Το δικαστήριο του Γιώργου & του Γιάννη και οι «αγανακτισμένοι» της Κω

34
3099

Το δικαστήριο του Γιώργου & του Γιάννη και οι «αγανακτισμένοι» της Κω

Με αφορμή την δίκη των δύο συμπολιτών μας για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ και την ρίψη χημικών έξω από το hot spot, παρατηρείται τελευταία -απ’ όλες τις πλευρές- ένα «ξύσιμο» της προπέρσινης «πληγής» που ομαδοποιεί ή βάζει ταμπέλες σε ανθρώπους και καταστάσεις «θολώνοντας τα νερά».

Πρώτα πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα άσχετα με το τι πιστεύει καθένας.

Όσοι συμμετείχαν τότε στις κινητοποιήσεις δεν ήταν σε καμία περίπτωση όλοι «ακροδεξιοί» (οι περισσότεροι-όπως και στο νησί γενικά- ήταν πρώην Πασόκοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι νεοδημοκράτες, κάποιοι πρώην νεοδημοκράτες που είχαν ψηφίσει ΑΝΕΛ και κάποιοι που τα τελευταία χρόνια έγιναν Χρυσαυγίτες), ούτε όλοι «κυριτσικοί» (είχαμε δει στις συγκεντρώσεις πρώην αλλά και σημερινούς υποψήφιους του Οράματος, όπως και μέλη της Κως Αγάπη μας, παρά τη διαφωνία του Τέλη), ούτε μόνο «Πυλιώτες» (ήταν πολίτες απ’ όλο σχεδόν το νησί).

Άνθρωποι δηλαδή σχεδόν απ’ όλο το πολιτικό φάσμα. Ακριβώς, όπως ήταν και το κίνημα των «αγανακτισμένων» του 2012 (οπότε, συνυπήρχαν αριστεροί-δεξιοί και… όλο το κακό ή καλό συναπάντημα)

Από το κίνημα των τότε «αγανακτισμένων», άλλωστε, πήρε τη μεγάλη της εκλογική πελατεία και η σημερινή κυβέρνηση, μην το ξεχνάμε.

Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι τότε οι ερωτήσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (και σημερινών Υπουργών…) για την ασύδοτη αστυνομική βία ήταν μονίμως στην συνήθη δραστηριότητα του κόμματος, έπειτα από κάθε επεισοδιακή διαδήλωση (ακόμα υπάρχουν τα σχετικά link: https://www.syriza.gr/article/id/47521/Erwthsh-boyleytwn-toy-SYRIZA-EKMgia-thn-asydoth-astynomikh-bia.html | http://www.enallaktikos.gr/ar10519el_minysi-voyleytwn-toy-syriza-gia-tin-astynomiki-via-stis-teleytaies-poreies.html τα οποία καταγγέλλουν την «απρόκλητη χρήση βίας και χημικών κατά των συγκεντρωμένων», τονίζοντας μάλιστα και την «μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της Κ. Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον Ιούλιο του 2011 για χρήση απαγορευμένων χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβη της υγείας των πολιτών»).

Βέβαια, είχαμε ξαναγράψει και τότε, ότι αν τον Φεβρουάριο του 2016 (που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ το Hot spot στην Κω, την ίδια περίοδο που επιτεύχθηκε η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εξομαλύνθηκαν οι ροές) είχαμε κυβέρνηση ΝΔ, τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτοι πρώτοι στις συγκεντρώσεις αυτές… για το λόγο ότι «αγνοήθηκε η θέληση των τοπικών κοινωνιών» και για τις απαράδεκτες αποθήκες ψυχών με «ναζιστικής έμπνευσης συλλογικές τιμωρίες σε πρόσφυγες», όπως χαρακτηρίζουν τα hot spot άλλες αριστερές οργανώσεις (ΔΕΑ κλπ).

Αλλά αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση, έγινε το αντίθετο. Πρωτοστάτησαν στελέχη των άλλων κομμάτων και της ΝΔ, φυσικά.

Το «λάδι στη φωτιά» το έριξε τότε, όπως όλοι θυμόμαστε, η «καουμπόικη» ενέργεια Καμμένου με το ελικόπτερο στο Σελβέρι (από τότε ήρθαν οι πρώτες διμοιρίες των ΜΑΤ στην Κω, ενώ τις προηγούμενες μέρες οι τρεις βουλευτές είχαν κάνει την εξομαλυντική συνάντηση στο ΕΒΕΔ, παρουσία όλων των διαμαρτυρομένων, με τον δήμαρχο να συμφωνεί και να προτείνει 10σημεία).

Έτσι μετά τον Λινοπότη, όπου είχαν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι από το Δεκέμβριο του ’15, καθώς υπήρχε αρνητική απόφαση από το 2013 (επί δημ. αρχής Οράματος, από το Τοπικό συμβούλιο, για δημιουργία δομής φιλοξενίας μιας και ο χώρος προοριζόταν για νέο Νοσοκομείο), άρχισαν να ξεσηκώνονται και να μένουν ξάγρυπνοι εκείνο το βράδυ (που ήρθε με το ελικόπτερο ο άνθρωπος που έλεγε λίγους μήνες νωρίτερα στο Δημ. συμβούλιο Κω: “συμφωνώ απόλυτα με τον Δήμαρχο. Σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά”) και οι κάτοικοι στο Σελβέρι με το «έτσι θέλω, εδώ το φυτεύω» του Καμμένου (απραξία μηνών, όταν το νησί είχε κατακλυστεί από τις ροές, πλήρης ασυνεννοησία και χειρισμοί της πλάκας και της τελευταίας στιγμής).

Ξαφνικά το μεσημέρι της επόμενης μέρας (εν μέσω καταρρακτώδους βροχής) πήραν τα ΜΑΤ από ‘κει και τρέχανε στην πρώην 148, εξαγριώνοντας πλήρως τον κόσμο, που συσπειρωνόταν ολοένα και περισσότερο εναντίον τους, με αυτή την πρωτόγνωρη για το νησί αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας (με τέτοιες αλλοπρόσαλλες ενέργειες κατάφεραν να ξεσηκώσουν στην συνέχεια και τα αρχικά ‘»αλληλέγγυα» νησιά Λέσβο, Χίο και Σάμο κάνοντάς τα άνω-κάτω και φυσικά… «ακροδεξιούς», πόσο δε μάλλον την διαχρονικά φιλήσυχη Κω η οποία δε ξεσηκώθηκε έτσι ούτε στους κατακτητές).

Θέμα hot spot για τη Ρόδο, που επίσης το είχε ανάγκη -περιέργως πως- δεν τέθηκε ποτέ. Ούτε για την Τήλο η οποία το ζητούσε (και συνεχίζει να το θέλει) για να τονωθεί οικονομικά το νησί. Ίσως, αν δεν λειτουργούσαν  στο «άρπα – κόλλα», ή αν πήγαινε νωρίτερα για Πάσχα εκεί ο Πρωθυπουργός (Τσίπρας: «κάναμε λάθη και μάλιστα μεγάλα»), να προλάβαινε τις «μπούλικες» (όπως θα ‘λεγε κι ο ίδιος) ενέργειες.

Τώρα, γιατί και πως συνελήφθησαν από τόσο κόσμο που ήταν εκεί (άντρες, γυναίκες, νέοι, γέροι και παιδιά με τα ΜΑΤ να τους επιτίθενται με ξύλο και χημικά -ΒΙΝΤΕΟ) μόνο ο Γιώργος και ο Γιάννης; Αυτό, ούτε οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν μπορούν να το εξηγήσουν. Άλλωστε, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιους έπρεπε να συλλάβουν για να φοβηθούν οι υπόλοιποι…(Δεν είναι τυχαίο ότι και οι αστυνομικοί μέσω των συνδικαλιστικών τους οργάνων, αρχίζουν να καταλαβαίνουν, τελευταία, ότι χρησιμοποιούνται άσχημα από την εκάστοτε εξουσία -όπως ακούσαμε τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας τους να λέει στην πρόσφατη συνέλευση των αστυνομικών της Κω- δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν άλλο τον ρόλο του «κακού» και να «στοχοποιούνται» διαρκώς, για παράδειγμα στο θέμα των πλειστηριασμών, πετώντας τον κόσμο έξω από τα σπίτια του και αυτοί που παίρνουν τις απάνθρωπες αποφάσεις να «βγαίνουν λάδι». Και αυτό λέει πολλά…)

Μένει να δούμε επίσης το πως θα εκφραστεί η ψήφος των «αγανακτισμένων» στις προσεχείς βουλευτικές-περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δεδομένου ότι «ο Έλληνας δεν ψηφίζει, καταψηφίζει…»

Και η αγανάκτηση του κόσμου -όσο και αν προσπαθεί να το κρατήσει ζεστό το θέμα ο Γ. Κυρίτσης μέχρι τις εκλογές του ’19- δεν έχει να κάνει μόνο με το hot spot, αλλά με την απόσταση λόγων και έργων και τη γενικότερη «κοροϊδία»…(ένας παλιός Ασφενδιανός πάντως, μου φώναζε τις προάλλες στο Ζηπάρι: «μη ξεχάσεις του χρόνου στις εκλογές να έρθεις να μας πάρεις (φωτό) που θα καθόμαστε στα καφενεία απέναντι και δεν θα πατήσουμε για ψήφο…»)

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που τον έχω και Υπουργό .. έχω χάσει το μέτρημα από το πόσες φορές έλεγε ότι θα παραιτηθεί εάν και εάν και εάν ;P

    Για αυτό το λόγο καθώς και άλλοι .. είσαι χειρότερος από το αλ6 ..

  2. Και τα δύο κόμματα θα διαλυθούν.να το θυμάστε.ειδικα μετά τα νέα μέτρα … μονοψήφιο…

  3. ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟΣΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ HOT SPOT ΣΤΟ ΠΥΛΙ! ΑΥΤΗ Η ΟΛΙΓΑΡΧΊΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

  4. Συνεχιζεις την ιδια ΛΑΘΟΣ αναλυση της δυναμικης των γεγονοτων και επομενως γραφεις …μπουρδες.Που ειναι ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ρολος του Δημαρχου και της Εκκλησιας ?? Ποιος ΑΡΝΙΟΤΑΝ την πραγματικοτητα και κατηγορουσε την Κυβερνηση οτι…αυτοι εφερναν τους….προσφυγες !!!!??? Ποιος μετετρεψε ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοινωνικο και οργανωτικο προβλημα σε σχεδον…Θρησκευτικο???Ποιος και γιατι …χτυπουσε τις …καμπανες των εκκλησιων !!??? Ποιος τους… εστησε στο κεντρο της πολης …ως τουριστικη ατραξιον??? Ποιος δεν επερνε…ουτε τα σκουπιδια τους??? Ποιος Καμμενος και τετοιες μαλακιες ???το ΚΛΙΜΑ διαμορφωθηκε ΠΡΙΝ απο εκεινους που ,για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ λογους ,ΗΘΕΛΑΝ την ΑΝΩΜΑΛΙΑ για να στριμωξουν την Κυβερνηση της Αριστερας !!! Δεν ητανε η Κυβερνηση που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το προβλημα αλλα αυτοι που μισουσαν την Κυβερνηση και ηθελαν να την ανατρεψουν!!!

  5. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  6. Φάγατε τη φόλα συντροφοι, θα σας φλομωσουμε στην Πραβδα, θα κοτσαρουμε και μια γραβάτα να βουηξουν τα ιντερνετς γιατι επικοινωνιακά ειμαστε μανούλες και θα παμε διακοπαρες. Αυτη ειναι η δυναμη του σοσιαλισμού.

  7. Ηλιθιους έχει παντού. Αγράμματους αξεστους άσχετους. Είναι και τα κόμματα που ψωνίζουν ηλιθιους.

  8. Η φασαρία έγινε διότι κάποιοι τα επερναν χοντρά από τους πρόσφυγες πριν φτιαχτεί το χοτ σποτ. ..έπειτα που φτιάχτηκε τα οικονομανε στο πυλι τα μαγαζιά.

  9. Τι εγινε φετος οι Αρριστεροι Συριζαιοι διευθηνρες των σχολειων δεν εβγαλε τους αριστουχους?Δεν ειδα καμια δημοσιευση.Δεν θελουν αριστουχους?Τι εγινε?

  10. Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα με τους «δημοσιαγραφους» σαν και εσενα? Το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ειστε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! Ειστε σε εντεταλμενοι υπηρεσια . Ολα αυτα που γραφετε δεν ειναι ειδησεις ‘η γεγονοτα αλλα ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της ΝΔ και των ναζι. Και τα σαιτ που αναφερεις ως «πηγες» ειναι εντυπα της ΝΔ. Τι νοημα εχουν ολα αυτα? Εν ονοματει τινος μιλας ?Εγω .ας πουμε, ως Συριζα, εσεις ως τι ? Ειπαμε δεν ειστε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Πολιτικα και κομματικα σε ποιους αναφερεστε ? ΠΕΙΤΕ το να ξερουν οι ανθρωποι ποιοι ειστε. ΟΧΙ να παιζεται το παιχνιδι των «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» που ειστε με την «αληθεια», την «αντικειμενικοτητα» με την «ανεξαρτητη» και «ελευθερη» γνωμη σας!!! Μπουρδες και ξανα μπουρδες και μονο μπουρδες. Αγαπητε «δημοσιογραφε» της…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!, Βαλε και το ΝΕΑ μπροστα για να ξερουμε ποιος γραφει !!!!

    • Ρε Θ…… ημαρτον ρε τιμητη των τσυριζαιων ειπαμε κοματοσκυλο αλλα εσυ σπας ολα τα κοντερ

    • γιατί μπαίνεις σε τέτοια σάιτ ε; Γιατί στέλνουν ανακοινώσεις οι δικοί σου; Γιατί ο Γάκης έστειλε πρώτος πρώτος την επιστολή για το νέο νοσοκομείο που κάνετε προεκλογικό παιχνίδι και το έχουμε πρώτο θέμα; Θα μας κάνει ντα η νουδούλα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή είσαι εσύ βολεμένος Καρανίκας και μια ζωή κομματόσκυλο και γλείφεις κώλους και σκ.. που σαρέσουν γλείφουν όλοι;;;;; Ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια αλλά σε καίει βολεμένο και εξαρτημένο καρανικάκι. Περαστικά και να μας γράφεις να ξέρουμε με τι μαλάκες έχουμε να κάνουμε (αν και σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και τα γιαούρτια είναι έτοιμα, κάτι ήξερε η κουντουρά που δεν ήρθε για μάσκα προσώπου…)

    • νομίζεις ότι είναι όλοι… Είσαι πολύ κακόμοιρος και αστείος.

    • γιατί οι κουκουέδες θα πρέπει να πιάσουν τα καδρόνια να σας τις παίζουν στις πλαδαρές κωλάρες όπως κάναμε παλιά στις πορείες, γιατί μόνο αυτό γουστάρετε, μαζόχες λούγκρες

    • Που ήσουνα εσύ ρε βλακέντιε που θα χαρακτηρίσεις ελεύθερους ανθρώπους

      όταν το απόκομμα σου ήτανε η τσόντα του δράκουλα μητσοτάκη με τη συγκυβέρνηση της συν-αλλαγής και της συγκάλυψης. αει τράβα από δω ρε λακαμά δουλάκι της μέρκελ, που θα μας πουλήσεις και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πες τα σε κανένα παιδάκι δικό σας μπορεί να χάψει τις μλκς που λες…

  11. Μετά από 8 χρόνια αιματηρών μέτρων και ξένης οικονομικής κατοχής το δημόσιο χρέος αυξήθηκε – η Λαγκάρντ δήλωσε ότι δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα – και φυσικά το μνημόνιο συνεχίζεται. Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν στους ξένους:

    – Νέες περικοπές συντάξεων από το 2019 και νέα μείωση αφορολογήτου από το 2020
    – Δέσμευση για τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα για πάνω από 40 χρόνια
    – Σκληρή μνημονιακή εποπτεία μέχρι το 2060
    – Και φυσικά το όνομα της Μακεδονίας

    Η προδοσία του Έθνους και η καταστροφή της οικονομίας από την συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται»

  12. 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ…

    Σε αριθμό ρεκόρ έφτασαν οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό και ψήφισαν από τους τόπους κατοικίας τους για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου στην Τουρκιά!

    Αυτό ανακοίνωσε ο Σάντι Γκιουβέν επικεφαλής της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής.

    Οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν στα τουρκικά προξενεία από τις 7 Ιουνίου ως την Τρίτη το βράδυ.

    Περίπου 3,047 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι είναι εγγεγραμμένοι στο εξωτερικό, γεγονός που σημαίνει ότι το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 48,8%. Στις προηγούμενες εκλογές του Νοεμβρίου του 2015 ψήφισαν 1,3 εκατομμύριο Τούρκοι του εξωτερικού, ενώ στο δημοψήφισμα της περσινής χρονιάς 1,4 εκατομμύριο.

    Αλήθεια, αλήτες-προδότες-πολιτικοί του δήθεν «δημοκρατικού τόξου», πότε θα αποκτήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα που έχουν και οι Τούρκοι ακόμα, οι Έλληνες του εξωτερικού; Τους οποίους θεωρείτε πολίτες δευτέρας κατηγορίας και τους θέλετε μόνο για ντεκόρ, όταν κάνετε φιγούρα στα ταξίδια σας στο εξωτερικό!

  13. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΗΔΕΣ ΠΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ!; ΜΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΤΕ!

  14. Αλήθεια γιατί ο κόσμος κράζει τους συριζανελ όπου και αν βρεθούν; Αφού τώρα πλεον βγήκαμε από τα μνημόνια λύσαμε με τον καλύτερο τρόπο το σκοπιανό δίνοντας όνομα εθνοτητα γλώσσα και βγαίνουμε στις αγορές….

  15. Ιατρικά συνέδρια στην Κω και να μην αναφαίροντε πουθενά τα τεράστια προβλήματα του νοσοκομείου του ιατρικού κέντρου που η ίδια πολιτική αρχή του τόπου απαξιώνει . Τι να πώ . Μόνο θλίψει μας ααφήνει ένα συνέδριο ανούσιο που τελικά ήταν μόνο ένα κοσμικό γεγονός. Ξεπεσμός

  16. Συριζανελ απατη ανωμαλια προδοσια! Συνεχης και ασταμάτητος ο κατηφορος του ηθικού και πνευματικού προσανατολισμού! Ξηλώνεται ομως το πουλόβερ του κόλκινου φασισμού και τις ισοπέδωσης αξιών και ιδανικών σιγά σιγά! 152 έμειναν…

  17. Επαγγελματίες ψεύτες και προδότες καθε μέρα γινεται φανερός ο τυχοδιωκτισμός και η ανευθυνότητά σας που δεν έχει προηγούμενο! Μετά τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πάτε να ξεπουλήσετε και τη ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ και έχει συνέχεια με σας που μπλέξαμε. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΛ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ! Απύθμενο το θράσος σας η ανικανότητα και το μίσος σας για ό,τι ελληνικό! ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!

  18. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 23 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΦΘΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΕΛΕΟΣ! ΤΙΜΩΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ! ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ;

  19. Καθημερινά πλεον τα συλλαλητήρια στην Μακεδονία με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, που δεν αποδέχονται την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια! Δεν προκειται να γίνει αποδεκτή όπως πασίδηλο είναι ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην κακή κυβέρνηση που συνεχίζει να μην υπολογίζει τη λαϊκή βούληση.Αλλά την πλάτη στην κυβέρνηση γυρίζουν και κυβερνητικοί βουλευτές! Σύντομα θα αποτελούν ένα πολύ μελανό παρελθόν!

  20. Σας παρακαλούμε φύγετε...δεν πάει άλλο...αναλάβετε τις ευθύνες σας

    Η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε και όλοι ευχόμεθα συντομα να απέλθει! Ο Τσίπρας ισοπέδωσε κάθε έννοια αριστερής πολιτικής και ιδεολογίας θα περάσουν πολλές δεκαετίες για να αποκτήσει ξανά υπόσταση! Ο εωσφορικός εγωισμός και η ματαιοδοξία από τα οποία διακατέχεταο ο πρωθυπουργός και οι κοντινοί του συνεργάτες οδήγησαν την χώρα ακόμα χαμηλότερα από εκεί που οι φιλελέυθεροι πατριδοκάπηλοι την είχαν οδηγήσει! ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ