Χαροπαλεύει ντελιβεράς έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ.

3
9133

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 25χρονο παλικάρι που δούλευε ως διανομέας φαγητού.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Βιάννου στην είσοδο του Στομίου. Αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος, εισήλθε από αγροτικό δρόμο στον επαρχιακό με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο σε διερχόμενη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος νεαρός.

Το άτυχο παλικάρι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που αθλητές ποδοσφαιρικής ομάδας άκουσαν τον ήχο και έσπευσαν να βοηθήσουν τον 25χρονο.

Ο νεαρός ωστόσο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς καρδιακούς παλμούς. Οι διασώστες όμως κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι εφημερεύοντες ιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, ο 25χρονος αναχώρησε από το νοσοκομείο Ιεράπετρας με ασθενοφόρο, διασωληνωμένος και συνοδεία χειρούργου και αναισθησιολόγου για να μεταφέρει το νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να νοσηλευθεί στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας.

Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή αλλά όλοι ελπίζουν στο θαύμα.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού στην εικόνα του σοβαρά τραυματισμένου νεαρού στο κεφάλι ξέσπασε σε κλάματα, υπέστη σοκ και έγινε προσπάθεια από τους διερχόμενους οδηγούς να τον συνεφέρουν.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παλι τροχαίο σήμερα ξημερώματα Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο στοΖήαρι όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τούμπαρε εμπρός στηνπορτα σπιτιού εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό

  2. Αυτό με τους ηλικιωμένους έχει παραγινει σε όλη τη χώρα! Τα προβλήματα σε συνδυασμό με την ηλικιακή καταπόνηση του οργανισμού τους καθιστά δύναμη δημιους! Η θα πρέπει να αλλάξει το όριο ηλικίας στα διπλώματα η πιο αυστηρά μέτρα στην ανανέωση. Συμφωνώ από την άλλη ότι δεν μπορείς να μην αφήσεις τον άνθρωπο χωρίς μεταφορικό μέσω αλλά δυστυχώς ένα στα τρία ατυχήματα είναι από ηλικιωμένους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ