ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο στη διασταύρωση Μακρυγιάννη & Αρίστωνος

6
5704

Τροχαίο συνέβη χθες στις 15.30 το μεσημέρι μπροστά στην γνωστή διασταύρωση τις οδού Μακρυγιάννη κοντά στην επιχείρηση ΑΦΘΟΝΙΑ .

Από τον θόρυβο τις σύγκρουσης βγήκαν από τα σπίτια τους να δουν τι συνέβη οι κάτοικοι τις περιοχής.

Όπως όλα δείχνουν η νεαρή Ελληνίδα παραβίασε το ΣΤΟΠ και παρέσυρε το όχημα που πήγαινε κανονικά επί της Μακρυγιάννη που το οδηγούσε τουρίστας και ήταν μαζί με την σύζυγο του.

Φοβισμένοι η κοπέλα βγήκε από το όχημα όπου άνοιξαν οι αερόσακοι και το αυτοκίνητο υπέστη ζημιά στην μπροστινή πλευρά όπως και το όχημα τον ξένων αφού η σύγκρουση ήταν μετωπικοί.

Οι ίδιοι οι οδηγοί δεν έπαθαν τίποτα στην υγεία τους πέρα από το σοκ τις στιγμής .

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τύφλα στο μεθύσι πολλοί νεαροί οδηγοί Έλληνες,Αλβανοί και Ξένοι,απίστευτα πράγματα.Άγιο έχουμε και μακάρι να συνεχίσει έτσι.Η παραβίαση ορίων ταχύτητας αλλά και επικίνδυνη οδήγηση,παράνομο πάρκινγκ είναι απίστευτα μεγάλα.Μπορεί χθες και προχθές να βγήκε η Αστυνομία ,αλλά μια τρύπα στο νερό..κανέναν δεν σταματούν και ας βρωμάει αλκοόλ από 20 μέτρα!

    • ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, κλείνουν την ορατότητα στην διασταύρωση...

      Μόνο εάν έχεις περισκόπιο ή εάν βγεις μέχρι την μέση του δρόμου μπορείς να δεις ποιος έρχεται… Τα ίδια παρακατω …. και κανένας δεν επεμβαίνει…

      • Πόσο δίκιο έχεις! !!!!!οι μπάτσοι ώς γνωστό εάν δεν πάρουν καταγγελία δεν επεμβαίνουν. ….αίσχος! ..!!!

        • ΠΟΙΟΙ ;ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

          ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΞΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ …ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ.ΤΟ ΤΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    • Πόσο δίκιο έχεις..χαμός το διήμερο..φοβάσαι να κυκλοφορήσεις ..απίστευτο,όλοι λιώμα.

      Βγήκε η τροχαία δεν λέω,αλλά κόντρες,κυκλοφορία αντίθετα σε μονόδρομο,ταχύτητες,ενώ οι γουρούνες με λιώμα ξένους,όλη την ημέρα κάνουν τα αντίθετα απ αυτά που τους επιβάλουν στις πατρίδες τους.4 Γουρούνες χθες στα λαικά έτρεχαν ,μπήκαν πίσω απ το Βασιλόπουλο και έκαναν ράλι ,αδιαφορώντας για τα παιδιά,ποδήλατα,πεζούς και όλοι ξένοι λιώμα /γυμνο.Κράτησα αριθμούς αλλά ..πέρα βρέχει,αν δεν είναι εισπρακτικό το το πρόστιμο ,ώστε να βοηθήσει την Οικονομία,δεν το δίνουμε άδικα.Έτσι πιστεύουν κάποιοι ένστολοι ότι ρεφάρουν και ‘ανταποδίδουν’ τα προνόμια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ