ΙΧ εξετράπη της πορείας του στο Ζηπάρι πήρε 3 τούμπες & ξήλωσε κολόνα η/φ (ΦΩΤΟ)

17
9885

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3μμ όταν εργαζόμενη που μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά της με κατεύθυνση προς Ζηπάρι αμέσως μετά το πρατήριο υγρών καυσίμων Κιάρη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να ντελαπάρει (3 φορές), να ξηλώσει κολόνα ηλεκτροφωτισμού και να καταλήξει λίγα μέτρα πιο πέρα.

Ευτυχώς η γυναίκα στάθηκε τυχερή στην ατυχία της βγαίνοντας από το ΙΧ μόνο με ελαφρά τραύματα.

Για τον καθαρισμό του δρόμου από τα λάδια έσπευσε η Πυροσβεστική

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ποιο λόγο είναι ανησυχητικό το ατύχημα; Μήπως πρέπει να μας ανησυχεί η έλλειψη οδηγικής παιδείας από τους οδηγούς του νησιού; Η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αλλά κι η κακή συντήρηση των οχημάτων μήπως πρέπει να μας αγχώνουν για τις αυτοκτονικες τάσεις των οδηγών;

    • Μεσα σε κατοικιμενη περιοχη τρεχουν σαν διαολοι. Ευτυχως δεν βρεθηκε κανενας με μηχανακι να τον κανει κιμα. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ με καμερες απο ακρη σε ακρη στο ΖΗΠΑΡΙ. Τρεχουν σαν τρελοι ολοι τους…

      • Ο ΔΡΟΜΟΣ εντος περιοχης ΖΗΠΑΡΙΟΥ ειναι δρομος ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ...

        Καντε κατι με ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου η κατασταση που επικρατει στο ΖΗΠΑΡΙ. Ειναι ΤΡΕΛΟ & ΠΑΡΑΛΟΓΟ να τρεχουν εντος υπερκατοικιμενης περιοχης ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ…… ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. Και δεν συζηταμε κυριως πρωινα και μεσημερι που σταματανε μεσα στο δρομο να ψωνισουνε και γινεται της Π………… απο μπλοκαρισματα…….

  2. το 80% των οδηγων μιλανε η γραφουν στο κινητο οταν οδηγανε…παλι καλα που δεν επαθε τιποτα

    • Ακριβως, δεν υπηρξε ατυχης συγκυρια για κανα πεζο να βρεθει στο σημειο εκεινο…

  3. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τετοιο κακό.όπως συνήθως έτσι και σε αυτή την περίπτωση ο δρόμος δεν ήταν αρκετός……Δεν ανέχομαι να σκοτωθω εγώ ή τα παιδιά μου με αυτόν τον τρόπο ,επειδή τα130 km δεν τους φτάνουν.υπάρχει όριο ταχύτητας και πρέπει να τηρείται. Οι αρχές πρέπει να λάβουν μέτρα άμεσα.

  4. Παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί οι άλλοι δεν φταινε σε τίποτα να πληρώσουν την δική μας βλακεια.Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν- κουφια η ώρα – περνούσε κάποιος την ίδια στιγμή απο εκείνο το σημείο.

  5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΓΜΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ. ΠΑΡΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΙΚΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ.

  6. Αυτό που είναι στην κυριολεξία εγκληματικό και προσωπικά περίμενα από κάποιους τοπικούς υπεύθυνους να πάρουν θέση

    η αναθεώρηση ορίων ταχύτητας.Με τις υπερβολές στην τοποθέτηση νησίδων,υπερβολικών κυκλικών κόμβων,πεζοδρομίων,ποδηλατόδρομων ,παλουκιών,στρογγυλών διακοσμητικών πετρών,κάγκελων,τσιμέντου και την σμίκρυνση των οδών της πόλεως και του περιφερειακού,την αύξηση του αριθμού οχημάτων στο Νησί…έπρεπε να αλλαχθούν οι πινακίδες με τα όρια ταχυτήτων και τις σημάνσεις.Περιμένω απ τον κ.Μυλωνά που είναι υπέρ των κυκλικών κόμβων και οι γνώσεις τους είναι κλάσης Πολυτεχνείου να παρέμβουν ,να ασχοληθούν με το θέμα.Κάντε τον κόπο και περάστε απ το δρόμο του Ψαλιδιού απόψε Σάββατο βράδυ,οι ταχύτητες όλων των οχημάτων φτάνουν σε επίπεδα Εθνικών δρόμων,η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ,οι παραβάσεις Κ.Ο.Κ.Ας πάρει ένα βίντεο ο διαχειριστής μ αυτά που συμβαίνουν στη Ζουρούδη,στο Ψαλίδι,στο Ζηπάρι.Θα θρηνήσουμε θύματα!!!!!!

  7. ….ξαναπεραστε εξω απο εμενα με πανω απο 30 χλμ και θα φατε την καρεκλα στο παμπριζ, ετοιμη την εχω.

  8. Επισκεφτηκα το νησι για τρεις εβδομαδες κ φυσικα το γυρισα σχεδον ολο αφου εφερα κ το ιχ μαζι μου.Αυτα που ειδα με εκαναν κ τρομαξα.Παραλιγο να βγω απο τον δρομο γιατι επιχειρησα να παω απο Τιγκακι-Μαρμαρι βραδυ.Ταξιτζης με προσπερασε σε στροφη ,καθοδων για αντιμαχεια, πανω στο βουνο χωρις να εχω εγω ορατοτητα ,ποσο μαλλον αυτος .Ηλικιωμενος χωρις κρανος οδηγουσε μηχανακι στη μεση του δρομου (στη ευθεια μετα το ζηπαρι για τα χωρια) κρατωντας κινητο κ αναγκαζε ολους τους αλλους να βγαινουν στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας για προσπεραση κ οταν του κορναρα να πιασει αριστερα με πηρε κ απο πισω να ζυτησει κ τα ρεστα αν κ ειχαμε μεγαλη διαφορα ηλικιας.Με προσπερασε τουριστικο λεωφορειο σε ευθεια για κεφαλο ενω κ εγω πηγαινα με πανω απο 80χλμ αν κ απο το αντιθετο ρευμα ερχοταν μηχανακια.Συνολικα εκανα πανω απο 500χλμ αυτες τις μερες κ ειλικρινα το σκεφτομουν πολυ να βαλω μπρος αυτοκινητο.Επειδη ταξιδευω συχνα σε πολλα μερη στην ελλαδα βλεπω οτι στη κω υπαρχει μια νευρικοτητα κ απερισκεψια απο μερος των οδηγων κ ειδικα των επαγγελματιων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ