ΟΛΑ 2019: Καλά, γιατί βιάζεστε για εκκλησίες, λιμάνι, σχολεία, μνημεία, δρόμους; (Φέτος περιμένατε να τα κάνουνε; Δεν είμαστε καλά…)

8
3038

ΟΛΑ 2019: Καλά, γιατί τόση βιασύνη για εκκλησίες, λιμάνι, σχολεία, μνημεία, δρόμους; (Φέτος περιμένατε να τα κάνουνε; Δεν είμαστε καλά…)

Στην αρχή είχαμε πέσει κι εμείς στη «λούμπα» (όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας) να ρωτάμε, να γράφουμε και να ξαναγράφουμε… Πότε θα φτιαχτούν το λιμάνι… τα σχολεία… τα μνημεία… οι εκκλησίες… οι δρόμοι;

Τώρα βλέπουμε ότι και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια  (δεν βιάζεται να το ανακοινώσει για τον ίδιο λόγο που δεν βιάζεται και ο Χατζημάρκος να ολοκληρώσει τα έργα) Γιώργος Νικητιάδης (παρακινούμενος -όπως μας τόνισε κατά την  πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω- από πολλούς συμπολίτες μας) θέτει επιτακτικά το θέμα αποκατάστασης των εκκλησιών, τις οποίες είχε δεσμευθεί να «τρέξει» και να υλοποιήσει η Περιφέρεια.

Διαπίστωσε μάλιστα και μια τελευταία χρονοτριβή… μόλις δύο μηνών+ στη γραφειοκρατική διαδικασία έγκρισης των μελετών («αστείος χρόνος» που θα ‘λεγε και ο άλλοτε «δικός του» Στ. Στάγκας).

Απόλυτα κατανοητό. Αφού ακόμα κι ένα ποδοσφαιρικό ματς «παίζεται» πολλές φορές στις καθυστερήσεις, πόσο μάλλον οι εκλογικές αναμετρήσεις (ούτε μία, ούτε δύο… Τρεις μαζεμένες θα έχουμε το 2019).

Τουλάχιστον, αυτό το «τάιμινγκ» τυγχάνει της σιωπηρής συμφωνίας τόσο από πλευράς Κυβέρνησης και κυβερνητικών βουλευτών, όσο και από πλευράς Περιφέρειας και Δήμου.

Εδώ παραμερίζονται οι όποιες άλλες διαφωνίες τους, (γι’ αυτό και μην σας φανεί περίεργο Γιώργος και Ηλίας να ξανασηκώσουν ψηλά τη σημαία της «Πανεπιστημιακής ή Επαγγελματικών σχολών» για την Κω, όπως έκαναν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας).

Οι αντιπολιτευόμενοι, οι πολίτες και οι συνήθεις «γκρινιάρηδες» του τύπου, ας λένε και ας γράφουν ό τι θέλουν.

Επομένως, μόνο «βουλωμένο γράμμα» δεν διαβάζει κανείς αν προβλέψει ότι τόσο το λιμάνι, όσο τα σχολεία (ένα-δύο θα είναι σχεδόν έτοιμα το Σεπτέμβριο, αλλά θα πάρει μέχρι Χριστούγεννα και κάτι… για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τη μεταφορά), οι εκκλησίες, τα μνημεία και φυσικά οι δρόμοι και τα πέντε πολυδιαφημισμένα (απ’ όλους) μεγάλα έργα από το Ειδικό Αναπτυξιακό (προβλήτες Τιγκάκι- Μαρμάρι, δίκτυο ύδρευσης Σφαγεία-Κω, σύστημα τηλελέγχου και τηλεχειρισμού ύδρευσης Ηρακλειδών, νέο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλειδών, έργα προστασίας ανατολικών ακτών Κω), είτε θα εγκαινιασθούν, είτε θα θεμελιωθούν εν πλήρη «δόξη και τιμή» την επίσημη προεκλογική περίοδο του 2019 (δηλ. του χρόνου το καλοκαίρι).

Αυτό τους έλειπε να τα εγκαινιάζανε φέτος και του χρόνου να έμενε ως τελευταία εντύπωση η κριτική ή η όποια σκανδαλολογία της αντιπολίτευσης.

Δε σφάξανε… κύριε Κόνσολα ή κυρία ΝΔ μου, κύριε Κρεμαστινέ ή κύριε Σκανδαλίδη μου, κύριε Νικητιάδη ή κύριε Μπενέτο μου, κύρια Ρούφα ή κύριε Ζερβέ μου…!

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτιχος ο ιερος ναος των αγιων παντων φτιαχτικαν ναναι καλα ο ομυλος κυπριωτης κ η εταιρια της γερμανιας εσεις περιμενεται τους πολιτικους ο ε ας χρονος περασε παμε για δευτερο αλλα απο οτι μιυ ειπαν τα χαρτια φτασανε εκει που επρεπε να φτασου στους πανω τωρα ο θεοσ κ η ψυχει του οθεος να του φωτησει να το προχωρισουν

  2. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

    Πολλές φορές, βλέποντας και ακούγοντας αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, νομίζουμε πως τα’ χουμε δει όλα. Αμ δε! Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα!
    Επίκαιρη ερώτηση, λοιπόν, προς τον αρμόδιο υπουργό Σκουρλέτη κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (το… «enfant gateaux» του «προοδευτισμού»), απαιτώντας να μπαίνουν τραβεστί στην Αστυνομία, γιατί με τον αποκλεισμό τους… «στιγματίζονται» και παραβιάζεται η «νομοθεσία για την ίση μεταχείριση στον χώρο της εργασίας»!Όσο γελοίο και εξωπραγματικό αν ακούγεται κάτι τέτοιο, μην έχετε καμμιά αμφιβολία ότι λίαν συντόμως θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή και θα γίνει νόμος του ψευδοκράτους, χάρη στην «προοδευτική πλειοψηφία» ΣΥΡΙΖΑ, Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και της… μισής Νέας Δημοκρατίας – οι… «παραδοσιακοί» του Καμμένου, που σίγουρα… διαφωνούν αλλά δεν ρίχνουν την κυβέρνηση ούτε με… σφαίρες, θα κάνουν το… ρεπό τους!
    (ΥΓ): Υπάρχει βεβαίως και μια άλλη διάσταση στο θέμα. Να κατεξευτελιστεί το Σώμα που τόσα προσέφερε στην συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών προγόνων του ΣΥΡΙΖΑ, το 1944 και το 1946-1949!

  3. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΡΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΛΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ

    ΟΛΑ ΤΟ 2019!!.ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ 14ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

    Νέο… πολυπολιτισμικό σοκ στην Γερμανία, με τον βιασμό και την δολοφονία (δια στραγγαλισμού) μιας 14χρονης στην πόλη Βιζμπάντεν.
    Πρόκειται για την Σουζάνα Φέλντμαν, που είχε εξαφανιστεί από τις 22 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης που βρίσκεται στη δυτική Γερμανία.
    Δράστες του βιασμού και φόνου είναι δύο ξαναμμένα «προσφυγάκια», ένας 35χρονος από την Τουρκία (που συνελήφθη) κι ένας 20χρονος Ιρακινός, ο οποίος ακόμα δεν συνελήφθη.
    Τα δύο «προσφυγάκια» ζούσαν μαζί σε ένα hot spot στην πόλη στην οποία σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.
    Ο Ιρακινός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος και για άλλα αδικήματα μεταξύ των οποίων ληστείες με την απειλή μαχαιριού, πιστεύεται, πάντως, ότι έχει διαφύγει με την οικογένειά του στο Ιράκ μέσω Κωνσταντινούπολης.
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα της «ενσωμάτωσης» και του «πολυπολιτισμού»!

  5. Με την ανάληψη τής Δημαρχίας αρχίζει και ο προγραμματισμός – διαχείρηση 5ετίας. Πρώτα άμυνα ( να κερδίσουμε και χρόνο κατηγορώντας τους πρώην) και μετά βλέπουμε . Τώρα, σχετικά με το θέμα τών σεισμών, ε τί να κάνουμε, εμείς φταίμε δηλαδη; Τα παράπονα στον φταίχτη. Ηταν εκτός προγράμματος, ας περιμένει την σειρά του.
    Υπομονή παιδιά, μεγαααάλη αρετή. Οσο πιο μεγάλη την έχεις, τόσο σε βγάζει τελικά ασπροπρόσωπο…
    Κι εμείς θα σάς την κάνουμε απέραντη ( ιμμόνς που λένε και οι Γάλλοι).
    Εξ άλλου ειναι και θέμα κρατικής εξουσίας. Αυτή φταίει που δεν συνεργάζεται.
    Σάς παρακαλώ κ. Γιάννη, δεν έχει κανένα νόημα να σέρνουμε τον λαό σε εκλογές αν δεν τού παρέχουμε σωστή πληροφόρηση για να μπορεί να εκτιμήσει, να κρίνει, να συγκρίνει και να επιλέξει μια φορά το …σωστό, αυτο που χρειάζεται στ’ αλήθεια ο τόπος και ο κάτοικος τού νησιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ