ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με Αλίκη Καγιαλόγλου & μελωδίες Μ. Χατζηδάκη η βασιλόπιτα της Ένωσης Κώων Αθηνών με αθρόα προσέλευση μελών

0
1549

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε ένα πολύ ζεστό και εορταστικό κλίμα, με αθρόα προσέλευση των Κώων της παροικίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το νέο έτος 2018 και ανταλλάχθηκαν οι ευχές για το καλό της νέας χρονιάς. Η Εστία της Ένωσης πλημμύρησε με τις γλυκές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι. Η μοναδική φωνή της κας Αλίκης Καγιαλόγλου μας ταξίδεψε σε νοσταλγικούς κόσμους.

Στη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ελευθέριος Χρυσοχόος, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Γάκης, ο Πρώην Υπουργός, Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ και εκπρόσωπος Δήμου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, ο Εκπρόσωπος του Βουλευτή Δωδεκανήσου κα Αντιπροέδρου της Βουλής, καθηγητού κου Κρεμαστινού, ο Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ταξίαρχος κ. Σεργεντάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης, η επίτιμη πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, ο Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ κ. Νίκος Μανούσης, ο καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Παναγιώτης Νούτσος, ο καθηγητής Νομικής κ. Αχιλλέας Κουτσουράδης, καθώς και στελέχη παλαιοτέρων Δ.Σ. μεταξύ άλλων ο κ. Μιλτιάδης Φάκκος, η κα Μαίρη Αλεξανδρίδου κ.ά.

Χαιρετισμό έστειλαν, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστούν, δηλώνοντας τη στήριξη τους στο έργο της Ένωσης:

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του πνευματικού Ομίλου Κω «Ο Φιλητάς», κ. Κώστας Ιωάννου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Θα θέλαμε να δώσουμε δημόσια ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες:

  • Για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, στην μνήμη του συζύγου της κου Νικολάου Μπούρα, στην Επίτιμη Πρόεδρο της Ένωσης κα Ευαγγελία Μπούρα.
  • Για την κατάθεση ψυχής στο έργο της Ένωσης στην Αντιπρόεδρο μας κα Λουκία Ζερβάνου –Καραδενιζλόγου.
  • Για την προσφορά νερών και χυμών της εκδήλωσης, από την εταιρεία Σκλαβενίτης, στην κα Ματίνα Πατούρη.
  • Για τη διάθεση του βιβλίου της κας Περσεφόνης Κουτσουράδη με παραδοσιακές συνταγές, για την οικονομική στήριξη του έργου της Ένωσης, στον καθηγητή κ. Αχιλλέα Κουτσουράδη.
  • Για τη διάθεση του λευκώματος «Νίκος Κ. Μανούσης, 1893-1956», για τη οικονομική στήριξη του έργου της Ένωσης , στον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης και Αντιπρόεδρο του ΔΙΙΚΩ κ. Νίκο Στ. Μανούση.
  • Για την ειδική έκδοση για τον Ζαν-Ζακ Ρουσώ, που ο ίδιος επιμελήθηκε και προσέφερε δωρεάν στα μέλη της Ένωσης, στον κ. Κώστα Κουτσαντώνη.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι έμπρακτα με την παρουσία και την αγάπη τους στηρίζουν το έργο της Ένωσης και τη συνέχισή της.

Και του χρόνου!!!

Εκ μέρους της Ένωσης

Νινέττα Ν. Μανούση Μαργιάννα Χαματζόγλου

Πρόεδρος ΔΣ Γενική Γραμματέας ΔΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ