Που είσαι παπά Χρήστο…Μόνο οι Άγ.Πάντες φτιάχτηκαν σε χρόνο ρεκόρ! Τα σχολεία;

23
5022

Που είσαι παπά Χρήστο… Μόνο οι Άγ.  Πάντες φτιάχτηκαν σε χρόνο ρεκόρ! Τα σχολεία;
Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ούτε θρησκευτικές, ούτε φιλοσοφικές προσλαμβάνουσες για να κατανοήσει ότι τα συνεχή «ταρακουνήματα», είτε από την εξελισσόμενη μετασεισμική ακολουθία, είτε από τις γενικότερες δοκιμασίες στην κοινωνική μας ζωής, στον μικρό τόπο που ζούμε, μας δείχνουν ότι πρέπει να παραμένουμε σε κάθε περίπτωση στα ανθρώπινά μας μέτρα και να μην τα ξεπερνάμε, γιατί τότε φτάνουμε στην ύβρη* και συνεπακόλουθα στην αυτοτιμωρία μας.

Βέβαια, το ποια είναι ακριβώς τα ανθρώπινά μας μέτρα και πως τα προσδιορίζει ο καθένας από μας χωράνε μεγάλη συζήτηση που δεν είναι της παρούσης (όπως και το να αναλύσουμε την παραπομπή  Ύβρις-Άτη-Νέμεσις-Τίσις, Το κάνει άλλωστε μια χαρά η εγκυκλοπαίδεια).

Αξίζει ωστόσο να σταθούμε στα σημερινά μας δεδομένα: Ανησυχία και αβεβαιότητα για την κατάσταση στα σχολεία μας με τις καθυστερήσεις αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό. Η μόνη αξιοθαύμαστη αποκατάσταση που έγινε με τη λεγόμενη fast track διαδικασία, (για την οποία κάναμε λόγο αμέσως μετά το σεισμό), ήταν στον Ι.Ν. των Αγ. Πάντων στο Παραδείσι (χάρη στον παπά Χρήστο που είναι μάστορας και άνθρωπος της δράσης, μιας και τόσα εξωκλήσια ανακαίνισε και φυσικά στον Κ. Κυπριώτη ο οποίος -προς τιμήν του- μεσολάβησε σε γερμανική εταιρεία συνεδρίων για τη χρηματοδότηση του έργου αποκατάστασης).

Το περίεργο είναι ότι και για τα σχολεία, όπως και για το λιμάνι οι χρηματοδοτήσεις (τουλάχιστον ως αποφάσεις) εξασφαλίσθηκαν από την πρώτη στιγμή, οι διαδικασίες όμως παραμένουν στην .. προσεισμική εποχή. Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς οι  διαβεβαιώσεις ήταν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα -το αργότερο- θα είχαν ολοκληρωθεί και στα τρία σχολεία. Αυτό που δεν είπαν όμως είναι ποιά Χριστούγεννα…(;) Καθώς οι ρυθμοί κίνησης των διαδικασιών (σε αντίθεση με αυτό που έγινε σε χρόνο ρεκόρ στους Αγ. Πάντες) δείχνουν να είναι… πιο αργοί κι από την καθυστέρηση.

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς να βρεις άκρη με τις ευθύνες καθώς γίνονται πολύ εύκολα «μπαλάκι» κι ο ένας τις ρίχνει στον άλλο (η μειοψηφία στην δημοτική αρχή, η δημοτική αρχή στην κυβέρνηση, η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, η κυβέρνηση στους από κάτω και πάει λέγοντας) χωρίς να μπορεί κανείς να βρει εύκολα άκρη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να ενεργοποιηθούν και πάλι οι γονείς μέσω των συλλόγων τους ώστε να λειτουργήσουν ως μεσολαβητές, να γεφυρώσουν χάσματα, να πιέσουν εργολάβους και να σπρώξουν τα όποια σκαλώματα και τις όποιες καθυστερήσεις μέσω διαρκών ελέγχων, παρεμβάσεων και δημοσιότητας. Ειδάλλως -όπως έγινε παλαιότερα και με το 7ο δημοτικό- χρονοδιαγράμματα λίγων μηνών κινδυνεύουν να χρονίσουν.

Η ίδια ενεργοποίηση από πλευράς φορέων και πολιτών, πιστεύουμε, θα ήταν εξίσου αποτελεσματική και στο θέμα διεκδίκησης των αποζημιώσεων των σεισμοπαθών (που κινδυνεύουν να μείνουν στα χαρτιά, όπως έγινε με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών), καθώς και στο αίτημα παράτασης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ (το έθεσε ήδη η Έν. Ξενοδόχων στην αρμόδια Υφυπουργό) λόγω έκτακτης ανάγκης.

Μέσα στα «ανθρώπινα μέτρα» λοιπόν είναι η ενότητα και η συλλογική προσπάθεια σε αντίθεση με τον τυφλό αλληλοσπαραγμό και τα διαλυτικά φαινόμενα, τα οποία πληρώνουμε όλοι. Ελπίζοντας, ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε μυαλό και δεν θα βλέπουμε μόνο κοντόφθαλμα και μικροσυμφεροντολογικά…

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. από Δημ. Τηλεόραση Κω:

*Ύβρις → Άτη → Νέμεσις → Τίσις

Η ύβρις ήταν βασική έννοια της κοσμοθεωρίας των αρχαίων Ελλήνων. […] Αποδίδοντας την αντίληψη σχετικά με την ύβρη και τις συνέπειές της, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται στην αρχαιότερή της μορφή, με το σχήμα ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις μπορούμε να πούμε ότι οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του. Από την κλασική εποχή και μετά, σε πολλές περιπτώσεις οι έννοιες Άτη, Δίκη και Νέμεσις φαίνεται να αποκτούν στη συνείδηση των ανθρώπων ισοδύναμη σημασία, αυτήν της θείας τιμωρίας. Αναλυτικότερα:

Ύβρις (ὕβρις): στην κλασική ελληνική ηθική και θρησκευτική σκέψη, η οίηση, η αλαζονεία, η οποία υποδηλώνει ασέβεια και περιφρόνηση του μέτρου και των ορίων που διέπουν τις ανθρώπινες πράξεις στο πλαίσιο της τάξης του σύμπαντος. Είναι η αμαρτία στην οποία είναι περισσότερο επιρρεπείς οι ισχυροί και προικισμένοι άνθρωποι.

Η έννοια, γνωστή ήδη στον Όμηρο, αναπτύσσεται περισσότερο στη Θεογονία του Ησιόδου και στον Πίνδαρο. Ο υβριστής διαταράσσοντας την τάξη του Σύμπαντος, εγγυητής της οποίας είναι ο Ζευς, προκαλεί πάντοτε τη μήνιν των θεών. Η Νέμεσις και η Άτη, μοιραία θα επιφέρουν τη συντριβή του. Τούτο δηλώνεται σαφέστερα στην κλασική ελληνική τραγωδία, όπου η ύβρις είναι συνήθως το βασικό σφάλμα του τραγικού ήρωα. Το απλούστερο ίσως παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Ξέρξη στους Πέρσες του Αισχύλου: η αλαζονεία του να γεφυρώσει τον Ελλήσποντο με πλοία, αποτελεί αυθάδεια προς τη φύση, διότι μετέβαλε τη θάλασσα σε στεριά. Τιμωρείται με τη συντριπτική ήττα των Περσών στη Σαλαμίνα.
(ΠΑΠΥΡΟΣ, 2007, Τόμος 51, σελ. 152-153)

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. τα σχολεια θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

 2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.?….???
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΚΚΑΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ
  «»ΜΕΓΑΛΟΙ»»ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,,,!!!!!!!

 3. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
  Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

 4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΦΑΝΦΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

  Μην του λέτε να μην ξεσηκώνεται γιατί θα τον νευριάσετε και τελικά θα ξεσηκωθεί. Και όπως είναι γνωστό, όταν ξεσηκώνεται δεν αστειεύεται: διεξάγει τοπικά δημοψηφίσματα, προσφεύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων (έναντι ποίου; ούτε αυτός το κατάλαβε ποτέ) και στέλνει κάτι αυτοκρατορικά τελεσίγραφα προς πάσα κατεύθυνση με αποτέλεσμα να τον φοβούνται όλοι, ιδιαιτέρως οι Ευρωπαίοι.Αφήστε που, τελευταία, εμπνευσμένος από τα γεγονότα στην Καταλονία, δεν αποκλείεται να κηρύξει την Ανεξαρτησία της Κω. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Συνεπώς, αφήστε τον να ξεσηκώνεται. Άλλωστε μόνο αυτός ξεσηκώνεται (για την ακρίβεια: φαντασιώνεται πως ξεσηκώνεται) – έχει αυτό το χάρισμα, το αναγνωρίζουμε όλοι.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/10/13/%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B2%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7/#more-23242

 5. στην Ελλάδα ψηφίζουν για την «αλλαγή φύλου»: Ξεκινάει διαγωνισμός στην τουρκία για την εγχώρια μαζική παραγωγή αρμάτων μάχης

  Είναι να θλίβεται κανείς από την κατάντια της Ελλάδος και να φοβάται το επερχόμενο μέλλον, κάνοντας μία σύγκριση των γεγονότων της πολιτικής επικαιρότητας στην Ελλάδα και την τουρκία.
  Ψηφίστηκε στη χώρα μας ο νόμος για την «αναγνώριση της ταυτότητας φύλου», ενώ συντόμως θα έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Ομολογουμένως θλιβερές ειδήσεις που καταδεικνύουν την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
  Αντίθετα, στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου διαβάζουμε ότι περιμένουν προτάσεις για την γραμμή παραγωγής δικού τους άρματος μάχης. Συγκεκριμένα αναμένονται οι προτάσεις των εταιρειών για το εξ ολοκλήρου παρασκευασμένο στην τουρκία άρμα μάχης «Αλτάι», όπως ανακοίνωσε ο τούρκος υφυπουργός άμυνας.
  Η γραμμή παραγωγής θα παράγει αρχικώς 250 άρματα και μέχρι το τέλος του πλάνου θα έχουν βγει 1000 καινούργια άρματα μάχης, συνολικού κόστους 10 δισ. δολαρίων. Ταυτοχρόνως, στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την διαφθορά των πολιτικών και συζητάμε για το δικαίωμα του Μήτσου να αποκαλείται Σούλα.

 6. Η Ελλάδα πρέπει να άμεσα να απαλλαγεί από ένα νόμισμα που την έχει αλυσοδέσει και ένα χρέος που την τραβά στο βυθό μιας καταστροφικής, αλλά απολύτως ανθρωπογενούς ύφεσης. Μια κυβέρνηση που θα εθνικοποιήσει τους όρους έκδοσης και κυκλοφορίας του νομίσματος, και θα διαγράψει μονομερώς το χρέος, καταγγέλοντάς το στη διεθνή κοινότητα, είναι μια κυβέρνηση που θα έχει κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση μιας πραγματικής και γρήγορης ανάκαμψης….
  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2017/04/blog-post_54.html#.WeCLgWi0PIU

  • Οπα ρε φίλε καραφλιασαμε να πούμε…….Πού την ειδες εσύ την…….δημιουργική τρέλα??????????????

 7. Θετικός στο ενδεχόμενο καθιέρωσης μουσουλμανικών αργιών στη Γερμανία εμφανίστηκε ο Χριστιανοδημοκράτης υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέ μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κάτω Σαξονία ενόψει των τοπικών εκλογών της Κυριακής.«Είμαι έτοιμος να συζητήσω το ενδεχόμενο καθιέρωσης μουσουλμανικής αργίας» σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, όπου είναι έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο, είπε, τονίζοντας ότι κι η Εορτή των Αγίων Πάντων είναι αργία μόνον στις περιοχές όπου ζουν πολλοί καθολικοί.«Εκεί όπου υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι γιατί να μην εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας μουσουλμανικής αργίας;»Το Κεντρικό Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Γερμανίας (ΖΜD) χαιρέτισε, φυσικά τις δηλώσεις Ντε Μεζιέ υποστηρίζοντας ότι εν εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο θα συμβάλει στην καλύτερη ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στη γερμανική κοινωνία.

  • Οι μουσουλμάνοι που κολλάνε εδώ ρε χριστιανοταλιμπάν?Η εκκλήσια σας έχει πιεί το αιμά και εσυ μου ποστάρεις παπαριές από φασιστομπλόγκ.Τι καμμένο άτομο είσαι εσύ ρε?

 8. Συμφωνώ με έναν φίλο πιο πάνω,αν δεν ήταν ο Κυπριωτης δεν θα γινόταν τίποτα!!!!!!Και να φτιαχτουν το συντομότερο και η Αγία Παρασκευή και ο Άγιος Νικόλαος που εχουν υποστεί και μεγαλύτερες ζημιές αλλά και τα σχολεία.Ας βάλουν λίγο το χερι στην τσεπη οι μεγάλοι δεν θα παθουν τίποτα!!!!!!!!!!!

 9. Το δείχνουν τα στρατηγικά τακτικά και πυρηνικά όπλα που βγήκαν έξω από τα σιλό.
  Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ
  Γερμανός ΥΠΕΞ: «Κίνδυνος πολέμου για την Ευρώπη εάν οι ΗΠΑ αποσυρθούν από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν» http://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF/

 10. Οι Έλληνες καυχώνται για την Ακρόπολη και την Αγία Σοφιά.
  Οι Κινέζοι για το Σινικό τείχος.
  Οι Αιγύπτιοι για τις Πυραμίδες.
  ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ !
  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!
  Κι από από το πολύ «Μαύρο «οι Ολλανδοί πετούν και ίπτανται , εξ’οι και ο «ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ»Υπομονή και σε πολύ λίγο και στην αγιασμένη πατρίδα μας!!!http://www.triklopodia.gr/και-στα-δικα-μασ-με-υγεια/#

 11. Με το «έτσι θέλω» κάνουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία σε Ξάνθη και Ροδόπη

  Με υπογραφή Γαβρόγλου, ετοιμάζονται να «επιστρατεύσουν» νηπιαγωγούς που αρνούνται να συμμετάσχουν σε πιλοτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τη λειτουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων, που ικανοποιεί έτσι ένα πάγιο αίτημα της ΆγκυραςΣτη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», και παραβλέποντας αποφάσεις των Διδασκαλικών Συλλόγων Ξάνθης και Ροδόπης.http://www.triklopodia.gr/etsi-thelo-kanoun-diglossa-nipiagogeia-ksanthi-rodopi/

 12. Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 4 .340,000,ΟΟΟ,ΟΟΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ

 13. Δελτίο τύπου ΟΡΓΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Εδώ ελεύθερος παπάς. Εδώ ελεύθερη φωνή

  Ντροπή σας ανθέλληνες. Ντροπή σας κοράκια της εξαπάτησης και της προδοσίας. Ντροπή σας αμόρφωτοι, υπάλληλοι των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων. Ντροπή σας ισλαμοπίθηκοι της ψευτοαριστεράς σας. Το άθεοι ήταν πρόφαση. Αποδείξατε πως είστε και οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ κρυφοισλαμιστές και απατεώνες.Πάρτε τον «Καρα-νίκα» σας «καρα-πουλημένοι» και στα τσακίδια. Αυτά που ονειρεύεστε να κάνετε στην Πατρίδα μας δεν θα περάσουν. Αυτά που σας έμαθαν στα ξένα κέντρα αιχμαλωσίας και κατοχής πριν αναλάβετε την διακυβέρνηση… Στην Ελλάδα δεν θα περάσουν… «Φτου» σας προδότες. Οι νόμοι που χωρίς λαϊκή εντολή περνάτε δεν θα περάσουν. Η Θράκη που επιθυμείτε να παραδώσατε θα σας κάψει. Τα ανώμαλα μυαλά σας που θεωρούν τα 15χρονα παιδιά ώριμα ν’ αλλάξουν φύλο, απέδειξαν πόσο φθηνοί εκτελεστές είστε του Σατανά και των εξυπηρετητών του.http://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%B5/#

 14. ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ.

 15. Να μη δεχτεί την επιταγή να την πρωοθήσει στον δήμο για την επισκευή των νηπιαγωγείων και των σχολείων

  O παπα Τσουκνιάς εκτός από παπάς είναι και παππούς όπως και Κώος πολίτης και φυσικά χριστιανός ορθόδοξος. Θα έπρεπε λοιπόν να σκεφτεί πρώτα τα σχολεία και μετά τις εκκλησίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.