Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στο Λινοπότη (Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του στρατού έπειτα από απεγκλωβισμό νεαρή οδηγός)

22
10175

Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ που προσέκρουσε σε σήμα κυκλοφορίας και κράσπεδο, σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στο ύψος της επιχείρησης «ΝΙΚΑΣ» στο Λινοπότη.

Ειδικότερα το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σήμα κυκλοφορίας δεξιά στο κράσπεδο με συνέπεια να εγκλωβιστεί στο όχημα. Ο απεγκλωβισμός της έγινε έπειτα από αρκετή ώρα προσπάθεια -όπως μας δήλωσαν διερχόμενοι οδηγοί- από τους εκεί παριστάμενους και περίοικους.

Για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Κω, ελλείψει νυχτερινής βάρδιας του ΕΚΑΒ κλήθηκε και έφτασε τελικά, ασθενοφόρο του στρατού.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά για την νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά υπό στενή παρακολούθηση ιατρών στο Νοσοκομείο Κω με σοβαρά κατάγματα στο θώρακα και στο πόδι.

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μα τι έχουν πάθει οι οδηγοί αυτοκινήτων;Άλλοι μπερδεύουν το γκάζι με το φρένο ….βγαίνουν από τα πάρκιν και δεν βλέπουν την τύφλα τους …έλεος πια ….αν δεν μπορειτε με τα ποδαράκια σας .σταματήστε να σκοτώνεται κόσμο…

  • Αφού έχετε γίνει καλή στο να κρίνετε Τώρα.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σε περνη καν κυρία μου η κύριε μου..όποιος είσαι τελοσπαντον.. απο την στηγμι που τραυματίας είναι μόνο οι οδηγός στο συγκεκριμένο τροχαίο..χωρις να βλάψει κανέναν άλλον.. Αλλά μόνο τον εαυτό της.. πήγαινε να σχολιάσεις και να κρίνεις κάπου αλλού..και Πριν το κάνεις θα σε συμβούλευα κάτι βουτά την μεγάλη γλωσαρασου στο μικροσου μυαλουδάκι…καινα γράφεις με το όνομα σου Όχι με ψευδώνυμα.. ΈΛΕΟΣ..παρακαλώ..παλιό σ…τουλα .

  • Ντροπη σου οποιος η οποια και να εισαι, η κοπελα δεν σκοτωσε κανεναν μονη ειχε το τροχαιο , ηλιθιε η ηλιθια …. Ααα και να ευχεσαι μην σου τυχει εσενα γιδα

  • οποία οι όποιος είσαι.. Αφού έχετε γίνει πολύ καλή στο να κρίνετε…στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σε περνη καν να μιλάς απο την στιγμή που τραυματίας είναι μόνο οι οδηγός τού αυτοκινήτου στο συγκεκριμένο τροχαίο..γιαφτο πιγενε να σχολειασης κάπου αλλού και πρην ΤΟ κάνετε βουτά την μεγάλη σου γκωσσαρα στο μικρό σού μυαλουδάκι..γιατη Μόνο μικρό θα μπορούσα νατο χαρακτηρίσω..και όταν θέλεις να γίνεις κριτεις..μετο όνομα σου παρακαλώ και όχι με Το ΈΛΕΟΣ στο ελληνικό λεξιλόγιο δεν υπάρχει οι ονομασία αυτή..κ@ράδα…

 2. εάν θες να κρίνεις..κρινε αλλού Γιατί εδώ δεν σε περνη..και όταν ανοίγεις το στοματαρασου βούτα Την γλωσαρασου στο μυαλό σου και μετά μήλα….και απο την στιγμή που δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος και κακό μόνο έπαθε οι οδηγός χωρίς να βλάψει κανέναν ραψτον….και όταν θες να σχολισχολιάσεις Όχι με ψευδώνυμα παρακαλώ..τοτε μιλά…καλησου μέρα κ@ράδα..

 3. ξέρετε κάτι αφού είσαι πολύ καλή στο να κρίνετε..ΓΙΑΤΗ έχετε γίνει και κριτές Τώρα σε αυτό το συγκεκριμένο τροχαίο.. όποιος οι οποία και αν είσαι κουράδα δε τραυματίστηκε κανένας άλλος εκτός από την οδηγό του αυτοκινήτου..γιαφτο πριν ανοίξεις την στοματαρασου..βουτα την γλωσουλασου λίγο Όχι πολύ στο μικρό σου μυαλουδάκι..και την επόμενη να πας να σχολιάσεις κάπου αλλού που σε περνη Γιατί εδώ δεν σε περνη καν απ’την στηγμι που τραυματίας είναι μόνο οι κοπέλα…και όταν θες να σχολιάσεις με το όνομα σου..οχι με το ΈΛΕΟΣ..κρυφή σ…τουλα… καλησουμερα..

 4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΝΙΜΟΥ ΕΛΕΩς ΟΠΩς ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙΙ…ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΔΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΑΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ….. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΡΙΜΑ…… ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ.

 5. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΝΙΜΟΥ ΕΛΕΩς ΟΠΩς ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙΙ…ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΔΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΑΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ….. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΡΙΜΑ…… ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ.

 6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙς ΧΩΡΙς ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΗΣ

 7. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΌΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙς ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ , Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΧΕΔΩΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Η ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟς ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

 8. Πιστέτυω οτι το ποιο αθλιο ζωο ειναι ο Ανθρωπος αλήθεια το πιστευω , δλδ δειτε τη κακια μπορει να βγαλει, σε ενα τετοιο Σοβαρο τροχαιο που η Ιωαννα ζει απο θαυμα γιατι ο θεος την αγαπαει και δεν ηθελε να την παρει , απλα σεβαστειτε (Κ. Ελεος η Κυρια η οπως σκατα σας λενε) γιατι ουτε το θαρος δεν εχετε να βαλετε το ονομα σας , απλα σεβαστητε της δυσκολες ωρες που περναει η οικογενεια της και περισοτερο η Ιωαννα μου… Ευχομαι κουκλα μου ομορφη γρηγορη αναρωση και σιδερενια ξερω οτι εισαι δυνατη, θα σε δω και απο κοντα συντομα αγαπη μου σου ευχομαι τα καλυτερα

 9. Αισχος και θρασης η Κυρια η Κυριος…. Μπορει να τυχει στον καθένα μας, ανθρωποί ειμαστε ηταν απλα η κακία η ωρα πριν γραψετε ανοησιες σκευτηται καλυτερα , αλλα μαλλον αναπηρο μυαλο θα εισαι και γιαυτο εγραψες κατι τετοιο ουτε σκωτοσε ανθρωπο πυτε μπερδεψε το φρενο με το γκαζι και ουτε απο.παρκιν βγηκε ΖΩΟΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατι εισαι. Και καλα κανουν και στα χωνουν η παραπανω κι αλλο θελεις χαζη.

 10. Μην δινεταί σημασία στο βούρλο ….. Οποιος ειναι εξω απο το χωρο πολλα λεει…. Περαστίκα σου κουκλα μου καλη ανάρωση και σιδερένια .

 11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΝΑ Η ΑΔΕΡΦΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΝΕΑΡΗ ΔΕΝ ΘΆ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑΡΗ … ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ …. ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ …. ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΣΚΕΥΤΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΑ ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ … ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ……

 12. Ντροπη σας , που ειδατέ εσεις οτι η κοπέλα πατησε αντι φρενο γκαζι, δευτερόν που ειδατε οτι βγηκε απο παρκιν και το κοριφαιο γιατι εισαι βλημα που ειδες οτι σκοτοσε ανθρωπο ….. Πρωτα μαθε και μετά μιλα ηλιθια ευχομαι να μην τυχη σε εσενα χαζη…. Περαστηκά σου κοπελά μου σιδερενια και σου ευχομαι καλη αναρωσή.

 13. Δεν υπάρχουν λόγια, απλα ο ανθρωπός μαλλον δεν εποικηνονη γιανα μιλαει με αυτον τον τρόπο για ενα τροχαίο σοβαρό αμα ηταν καποιος δικος της η δικοστου θα μιλαγε με ετσι??? Δεν νομιζω .. Κριμα για της αρχες σου οποιος και οποια και να σε…. Περαστικά σου κοπελά μου και καλή αναρωσή να εχεις

 14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ..ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ , ΕΙΝΑΙ.ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ( ΕΛΕΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣΑΙ) ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ… ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ …

 15. Ο ανθρωπός χανει λάδια….. Κοπέλα μου περαστικάσου σου ευχομαί γρηγορή ανάρωση και σιδερένια.

 16. Αλήθεια βρε παιδία υπαρχουν τετιοι ανθρωποί βρε ζωον ελεος π η οπως αναγράφεσαι, δεν ντρεπεσαι να μιλας ετσι ενω η κοπελιτσα παλευει!!!! Μακαρι να ηξερα ποιος η ποια εισαι να σε φτυσο και να σε μουτζωσει ο κοσμος ΓΑΙΔΟΥΡΙ…. Περαστικα σου κοπελα μου και σιδερενια

 17. Καλα τα λετε παιδια, φτυσημο θελει οποιος ειναι! Ουσττττ κοπροσκυλο . Κοπελα μου περάστικα και σιδερένια θα μπορουσε να ηταν χειρότερα τα πραγματα κριμα και εισαι σαν τα κρυα τα νερα αντε με το καλο και καλή ανάρωση κουκλα μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.