ΒΙΝΤΕΟ: Το παράπονο ενός απόδημου Κώου για το κυκλοφοριακό, τα σκουπίδια στο λιμάνι & που δεν μπόρεσε να δει τον Δήμαρχο

52
1781

Ο κ. Μιχάλης Χατζηπέτρος είναι ένας από τους πολλούς απόδημους Κώους του εξωτερικού που επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια την Κω κάθε καλοκαίρι ή και δύο φορές το χρόνο καθώς και στις εκλογές για να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του.

Έχει μεταναστεύσει από το 1967 με τα πέντε αδέλφια του στις ΗΠΑ, όπου και ζει (στη Ν. Υόρκη) με την οικογένειά του.

Ως τακτικός αναγνώστης μας αλλά και ενεργός πολίτης ζήτησε να εκφράσει κάποιες παρατηρήσεις για τα κακώς κείμενα, προκειμένου να βελτιωθούν μιας και δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού με τον δήμαρχο (του είπαν ότι ίσως χρειαστεί και τρεις μήνες οπότε μάλλον κατέθεσε φέτος την αίτηση για να τον δει του χρόνου το καλοκαίρι).

Εείναι αυτός που έκανε παρέμβαση στο Δημ. συμβούλιο μέσω του Αρ. Παυλίδη να φτιαχτούν οι κάμερες που αναμεταδίδουν ζωντανή εικόνα της Κω στο εξωτερικό από διάφορα σημεία προκειμένου να βλέπουν το νησί μας το οποίο υπεραγαπούν.

Εκτός από την παραπάνω παρατήρηση εκείνο που διαπιστώνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι το κυκλοφοριακό και η ανεξέλεγκτη στάθμευση στην πόλη της Κω ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως και τα σκουπίδια στο λιμάνι λειτουργούν απωθητικά για τους επισκέπτες μας και θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από τη δημ. αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΝ ΚΟΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΦΕΙ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ……ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΧΥΜΑ…

    • Εσυ δεν εια σου παρκαρεις οπου βρεις και ανοιγεις το παραθυρο και πετας εξω οτι σκουπιδι εχεις?Θελεις καποιον απο πισω σου να τα μαζευει βλακα?

      • Κυριε κιαρη βλεπετε για θεματα καθαριοτητας,τι ανταποκρηση υπαρχει στην aegeanwes

        Γιαυτο τα θεματα περι καθαριοτητας αγαπητε φιλε γιαννη να ειναι Π-Ρ=Ω-Τ-Ο-Σ-Ε-Λ-Ι-Δ-Α.

    • Έφυγε από το νησί το 1967 και έχει την απαίτηση να δει ξανά την Κω των δέκα αυτοκινήτων και των 2.000 ποδηλάτων...

      Δ πήρε χαμπάρι ότι γίναμε Νέα Υόρκη ο ξεχασμένος και ονειρεύεται την Κω της φτώχειας και της πείνας, αυτή που έστειλε την φαμίλια του εργάτες στην ξενιτιά…

      • Αγαπητέ παπαγάλε,είμαι σίγουρος ότι ζεις εκτός τόπου και χρόνου.

        Η Εποχή που αναφέρεσαι δεν είχε το χάλι το σημερινό,που ακόμα δεν το νιώθουμε.Δεν υπήρχε κατοχή από ξένο κράτος,μπορεί να μην είχε δουλειές,όμως δεν κινδύνευες ούτε στο δρόμο,ούτε μέσα στο σπίτι σου,δεν είχε ποσοστώσεις ξένων και παράνομων της τάξης του 40%,ούτε εγκληματικότητα,ούτε οδική παραβατική συμπεριφορά με μεθυσμένους και μαστουρωμένους,ούτε υπήρχε αυτός ο βουβός εμφύλιος που φώλιασε στην Κοινωνία,ούτε διαίρεση της Κω σε τυφλούς φανατισμένους εξουσιολάγνους που η Χούντα ήταν ένα τίποτα μπροστά στις εμμονές που έχουν,ούτε γύφτους να λεηλατούν σπίτια,αυλές,ούτε και τροχαία κάθε μισή ώρα,…αν θες και άλλες διαφορές στη διάθεσή σου,μετά το zanax που θα πάρεις!!!!

      • Ξεστραβώσου,βγάλε τις συμφεροντολογικές παρωπίδες για λίγο

        http://www.lifo.gr/now/greece/158522

        Μπορεί να υπήρχε φτώχεια,αλλά δεν είχαμε τέτοια,είχαμε νοσοκομεία,υπήρχε έστω η ελπίδα να φύγεις κάπου έξω να σώσεις την Οικογένειά σου,τώρα έκλεισαν και αυτά,και το δωδεκάωρο με εργασιακό μεσαίωνα και αμοιβές που με σημερινά δεδομένα (φόρους,αβεβαιότητα,έλλειψη παιδείας,υγείας),ψηφίζονται σε λίγες μέρες.

      • Το 1967 δεν πλήρωνε κανείς ενοίκιο για το σπίτι που έμενε,ούτε κινδύνευε να πεταχθεί στο δρόμο για ένα χρέος στο Κράτος της τάξης των 1000 ευρώ…Δεν υπήρχαν χαράτσια-φόροι και τέτοια ακρίβεια,δεν ξυπνούσες το πρωί και σκεφτόσουν πως θα τα βγάλεις πέρα,ούτε είχε γεμίσει η χώρα σου με ξένους που τους προτιμούν από εσένα.Μήπως έχεις υπόψη σου ποιοι πήραν τις δουλειές ,ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΏΝ ΕΡΓΑΣΙΏΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΏΝ ΚΤΙΡΊΩΝ απ το σεισμό,και που θα πάνε οι αμοιβές τους μέσω Western,αφήνοντας μόνο τα υπολείμματα τους στο Νησί?

      • Ο Μήνας έχει σήμερον τέσσερις Σεπτεμβρίου και όλοι μας εορτάζουμε τα ...Φώτα του Κυρίου.

        …ε πάνω -κάτω σε τέτοια πραγματικότητα σε βλέπω να ζεις…πάρτο αλλιώς, γιατί απ τα ‘πλούτη’ τα πολλά και τις ανέσεις ,που μόνο εσύ βλέπεις…θα ξεχειλώσουμε…

      • Σ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ,ΤΗΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΑ,ΤΗΝΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ..50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ DELIVERY ESPRESSO,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ.ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

        http://www.dimokratiki.gr/03-09-2017/stin-ko-eprokito-na-paradosoun-ta-775050-kgr-kannavis-3-tourki/

  2. μπραβο σου ανθρωπε μου.Εχεις απολυτο δικιο για αυτα που λες,αλα ετυχε να μας διοικουν αιρετοι χωρις να εχουν την αισθηση του τουρισμου.Το νησι το πηγαν 100 χρονια πισω.Εχουμε μπλεξει μαυτον τον μαμημενο καλικρατικο δημο,και ειμαστε αναγκασμενοι να μας κουμανταρουν χωριατες,χωρις να γνωριζουν τι θα πει πολη και τουρισμος.Τετοια χρουσουζικη τετραετια δεν υπαρχει στα χρονικα του νησιου.Εδιωξε κρουαζιεροπλοια,αεροπορικες εταιριες,τουρισμο με το μεταναστευτικο το 2014,και κυριε χατζηπετρο ασχολειτε με τα τραινακια,που εχει δωσει αδειες στους δικους του.Μιλαμε για δημαρχια ανικανη.

  3. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΙ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. χαχαχαχαχα ο κυριτσης να δει ανθρωπο στο δημαρχειο!!!!!!!!!!!!!!!

    χιχιχιχι απο το παραθυρο θα τον πεταξει εξω.Ακου ο κυριτσης να κλεισει ραντεβου!!!!!!!!!Ξερετε ποιος ειναι ο κυριτσης και θελετε ραντεβου μαζι του.Αυτος μιλαει μονο με γερμανοτσολιαδες,γιουνγκερ,μοσκοβισι,με αγαλματα,με τραινακια,με ασφαλστρωστρωσεις,με κλιματιστικα,με σεκιουριτη,να φανε καποιοι μηπως και το ξαναψηφισουν.Εχουν να φαενε μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  5. ημουν παρων σε περιστατικο με το τρενακι καθηστερουσε και υπηρχε ολοκληρη ουρα απο αυτοκινητα και μηχανακια,και εγινε ενας καυγας,θεος φυλαξει.Και ολοι εβριζαν την δημοτικη αρχη,γιαυτην την καταντια που εχει περιελθει το νησι.Ο ανθρωπος αυτος που βγεικε στην aegeanwes και τα ειπε τα κακως κειμενα του νησιου,καλα εκανε.Αλα φωνη βοωντος εν τη ερημω.

  6. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  7. Τα είπες όπως είναι τα πράγματα, μακάρι να τα λένε όλος ο κόσμος όπως εσύ, αλλά λίγοι έχουν τα κότσια να κάνουν αυτό που έκανες κ. Χατζηπετρο..
    Το έχει παρα……η δημαρχια, έχει ξεφύγει,, αλλά που θα πάει ο χρόνος σου τελειώνει, ακμή κ παρακμή!!

    Μαραγκέ,, ακούς τι λέει ο κόσμος!!!!Σας εχουν πάρει χαμπάρι!!!ότι σπερνεις..θερίζεις!!

    Όπως ο Καϊσερλης κρέμασε τους δικούς του, το ίδιο θα κάνει κ σε σένα ο Κυριτσης.
    Τα τύμπανα έχουν αρχίσει και χτυπάνε..
    Ο τροχός της πολιτικής γυρνάει σιγά σιγά Μαραγκε.. και ξέρεις πότε σκάει το λάστιχο?
    Στην πιο ευαίσθητη στιγμή…
    ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ κ. Χατζηπετρο

    • Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ(ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ).

  8. Όταν όλοι κάνουμε μηνύσει για παρεμπόδιση κυκλοφορίας όλα τα τρενάκια θα φύγουν απο το νησί μας,ειναι παράνομα όλα αυτά.

  9. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές κυριτσακη έτοιμα σου να φας μεγάλη ητα απο αυτόν που ανεβεί για δήμαρχος….χατ?????????κουιζ άραγε θα το βρησσσσσσσσσσς?????

  10. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  11. Υπαρχει προβλημα και οπως σχολιαζουμε τα υπερ πρεπει να σχολιαζουμε και τα κατα που ειναι πολλα παρα πολλα … Οι αρμοδιοι να ανοιξουν τα ματια τους …..

  12. Κύριε Κιαρη θα αναφερθώ σε εκλεγμένους και παρακαλώ να μην σβηστούν τα ονόματα τους.ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΚΎΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΈΤΡΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΙΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ Η ΠΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ Ο ΧΑΔΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΒΛΑΣ.Δυστυχώς το μυαλό τους δεν είναι πως θα φτιάξουν την πόλη αλλά οι απευθείας αναθέσεις.

  13. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

    το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.να διωξουμε στις επομενες εκλογες την σαρα και την μαρα απο το δημοτικο συμβουλειο. να στειλουμε δημοτες με οραμα και ορεξη για προσφορα και οχι μασα και λεηλασια.

  14. αλλος ενας εξαπατημενος κωος απο τον αρχιτεκτονα του ψεμματος κυριτση.ο κυριτσης ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ..Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ

  15. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΕΓΙΝΕ

    ΧΙΤΛΕΡ.ΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ?

  16. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  17. Αληθεια δεν ενδιαφερεται για τον τοπο που ζει και τον ενδιαφερει ο τοπος που απλα ερχεται διακοπες?Για πιο λογο ψηφιζει αυτος?Να ψηφισει εκι που ζει,

  18. Το φωνάζουμε πολλοί εδώ μέσα.Το κυκλοφοριακό κατάντησε σε ώρες αιχμής,σε επίπεδα μεγαλούπολης

    Δεν υπάρχει ορατότητα στα STOP,δεν υπάρχει αστυνόμευση,ο αριθμός οχημάτων αυξήθηκε με τους ετεροδημότες και τους Αλβανούς ,που έρχονται καλοκαίρι για δουλειά,οι δρόμοι μίκρυναν σε επικίνδυνο βαθμό,ενώ η υπερβολική χρήση νησίδων,πεζοδρομίων ,παλουκιών και πετρών έφερε το φαινόμενο της κυκλοφοριακής συμφόρησης σε πολλά σημεία.Παράλληλα το παράνομο πάρκινγκ Παρασκευές-Σάββατο με τους διασκεδάζοντες,τα διπλο-παρκαρίσματα,απέδειξαν το πόσο λάθος ήταν η αλόγιστη σμίκρυνση του οδικού άξονα. Σε περίπτωση γεγονότων εκτάκτου ανάγκης,όπως με τον πρόσφατο σεισμό,θα θρηνήσουμε θύματα.Τα όρια ταχύτητας δεν έχουν αναθεωρηθεί,και μια απλή βόλτα γίνεται αγχώδης διαδικασία με τα μποτιλιαρίσματα και την επικινδυνότητα.Πρέπει να αναθεωρηθεί το Οδικό δίκτυο με ανασχεδιασμό και διαπλάτυνση.Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το επικίνδυνο σλάλομ στους δρόμους και να κωφεύουν οι υπεύθυνοι.Λίγο να αφαιρεθείς,σαν άνθρωπος ,έχει τρακάρει!!!

  19. Η παραλία έγινε μια φθηνή μορφή διασκέδασης,η ευκολότερη τσάμπα λύση για να βγεις απ το σπίτι,αλλά αντιμετωπίζεται απ όλους σαν ένα υπαίθριο σκουπιδιάρικο,σαν ανοικτό τασάκι..με τσάντες από καντίνες και φαστ φουντ,με μπύρες και καφέδες καταφεύγουν σχεδόν όλοι σαν εύκολη λύση και ρυπαίνουν τις παραλίες,απίστευτη βρώμα και ρύπανση από γόπες που με τον ήλιο ‘ψήνονται’,αλλοιώνονται και μολύνουν την άμμο.Στο Φάρο η κατάσταση είναι της τάξης …χωματερής.Μαζεύουν κάποιοι περίοικοι και τουρίστες,αλλά ας γίνει ένα σποτ στα ΜΜΕ,που να θυμίζει ότι είναι μαύρο χάλι αυτό που γίνετα. ας πάει απόψε κάποιος ,που έχει πανσέληνο και να τραβήξει εικόνες…πραγματική κατάντια.χωματερή!!!!

  20. Από τα ξημερώματα που έγινε το ατύχημα στην Νεογάλ, γκρέμισε την μάντρα και την καγκελόπορτα της μονοκατοικίας δίπλα και ακόμη κανείς σας δεν έχει γράψει τίποτε. Γιατί βρε μάγκες; Ποιος είναι το «ζώο» που το έκανε; Μιλάνε για ταχύτητα 150 χλμ την ώρα !!! Μαζί και το ξωκλήσι από άλλο ατύχημα, φοβερό………..
    Ποιος είναι ο τύπος;
    Αυτά τα είδε ο κος Ζατζηπέτρος;

  21. ….. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. …….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ.

    • ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΡΙΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑ…. ΟΤΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΟΥ.ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.

    • Βγάλε χολή και κακία χωριάτη για όσους έχουν κάνει κάτι στη ζωή τους και επιτύχαν έστω και μετανάστες.Δεν τα βρήκανε έτοιμα σαν και σένα κοπρόσκυλο ξέρεις εσύ 😉 στην φάπα σέχουμε συνέχεια.

      • ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ…..ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΧΟΛΗ,ΜΙΣΟΣ,ΚΑΚΙΑ,ΑΛΗΤΕΙΑ,ΔΙΧΟΝΕΙΑ,ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑ-Ι-ΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

  22. Ο αντιπροεδρας ειναι υπευθυνος για το Χαος της πολης μας.Υπεγραψε τα τρενακια και μετα πηρε εργολαβια τον Συριζα

  23. Τον δήμαρχο θες να δεις άνθρωπε μου 😂😆😅? Πιο εύκολα βλέπεις τον πρωθυπουργό!!! Έχει βλέπεις πολλές δουλειές !!! Αχ αυτά τα προϊόντα της ΒΙΜΕΛ… κατέστρεψαν το νησί 😅😆.καλά σας τα χώνει ο Χρυσόπουλος

  24. Κλασσικοι μποχαλοι του εξωτερικου.Εδω αν ησασταν τα ιδια σ…. θα κανατε και θα ψηφιζατε και Κυριτση. Στο εξωτερικο βλεπεις δεν μπορεις να κουνηθεις.

  25. Δεν φθάνει που αφήνουν τόσα σκουπίδια οι επισκέπτες των παραλιών,τώρα αφήνουν και μπάζα

    Ας πάει κάποιος στην περιοχή του Φάρου ΤΩΡΑ,να δει με τα στραβά του πεταγμένες τηλεοράσεις,κούτες,και μπάζα κάπου απέναντι απ την στάση Λεωφορείου.Είναι κατάντια αυτό που γίνεται απ τους Νεοέλληνες,αντί να αφομοιώσουν τους μετανάστες ,όπως Αλβανοί ,αφομοιώθηκαν αυτοί!!!Κάθε βράδυ ,κάθε ώρα,παρέες,μοναχικοί,ζευγάρια,ψαράδες,όποιος επισκεφθεί παραλία,αφήνει και το κατιτίς του εκεί,να δείχνει όπως ο σκύλος με τα ούρα,την υπογραφή του!!Ένα ρεζίλι,γόπες παντού,τσάντες με σνακ από καντίνες,από μίνι μάρκετ,καφέδες με διαφημιστικά,φιάλες,αναψυκτικά παντού και σε κεντρικές παραλίες,όπου με την συμπεριφορά τους πιστεύουν ότι είναι δούλοι αυτοί που τα μαζεύουν.Άγονο χωράφι,που δεν φυτρώνει τίποτα,δεν μπορεί καν να το σπείρει κανείς,γιατί έχει εγκαταλειφθεί,αυτό έγινε η Χώρα μας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ