Προαναχωρησιακό: Ομόφωνη απόφαση για προσφυγή (;) …για την τιμή των όπλων *

23
2183

Μάλλον αναλώνουμε φαιά ουσία να συζητάμε πράγματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έγιναν.

Η μεν κυβέρνηση το βιολί-βιολάκι στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Οι δε τοπικές αρχές και οι φορείς, συμφωνούν διαφωνώντας και με αντανακλαστικά που… σπάνε καρύδια.

Από το Σεπτέμβριο, τουλάχιστον, που πρωτοβγήκε η πρώτη προκήρυξη στον αέρα έρχεται τώρα η κυβέρνηση για το φόβο νέων αντιδράσεων να στείλει πυροσβεστικά υπηρεσιακά στελέχη (μην πάρουν την ευθύνη τίποτα δικοί μας) την κ. Τσιριγώτη και τον κ. Φιλιππάκο (που ήταν εδώ και τον θερμό Αύγουστο του 2015) να καταλαγιάσουν τα πνεύματα μοιράζοντας μεν αβέρτα διαβεβαιώσεις (τις οποίες έχουμε ξανακούσει καθ με το hot spot, αλλά που δεν τηρήθηκαν) ότι δηλαδή δεν θα φέρνουν από αλλού μετανάστες και δεν θα ξεπεράσει ο αριθμός τους, τους 150,  στο νέο κέντρο κράτησης (ή αλλιώς προαναχωρησιακό).

Με την ουσιαστική υποσημείωση όμως ότι δεν μπορεί να ξέρουν αύριο-μεθαύριο αν αλλάξουν (που σίγουρα θα αλλάξουν, όπως το βλέπουμε και το ζούμε τα τελευταία χρόνια) οι συνθήκες τι θα γίνει…
Και ναι μεν στο  hot spot σταθήκαμε τυχεροί στην ατυχία μας που το 90%  των μεταναστών είναι της ίδιας εθνικότητας (Πακιστανοί)  και δεν γίναμε Λέσβος, Χίος ή Σάμος με εξεγέρσεις, επεισόδια κλπ.

Πόσο όμως μπορούμε να ‘μαστε σίγουροι τι θα σκάσει αύριο-μεθαύριο αν ο μη γένοιτο ξανά-ανοίξει η κάνουλα και έρθουν κι εδώ άλλες εθνικότητες;

Με άλλα λόγια μας φορτώνουν άλλη μια «ωρολογιακή βόμβα» -όπως προειδοποιούσε ήδη από τις 30/10/2016η Ομοσπονδία Αστυνομικών στη συνάντηση που είχε τότε στο ξεν. Κως καλώντας ανοιχτά και δημόσια (από τότε) δήμο και φορείς να αντιδράσουν για αυτό που πάει να γίνει, πριν να είναι αργά.

Ε, οι «δικοί μας», για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, προτίμησαν το αργά, φτάνοντας στο σήμερα (λίγο πριν τη σαιζόν).

Και αφού δεν δέχθηκαν να πάρουν μια ομόφωνη απόφαση στο τελευταίο δημ. συμβούλιο, πήγαν σε μία σύσκεψη που δεν ήταν καν διαβούλευση (ας την πούμε λοιπόν προδιαβούλευση) για να αποφασίσουν ότι θα ξανά-συνεδριάσουν για να (ξανά)συζητήσουν στα ΔΣ τους οι φορείς και να εξουσιοδοτήσουν το δήμο, να φέρει το θέμα στο δημ. συμβούλιο και να πάρει απόφαση προσφυγής (κάτι δηλ. σαν το δημοψήφισμα για το hot spot που αποφάσισαν πέρσι και ακόμα έρχεται…)

Κι έτσι («έζησαν όλοι καλά…) έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και το κέντρο θα γίνει και αν (πάλι ο μη γένοιτο) ξεσπάσει το παραμικρό στο πολύ κοντινό ή στο απώτερο μέλλον, θα τα ρίχνουν οι μεν στους δε και τανάπαλιν (εάν δε έχει αλλάξει και η κυβέρνηση θα ξαναδούμε το «κουφό» να τα ρίχνουν οι τωρινοί στους άλλους που έσκασε στα χέρια τους για μη σωστή διαχείριση).

Για δε τη διαχείριση των τωρινών κυβερνόντων, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.

Όλα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, (μόλις το θέσαμε στον κ. Φιλιππάκο ως ερώτηση πήγε να τον πιάσει το «μανιάτικο» βγάζοντας σπυράκια, με κίνδυνο –    που αποσοβήθηκε από την εξήγηση ότι εκφράζει την αγωνία και την ενόχληση της τοπ. κοινωνίας-να πιάσει και μας το «ασφενδιανό» και να γίνουμε από δύο χωριά).

Τέλος πάντων, τι να γράψει και τι να αφήσει κανείς για τους διαγωνισμούς και τις διαδικασίες τους (4,5 εκ.€ για 150  θέσεις σε προεπιλεγμένες εταιρείες κολλητών και όλα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Την ημέρα που υποτίθεται γινόταν η δημοπρασία στην Αθήνα,     στην Κω είχαν ήδη φτάσει οι πρώτες 5 νταλίκες με τα κοντέινερ και τα φωτογραφίζαμε).

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Π. Αβρίθης στη σύσκεψη των φορέων φωνάζοντας αν ακούει …»ένας εισαγγελέας». Οι άλλοι τουλάχιστον κρατούσαν και τα προσχήματα, οι συγκεκριμένοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Ε, όταν καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι «όλα για τη μάσα γίνονται», στο περιτύλιγμα ότι είναι (το συγκεκριμένο κέντρο των 4,5 εκ. €) «για το καλό μας» θα διαφωνήσουμε; (Αρκεί να ‘χουμε την τύχη με το μέρος μας και να συνεχίσουν να κυλάνε όλα ήρεμα).
*Από ΛΝΕΓ:
για την τιμή των όπλων = για υποχώρηση, συμβιβασμό ή ήττα, κατά την οποία τηρούνται τα προσχήματα, ώστε να διαφυλάσσεται η αξιοπρέπεια τού ηττημένου

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντα θα υπάρχουν εφιάλτες που για το προσωπικά τους οικονομικά, πολιτικά συμφέροντα θα πουλήσουν την συνολική προσπάθεια

    Το είδαμε στο πρώτο στρατόπεδο με το ΕΒΕΔ που ήθελαν στρατόπεδο στον σκουπιδότοπο, την πρόεδρο των ξενοδόχων που παρά την απόφαση του κλάδου της παζάρευε στρατόπεδο και οικονομικά οφέλη, την Ρούφα που για να κάνει αντιπολίτευση στον Κυρίτση δέχτηκε στρατόπεδο δίπλα στο σπίτι της και τους φωστήρες του ΣΕΠΕ που μύρισαν παραδάκι με την σίτιση των ΛΑΘΡΟ…. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

    • Δεν θα τολμήσουν οι ντόπιοι ΕΦΙΆΛΤΕΣ, φοβούνται την αντίδραση του κόσμου και την διαπόμπευση.

      Δεν τους παίρνει γιατί οι αλανιάρες πούλες άρχισαν να γεννάνε αυγά και στα σκαλοπάτια της Δημαρχίας θα τους κάνουν ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ. Δεν έχουν κότσια, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα τους ξεβρακώσει πάνω στα νεύρα του, δεν θα πει μόνο ότι κάποιοι τα οικονομάνε από το προσφυγικό… Θα δώσει ονόματα και νούμερα.

      • Εάν κατάλαβα καλά ο Μαϊμουδιαρης του ΚΥΡΙΤΣΗ προειδοποιεί τους ΕΦΙΆΛΤΕΣ, τους περιμένει η αντίδραση του κόσμου και διαπόμπευση.

        Οικονομική και πολιτική αλητεία σε ένα θέμα που δημιούργησε η σαλεμένη ΤΑΣΙΑ και σεκοντάρισε ο μιας χρήσης υπόλοιπο πολιτικού ο Κάπτεν Ηλίας της κολοτούμπας και με τις μηνιαίες παραιτήσεις….

  2. Είναι πολύ το παραδάκι, 4,5 εκατομμύρια για την κατασκευή, διορισμοί σε κομματόσκυλα, άφθονο μαύρο παραδάκι για την σίτιση των ΛΑΘΡΟ ...

    Ότι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κ@λος τους μέχρι να πάνε στο ανάθεμα οι φασιστοαριστεροί που θα καταστρέψουν ότι με κόπο έφτιαξε 47 χρόνια η κοινωνία μας.

  3. Θα καταστρέψουν το νησί για να τα οικονομήσουν οι ΜΚΟ που πουλάνε αλληλεγγύη με το κομμάτι και τα λαμ@για του ΣφΥΡΙΖΑ

    Η ανωτερότητα της αριστερής ηθικής σε όλο της το μεγαλείο… Προσκάλεσαν σαν τουριστικοί ΚΡΑΧΤΕΣ τους ΛΑΘΡΟ, τους φυλάκισε η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα νησιά μας και μια και η εκμετάλλευση πάει καλά μας φορτώνουν και δεύτερο στρατόπεδο με δικούς τους εργολάβους, προσλήψεις τύπου ΚΑΡΑΝΙΚΑ και σίτιση στους κολλητούς ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ συγΚΑΜΕΝΟΥ.

    • ποτε δεν ειχε τοσο αδαεις, ηλιθιους, φασιστες το νησι. καποια στιγμη, πρεπει να ανοιξει μια συζητηση, με το απλο ερωτημα, γιατι υπαρχουν τοσα ηλιθια φασισταρια. για μενα φταιει η πολιτικη και πνευματικη ηγεσια του τοπου.αποκορυφωμα ηταν εκεινη η συγκεντρωση της ντροπης κατω απο το δημαρχειο, οπου βρεθηκαν και μερικοι που αυτοπροβαλλονται ως δημοκρατικοι πολιτες. δεν μιλαμε μονο για τους γνωστους κολοκοτρωνηδες. μιλαμε για τα φασιστοειδη -που το παιζουν πατριωτες, και που θα βαλουν κουκουλα με την ευκολια που την εβαζαν οι ταγματασφαλιτες στην γερμανικη κατοχη.ειναι δυστυχως μια βραδυφλεγης βομβα, στα θεμελια της δημοκρατικης κοινωνιας της κω

  4. Αλήθεια, γιατί οι πανίσχυρες οικονομίες της Δύσης, οι «καλοί και αγαθοί» μας δανειστές δεν παίρνουν τους «πρόσφυγες» που εγκαθίστανται στην Ελλάδα; Προφανώς είναι ηλίθιοι και εμείς οι έξυπνοι, που -όπως οι Τύραννοί μας λέγουν- «διδάσκουμε μαθήματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης». Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό των καιρών ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν κοινή γραμμή στα δύο σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας: την φτώχεια εξαιτίας των Μνημονίων και το λαθρομεταναστευτικό. Μήπως όμως δεν ήταν ταυτόσημη η θέση τους και στο ζήτημα της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα ή στο σύμφωνο συμβίωσης;
    Κι όμως! Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγωνίζονται απεγνωσμένα να πείσουν τους Έλληνες πως Σύριζα και ΝΔ είναι το δίπολο εκείνο εξουσίας το οποίο χαρακτηρίζεται από αντιδιαμετρικά αντίθετες πολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις!

  5. Τσαρλατάνοι του πολιτικαντισμού και δημοσιογραφικοί λακέδες ωρύονται μπροστά στις οθόνες και μέσα από άθλιες ρυπαροφυλλάδες για να μας πείσουν για τις ομηρικές μάχες μεταξύ μαρξιστών από τη μία και φιλελεύθερων από την άλλη, Μόνο που καθώς αποδεικνύεται διαρκώς στο διάβα επτά ετών, τόσο οι μεν όσο και οι δε, πράττουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, εκείνα δηλαδή τα οποία υπαγορεύονται και διατάσσονται από τα αφεντικά τους. Τα Μνημόνια, τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά το ευρώ, υποδεικνύουν οι υπεύθυνοι των δεινών μας ως τα εφόδια εκείνα με τα οποία η Πατρίδα θα ξανασταθεί στα πόδια της. Λένε ψέμματα και ψεύδονται συνειδητά για να διαιωνίσουν την ασυδοσία και τον πλουτισμό τους εις βάρος του Λαού μας.

  6. φαντάζομαι οταν λετε φασιστες μιλατε για τους λυστροσυμμορίτες που αποκεφάλιζαν και έκαναν παιδομαζώματα. Και αυτοί πολεμοχαρής ήταν

  7. Και οι τρεις μάρτυρες επαναλάμβαναν στερεότυπα: «Οι Βουλευτές γνώριζαν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ιεραρχική οργάνωση και όλα γίνονται κατόπιν εντολών».Σε ερώτηση του συνηγόρου Δ. Παπαδέλλη αν έχουν να παραθέσουν ένα συγκεκριμένο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι γνώριζαν, οι μάρτυρες απάντησαν αρνητικά, λέγοντας ότι δεν έχουν να πουν κάποιο συγκεκριμένο πραγματικό περιστατικό.«Άρα σε τι στηρίζετε αυτό που λέτε;» ξαναρώτησε ο Παπαδέλλης. «Η Χρυσή Αυγή», συνέχισαν οι μάρτυρες, «είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι παρακράτος, έχει τη στήριξη των ΜΜΕ(!!!), είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και δρα σε συνεργασία με την αστυνομία, όλοι οι θεσμοί της αστικής δημοκρατίας και η Δικαιοσύνη συνεργάζονται μαζί τους», είπαν αφήνοντας σύξυλο το Δικαστήριο.Δηλαδή, ελλείψει στοιχείων, οι μάρτυρες κατέθεσαν θεωρίες για αγρίους αποδεικνύοντας πόσο σαθρό είναι το κατηγορητήριο!
    Η δίκη συνεχίζεται αύριο στο Εφετείο Αθηνών.
    http://diki-xa.blogspot.gr/

  8. Με τίτλο «Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος» η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο κεντρικό της άρθρο παίρνει σαφή θέση εναντίον της πρόθεσης της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς που μένουν στην Χώρα μας. Αφού αναφέρεται σε μερικά από τα όσα η ίδια ως εφημερίδα είχε γράψει την προηγούμενη μέρα, στην συνέχεια παίρνει θέση λέγοντας τα εξής:
    «Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται περί ευθείας παραβιάσεως και του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος των Ελλήνων. Το να δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς, που απλά θα διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών (στην αρχή) και των βουλευτικών (στη συνέχεια) εκλογών θα είναι το αποφασιστικότερο βήμα στη σκοτεινή οδό που θα τερματίζει τη μετατροπή της πατρίδας μας σε χαλιφάτο, όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους θα αντικατασταθούν από τη σαρία, το ισλαμικό δίκαιο.

  9. Για να ψηφίζει κάποιος σε εκλογές δεν αρκεί να βρίσκεται κάπου νόμιμα, αλλά να νιώθει αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού συνόλου και να είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση του κράτους που του δίνει το δικαίωμα ψήφου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.
    Όσοι σκοπεύουν να χαρίσουν το δικαίωμα ψήφου σε περίπου 580.000 αλλοδαπούς (ενώ ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για χορήγηση του ίδιου δικαιώματος στους ομογενείς μας) έχουν στον νου τους τις εθνικές εκλογές και αδιαφορούν για τις συνέπειες σε περιοχές, όπως π.χ. η Θράκη, και στη συνέχεια για ό,τι συμβεί στο σύνολο της επικράτειας. Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες».

  10. Από την δική μας πλευρά, αυτό το οποίο έχουμε να προσθέσουμε στα όσα πολύ σωστά τονίζει η «Δημοκρατία», είναι ότι η πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει ψήφο σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, αλλοιώνοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα και οδηγώντας σε τετελεσμένες καταστάσεις τις οποίες θα βρει μπροστά η Πατρίδα μας στο μέλλον, αποτελεί μια ακόμη κίνηση στην προσπάθεια αφελληνισμού της Χώρας.
    Έρχεται να προστεθεί στην επιχείρηση «προσφυγόπουλα στα σχολεία», η οποία πέρα από τα «δακρύβρεχτα» (αλλά πάντοτε αναληθή) ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τα παιδιά αυτά, την κατασταλτική βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον όσων Ελλήνων αντιδρούν σ’ αυτή την κατάσταση, καθώς και την φυσική βία των παρακρατικών «αλληλέγγυων», έχει ως βασικό της σκοπό την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των «προσφυγόπουλων», μέσω της θητείας τους στην υποχρεωτική δημόσια εκπαίδευση.

  11. Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε 45χρονο Ιρακινό, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στον Δημοτικό Κήπο της Χίου κι αφού πρώτα τον τραυμάτισαν στη συνέχεια του άρπαξαν το ποσό των 800 ευρώ. Μετά από λίγες ώρες, οι άγνωστοι έγιναν γνωστοί, χαλώντας τα σχέδια των γνωστών και μη εξαιρετέων πρακτόρων της CIA, που ετοιμάζονταν να καταγγείλουν… ρατσιστική επίθεση. Πρόκειται για δύο ομοεθνείς του θύματος, ηλικίας 35 και 38 ετών αντίστοιχα.
    Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!https://ethnikismos.net

  12. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΙΜΗ!

    Εδώ πέφτουν οι μάσκες και οι τριτομνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!Έτσι, προ ολίγου, η Επιτροπή Λογοκρισίας της ΕΡΤ (η οποία, κατ’ ευφημισμόν, λέγεται «Επιτροπή Δεοντολογίας»…), αποφάσισε και διέταξε ότι η σημερινή ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, είναι… μη μεταδόσιμη!!!
    Ιδού η κατάπτυστη και ξεδιάντροπη ανακοίνωση των σταλινικών λογοκριτών:
    «Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου».

  13. Το Spiegel «καρφώνει» τη Μόρια: Καταυλισμός του τρόμου - Πορνεία και ναρκωτικά

    Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει το περιοδικό Spiegel τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια στη Λέσβο.Σε ένα μακροσκελές ρεπορτάζ που φιλοξενεί απόψεις μεταναστών οι αφηγήσεις είναι ανατριχιαστικές καθώς παρομοιάζουν το hot spot με καταυλισμό του τρόμου, όπου επικρατεί ασυδοσία και πορνεία και ναρκωτικά είναι καθημερινότητα.Οι άνθρωποι εδώ παίρνουν ναρκωτικά. Υπάρχουν όλων των ειδών τα ναρκωτικά. Υπάρχουν πακέτα με μαριχουάνα τόσο μεγάλα όσο είναι το μαξιλάρι ενός καναπέ. Χάπια, ηρωίνη, κοκαΐνη, βότκα, ουίσκι, και δεν είναι ακριβά. Ένα μπουκάλι Jack Daniel´s κοστίζει δέκα ευρώ’. Μιλάει ακόμα για την πορνεία που υπάρχει στο δυτικό τμήμα του καταυλισμού, λίγο πιο πάνω από ένα ρυάκι, στο ύπαιθρο, πίσω από έναν προστατευτικό τοίχο, πάνω σε μια κουβέρτα – και είναι κυρίως Αφρικανές που δουλεύουν για πέντε και δέκα ευρώ».http://www.pronews.gr

  14. Ζούμε μεγάλες στιγμές έχουμε την τιμητική μας ….3-4 διμοιρίες 2 ομάδες οπκε από Ρόδο και 50 κουτάκια έρχονται το βράδυ και εμείς περιμένουμε να κάνουμε συνάντηση την τρίτη για να αποφασίσουμε εάν κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα……..

    Καλή σαρακοστη

    • Τι μας τα λές ρε φίλε;Σήκω άμα έχεις τα κότσια και τράβα στο Λινοπότη. Γράφετε,ξαναγράφετε,πηγαίνετε σε δημοτικά συμβούλια,καταφεύγετε στη δικαιοσύνη,αραχτοί στις καφετέριες,γίνατε παράγοντες με τούς πρόσφυγες ….Άντε..άμα έχετε ούμπαλα προχωράτε και παρατάτε μας…….Εγώ θέλω να γίνει κι άλλο χοτ-σποτ,κι άλλο προαναχωρισιακό,και να γεμίσει η Κως μετανάστες…Μας τα πρήξατε…

  15. Φίλε Γιάννη, Τι εννοείς όταν λες η Κυβέρνηση το βιολί-βιολάκι. Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι, το πρόβλημα
    κατά κοινή ομολογία είναι παγκόσμιο-πανευρωπαικό, και κυρίως θα λυθεί μόνο με αποφάσεις σ΄αυτό το
    επίπεδο. Γνωρίζεις επίσης ότι η Τουρκία είναι η χώρα από την οποία δεχόμαστε εξ΄ολοκλήρου σχεδόν τις
    προσφυγικές -μεταναστευτικές ροές. Η κατάσταση βέβαια στην γείτονα χώρα και η γενικότερη αντίδρασή της, υποθέτω δεν σου διαφεύγει. Για όλους αυτούς τούς λόγους, εσύ τουλάχιστον θα έπρεπε να έχεις μια
    διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα. Αλοίμονο, αν και εσύ, προσχωρήσεις σε αυτή ανερμάτιστη,
    αποειδεολογικοποιημένη, λαικιστική προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος της χώρας.

  16. PSAHNAME 120 IPE O ILIAS STIN VOYLI VRIKAME MONO TOYS 2. MIPOS AYTOI POY EPIMENOYN STIN MI IDRISI TOY PROANAHORISIAKOY LEO TORA EGO LEO EAN IPOPSIASTO O KAKOMIROS. GIATI MOY THIMIZI TO KALOKERI TOY 2015 TELIKA I MPISNA INE MEGALI

  17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΓΡΕΛΛΗ
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

  18. Διεφθαρμένη εξουσία διέφθειρε την κοινωνία της με παμπόνηρο τρόπο για ένα κ μόνο λόγο…..για να μην υπάρξουν αντιστάσεις στο ξεπούλημα του πολιτισμού κ της πίστης των Ελλήνων. Η διαφθορά έχει βαθιές ρίζες γιαυτό κ θα μας πάρει χρόνια για να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό. Τα γεγονότα που θα ζήσουμε θα μας κάνουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θέλουμε δε θέλουμε κ τότε να δω που θα κρυφτούν οι σωτήρες…
    * Η βουλή είναι το πρόβλημά μας κ όχι κάποιο κόμμα. Δεν μας κυβερνούν Έλληνες διότι οι αληθινοί Έλληνες ανέκαθεν πολεμούσαν για την ελευθερία τους, το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου. Το οικονομικό κ το προσφυγικό πρόβλημα είναι φτιαχτά για να γίνουν οι άνθρωποι ζώα, για να γίνουν οι κοινωνίες ζούγκλες…Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως πάντα θα ανασταίνεται μετά την σταύρωσή Της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ