4 τουρίστες στο Νοσοκομείο από τροχαία απόψε -2 ΙΧ εκτός δρόμου χτες τα ξημερώματα

2
4805

Δύο τροχαία ατυχήματα την ίδια ώρα σημειώθηκαν απόψε με τέσσερις τραυματίες που διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κω.

Συγκεκριμένα, στο δρόμο μπροστά από το Ωκεανίς  έγινε ατύχημα με δύο δίκυκλα με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο οδηγών τους.

Το δεύτερο ατύχημα έγινε στο Τιγκάκι με ενοικιαζόμενο όχημα τύπου bunggy  με συνέπεια τον τραυματισμό ενός ζευγαριού Γάλλων επισκεπτών  (ευτυχώς όλοι εκτός κινδύνου).

Παράλληλα χτες τα ξημερώματα δύο ΙΧ βγήκαν εκτός δρόμου (ένα στην περιοχή της λίμνης και το δεύτερο στη στροφή πριν το jumbo) με σοβαρές υλικές ζημιές και με ελαφρείς -ευτυχώς- τραυματισμούς των οδηγών τους.

Όπως ενημερωθήκαμε το ΕΚΑΒ εντός των ημερών στέλνει αποσπασμένους διασώστες για την κάλυψη και της νυχτερινής βάρδιας των πληρωμάτων που έμεινε κενή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τέσσερις τραυματίες που διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κω.

    Όπως ενημερωθήκαμε το ΕΚΑΒ εντός των ημερών στέλνει αποσπασμένους διασώστες για την κάλυψη και της νυχτερινής βάρδιας των πληρωμάτων που έμεινε κενή.!!!! !!!@#@!#!#@!@!#!@!#@!#!#@!#@!

  2. 4 τουρίστες στο Νοσοκομείο από τροχαία απόψε -2 ΙΧ εκτός δρόμου χτες τα ξημερώματα

    Όπως ενημερωθήκαμε το ΕΚΑΒ εντός των ημερών στέλνει αποσπασμένους διασώστες για την κάλυψη και της νυχτερινής βάρδιας των πληρωμάτων που έμεινε κενή.!@#$!########@#@@#!@#!#!#!#!#!@!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ