ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Δείτε πως έχει καλυφθεί το STOP – Γλύτωσα 2-3 φορές από ατύχημα, έχοντας τα 3 παιδιά μου στο ΙΧ

10
2792

Φετος παω τον γιο μου στην Α’ Γυμνασιου. Καθε μερα παιρνω τον ιδιο δρομο στο Ζηπαρι απο τον Σεπτέμβριο που ανοιξαν τα σχολειο. Και καθε μερα συναντω το ιδιο θεαμα. Μια πινακιδα stop καλυμμένη με τα δεντρα (στο δρομο που ειναι το γυμναστηριο του Ηλιου).

Μου εχει τυχει καποιοι οδηγοι να την προσπερνανε γιατι λογικα αφου δεν φαινεται δεν την βλεπουν με αποτελεσμα να βρεθω σε παραλιγο ατυχηματα 2-3 φορες εχοντας τα 3 μου παιδια στο αυτοκίνητο.

Ας γινει γνωστο επιτελους και στον Δημο μας να πανε να κοψουνε τα κλαδια ωστε η διασταυρωση να γινει ασφαλης και οι οδηγοι να βλεπουν την πινακίδα του Stop.

Σας ευχαριστω

Μια μητερα απο το Ζηπαρι

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή αναγνώστρια δεν θα σε δαγκώσει κανεις αν βγεις επώνυμα και καταγγείλεις το στοπ . Εγώ πάλι σαν αναγνώστης κουκουλοφόρος όπως εσυ θα σε ρωτήσω αν κάποτε πήρες τηλέφωνο τους αρμόδιους για να κόψουν τς δέντρα ! Γιατί ποιος να μυρίσει τα νύχια του ότι σς εκείνο το σημείο υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος δεν το επισημάνει

  2. Aπολυτο δικιο , αλλα και ολοι που περνουν το δρομο τοσες φορες , πρεπει να το εχουν μαθει το ΣΤΟΠ εκει
    και να προσεχουν . Δρομος γειτονιας ειναι και οι ιδιοι οδηγοι περνουν απ εκει συνηθως.

  3. Αφού γνώριζες το πρόβλημα γιατί δεν ενημερωσες το δήμο από τον Σεπτέμβρη μόνο εστειλες φωτογραφίες στο site τέλος Νοέμβρη? ???

  4. εδω στην κω τα πραματα ειναι απλα εχει δεν εχει στοπ σταματας και βλεπεις αν ερχετε κανεις και ειδικα μεσα στα στενα

  5. Παρε έναν αμπελομαχαιρο χριστιανη μου και πήγαινε κοψε το κλαδί να φαίνεται το STOP.Έλεος δηλαδή το τόσο το κάνουμε παρατοοοοοσο!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ,ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ STOP ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΕΝΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  7. Αναρωτιέμαι αν όλοι εσείς που απαντήσατε έχετε δίπλωμα. Σε κάθε σταυροδρόμι διαγώνια του stop που βλέπουμε εμείς , υπάρχει το stop που βλέπουν οι απέναντι μας στον ίδιο δρόμο. Όσοι δεν το ξέρατε μπορείτε να το εξακριβώσετε πολύ απλά. Ειναι ένας εύκολος τρόπος όταν δεν είμαστε σίγουροι , για να σιγουρευτούμε. Τώρα σε περίπτωση που και εκείνο το stop ειναι καλυμμένο από κλαδιά τότε τι να πω. Εννοείτε βέβαια πως το καλύτερο ειναι να ελέγχουμε, έχουμε δεν έχουμε προτεραιότητα. Και να μην θιξω το τι εστί το 99% των female οδηγών. Sorry αλλα δεν το έχετε.

  8. και απαντας μονος σου.Εισαι το παλιοτομαρο του φακιστα.Σκουληκι της μυγας.Αν@μ@@ο ανθρωπακι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ