Ένωση Κώων Αθηνών: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για Θεοδόση Διακογιάννη

0
441

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αφορμή την τιμητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, για την ανακήρυξη του συμπατριώτη μας Θεοδόση Διακογιάννη, ως επίτιμο μέλος του Πνευματικού Ομίλου Κω «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ», θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Ο Θεοδόσης Διακογιάννης, μέσα στα χρόνια, έχει αφήσει το αποτύπωμα, με το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. Η Ένωση Κώων Αθηνών «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», ως πολιτιστικός σύλλογος και έχοντας τιμήσει τον Θεοδόση Διακογιάννη, κατά το παρελθόν, υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την προσπάθεια των ανθρώπων, που με το μεράκι, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους και την δράση τους έχουν συμβάλλει στον να αναδειχθούν οι πολιτιστικές και πνευματικές αξίες της παράδοσης της ΚΩ.

Εύχομαι ο Θεοδόσης Διακογιάννης να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες γενιές για να διατηρήσουν και να συνεχίσουν την πολιτιστική παράδοση του νησιού μας και στον ίδιο να συνεχίσει με την ίδια ζέση την προσπάθεια του.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κο Ιωάννου και στα μέλη του ΔΣ του Πνευματικού Όμιλου Κω «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ», για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Με εκτίμηση,

Νινέττα Ν. Μανούση

Πρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών

«Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ