Μεγάλη εκλογική νίκη και δεύτερη θητεία για τον Καλύμνιο δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο

0
403

Δημοτικές Γενικές Εκλογές στην Πόλη του Tarpon Springs της Φλόριδας χθες Τρίτη 12 Μαρτίου 2019.

Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον για την Κάλυμνο, αφού ο νυν Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς ο Καλύμνιος Χρυσόστομος ( Κρις) Αλαχούζος πέτυχε μεγάλη νίκη και εξελέγη για δεύτερη θητεία.

Αντίπαλος του αυτή την φορά ήταν ο πρώην Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Nτέιβιντ Αρτσι(David O. Archie) τον οποίο διεδέχθη το 2016 ο Κρις Αλαχούζος, δεδομένου ότι ο πρώτος είχε συμπληρώσει ήδη δύο συνεχόμενες θητείες.

Ο Κρις Αλαχούζος κέρδισε με ποσοστό 56,21% έναντι 43,79% του αντιπάλου του

Να θυμίσουμε ότι πριν τρία χρόνια τον Μάρτιο 2016 ο Κρις Αλαχούζος είχε κερδίσει τις εκλογές με σχετική άνεση. Με 18 περίπου μονάδες διαφορά από τον αντίπαλό του έχοντας λάβει συνολικά 4.286 ψήφους δηλαδή το 58.72% του εκλογικού σώματος.

Στην τριετία που πέρασε ο Κρίς Αλαχούζος έχει να παρουσιάσει σημαντικό και ουσιαστικό έργο για την εξυπηρέτηση και προς όφελος των κατοίκων της πόλης, ενώ είναι έτοιμος να συνεχίσει με πολλά άλλα προγράμματα.

Ο Κρις Αλαχούζος μετά την επανεκλογή του σε προσωπικό του μήνυμα ανφέρει:

Σ ‘ ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και ψηφίσατε, θα συνεχίσω να δουλεύω για τους πολίτες του tarpon springs, και πάντα να ξέρετε ότι μπορείτε να με καλέσετε για οποιαδήποτε ανησυχία σας . Δουλεύω για εσάς τους ανθρώπους, και χρωστάω αυτή τη θέση σε όλους σας!

Σ ‘ ευχαριστώ πολύ!

Από την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο ευχόμαστε στον αγαπητό Κρις Αλαχούζο συγχαρητήρια για την  επανεκλογή του για δεύτερη θητεία και να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ