Με αφορμή τα αποτελέσματα του Mantoux στο Πυλί: Η «υγειονομική βόμβα» των hot spot σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ & το δράμα των εγκλωβισμένων μεταναστών

19
5561

Βόμβα από ΚΕΕΛΠΝΟ: «Κλείστε τώρα τα hot spot»

 

Των Πέτρου Κουσουλού και Αριστέας Πρωτονοταρίου

Υγειονομική βόμβα, ικανή να προκαλέσει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία, αποτελούν οι συνθήκες στα 16 hot spot όπου φιλοξενούνται χιλιάδες μετανάστες. 

Έκθεση που συντάχθηκε κατόπιν της αυτοψίας που πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 8 Ιουλίου 2016 και υπογράφεται από τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Αλέξη Μπένο, καταλήγει ότι τα Κέντρα Φιλοξενίας πρέπει να κλείσουν άμεσα και ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες πρέπει να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.

Στην ίδια έκθεση (που έχει ως παραλήπτες το υπουργείο Υγείας, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας και δημοσιεύει το ereportaz σημειώνεται ότι στα hot spot δεν πληρούνται στοιχειωδώς οι κανόνες υγιεινής, αχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης, αναφέρει ο κ. Αλέξης Μπένος, και συνεχίζει:  «Σε όλους τους χώρους υπάρχει συγχρωτισμός εκατοντάδων ανθρώπων σε ενιαίους χώρους, χωρίς επαρκή εξαερισμό, με συσσώρευση απορριμμάτων και αποβλήτων, κακές συνθήκες υγιεινής, ανεπάρκεια στη χορήγηση πόσιμου νερού και κυμαινόμενη ποιότητα και ποσότητα τροφίμων».

Τέλος, στην μυστική έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ επισημαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αναπαραγωγής μολυσματικών ασθενειών μέσω κουνουπιών, καθώς πολλά απο τα κέντρα φιλοξενίας βρίσκονται σε κοντινή ακτίνα απο λίμνες και ποταμούς.

Σημειώνεται παράλληλα ότι  στην επιλογή του τόπου των κεντρων φιλοξενίας, δεν συμμετείχαν υγειονομικές υπηρεσίες προκειμένου να εκφέρουν γνώμη.

«Κλείστε τα»

«Η λειτουργία των κέντρων φιλοξενίας, όχι μόνο με βάση τις υπάρχουσες αδυναμίες οργάνωσης και συντονισμού, αλλά και κυρίως ως στρατηγική προσέγγιση (περιχαράκωση πληθυσμών έξω απο τον αστικό ιστό με επιβαρυμέννες συνθήκες διαβίωσης), πρέπει να διακοπεί πρώτα απο όλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην γνωμάτευση  του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το οριστικό κλείσιμο τους, φαίνεται να προτείνει ως μοναδική λύση το ΔΣ, αλλά και ώς επείγουσα ανάγκη, και την σταδιακή ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό.

Όπως είναι φυσικό από τα συμπεράσματα της έκθεσης προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, όπως:

  1. Με ποια κριτήρια επιλέγησαν οι συγκεκριμένοι -άκρως ακατάλληλοι- χώροι για την δημιουργία των hot spot;
  2. Για ποιο λόγο δεν υπήρξε συνεργασία με τις υγειονομικές Αρχές της χώρας; 
  3. Αλλά κυρίως, πως θα ενεργήσει πλέον η ελληνική κυβέρνηση έχοντας στα χέρια της αυτήν την έκθεση που πιστοποιεί πως είναι θέμα χρόνου η εξάπλωση μεταδοτικών νοσημάτων; 

Δείτε την έκθεση ντοκουμέντο 

file-page2

file-page3

__________ _______ ___________21-7-2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μίλα καθαρά. Τα μπερδεύεις φίλε χωρίς να λες τεκμηριωμένα όμως και ξεκάθαρα ποιά είναι η αιτία του προβλήματος. Με μισόλογα και άλλου τύπου δημοσιεύματα απλά κρύβεσαι. Αυτό δεν είναι σοβαρή δημοσιογραφία. Θυμίζει Μακελειό και Ελεύθερη ώρα

    • Ξεκάθαρα τα λέει ο κιάρης αλληλέγγυε με τις κομματικές παρωπίδες, δοκίμασε να πας με τα παιδιά σου στο στρατόπεδο...

      Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι οι δήθεν αλληλέγγυοι, οι ΜΚΟ και οι δουλέμποροι Τούρκοι συνεργάζονται για το εύκολο μαύρο παραδάκι εις βάρος αυτών των δυστυχισμένων…. Κουβαλάνε την εξαθλίωση, τον πόνο του ξεριζωμού και πολλές αρρώστιες δυστυχώς.

  2. ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΚΟΡΟΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ.Ο ΛΑΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΕΓΙΝΕΣ.ΠΑΛΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ.

  3. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  4. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΣ?

  5. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.

  6. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… Η STARBUCKS ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    Την άμεση πρόσληψη 2.5000 «προσφύγων» σε οχτώ χώρες της Ευρώπης (αλλά όχι ακόμα στην Ελλάδα – προφανώς σε δεύτερη φάση…) αποφάσισε και ανακοίνωσε η πολυεθνική Starbucks, αμερικανική αλυσίδα καφενείων.Οι 2.500 προσλήψεις εντάσσονται στο πλαίσιο της δημιουργίας 10.000 θέσεων εργασίας που προορίζονται να καταλάβουν «προσφυγάκια», με ορίζοντα πενταετίας.Ο αμερικανικός όμιλος αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό σε καταστήματά της σε οκτώ χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ελβετία).Όλα αυτά γίνονται υπό τη μάσκα της «αλληλεγγύης», αλλά στην πραγματικότητα οι καπιταλιστές εφαρμόζουν το σχέδιο «φτηνά εργατικά χέρια»! Και βέβαια, για τα 10.000 «προσφυγάκια» που θα προσληφθούν, θα απολυθούν ισάριθμοι ντόπιοι εργαζόμενοι!Αλήθεια, η αριστερά (και η… πρόοδος) τι έχει να πει για όλα αυτά;

  7. Κυριε Κιαρη πραγματικα πολυ ωραίο το αρθρο σας.Μια επισημανση μόνο και πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση σε αυτό,οχι μονο απο εσας, αλλα απο καποιον υπευθυνο

    Η νομοθεσία λεει πως τις εξετασεις στο νηπιαγωγειο πρεπει να τις κανει παιδιατρος Ναι ή Οχι ?
    Στην πράξη τις εκανε γενικος χειρουργός… Και ενω βρεθηκαν 8 κρούσματα ο δημος το κράτησε κρυφο.Αληθεια ποιος τους δινει αυτο το δικαιωμα? Και αν τα κρουσματα απο 8 ειναι 108 ποιος θα εχει την ευθυνη?

  8. ……Με αφορμη τα αποτελεσματα του Μαντουχ (σ.σ ..απο ανειδικευτο γιατρο..του Δημου) η υγειονομικη βομβα του Ηοτ Σποτ…!!!! Τι λες ρε φιλε. ???? Αν τα …συσχετιζεις τοτε μου δινεις το δικαιωμα να πω οτι εισαι ενας Επικινδυνος Στημενος Χρυσαυγιτης !!! Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ??? Εισαι καλα στα μυαλα σου ‘η δεν εχεις καθολου μυαλο?? Αμα ειναι ετσι οι αλληλουχιες και οι συσχετισεις τοτε και εσυ εισαι πρακτορας του Κουλη και της ΚΥΠ ???Οτι θελω λεω οπως και εσυ …. Τι πας να δημιουργησεις θεμα για να ξαναρχισουμε τα ιδια του 15 ??? Ρε σεις αφηστε το κοσμο ησυχο, του σπατε καθε ωρα τα νευρα με τα παρανομα βοθροκαναλα και τους χρυσοπληρωμενους «δημοσιογραφους» – ηθοποιους. Δεν χρειαζομαστε και εδω στην Κω εκτος απο τον Κυριτση να εχουμε και εσενα με τις προβοκατορικες ηλιθιοτητες σου.

  9. ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΠΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΤΑ 8 ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΣΚΕΨΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

  10. Τι είναι αυτά που γραφεις παιδάκι μου. Καταλαβαίνεις τι λες ή όχι; πας να τιναξεις το νησί στον αέρα με τις επικίνδυνες ….λακιες του αγριολ@λου που θέλει να γίνει βουλευτής. Λυπάμαι αλλά βλέπω να ισχύει το ρητό «που είσαι νιότη που δείχνει πως θα γινοσουν άλλος»

  11. και για πείτε μου ΕΣΕΊΣ όλοι λοιπόν σπο που μπορεί να έχει έρθει η φυματίωση ????? αυτό έχει να κάνει με την βρωμιά και την δισοδια !!!!! έτσι ζητε εσείς μέσα στα σπίτια σας???? η βλέπετε κάπου αλλού βρωμιά εκτός από τους μετανάστες!!!! είναι τυχαίο ότι κρούσματα υπάρχουν μόνο στα χωριά που βρίσκονται κοντά στα Hot spot???? κσι στην Χίο και σφήνα Μυτιλήνη και στην Κω???? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη των πράξεων του!!!!! ξεφτιλισμενοι όλοι σας!!!!!!

  12. Το ΝΑΤΟ θα διαμελίση ΚΑΙ την Τουρκία ΚΑΙ την Ελλάδα - Τα σύνορα θα αλλάξουν

    Το ΝΑΤΟ θα διαμελίση ΚΑΙ την Τουρκία ΚΑΙ την Ελλάδα – Τα σύνορα θα αλλάξουν ΚΑΙ στη Χερσόνησο τού Αίμου (όχι μόνον στη Μέση Ανατολή) – Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός κοιμάται ολόρθιος με τα γουρουνοτσάρουχα ανάποδα… Ό,τι χάσουν οι τουρκαλάδες από την ίδρυση τού Κουρδιστάν, θα το αρπάξουν από τα Βαλκάνια (μέχρι τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη) – Νομάδες είναι έτσι κι αλλιώς… Παλιά οθωμανικά εδάφη τους έχουν υποσχεθή… Αρκεί αυτοί να αφήσουν να γίνη το Κουρδιστάν (το μελλοντικώς, πλέον πιστό κράτος στο Ισραήλ… ένα κράτος, με 30 – 40 εκατομμύρια πληθυσμό… «σφήνα» μέσα σε Άραβες, Πέρσες, Τούρκους, Αρμενίους…) Οι ΝΑΤΟϊκοί, φεύγουν από το Ιντσιρλίκ, διότι έρχεται με φόρα το Κουρδιστάν… Μετασταθμεύουν στην Ψωροκώσταινα τού Κατακαημμένου… και θα μάς έχουν ακόμη περισσότερο «σούζα»http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/06/blog-post_6.html

  13. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ 1.882 ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ HOTSPOTS ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!ΤΡΕΞΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

    Μπορεί η συγκυβέρνηση των αθλίων –με την απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις της νουδούλας και των λοιπών….να έχει επιβάλλει κλίμα πολιτικής αφασίας, αλλά υπογείως δουλεύει. Ακόμα και μάσα στο κατακαλόκαιρο!Έτσι, για τις αρχές του Ιουλίου αναμένεται η προκήρυξη του προγράμματος για 1.882 συντρόφους στα hotspots!Οι θέσεις που έχουν βγει προβλέπουν ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.Διοριστείτε συντρόφια, διοριστείτε! Ας είναι καλά το αιώνιο «κορόιδο», ο Έλληνας φορολογούμενος που σας πληρώνει! Αλλά μέχρι πότε;

  14. ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!τι έχουν καταφέρει οι άθλιοι πολιτικοί τα 7 χρόνια που…υπηρετούν τους δανειστές και τα μνημόνια:Στο 35,6% (3.789.300 άτομα) του πληθυσμού της χώρας ανέρχεται o πληθυσμός που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό με βάση τα στοιχεία της Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών 2016 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.http://indobserver.blogspot.gr/2017/06/4_24.html#more

  15. Τελειώνουν» την Ελλάδα- Επιδιώκεται πλήρης αντικατάσταση πληθυσμού τα επόμενα χρόνια!

    Οι πολιτικοί αλήτες, Νταβατσήδες και τα 11 εκατομμύρια δούλοι, που θέλουν να λέγονται Έλληνες πολίτες, Που οι πρόγονοί τους δίδαξαν τον κόσμο δημοκρατία, πολιτισμό – και ανθρωπιά!
    Πούλησαν την πατρίδα σας, τι θα παραδώσετε στα παιδιά σας δούλοι;;;ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.http://arxaiaithomi.gr/2017/06/23/%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

  16. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ…
    ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Η ΝΕΟΜΑΣΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ…ΣΚΛΑΒΟΥ…ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ?
    ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ …ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ…ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ…
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ.
    ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ…
    ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ??????????????????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ