Σπαράζει η μάνα του 20χρονου Μάνου: Έχασα τον άγγελο της ζωής μου

0
1789

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας που έχασε το παλικάρι της από τη μια στιγμή στην άλλη

Με δάκρυα στα μάτια και απέραντη οδύνη, η τραγική μητέρα του Μάνου Οικονομίδη, του 20χρονου Έλληνα ομογενή που δολοφονήθηκε άγρια στη Νέα Υόρκη, μίλησε στον «Εθνικό Κήρυκα» για την τραγωδία που ζει η οικογένειά της.

«Έχασα το αγόρι μου. Σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί Θεέ μου τόσος πόνος, γιατί;». λέει με τρεμάμενη φωνή η Μαρία Μυτιληνιού.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Μάνου, πλήθος κόσμου, συγγενείς, γείτονες, φίλοι έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Gravesend για να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια.

Η χαροκαμένη μάνα κρατούσε συνεχώς στα χέρια το πουκάμισο του αδικοχαμένου γιου της, το οποίο χάιδευε και φιλούσε συνεχώς.

«Μόνο τα ρούχα του μου έμειναν πια για να τον αγγίζω», είπε κλαίγοντας, «τον μεγάλωσα μόνη μου με πολλές θυσίες. Χωρίσαμε με τον πατέρα του Νίκο, όταν ο Μάνος ήταν 5 χρόνων. Ήμουν μόνη σε μία ξένη χώρα και έκανα δύο δουλειές για να τον μεγαλώσω. Και τώρα μου τον σκότωσαν. Πώς θα αντέξω να ζήσω, πώς να βρω κουράγιο και δύναμη να μεγαλώσω το άλλο μου παιδί την 5χρονη μου Στέλλα. Να γράψετε καλά λόγια για τον Μάνο μου. Ήταν ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, που βοηθούσε όλο τον κόσμο. Ακόμη και όταν αιμόφυρτος ζήτησε βοήθεια στο διπλανό διαμέρισμα ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση. Αυτός ήταν ο Μάνος μου. Λάτρευε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε διακοπές να βρει τους αγαπημένους του παππούδες και γιαγιάδες και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο να κάνω την αναγνώριση του πτώματός του. Εκεί είναι τώρα το αγγελούδι μου».

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Μυτιληνιού κατάγεται από την Ικαρία και ο πατέρας του Μάριου, Νίκος Οικονομίδης, από την Κάρπαθο.

«Αγγελέ μου έφυγες και μου ράγισες την καρδιά», έγραψε η γυναίκα και ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία δική της και του γιου της.

9

ΣΟΚ! Άγρια δολοφονία Έλληνα ομογενή μετά από σεξουαλικό όργιο

Σοκ στην ομογένεια: Ένας νεαρός 20χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ύστερα από τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι New York Daily News, ο 20χρονος Mάνος Οικονομίδης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν και αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε λίγη ώρα μετά.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η δολοφονία του νεαρού Έλληνα ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής στου σε έναν σεξουαλικό όργιο μαζί με έναν ακόμα άντρα και μια κοπέλα.

egklima

Η βραδιά των τριών αν και έγινε με την συναίνεση τους, κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 20χρονου, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος ξεκίνησε να τραβάει με την κάμερα του κινητού τα όσα διαδραματίζονταν στο δωμάτιο.

Στη συνέχεια, η κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο φέρεται να δήλωσε στο αγόρι της πως την βίασαν, ενώ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης των διαμερισμάτων όπου βρέθηκε ο Οικονομίδης δείχνει τρεις άντρες να τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»».

«Μου είπε πως λυπάται πολύ για την αναστάτωση, αλλάτου επιτέθηκαν. «Με χτύπησαν στο κεφάλι, με χτύπησαν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ»», δήλωσε ο ένοικος του διαμερίσματος στην πόρτα του οποίου βρέθηκε ο αιμόφυρτος 20χρονος.

man stabbed beaten death brooklyn 1

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκτός από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, διαπιστώθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά την υπόθεση με τα άτομα του μετείχαν στο σεξουαλικό όργιο να θεωρούνται μάρτυρες κλειδιά.

Πηγή: nydailynews.com

Δολοφονία Έλληνα Ομογενή: Σοκάρει η φωτογραφία της συντρόφου του (photo)

Δολοφονία Έλληνα Ομογενή: Σοκάρει η φωτογραφία της συντρόφου του (photo)

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Έλληνα ομογενή Μάνου Οικονομίδη, μετά από τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο, κάνει το γύρο των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης – Τραγική φιγούρα η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram από άγνωστο αποστολέα το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»».

egklima copy

«Ω, Θεέ μου, όχι! Μωρό μου, δεν μπορεί να είναι πραγματικό!», φώναξε, μόλις ακούμπησε στα κάγκελα μπροστά από την εξώπορτα.

syntrofos

«(Γιατί) δεν πήγες σπίτι; Γιατί δεν με άκουσες; … Καλύτερα να πήγαινε στη φυλακή! (Θα) τον παρακαλώ; … το μωρό μου, το μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Οι γείτονες του Οικονομίδη ήταν σοκαρισμένοι όπως μεταδίδουν ομογενειακά sites.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 

Είπαν ότι συχνά έμενε με τη φίλη του αντί για το σπίτι που μοιράστηκε με τη μητέρα του και τον πατριό του. Είπαν ότι ήταν ευγενικός και είχε ονειρευτεί μια καριέρα στη μουσική επιχείρηση.

«Είμαι σε απόλυτο σοκ. Ήταν τόσο καλό παιδί «, δήλωσε οι γείτονες Μαρία Μπράνκαλεόν, 54 ετών. «Όμορφο αγόρι – πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει όταν κάποιος τον χρειαζόταν.»

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/omogeneia/story/801725/sparazei-i-mana-toy-20xronoy-manoy-exasa-ton-aggelo-tis-zois-moy#ixzz4kmVTqcqa

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ