρα,αλλά δεν θα πετάγομαι σαν έγχρωμη πορδή να υπερασπίζω οτιδήποτε θίγει ένα ίνδαλμα μου,φτάνοντας στο απέναντι άκρο.Εγώ αν είμουν φαν θα έκανα μια συναυλία για εξεύρεση πόρων που θα βοηθούσαν τα σχολεία.Άιντε πάρε μια πιπίλα,όπως σου γράψανε παραπάνω και βγάλε το σκασμό.

        • Το επιπεδο σου δείχνεις. Η παολα δεν γουστάρει…
          .
          όρχεις…….. σαν εσενα. Μηπως εισαι ενας απο τους 7 ………νάνους?????

        • Βούλωσέ το καλυτερα εσύ «»ιεραποστολε»του κ…. Το καταλαβες?

        • Κατι ακομη:οταν μαθεις να αναγνωρίζεις την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ κάποιων οταν μαθεις να ΜΗΝ εισαι φερέφωνο του συστηματος τα ξαναλέμε φιλε μου.

        • Μια χαρα σου την είπανε γιατι εσύ ξεκίνησες τις προκλήσεις και τις βωμολοχίες ψυχραιμία αποψεις ανταλλάσουμε δεν κανουμε πολεμο

  3. Μαυρογαμολέοντα βάλε τέρμα στην νταλίκα τα σκυλοσάχλες και στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου ξεσάλωσε.

    Οι νταλκάδες,τα μπλακ Λέιμπελ ,τα μπουζούκια και οι γαρδένιες…δεν κάνουν τον καλλιτέχνη,

    • Συνεχίζεις να βρίζεις γιατι δεν ξερεις να κανεις τιποτε αλλο. Ετσι δείχνεις και την ποιοτητα των ακουσμάτων σου…… Εισαι περήφανος για σενα? Ουτε νταλικερης(συ ειπας) να ησουνα. Η παολα δεν χρειαζεται φαν σαν και σενα και σταμαματα να βρίζεις ρε φιλε μου

  4. Ποσα παιρνεις για να εκφράζεσαι ετσι για την ΠΑΟΛΑ. Δικαιωμα σου να μην την γουσταρεις αλλα προς τι τοση χυδαιότητα…. Τα δέντρα με….
    καρπούς χτυπάνε…..με τα ξερά δεν ασχολείται κανεις. Το συστημα εγω το φτύνω εσύ βλεπω το λιβανιζεις! Ευγε.
    .

    • Πάρτο χαμπάρι,το ίνδαλμα σου δεν έχει ούτε μία Διεθνή ποιοτική αναφορά σε κανένα έντυπο του χώρου,είναι η αποτύπωση της εγχώριας παρακμειακής μουσικής κουλτούρας,δεν έχει ούτε ένα καλλιτεχνικό βραβείο από το χώρο μουσικής τέχνης.Κόψε τις βλακείες πια.Αυτό που λες για φωνάρα,γιατί προσπαθείς να το επιβάλεις,Κάτσε άκουσε την καθημερινά,αλλά μέχρι εκεί.Εγώ για τέχνη μιλάω..και έχω δώσει πάρα πολλά .Εσύ ακόμα και την μονάδα μέτρησης της παραμόρφωσης αγνοείς.και το ίνδαλμα σου ξεπερνά τα όρια.

      • Δεν προσπαθώ να επιβάλω τιποτα. Εσύ γίνεσαι χυδαίος. Η τεχνη ειναι για ολους οσοι την αγαπούν πραγματικα δεν έχεις το μονοπωλειο. Ηρέμισε κατι ξερουμε και εμείς απο τέχνη. Και επιτελους μην χυδαιολογεις.

      • ΑΝ ήξερες πραγματικά μουσική δεν θα αμφισβητούσες την φωνάρα της παολα. Το να μην την γουστάρεις οκ το να την χλευάζεις και να χυδαιολογεις η ασχετοσύνη είναι η εμπάθεια. Ο Θεοφάνους ο Κραουνάκης ο Νταλάρας ο Σαββόπουλος και ένα σωρό ακόμη μαλάκες είναι η άσχετοι???

        • Επειδή ΚΑΙ εδώ κάνεις γαργάρες πες στους πιο πάνω καλλιτέχνες και σε ΠΟΛΛΟΥΣ ακόμη ότι ΔΕΝ έχουν μουσική παιδεία αφού γουστάρουν πολύ παολα.

    • ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ;

      ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕ,ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΤΟ ΚΑΨΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΕΟΛΑ.

  5. Εσυ δεν ξερεις καν τα στοιχειώδη,τον χορό των ειρωνειών και ύβρεων τον άνοιξαν άλλοι,αλλά εσύ επειδή πας να ορίσεις το ‘γάβγισμα’ σε Ταλέντο και φωνάρα,όταν το ίνδαλμα σου δεν έχει καν κυκλοφορήσει ούτε ένα δίσκο στο εξωτερικό,όταν δεν έχει μπει ούτε σε Wolrd λίστες,ούτε έχει αναπαραχθεί κάποιο άσμα της από καμιά σοβαρή ραδιοφωνική εκπομπή ,με το να βλέπεις τις αναπαραγωγές στο u tube,και στο MAD ,ούτε με το αριστερό φρύδι της Χάρις Αλεξίου για παράδειγμα δεν συγκρίνεται και πήγαινε σε μεγάλα δισκάδικα του Εξωτερικού σαχλαμάρα να δεις τις προθήκες,να δεις κριτικές δίσκων,αναφορές μουσικανθρώπων και μετά μίλα.

  6. Ο λεων η χιονάτη και ο ανώνυμος ειναι ψαγμένα άτομα. Εσύ με τα βανίλια!!! και το «μυρωδάτο»στομα τι μέρος του λογου εισαι? Ειμαστε δυο είμαστε τρεις.. ΠΟΛΛΕΣ χιλιαδες… Εσεις ποσοι είσαστε?

  7. Εσύ φιλε μου που μόνο βρίζεις προκαλείς και μονοπωλεις την ποιοτητα λες άσχετους πολλες χιλιάδες έλληνες. Ε αυτο με ξεπερνάει. Εσύ ο «σχετικός»ακου Γερογιαννη και μην ασχολείσαι με μας. Και επειδή νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο σου ρωτα πόσες οικογένειες βοηθάει η πΕολα χρόνια τωρα και δεν ειναι το μονο που κάνει για τους συνανθρώπους της. Ρωτα και θα μαθεις πολλά για το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μεγαλείο της.

    • γρήγορα ανακήρυξη σε Οσια με ημερομηνία προσκυνήματος στο Αγιολόγιο,Οσία Πεολα η σκυλοπροστατης,ιερομάρτυρ εις πίσταν..βρε τι θ ακούσουμε..

      • Δεν έχεις μάθει να ακούς μονο να ακούγεσαι θέλεις. Ρώτησε αν δεν είσαι εμπαθής. Δύσκολο ε? ΑΥΤΗ έιναι η αλήθεια όμως όλη η «πιάτσα»το ξέρει. Εσύ που ζεις? εκτός Ελλαδας? Πολύ δυσπεπτο για σενα και τον μικρόκοσμο σου. Τετοιο μεγαλείο η πΕολα? πώς να το αντέξεις!!! δυσβάσταχτο…..Οχι δεν είναι οσια Ανθρωπος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!! Ρώτησε τους σερβιτόρους τις καθαρίστριες τους παρκαδορους κ. λ. π των κέντρων που δούλεψε τους συναδέλφους της αυτούς που ΕΣΥ εκτιμάς. Ρώτησε και θα μάθεις αυτά που ΔΕΝ θέλεις να ξέρεις γιατί τα»ράσα»δεν κάνουν τον παπά…..

        • Μιλάω με γεγονότα ΟΧΙ πεζοδρομιακα. Τι σημαίνει ήθος ξέρεις? Η Πάολα δεν είναι μόνο μεγάλη φωνή αλλά και Μεγάλος Ανθρωπος. Ούτε αυτό το ξέρεις???

  8. …σε κάποια απάντηση που δίνεις σε κάποιον (μετά στο τέλος) κάνεις την εξής ερώτηση…’Μήπως είσαι βάζελος’? …τι σκεπτικό είναι αυτό ρε φίλε;
    Επειδή θεωρείς ότι αυτά που λέει είναι υβριστικά και για το IQ (του) που του λες,…γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να είναι βάζελος;!! Τι θες να μας πεις ότι εσείς οι Γαύροι έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης; Σε κόβω να έχεις το ίδιο IQ με τον Τσουκαλά…!!!

    • Γιατί μυγιαζεσαι? Αν εσύ έχεις το IQ του Αλαφούζου κέρδισες…..τόσο απλό ειναι… Ομως για την Πάολα λέγαμε.

      • …δεν ‘μυγιάζομαι’ ρε φίλε!!…το ξέρω ότι μιλούσατε για την Πάολα, όμως αυτό το…’Μήπως είσαι βάζελος’?…ήταν ‘εκτός τόπου και χρόνου’!!!

    • ξέχασα ότι ο μήνας του ζευγαρώματος,ωραίες στιγμές κάτω απ την ηχητική υπόκρουση της Πεολα κ δίπλα η αφίσα να κάνει μάτι..ε και φαντασιώσεις βέβαια…ποια λαχαναγορά του Ρέντη,ιχθυόσκαλα του Πειραιά,τρία διακόσια να το τυλίξω το ψάρι;

      • Οπου σε βολεύει απαντάς και ότι σε βολεύει λες. Πολύ καραμέλα πιπιλας ρε φίλε πες και τίποτα καινούργιο

  9. Ο ανώνυμος ο θρύλος η χιονάτη εγώ ηΠΑΟΛΑ και χιλιάδες….. ακόμα στέλνουμε φιλάκια στους απανταχού ΑΝΤΙπαολικους και συστημικούς.

    • Εντάξει ρε φίλε,…το εμπεδώσαμε ότι είσαι ο μεγαλύτερος φαν της Μπάολας!!!
      Έγινες κουραστικός…

      • Είδες που όπου θέλεις και ότι θέλεις απαντάς? Να απαντάς σε ολα αν είσαι «ποιοτικός «Εγώ απαντάω σε όλα και με επιχειρήματα ΟΧΙ επιλεκτικά και με μονολόγους αστήρικτους.

        • Τι είναι αυτά που μου λες Λέων;…το ‘όπου θέλεις’ και το ‘ότι θέλεις απαντάς’ (που μου γράφεις) όπως επίσης το ‘επιλεκτικά και με μονολόγους αστήρικτους’…που τα είδες εκ μέρους μου; Το μόνο που έκανα ήταν να σου απαντήσω με ένα γενικό σχόλιο για την Πάολα!! Με λίγα λόγια, θέλω να σου πω ότι εμπεδώσαμε (αυτά που λες εδώ και καιρό) ότι η Πάολα είναι μοναδική, είναι Θεά, και ότι άλλο είναι τέλος πάντων για σένα αυτή η Πάολα.
          Όσον αφορά αυτό που λες ότι αν είμαι ‘ποιοτικός’…γενικά είμαι Ρόκας/Μεταλλάς!!!

  10. Ο θρύλος η χιονάτη ο ανώνυμος εγώ και η Πάολα μαζί με πολλές χιλιάδες ακόμη σας στέλνουμε φιλάκια και ραντεβού από τον Οκτώβρη στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ»!!!!!

  11. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι η Πάολα είναι ροκ και ακούει μέταλ και πολύ μάλιστα. Η κοπέλα είναι ο ορισμός της ροκιας και είναι Η ΜΟΝΗ αυθεντική. Η δηθενια είναι για τους γλυφτες ΟΧΙ για την Πάολα κάποτε θα το καταλάβεις όταν θα μπορείς να δεις λίγο πιο μακριά χωρίς παρά μορφωτικά γυαλιά…..Δές ποίοι την εκτιμούν από τον χώρο και όχι μόνο και θα καταλάβεις.

    • …δεν αμφιβάλλω αν ακούει μέταλ και ροκ (καλά κάνει άλλωστε), όμως καλό θα είναι να μην θεωρούμε κάποιους ‘Θεούς’…όπως θεωρείς εσύ την Πάολα (στο χώρο της)!! Υπάρχουν και καλύτερες από αυτήν…

      • Το καλυτερο ειναι υποκειμενικό αλλά σέβομαι την γνώμη σου. Απλά επειδή έτυχε να ξέρω κάποια πράγματα εκτός από σπουδαία φωνή η Πάολα είναι σπάνιος άνθρωπος. Το «πακέτο «αγαπώ πολύ. Εναν Θεό πιστεύω δεν είμαι ειδωλολάτρης. Ναι στο χώρο της είναι θεά από κάθε άποψη .ΘΕΟΣ. όμως είναι ένας. Ομως είναι άδικο να την βρίζουν και μάλιστα χυδαία. Δεν της αξίζει και οτιδήποτε άδικο με βρίσκει απέναντι άσε που συχαίνομαι την χυδαιότητα. Η Πάολα δεν είναι σκυλί είναι ΚΑΘΑΡΟαιμο ή ήλιος αν θες. Εύχομαι απο καρδίας καλή επιτυχία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

        • …φίλε μου ειλικρινά (χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας) είναι το καλύτερο σχόλιο που έγραψες!!…σου βγάζω το καπέλο!! Δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος με μπέσα!!!
          Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, για την ομάδα μου…!!!
          …με την ευκαιρία το όνομά μου είναι Γιάννης!!
          Μία τελευταία ερώτηση, (επειδή με έμπλεξες με τα πολιτικά σε κάποιο σχόλιο σου) …δεν πιστεύω (εσύ) να είσαι χρυσαυγίτης;

  12. Τελικά εκτός από ροκ-μεταλ (καλά κάνεις) είσαι ΝΔ και ΠΑΟ. Σωστά? Γιατί ντρέπεσαι να το παραδεχθείς? Δεν τρέχει τίποτε ρε φίλε.

    • …βλέπεις πουθενά να λέω ότι είμαι ΝΔ;…στο ΠΑΟ έπεσες μέσα!! Είμαι ΠΑΝΑΘΑ και δεν ντρέπομαι!!
      ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13….!!!! Ο πιο Μεγάλος Σύλλογος που έγραψε Ιστορία….!!!!.

    • …γιατί όταν κάποιος σχολιάζει κάτι, θα πρέπει ντε και καλά να τον ταυτίσουμε με κάποιο κόμμα;

      • Στην Ελλαδα δεν ζεις?Αν δεν μας αρεσε τι λεει καποιος ,του βαζουμε μια ταυτοτητα και ξεμπερφευουμε.

        • Φιλε μου σου απαντησα και πιο πάνω ότι είμαι ΠΑΣΟΚ. Σε ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Σου ανταποδίδω την εκτίμηση μόνο που περίμενα κάι μια ευχή σου για τον ολυμπιακό.

        • Και μιά συμβουλή φίλε Γιάννη :μην βρίζεις αδικείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά.

  13. Και κάτι ακόμη:η Πάολα δεν είναι μόνο πίστα που την δουλειά της κάνει άλλωστε και μάλιστα μοναδικά. Είναι σπάνιο πλάσμα και ότι γράφω είναι μόνο η αλήθεια χωρίς καμιά υπερβολή.

  14. Οχι και χρυσαυγίτης ρε Γιάννη. Τι βρισιά τι προσβολή είναι αυτή. Μακριά από μένα τέτοιες αντιλήψεις είμαι βαθειά δημοκρατικό άτομο είναι στάση ζωής για μένα η ελευθερία που δεν ενοχλεί τον άλλο και σέβομαι την διαφωνία την αντίθετη άποψη, όταν δεν είναι προκλητική ή υβριστική.

    • …οκ Λέων, δικό μου το λάθος που σε πέρασα για χρυσαυγίτη!! Απλά είδα κάποιο σχόλιο (πριν από κάμποσο καιρό) με σχολιαστή ΛΕΩΝ και υπέθεσα ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο…το σχόλιο ήταν…’Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος’. Πράγματι, πολύ σωστά μακριά από τέτοιες αντιλήψεις…!!!
      Απλά Λέων θα ήθελα να διευκρινίσω…ότι δεν είμαι σε όλα τα σχόλια (εγώ) που σου απαντάω!!
      …στο γράφω αυτό, για να μην νομίζεις ότι είμαι αυτός που από την αρχή σχολιάζει, βρίζοντας και χυδαιολογώντας!! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το άτομο!!
      Τα σχόλια μου (που σου απάντησα) είναι με τα εξής ονόματα: Αντίδραση, Green Cockney Club (1986) – ΘΥΡΑ 13, και Deus Ex Machina. Ουδεμία σχέση δεν έχω με όλα τα άλλα σχόλια…!!
      Να σαι καλά που τα είπαμε φίλε…και πού ξέρεις;…επειδή η ΚΩΣ είναι μικρή, μπορεί να γνωριζόμαστε κιόλας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ