Δ. Καλλούδης: 71η Επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου… Μόνο θλίψη προκαλεί η απουσία κόσμου αλλά και επισήμων

2
245

71η Επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου___________
Μόνο θλίψη προκαλεί η απουσία κόσμου αλλά και επισήμων από την μεγάλη αυτή γιορτή της ενσωμάτωσης. Ένας δωδεκανησιος βουλευτής ήλθε, είδε ότι ήταν λίγος ο κόσμος στη Δοξολογία και έφυγε πριν τελειώσει. Μόνο νέα παιδιά με τις σημαίες και τις παραδοσιακές στολές των νησιών τίμησαν με την παρουσία τους την επέτειο. Βέβαια την ευθύνη εξ’ ολοκλήρου φέρει η Ομοσπονδία που δεν κινητοποιήθηκε για προσέλθει κοσμος. Στέλνοντας ένα απλό mail δεν εξασφαλίζεται η προσέλευση. Αν από όλους τους συλλόγους της Ομοσπονδίας έρχονταν τα ΔΣ τα νυν και τα πρώην σίγουρα θα ήταν πιο πολύς κόσμος. Τόσο απλο. Με λύπη διαπιστώνεται ότι, δεν έχει εδραιωθεί η πεμπτουσία της ευαισθησίας και η μεγάλη σημασία της ενσωμάτωσης στη συνείδηση των νεότερων Δωδεκανησίων, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μη προσέρχεται σ’ αυτές τις σημαντικές για τον ελληνισμό, εκδηλώσεις. Σιγά σιγά αποστασιοποιηται και δεν συμμετέχει. Δυστυχώς δεν μιλάμε στους νεότερους για τη σημασία της ενσωμάτωσης και σιγά αλλά σταθερά, η απαξίωση της γίνεται όλο και πιο έντονη.
Στην κατάθεση στεφάνων, ούτε ένας βουλευτής. Καταθέσανε δι’ αντιπροσώπων. Πόσο ντρέπομαι για την κατάντια και τη μιζέρια μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατί να τους καλέσουν, ή γιατί να παρευρεθούν; Πουλημένοι προδότες ανθέλληνες είναι, σε Εθνική επέτειο θα πάνε; Να καταθέσει στεφάνι και να πάει στην εκκλησία κάποιος που ούτε ιερό και όσιο έχει; Μόνο πολίτες πρέπει να πηγαίνουν, οι πολιτικοί ΟΛΟΙ να κάθονται σπίτι τους όχι να το βρίσκουν μέσο αυτοπροβολής. Εμείς τους κάνουμε μάγκες το έχετε καταλάβει;;;

  2. …………………….
    Σήκωσε τα μανίκια κ αγωνισου
    Με κριτική απο τον καναπέ δεν γίνεται !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.