Ένωση Κώων Αθηνών: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εορτασμού Ενσωμάτωσης το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

0
383

Αγαπητοί μας συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Εορτασμός της Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017.

Ειδικότερα:

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα τελετών του ΟΛΠ, θα πραγματοποιηθεί Πολιτιστική Εκδήλωση με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Για το νησί μας την Κω, θα χορέψει το συγκρότημα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αντιμάχειας και Καρδάμαινας «Αρίων», με επικεφαλής τον Γιάννη Μαστόρο και τη συνοδεία των μουσικών μας, Δημήτρη Κεφαλλιανού στο βιολί και Νικόλαου Μάμη, στο λαούτο και το τραγούδι.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 12.00 στη Μητρόπολη Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πομπή με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ροδίων, για την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ὀπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών και Πειραιά κος Γιάννης Φραγκούλης «Ο φετινός Εορτασμός της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου πρέπει να είναι περισσότερο λαμπρός, παρά ποτέ. Δεν είναι μια «τυπική» εκδήλωση, αλλά τουλάχιστον ένας φόρος τιμής που όλοι οφείλουμε στους προγόνους μας. Είναι καθήκον όλων μας, να διαφυλάξουμε στις μνήμες των συμπατριωτών μας την ιστορία μας και κυρίως να περάσουμε τα σωστά μηνύματα στις νεότερες γενιές». 

Προσβλέπουμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρουσία στον φετινό Εορτασμό για το έτος 2017, το ανακηρυγμένο από τη Βουλή των Ελλήνων, ως Έτος Δωδεκανήσου.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του ΔΣ

                                           Η Πρόεδρος                                                                     Η Γενική Γραμματέας

                                        Νινέττα Μανούση                                                              Μαργιάννα Χαματζόγλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ