Ο «καπνός» που ζαλίζει τις επιθετικές μέλισσες… (& οι «μελισσοκόμοι» πολιτικοί μας)

14
1342
Αλ. Παπαδιαμάντης: «Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου».
Και κάπως έτσι άρχισαν να φωνάζει μια μικρή ομάδα διαδηλωτών στην πλ. Ελευθερίας, στο δυναμικό για τα δεδομένα της Κω, συλλαλητήριο για την Μακεδονία: «αλήτες, προδότες πολιτικοί» και ο Δήμαρχος Κω έφυγε έξαλλος…
Κι όμως οι κινητοποιήσεις αυτές του κόσμου την εποχή του διαδικτύου και της παθητικής διαμαρτυρίας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξυπνώντας το πατριωτικό φιλότιμο εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών σ’όλη τη χώρα, σίγουρα ήταν εντελώς απρόσμενες και αιφνιδιαστικές για την κυβέρνηση με τις σπασμωδικές, παντελώς αντιεπικοινωνιακές και διχαστικές αντιδράσεις της στις άτσαλες προσπάθειές της να το υποβαθμίσει. Επιμένοντας στην πολιτική της «ταμπέλας» (την οποία σημειωθήτω θα πληρώσει ακριβά στις εκλογές) βαφτίζοντας όλο τον πατριωτικό κόσμο της χώρας «ακραίους», «εθνικιστές» και «γραφικούς»  βάζοντάς τους αυτόμάτως και ανοήτως απέναντί της.
Ενώ, θα μπορούσε για παράδειγμα κάλλιστα να δηλώσει  διπλωματικά ότι: «Οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα υπογράμμισαν έντονα τις ιστορικές αλήθειες σχετικά με την Μακεδονία. Εν τούτοις μία κυβέρνηση σε συνεννόηση με την λοιπή πολιτική ηγεσία λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες και συνθήκες έχει την ιστορική ευθύνη να διαπραγματευθεί για να επιτύχει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, λύση η οποία θα αποκλείει επεκτατικές τάσεις, θα σέβεται εθνικές ευαισθησίες και θα εξασφαλίζει στενές και παραγωγικές γειτονικές σχέσεις και σταθερότητα στα Βαλκάνια.»
Παίρνοντας εν τω μεταξύ τις απαντήσεις που της άξιζαν από τον πάντα μάχιμο και πνευματώδη, Μίκη Θεοδωράκη: «μας κυβερνούν εθνομηδενιστές», «Αριστερόστροφη, η πιο επικίνδυνη μορφή του φασισμού», «Πού να φανταστείτε ότι ένας αριστερός μπορεί να είναι πατριώτης;»
Οπότε, γίνεται εύκολα κατανοητό πως και προέκυψε «έτσι ξαφνικά»  ως «σανίδα σωτηρίας» η αλλαγή πολιτικής ατζέντας (αμέσως μετά το επικοινωνιακό «ναυάγιο» με το Σκοπιανό) με την διαβίβαση της δικογραφίας Novartis στη Βουλή με τα αδικήματα της δωροδοκίας (με Samsonite μεταφορά χρημάτων) και της απιστίας για:Σαμαρά, Πικραμμένο, Βενιζέλο, Αβραμόπουλο, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Λυκουρέτζο, Κουτρουμάνη, Σαλμά και έπεται συνέχεια.
Όπως και να ‘χει αν πρόκειται δηλ. για «καπνό με φωτιά» (σκάνδαλο) ή για «καπνό χωρίς φωτιά» (σκευωρία) το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσει κανείς από τα σύννεφα… (ίδιον της πολιτικής και των πολιτικών το δάχτυλο ή η κουτάλα στο μέλι…)

Κι εδώ που τα λέμε, το όλο σκηνικό μοιάζει περισσότερο με τον «καπνό του μελισσοκόμου» που ζαλίζει τις «επιθετικές μέλισσες» οι οποίες τη μια πάνε δεξιά και την άλλη αριστερά οι καημένες, σαν να μην υπάρχει ευθεία…

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας είμαστε λιγάκι σοβαροί δηλαδή συγκρίνουμε την αντίδραση μερικών γραφικών ….και άλλων με το μεγαλύτερο σύγχρονο σκάνδαλο που χρέωσε τον ελληνικό λαό οικονομικά όσο ένα μνμόνιο

  2. εγκληματικες οργανωσεις ΕΙΝΑΙ νδ πασοκ συριζα κλπ κλεβουν εκατονταδες εκατομυρια και κατηγορουν την χρυση αυγη

    για εγκληματικη οργανωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ 1 ΕΥΡΩ!!!και τωρα παιζουν θεατρο μεταξυ τους οι κλεφτες οι ληστες!! ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

  3. Οι ισχυροί παίκτες του πλανήτη κοιτάζονται στα μάτια σαν τα αρπακτικά με οπτικό ορίζοντα την στενή αυτή λωρίδα της ΓΗΣ που λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  Είναι η κρίσιμη στιγμή να δρομολογήσουν παιχνίδια μέσω των περιφερειακών παικτών της περιοχής μας.  Φαίνεται ότι σύντομα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ανακατέψει τα νερά του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ και θα φέρει μακροχρόνιες γεωπολιτικές παθήσεις στην επιφάνεια. http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-survivor-%CE%B4%CF%81-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B1/#

  4. Όταν η Γερμανία διέλυσε την Γιουγκοσλαβία για εκδίκηση λόγω Β' ΠΠ - Τώρα επιχειρεί το ίδιο με την Ελλάδα στο Σκοπιανό

    Κροατία και Σλοβενία το 1991 κήρυξαν την ανεξαρτησία τους κι έγιναν επί της ουσίας οι πρώτοι ευρωπαϊκοί «δορυφόροι» της Γερμανίας στην προσπάθεια της να βρει την δική της έξοδο στο Αιγαίο και στα «θερμά» νερά. Για αυτό τον λόγο διαμέλισε την Γιουγκοσλαβία και επιδιώκει να το κάνει μελλοντικά και στην Ελλάδα υποστηρίζοντας την εκχώρηση των δικαιωμάτων της «Μακεδονίας» στα Σκόπια.http://www.pronews.gr/istoria/298557_otan-i-germania-dielye-tin-gioygkoslavia-gia-na-ekdikithei-gia-ton-v-pp-vinteo

  5. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε.

    Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

    Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…http://www.iellada.gr/thriskeia/profiteia-geronta-toy-agioy-oroys-poios-tha-sosei-tin-ellada

  6. ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!

    Στόχος «αγνώστων» αναρχοκομμουνιστών έγιναν δύο Ιεροί Ναοί του Βόλου.Κατ’ αρχάς, Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Βόλο, όπου οι παρακρατικοί πέταξαν κόκκινες και πράσινες μπογιές στην είσοδο του ναού, κι έγραψαν στην είσοδο του ναού με σπρέι το σύνθημα “ο ελληνορθόδοξος όχλος δίνει όπλα στα χέρια των φασιστών”.
    Εν συνεχεία, προφανώς οι ίδιοι δράστες πέταξαν κόκκινη και πράσινη μπογιά και στην εκκλησία της Ανάληψης, όπου έγραψαν κι ένα απειλητικό σύνθημα με ροζ σπρέι.Ο Βόλος είναι πόλη επαρχιακή και στις επαρχιακές πόλεις οι αναρχοκομμουνιστές είναι «μετρημένα κουκιά», άρα ο εντοπισμός τους δεν είναι δύσκολος. Πρέπει εδώ και τώρα να συλληφθούν και να τους κοπούν τα κουλάδια σύριζα!

  7. Τα σκάνδαλα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου που αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα την συζήτηση για την αναστολή του άρθρου «περί ευθύνης υπουργών», ένα επαίσχυντο άρθρο που εισήγαγε ο Βενιζέλος και ξεπλένει όλα τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων.
    Αυτό το άρθρο που κατ΄ ουσίαν καταργεί την ισονομία μεταξύ των πολιτών, καθώς οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες παραμένουν στο απυρόβλητο, είναι το σωσίβιο κάθε κλέφτη και προδότη πολιτικού.
    Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού προτείνει στο «συνταγματικό τόξο» να προχωρήσει σύσσωμο στην αναστολή αυτού του επαίσχυντου άρθρου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας όμως κωφεύει!

  8. ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    Με μια φαρμακερή του ανάρτηση στο Facebook, ο πάντοτε εύστοχος και θαρραλέος Θάνος Τζήμερος «καρφώνει» τον Αντωνάκη Σαμαρά, πως ότι «έσπειρε» στην άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής (ωμές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, κουκουλοφόροι «μάρτυρες», κ.τ.λ.) θερίζει τώρα στην υπόθεση Novartis, κι ας μην του κακοφαίνεται καθόλου!
    Δείτε την σχετική ανάρτηση:https://ethnikismos.net/2018/02/08/θανοσ-τζημεροσ-προσ-αντωνακη-σαμαρα-τ/

  9. ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .http://ydrohoosbooks.com/.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  10. Η ΕΝΤΟΛΗ τού συλλαλητηρίου είναι να προχωρήσει η Κυβέρνηση στην απαίτηση των νόμιμων πιστοποιήσεων από τα αρμόδια Διεθνή Όργανα και όχι να «διαπραγματευτεί» παρανομίες …Ειδικά αυτή η Κυβέρνηση των ψευτών, των αστοιχείωτων και των δωσίλογων, η οποία δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ διαπραγμάτευση.
    Γι’ αυτόν τον λόγο η σημερινή Κυβέρνηση πολεμάει με πάθος και με όλα τα μέσα το συλλαλητήριο. Λογικό είναι αυτό από μια κυβέρνηση ενός κόμματος του 2%, που «έκλεψε» με ψέματα τις εκλογές —και κάνει τα απολύτως αντίθετα απ’ αυτά τα οποία είχε υποσχεθεί—, καθώς υπάρχει αγωνία για τις εξελίξεις.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/01/makedoniko-zitima.html

  11. στο δήθεν χρέος μας που το 70% του προέκυψε από τις «χρηματοδοτήσεις» των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 200 δις έδωσαν οι προδότες Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους. Ας μην ξεχνάτε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα ένα χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν κλειστούν φυλακή για εσχάτη προδοσία.-

  12. Ν.Τόσκα: «Θα προσλάβουμε Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς αλλοδαπούς στην Ελληνική Αστυνομία» – Διαλύουν τη χώρα

    Δήλωση-«βόμβα» του Νίκου Τόσκα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε από το Λονδίνο πως η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε προσλήψεις αλλοδαπών αστυνομικών. Κι αυτό που εννοεί είναι ότι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αλβανοί (έχουμε κάποιους), Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και γενικά άνθρωποι απ’ όλες τις φυλές του κόσμου, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να τους αφήσει κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου να… λιάζονται στις πλατείες, αλλά και την Αστυνομία να πρωτοστατούν σε εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων.https://www.pentapostagma.gr/2018/02/δήλωση-βόμβα-από-ν-τόσκα-θα-προσλάβου.html

  13. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΑΠΙΚΑ!

    Βρε, βρε, βρε, επανεμφανίστηκαν μετά από αρκετό καιρό, οι «βέγκαν αντιεξουσιαστές», λόγω Τσικνοπέμπτης και προκάλεσαν ζημίες σε δύο κρεοπωλεία στην Κυψέλη, στην οδό Κυψέλης και στην οδό Ζακύνθου.
    Πιο συγκεκριμένα, προκάλεσαν φθορές στις τζαμαρίες των κρεοπωλείων, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια.Τι ρόλο παίζουν αυτοί οι «χορτοφάγοι» και «φιλόζωοι»… κοινωνικοί αγωνιστές και γιατί έχουν βάλει στο στόχαστρο τα χασάπικα; Πρόκειται για αλήτες-προδότες-κομμουνιστές, που ταΐζουν με… κουτόχορτο τους αφελείς, εμφανιζόμενοι ως «χορτοφάγοι», ενώ στην πραγματικότητα είναι μέλη της κομμουνιστικής μαφίας των Εξαρχείων, που τα παίρνει απ’ όλα τα μαγαζιά, ακόμα κι από τα χασάπικα. Κι όποια χασαπάκια αρνηθούν να δώσουν τον οβολό τους στο «επαναστατικό ταμείο», τους «επισκέπτονται» οι δήθεν «χορτοφάγοι» και τους κάνουν ζημιές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ