2ο ατύχημα στην Καρδάμαινα: με ταξί & ποδηλάτη (Διακομίσθηκε στη Ρόδο) – Γ. Κρητικός στο ΔΣ: Να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους…

6
5040

Και δεύτερο ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Καρδάμαινα χτες βράδυ, όπως ενημέρωσε το δημ. συμβούλιο ο Γ. Κρητικός, ζητώντας τη λήψη μέτρων από όλους του αρμόδιους (προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, ούτε να έχουμε τραυματισμούς συνανθρώπων μας στους δρόμους σε καθημερινή βάση).

Συγκεκριμένα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ταξί χτύπησε 65χρονο συμπολίτη μας χτες βράδυ στην Καρδάμαινα με συνέπεια να διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Κω και σήμερα το μεσημέρι με ΕΚΑΒ στη Ρόδο (με κρανιοεγγεφαλική κάκωση και θραύσματα που έπρεπε να αφαιρεθούν από το χτύπημα στο παρμπρίζ).

Περαστικά  στον συμπολίτη μας!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΚΡΗΤΙΚΕ ΨΑΞΕ ΓΙΑΤΙ,ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!ΣΕ 100-150 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡ.ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΕΞΟΔΟΣ ΤΑΞΙ,ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΙΧ &ΦΟΡΤΗΓΑ,ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ -ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

  2. Δυστυχωςο ποδήλατο δεν είχε φώτα ,ούτε διακριτικά ,φορούσε μαύρα ρούχα και δεν σταμάτησε στο στοπ αλλά ούτε και στο αυτοκίνητο που ερχόταν.

    Το κατεθεσαν και οι πελατες του ταξί. Περαστικα στον ανθρωπο.

  3. Να μπω τωρα στον πειρασμό να ....Μιλησω για το τρίγωνο των συμφερόντων ?

    εκει τα πούλμαν, εκει τα ταξί,εκει το κτελ εκει το πάρκινγκ,εκει και ο ομφαλός του κόσμου ! Λοιπαμαι αλλα κάποια στιγμη θα γινει κατι και ποιο σοβαρό ! Ας ειναι καλα τα συμφέροντα ! Ε δήμαρχε ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ