Ζιά απόψε: «Έφυγε» γουρούνα απο το δρόμο στα 20μ… από διπλανό οικόπεδο μπόρεσαν και πήραν τους τραυματίες (ΦΩΤΟ)

2
3176

Ζιά απόψε: «Έφυγε» γουρούνα απο το δρόμο στα είκοσι μέτρα σε οικόπεδο… από παράλληλο οικόπεδο μπόρεσαν και πήραν τους τραυματίες.

Αναγνώστης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα στο πρώτο θέμα έχουν άρθρο για την επικινδυνότητα της χρήσης γουρούνας

    και το κυκλοφοριακό που δημιουργεί στη Μύκονο σελ 46.Με μάθημα 2 μόλις λεπτών οδηγοί πουπολλές φορές είναι μεθυσμένοι και χαπακωμένοι οδηγούν αυτά τα οχήματα και προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο.Προχθές στο Φάρο κατέβηκαν 3 γουρούνες και οδηγούσαν παραλιακά κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.Πολλές φορές οδηγούν γυναίκες ξένες που κάνουν και κόρτε για να τους πάρει βίντεο ο πισινός οδηγός φίλος τους,ενώ είναι πιωμένοι (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μ αυτές τις θερμοκρασίες),Οι δρόμοι μπορεί να είναι μεγαλύτεροι απ της Μυκόνου ,αλλά έχουν στενέψει επικίνδυνα και με τέτοιο όγκο οχημάτων γηγενών αλλά ενοικιαζομένων,επισκεπτών,Λεωφορείων,Μεγάλων οχημάτων τροφοδοσίας και μοτοποδηλάτων …είναι για να προσεύχεσαι.Αλλά τι να πει κανείς,ένα κράτος διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο είμαστε!!!!

  2. Να απαγορευτούν οι γουρούνες διότι οι περισσότεροι τουρίστες δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Να απαγορευτεί δια Νόμου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ