ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ για την Ελένη Πυθαρούλιου που συγκινούν…

3
840

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ ΚΩ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, εκφράζουμε στην οικογένεια της αξιαγάπητης καθηγήτριας των παιδιών μας, Ελένης Πυθαρούλιου.

Εφυγε από κοντά μας και αφήνει τεράστιο κενό, όχι μόνο ως εκπαιδευτικός αλλά πάνω απ’όλα ως Άνθρωπος!

Στην είδηση της απώλειας,σήμερα τα παιδιά του ΕΠΑΛ Κω, οι μαθητές της έχουν πέσει σε μεγάλη θλίψη… Ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς(FB) φόντο με μαύρες κορδέλες ή αναμμένα κεριά, πενθούν κι’αυτοί για τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης τους καθηγήτριας Ελένης…

Ήταν ο άνθρωπος τους λένε… στο σχολείο, ο άνθρωπος που δεν αρκέστηκε στις ώρες διδασκαλίας αλλά στο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα,να αγαπήσουν το σχολείο.

Ήταν κοντά τους,δίπλα τους για να τους συμβουλεύει, να τους εμψυχώνει,να τους παρακινεί…

Ηταν ένα φωτεινό παράδειγμα εκπεδευτικού που ανέβασε τον πήχη του ΕΠΑΛ..ψηλά και έδινε αγώνα καθημερινά με το ήθος της!

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ,αλλά κι εμείς οι γονείς, Ελένη μας…σου ευχόμαστε «Καλό Παράδεισο»!

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης συναδέλφισσας και συναγωνίστριας Ελένης Πυθαρούλιου.
Η Ελένη ήταν πάντα πρωτοπόρο μέλος της Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, για χρόνια μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΛΜΕ. Πρώτη στους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, μονίμως παρούσα στις μαζικές διαδικασίες και δράσεις του σωματείου, παρούσα και στους γενικότερους κοινωνικούς αγώνες.
Θα μας λείψει το χαμόγελό της, η μεγάλη της καρδιά, η αισιοδοξία της, η προθυμία της να υπερασπίζεται τους συναδέλφους στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Μεγάλο το κενό που αφήνει.
Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας, στις καρδιές μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους της ανθρώπους

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΖΩΗ ΝΑ ΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ!!!ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!

  2. σε σκεπασε.Πηγαμε να την αποχαιρετισουμε το απόγευμα και το τι έγινε στην κηδεία δεν περιγράφεται. Πραγματικη λαοθαλασσα.Όλος ο κόσμος πενθει τον άδικο και πρόωρο χαμό της γιατί ήταν υπόδειγμα ανθρώπου.Καλή αναπαυση και καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα της και κουράγιο σε ολη την οικογενεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ