Βασίλης Γεωργούλης: Οδηγική παιδεία και τροχαία ατυχήματα!

0
1254

Οδηγική παιδεία και τροχαία ατυχήματα!
Είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών μας να αποδεκατιζονται στην άσφαλτο!

Μαζί με τις ασθένειας των τελευταίων χρόνων (καρδιοπαθειες και καρκίνος) η θνησιμοτητα των Ελλήνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα μαζί με τα τροχαία δυστύχηματα!

Το ποίος φταίει δυστυχώς το ξέρουμε πάρα πολύ καλά και πάντα το αποφεύγουμε δίνοντας πάντα δικαιολογίες τύπου ο δρόμος, ο άλλος και φυσικά ποτέ εμείς! Το κράτος συνενοχο σε αυτή την κατάσταση έχοντας μέτρα καθαρά εισπρακτικα και πολύ σπάνια ουσιαστικά! Νέα πρόστιμα, νέα μέτρα, νέος κοκ, νέα διπλώματα. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να σκεφθεί το υπουργείο παιδείας να αρχίσει από την αρχή. Το αυτοκίνητο είναι στα χέρια του ανθρώπου από το πιο χρήσιμο εργαλείο έως το πιο φονικό όπλο και ΑΥΤΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! 

Οι απαγορευσεις και τα πρόστιμα οδηγούν στην παράνομια και τα προβλήματα που έχει ο κόσμος δυστυχώς στην απερισκεπτη οδήγηση! Το υπουργείο παιδείας επιβάλλεται να κατοχυρώσει την οδηγική αγωγή στα σχολεία και ο κόσμος να καταλάβει ότι όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο δεν κοιτάζει το ρολόι να κερδίσει χρόνο στη διαδρομή ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΉ!

Πρέπει επιτέλους να εκμεταλλευτουμε και οι πολίτες και η πολιτεία το εργαλείο που ονομάζεται αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα και να γίνετε η σωστή χρήση με ασφάλεια για εμάς και τους γύρω μας. Σας ευχαριστώ!

Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.
Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ