Το πιο hot κλαμπ της Νέας Υόρκης ανήκει σε Έλληνα: Ποιο είναι το Sin City του Γκας Δρακόπουλος

0
1549
Ο «bossman» γεννήθηκε στην Αστόρια και το κλαμπ βρίσκεται στο Μπρονξ
Στο «κλαμπ της ακολασίας» 50 Cent και Drake τακτικοί πελάτες – Εκεί μέσα γίνονται όργια, πορνεία, ναρκωτικά, βία, λένε οι εχθροί του – Ποιοι είναι οι δύο επίσης Ελληνοαμερικανοί συνέταιροι

Το πιο «hot» στριπ κλαμπ στην Νέα Υόρκη ανήκει σε Έλληνα και όπως όλα τα κλαμπ του είδους, που «σέβεται» την ταυτότητά του, συνδυάζει το τετράπτυχο «σεξ, σελέμπριτις, ναρκωτικά και βία», στην… κατάλληλη αναλογία: Υπολογίζεται πως αποδίδει καθαρά κέρδη πάνω από 11 εκατ. δολάρια ετησίως, χωρίς τα «έξτρα» που βγάζουν οι σερβιτόρες και οι χορεύτριες.

Ονομάζεται «Sin City», βρίσκεται στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και ανήκει -ουσιαστικά- στον Γκας (Κωνσταντίνο) Δρακόπουλο. Ο 40χρονος ελληνικής καταγωγής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αστόρια και θεωρείται αυτή τη στιγμή μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της πόλης. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το κλαμπ που ίδρυσε είναι το πιο καλό της πόλης στο είδος του, όμως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει πως πρόκειται για «κέντρο της ακολασίας» έρχονται ασταμάτητα από παντού.

Ο ίδιος αποσύρθηκε από την άδεια λειτουργίας του καταστήματος, καθώς παλαιότερα είχε  καταδικαστεί για απάτη, κατά την διάρκεια ενασχόλησής του με εταιρεία πώλησης κατεψυγμένων γαλοπούλων, όμως έως πολύ πρόσφατα όλοι τον ανέφεραν ως «boss man», το «αφεντικό». Τώρα το Sin City είναι γραμμένο στο όνομα της μητέρας του, Σταυρούλα Δρακόπουλος, μαζί με των συνεταίρων του, τον Λάμπρο Μουμούρη, ιδιοκτήτη στριπ κλαμπ στο Τέξας και τον Κυριάκο Μαύρο, που ασχολείται με την κτηματαγορά στην Φλόριντα.

Ο Γκας Δρακόπουλος

Παρόλα αυτά, παραμένει κοινό μυστικό ότι ο Γκας λύνει και δένει στο κλαμπ, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Η απάντησή του στις περίπου 38 μηνύσεις που εκκρεμούν αυτή την στιγμή εις βάρος του Sin City είναι απλή. «Αυτό που είμαστε είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στο νότιο Μπρονξ, με περισσότερους από 100 εργαζόμενους, που προσπαθούμε να διατηρούμε καλές σχέσεις τόσο με τις αρχές όσο και με την τοπική κοινότητα», δήλωσε στην εφημερίδα Daily News που φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα για τον βίο και την πολιτεία του. «Μπορείς να το πάρεις αυτό και να το διαστρευλώσεις όπως θέλεις», συμπληρώνει ο Δρακόπουλος.

Ο ίδιος την περασμένη χρονιά αγόρασε ένα σπίτι 5.000 τετραγωνικών, αξίας 850.000 δολαρίων στο Λονγκ Άιλαντ.

Το σπίτι στο Λονγκ Άιλαντ που αγόρασε ο Δρακόπουλος

Αν και συχνά – πυκνά εμφανίζονται κατηγορίες πως στο Sin City γίνεται αγοραπωλησία ναρκωτικών, πυροβολισμοί, καυγάδες και πορνεία, εν τούτοις το κλαμπ δεν έχει κλείσει ούτε μία μέρα στην ιστορία του ως ποινή. Το μεγαλύτερο πλήγμα, το κλαμπ του Δρακόπουλου, το δέχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν συνελήφθησαν για ναρκωτικά υπάλληλοί του. Η άδεια λειτουργίας του όμως εκδόθηκε κανονικά, ενώ εργαζόμενοι εμφανίστηκαν σε αγώνα σόφτμπολ με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, πυροδοτώντας φήμες για δωροδοκίες, που πάντως δεν αγγίζουν ούτε τον Δρακόπουλο ούτε τους δικηγόρους του.

Εργαζόμενοι στο Sin City με αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Το κλαμπ της ακολασίας: «Εκεί μέσα τα πάντα μπορούν να συμβούν»

H επιτυχία που σημειώνει το Sin City είναι τεράστια, τέτοια που μεταξύ των θαμώνων του είναι διάσημοι ράπερς, όπως ο Drake και ο 50 Sent. Δεκάδες είναι οι σελέμπριτις που έχουν περάσει το κατώφλι του, ενώ μια από τις θρυλικές ιστορίες που κυκλοφορούν λέει πως ο παίκτης τvn New York Giants Οντέλ Μπέκαμ έχασε στο ημίφως του κλαμπ ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι, αξίας 25.000 δολαρίων.

Ο Δρακόπουλος με τον Οντέλ Μπέκαμ

Δρακόπουλος και 50 Sent

Το Sin City στεγάζεται σε μια αποθήκη που παλαιότερα προοριζόταν για δημοπρασίες αυτοκινήτων, σε μια γειτονιά του Μπρονξ που ζουν κυρίως μαύροι και λατινοαμερικάνοι. Το έγκλημα, η ανεργία, η μόλυνση χαρακτηρίζουν την περιοχή. Οι πελάτες σχηματίζουν ουρές έξω από μια λαστιχένια, για την ηχομόνωση, πόρτα, ενώ η πινακίδα δίπλα προειδοποιεί: «Όχι καπέλα, κουκούλες, φαρδιά τζιν και πουλόβερ».

Οι πελάτες πληρώνουν 20 δολάρια για την είσοδο και περνώντας από ανιχνευτές μετάλλων, εισέρχονται στο χώρο του κλαμπ, όπου τους οδηγεί το παχύ κόκκινο χαλί. Κατακόκκινοι βελούδινοι καναπέδες, κόκκινα και μωβ φώτα, ραπ μουσική συνθέτουν το σκηνικό, όπου πρωταγωνιστούν τα κορίτσια.

Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν τα χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων σε μονοδόλαρα, ώστε να μπορούν να τα τοποθετούν πιο άνετα στα στρινγκ των χορευτριών – το κλαμπ κρατά μόνο ένα δολάριο προμήθεια. Στο χώρο υπάρχει ένα «δωμάτιο καπνιστών», που κανονικά απαγορεύεται από το νόμο, όπως επίσης παράνομο είναι και το πωλητήριο τσιγάρων.

Ράπερς με τα φούτερ τους ή άντρες έτοιμοι για φωτογράφηση αποτελούν τους πελάτες του μαγαζιού, που στοχεύει πια σε υψηλά βαλάντια. Το μενού περιλαμβάνει ποτά, κοκτέιλ και φαγητό, ενώ πωλείται ακόμα και ένα αξίας 4.000 δολαρίων κονιάκ.

Γυναίκες που φορούν χρυσούς και μαύρους κορσέδες και καυτά σορτς σερβίρουν τα ποτά πίσω από το μπαρ, ενώ οι χορεύτριες ζητούν «έναν χορό για 20 δολάρια, με επιπλέον φιλοδώρημα» από τους πελάτες.

Πρώην εργαζόμενοι του Sin City αποκαλύπτουν πως κάποια κορίτσια βγάζουν από 1000 έως 2000 δολάρια το βράδυ, ενώ οι σερβιτόρες ακόμα και 600 δολάρια. Ο «κανονικός» μισθός μιας χορεύτριας κυμαίνεται από 30 έως 150 δολάρια το βράδυ. Οι ίδιοι πρώην εργαζόμενοι είναι κατηγορηματικοί, στο Sin City όλα επιτρέπονται: «Εκεί μέσα τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Ο καθημερινός τζίρος του Sin City υπολογίζεται από 13.000 δολάρια μια Τρίτη έως 60.000 δολάρια ένα Σάββατο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, γεγονός που σημαίνει πως τα ετήσια κέρδη του Δρακόπουλου και των συνεργατών του αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗprotothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ