Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Όλα και όλοι κρίνονται… με βάση τι έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση

25
1562

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα όλα και όλοι κρίνονται… με βάση τι έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση

Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, τόσο στο μεταναστευτικό (αποσυμφόρηση hot spot), όσο στην πτώχευση του Thomas Cook, σε ότι αφορά όλους τους κρίκους της αλυσίδας στον τουρισμό και, κυρίως, στους εργαζόμενους, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει το «μαγικό ραβδί» για να δώσει λύσεις… Όμως, οι κρίσεις και οι προσδοκίες του κόσμου  γίνονται όχι μόνο με βάση τις διαχειριστικές ικανότητες καθενός αλλά και με βάση όσα (εύκολα και ανέξοδα) έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Με τον ίδιο τρόπο κρίνεται και θα συνεχίσει να κρίνεται και η νέα δημοτική αρχή.

Αν και -όπως λένε οι ίδιοι οι συνεργάτες του- ο νέος δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός που άλλαξε η κυβέρνηση πριν καν αναλάβει… και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Καθόλου τυχαία ο Γ. Κυρίτσης δεν είπε στον Θ. Νικηταρά στη μίνι-κόντρα που είχαν στο Δημοτικό συμβούλιο «σε ενάμιση χρόνο θα τα πούμε…» (και συνέχισε, ασφαλώς, να ασχολείται με το κινητό του, κοιτώντας ίσως τις αποφάσεις του δήμου στο «Διαύγεια», τις οποίες εννοείται ότι θα κάνουν «φύλλο και φτερό» ως προς τις απευθείας αναθέσεις και όχι μόνο, όπως και τα ταμειακά διαθέσιμα… που ήταν τα δύο σημεία αιχμή όπου εστιάσε προεκλογικά η παράταξη του κ. Νικηταρά).

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η γνωστή ρήση ότι η πολιτική και οι πολιτικοί δεν κρίνονται με βάση τις καλές προθέσεις και τις πολλές… προσπάθειές τους, αλλά με βάση το τελικό αποτέλεσμα.

Στο θέμα των νέων προσώπων που αναλαμβάνουν να «τρέξουν» το έργο και τους στόχους της νέας δημοτικής αρχής, η σύνθεση των νέων διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων δείχνει , καταρχήν, διάθεση αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και κυρίως των νέων ανθρώπων της παράταξης.

Όπως και οι αντιπροεδρίες που δοθηκαν σε μη αιρετούς στο Λιμενικό Ταμείο (Χ. Ναβροζίδης – όπου και ο Γ. Κυρίτσης είχε ως Αντιπρόεδρο τον μη εκλεγμένο τότε, Γ. Κοκκαλάκη), αλλά και στην Μαρίνα (Π. Πετρής).

Η «υπέρβαση» (;) επιχειρήθηκε ακόμη με τον ορισμό στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου ως μέλους της πλειοψηφίας του Γ. Κίτση (στελέχους της παράταξης «Όραμα και δράση», ο οποίος δεν δίστασε να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρό για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των έντονων οσμών, με τα λύματα στη Ναυαρίνου).

Αλλά και του Ν. Χατζηδιαμαντή ο οποίος ορίστηκε, επίσης, ως μέλος της πλειοψηφίας, (παρότι ανήκει στην παράταξη «Όραμα και δράση») στο νέο ΔΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Την «καυτή πατάτα» του ΔΗΡΑΣ, ανέλαβε ο νέος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος, επίσης, του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής (με αντιπρόεδρο τον Π. Πετρή, ο οποίος ήταν και στο προηγούμενο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Οράματος, τότε και γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα).

Βέβαια, σε ότι αφορά τον ΔΗΡΑΣ, η γραμμή μάλλον παραμένει «συντηρητική», καθώς, δεν έγιναν ιδιαίτερες εξαγγελίες ούτε προεκλογικά, ούτε κατά τις «προγραμματικές δηλώσεις» στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου.

Και, αν κρίνουμε από την ίδια σύνθεση του δημοσιογραφικού/τεχνικού τμήματος, από τη στιγμή που η Σέβη Βλάχου είναι πλέον αντιδήμαρχος και ο Γ. Κατσάβαρος, υπεύθυνος του γραφείου τύπου του δήμου, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Το πρώτο «κρας τεστ», όπως φάνηκε από τις έκτακτες συσκέψεις, ήρθε πολύ γρήγορα με την πτώχευση του Thomas Cook και τις συνέπειες που μέλλει να έχει στον τουρισμό της Κω (μένει να δούμε και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν).

Ας ελπίσουμε ότι το δεύτερο… δεν θα είναι η «έκρηξη», που όλοι απευχόμαστε, με την υπερσυγκέντρωση κόσμου στο hot spot. Γιατί, τότε όλοι θα κριθούν και με το τι έκαναν για να αποσοβηθεί αυτή, από τη στιγμή που τα «καμπανάκια» χτύπησαν αρκετά νωρίς.

 

 

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό, που χρειάζεται ο κόσμος, είναι άμεσες λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.
    Τα λόγια περισσεύουν. Εδώ όλοι καλά τα πάνε! Τα έργα περιμένουν και κάνουν την διαφορά.
    Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να ενσκύψει στα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών,
    στοχεύοντας και στην σύνολη αναβάθμιση αυτού, που λέγεται Κωακό τουριστικό προϊον.
    Οι πολίτες αυτού του τόπου αξίζουν πολύ περισσότερα!

  2. Αυτό, που χρειάζεται ο κόσμος είναι άμεσες λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.
    Τα λόγια περισσεύουν. Εδώ όλοι καλά τα πάνε!
    Τα έργα περιμένουν και κάνουν την διαφορά. Η νέα Δημοτική αρχή πρέπει να ενσκύψει
    στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και όχι μόνον, στοχεύοντας στην σύνολη
    αναβάθμιση αυτού, που λέγεται Κωακό τουριστικό προϊον.
    Οι πολίτες αυτού του τόπου αξίζουν πολύ περισσότερο!

  3. κ.Κιάρη δεν ειναι το θέμα μόνο μια πιθανή έκρηξη ή εξέγερση στον Hot Spot ή στο ΚΥΤ

    Οι κυβερνώντες πρέπει να λαβουν υπ οψη τους αυτό που δημοσιεύει το Κυριακάτικο Βήμα σήμερα στη σελ 50-51 για την φυματίωση ,για την ψώρα και τις υπόλοιπες αρρώστιες ων που έχουν αποδεδειγμένα εκδηλωθεί στην Σάμο, όλα αυτά η ΝΔ τα καταδίκαζε και τα βροντοφώναζε προεκλογικά μάλιστα έφερε σε δυσκολη θεση τον Εκλεγέντα υποψήφιο στην Σάμο με το κομμα της ΝΔ..τα νεα αππ εκεί λένε οτι δεν ξέρει που να κρυφτεί.. δείτε ειδήσεις από τοπικα σαιτς..ας βγει ο χόνδρος να ΠΕΙ για το άρθρο αν ειναι έγκυρο ή όχι.

    • Μακάρι να έδειχναν την ίδια ευαισθησία όπως την thomas με τις διαβουλεύσεις και τα συμβούλια και τα

      Ίσως η Κως χρειαζόταν πιο σκονισμένες πέννες, λείπειο παλιός Ιωαννίδης…2 εκατομμύρια τουρίστες και 35000 μόνιμοι κάτοικοι δεν πρέπει μα φοβούνται καν μην ξεσπάσεις μια υγειονομική βόμβα..εχω ολα τα ΒτηςΚ απο τότε που δούλευε ο υπογράφων..αν λέω και χτυπώ ξύλο,ΑΝ τότε θα δείτε χίλιες μαύρες νύχτες.που ειναι οι λαλίστατοι περι οικολογικών και ανάπτυξης βα παρουν θεση..δεν ακουν τα παρατράγουδα απ το αγροτικό ων της Σύμης ων και το Νοσοκομείο Σάμου; Άντε καληνύχτα..

  4. Όμως όπως δεν γίνεται να ενημερωθεί κάποιος ακούγοντας ΕΡΤ,έτσι και στο Νησί μας πρέπει να υπάρξουν ρεαλιστικές μιντιακές μορφές,που ούτε θα κρύβουν γεγονότα απ τον πολίτη φορολογούμενο,ούτε θα ρίχνουν μπαχαρικά στις Ειδήσεις.Το Hot Spot της Κω δείχνει σαν τσιφλίκι κάποιων,οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο,δημιουργώντας έναν εφυσηχασμό που δεν ισχύει..που είναι πλασματικός.Ακόμα να ξεχωρίσουν τους μετανάστες που ήρθαν μετά από διαμάχες εμφύλιες και εθνοτικές,θρησκευτικές.Δουλεύουν τον κόσμο κάποιοι,ενώ έχουν κλείσει τα σύνορα στις χώρες πρώτης υποδοχής.Δυστυχώς απροετοίμαστη και η Ν.Δ.αλλά και άκρως επηρρεπής στην κωλοτούμπα!!!!!.

  5. Προφητικό το άρθρο του Δασκάλου,ενώ όλοι πια πείστηκαν με τα χθεσινά στην Λέσβο

    ότι οι Μ.Κ.Ο.πρέπει να φύγουν,να διαλυθούν ,να ανοίξουν τα Οικονομικά τους και τα κέντρα των αλληλέγγυων να ξεσκεπαστούν …Τα πάντα ήταν υποκινούμενα χθε στην Λέμβο.Τέλος πάντων κάποιοι στην Κω κοιμούνται όρθιοι….Οι απατεώνες με την αριστερή ψυχή,αλλά την δεξιά τσέπη.

    • ο δάσκαλος το έχει παρακάνει στην αντιγραφή. Βαριέται την ανάγνωση και την έρευνα γιαυτό πετάει μούφες όπως ο κόκκινος υδράργυρος, η τιμή του οσμίου και τα δήθεν μηνύματα πρωθυπουργού της Αυστραλίας

      • Ενώ εσείς τι ερευνάτε?Μήπως κάνετε και διατριβή στην αλληλεγγύη ?

        Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πείτε τα αποτελέσματα των δικών σας ερευνών,που αντικρούουν τα λεχθέντα του Δασκάλου.Να σας υπενθυμίσω ότι ένα απ τα διασημότερα reality στον κόσμο ,είναι το Australia Customs,που είναι ιδιαίτερα σκληρό,παραβαίνοντας και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μάλιστα και αναφέρεται στον έλεγχο κατά την άφιξη τωμ χιλιάδων πτήσεων απ όλο τον κόσμο…σ αυτήν την εκπομπή αν δεν την ξέρεις και δεις έστω και μία φορά,ο έλεγχος είναι απίστευτος,στο τι μεταφέρεις,στο που θα μείνεις και μερικές φορές στα λεφτά σου..Παίρνουν τηλέφωνο αόμα και συγγενείς σου,που δηλώνεις ότι θα μείνεις προσπαθώντας με την προβολή του την αποτροπή της χώρας σε κωλοχανείο.Προβάλλεται σε πολλές χώρες εδώ και χρόνια και δεν λέει αρλούμπες καθώς συγγενής μου δουλεύει στην ασφάλεια Sydney (χρόνια μετανάστης αλλά ενσωματωμένος) και μου λέει ότι οι άλεγχοι είναι απίστευτοι..δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι,πολλοί συμπατριώτες μας,διαμένοντες εκεί θα στο πουν, χωρίς ‘αλληλεγγυόσημο’.

      • Εσύ, αν θέλεις, συνέχισε να κοιμάσαι, να αρκείσαι στο σανό που σε ταΐζουν και να υφίστασαι την συστημική εγκεφαλόπλυση. Άσε τους άλλους να εκφράσουν την άποψή τους, πολύ δε περισσότερο όταν δεν είναι παραπληροφόρηση όπως αυτό που κάνεις εσύ, αλλά αποτύπωση της αλήθειας που αποκρύπτουν τα αργυρώνυτα ΜΜΕ, που έλέγχονται πλήρως. Όχι μόνο η Αυστραλή Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Παιδείας αλλά και πολύ άλλοι αξιωματούχοι της χώρας έχουν κάνει παρόμοιες δηλώσεις, η μείωση δε του μεταναστευτικού προβλήματος στην Αυστραλία κατά 90% αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

      • Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η Τουρκία γεωπολιτικοποιεί το μετανασταυτικό...

        για την επίτευξη σκοπών πολύ πέραν της ανάσχεσης των ροών,όπως παραδέχονται όλοι,σ όλο τον Κόσμο..ότι κρατάει τα κλειδιά των ροών και απειλεί όλες τις χώρες,σύροντας τες σε διαπραγματεύσεις για Οικονομικά οφέλη,αλλά και άλλους επεκτατικούς λόγους,ειδικότερα την χώρα μας,δεν σου φταίει ούτε το όσμιο,ούτε ο ψευδάργυρος ίσως ο αριστερισμός ….

      • ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΎΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΌΡΥΞΗ ΚΆΠΟΙΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, ΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΕΣ ΜΕΘΑΝΙΟΥ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!

      • ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΟΣΜΙΟΥ Κ.ΛΠ. ΑΣ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ!

      • Μήπως ήξερες ότι έγινε ρηματική διακοίνωση απ την Λιβύη στις 8 Αυγούστου για την μη εκτέλεση

        ερευνών και ανοιχτά της Κρήτης? βέβαια αυτό το ανήκουστο είναι Τούρκικος κωλο-δάκτυλος,αφού πια αμφισβητούν και περιοχές δυτικά της Κρήτης…προς όφελος Τρίτων..αλλά αφού ασχολείσαι τόσο με την επικαιρότητα τι μιλάω τώρα?έπρεπε να νιώθω σαν και σένα ‘μακάριος’…

    • Δεν ξέρω αν είναι μούφα ή όχι, αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι οι περισσότεροι εγκέφαλοι των Ελλήνων είναι καμμένοι από την εγκεφαλόπλυση, τις κομματικές εξαρτήσεις και την αλαζονεία της σοφίας τους. Κοιτάξτε το, κάτι αναλογο φαίνεται να αναδύεται από το δικό σας πικρόχολο σχόλιο.

  6. άλλα λέει στους Βορίδιδες,Άδωνεις κ.λ.π. ακρο…μπαρδόν Δεξιοί εννοούσα…μα απ την άλλοι όλοι σε Ξενοδοχεία και σπίτια,ενώ θα διώχνουν απ τα ίδια τοθυς τα σπίτια όσους έχουν απλήρωτα έστω και δυο μηνιάτικα μόλις τερματιστεί ο Νομο Κατσέλη..καλά πάμε.Πλήρωνε Ευρωπαίε…να ενσωματωθούν στην Ελλάδα.

    https://www.avsite.gr/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fprotoselidaefimeridon.gr%2Fefimerides%2F19101%2Fnea.JPG&hash=761bad6fb3cd975afc9d13450731b34b

  7. Τα 8 αυτά τα Νησιά Θυσιάστηκαν...οι ενέργειες που κάνουν τώρα θα φέρουν αποτέλεσμα την ...άλλη δεκαετία.

    Η Ελλάδα θα γεμίσει Χοτ Σποτ,τα Νησιά θα έχουν την Όψη της Λέσβου …όπου οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ξεπουλάνε να φύγουν.Δηλαδή σας αρέσει η εικόνα στο Πυλί και αστυνομοκρατούμενη Πόλη με τις εκατοντάδες αστυνομικών με όλες τι συναφείς δραστηριότητες?Για ρωτήστε και τους βραβευμένους ξένους….ή σας αρέσει η εικόνα μετά τις 7 και τις περιπολίες στις παραλίες,κάστρο,πόλη,φάρο,δρόμους,πλατείες….αν αυτό δεν είναι επιβολή ,τι είναι?

  8. Έτσι όπως είναι τώρα "δείχνουν" την Ελλάδα ως τη Μόρια της ΕΕ.

    Πολιτικές πιέσεις για καλύτερους όρους στα Δουβλίνο 1/2/3.Η οικονομία και η μετανάστευση αποτελούν τις σύγχρονες μορφές παγκόσμιου πολέμου. Η δική μας συναίνεση και υποχωρητικότητα είναι τα πολεμοφόδια του εχθρού.O μοχλός πίεσης του Ερντογάν που σε κάθε ανακοίνωση αφήνει και 5-6 βάρκες,έπρεπε να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ..μόλις σήμερα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση στα μεσημεριανά δελτία ότι οι ροές ανέκοψαν,λόγω καλής θέλησης του Σουλτάνου και ξαφνικά έκτακτο από Λέσβο..με 250 αφίξεις.Σε μας δεν λένε πόσοι κατέφθιασαν χθες στον Φάρο,παρ όλο που ήταν 3 περιπολικά του Λιμενικού ,συντονισμένα απ την frontex…βέβαια απουσίαζε η μπάντα του Δήμου Κω και Ηρακλειδών,αλλά …κάτι είναι και τα 3 περιπολικά.

  9. Πως γίνεται να χάνουν όλοι οι Μετανάστες,τα χαρτιά τους,διαβατήρια,έγγραφα,αλλά όχι το iPhone και τα λεφτά?

    Ξέρετε τι αξία έχουν 400 ευρώ στο Πακιστάν στο Μπαγκλαντές η στην Αφρική ?
    Οπότε ακόμα και αν τους διώξουν πίσω που δεν το βλέπω τα φράγκα που πήραν μια χαρά θα τους φτιάξουν στη χώρα τους .
    Και αυτές οι συνθήκες οι απάνθρωπες και λοιπά είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με εκεί που ήταν .

  10. Με την άφιξη και κυρίως την παραμονή μεταναστών εγείρονται θέματα δικαιωμάτων..

    που πρέπει άμεσα να καλυφθούν από τους εγχώριους ‘πόρους’ του συστήματος…Έχει την δυνατότητα αυτήν το Ελληνικό πρωχευμένο σύστημα?Είναι αρκετά τα λεφτά των Ευρωπαίων που θέλουν να τους εγκλωβίσουν στον Νότο?Έχει κόστος όλο αυτό στη λειτουργικότητα του ήδη πρωχευμενου κράτους μας?Τα κονδύλια απ τις Μ.Κ.Ο που ακριβώς ξοδεύονται?Πως δηλαδή η ΣΔΟΕ ή ΑΑΔΕ θέλει να ελέγχει τον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ,μέσω καρτών κ.λ.π.,αλλά τον αλληλέγγυο και τον Πακιστάνο τον αφήνουν να λιμαίνεται τα πάντα.Ανισότητα,αδικία,κρεπάλη το δίχως άλλο.

  11. Ήξεραν για τα κοιτάσματα στο Αιγαίο όταν μας έβαζαν στο Μνημόνιο !!!!
  12. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΟΣΜΙΟΥ Κ.ΛΠ. ΑΣ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ!

  13. Δεν ξέρω αν είναι μούφα ή όχι, αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι οι περισσότεροι εγκέφαλοι των Ελλήνων είναι καμμένοι από την εγκεφαλόπλυση, τις κομματικές εξαρτήσεις και την αλαζονεία της σοφίας τους. Κοιτάξτε το, κάτι αναλογο φαίνεται να αναδύεται από το δικό σας πικρόχολο σχόλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ