Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας; Είσαι κοινωνικός; Αγαπάς την Ελλάδα; Αν συμφωνείς, τότε μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα μας και να γίνεις» Safari Captain»!

0
798

 

Η νεοσύστατη εταιρεία μας, εστιάζει στις μοναδικές και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα. Μία από τις νέες εμπειρίες μας, είναι ένα καθημερινό σαφάρι light offroad, σχεδιασμένο με μοναδικό σκοπό για να προσφέρει στους επισκέπτες μας, μια διαφορετική ματιά του προορισμού διακοπών τους, με κομμάτια εξερεύνησης, διασκέδασης και περιπέτειας!

 

Ο»Safari Captain» πρέπει να είναι ένας επιδέξιος οδηγός που θα οδηγεί ένα 4χ4 αυτοκίνητο έως 8 ατόμων και θα εξασφαλίζει ότι η εμπειρία θα προσφέρεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Τώρα προσφέρουμε θέσεις «Captain Safari» στην Κέρκυρα, την Αθήνα, και την Κω.

 

Τι απαιτείται από εσάς:

 

Δίπλωμα οδήγησης (B’ κατηγορίας) και εμπειρία οδήγησης άνω των 5 ετών, ηλικίας τουλάχιστον 25 ετών, χωρίς ποινή για επικίνδυνη οδήγηση ή οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Εμπειρία στον τουρισμό, κατά προτίμηση ως οδηγός σαφάρι, rep ή συνοδός

Ευχάριστος χαρακτήρας, κοινωνικός, εξωστρεφής, που αγαπά να διασκεδάζει τους ανθρώπους

Διακριτικότητα και ευγένεια

Ήθος, ειλικρίνεια και ακεραιότητα

Λάτρης της Ελλάδας & της φύσης

Γλώσσες: Αγγλικά

 

Προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με προοπτικές εξέλιξης σε μια εταιρεία παγκόσμιας κλάσης. Οι κεντρικές αξίες μας επικεντρώνονται γύρω από τους ανθρώπους μας, την ηθική και τη συνεχή αειφόρο ανάπτυξη, στην αγορά Tours & Activities, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στον τουριστικό κλάδο σήμερα.

 

 

Στείλτε το βιογραφικό σας στο:

brightmomentshellas@gmail.com

αναφορά «Captain Safari» &

al.mavropoulou@yahoo.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.