3 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ με την 1η βροχή- ΝΤΕΡΑΠΑΡΙΣΑΝ ένα μεγάλο όχημα & 2 ΙΧ, λόγω ολισθηρότητας… (Pics)

12
5016

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τρία ατυχήματα συνέβησαν σχεδόν την ίδια ώρα (λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα δύο πρώτα και μία ώρα αργότερα το τρίτο) λόγω βροχή και ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα το εικονιζόμενο βαρύ όχημα με κατεύθυνση από χωριά προς Κω στη στροφή, στο ύψος του JUMBO, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε αρχικά στη μάντρα δεξιά (ρίχνοντας τον μαντρότοιχο) και στη συνέχεια ντεραπάρισε στη μέση του δρόμου (παραλίγο να συγκρουστεί με το διερχόμενο περιπολικό, με τους αστυνομικούς να ρυθμίζουν άμεσα την κυκλοφορία μιας και προκλήθηκε κομφούζιο με το κλείσιμο του δρόμου).

Ευτυχώς, ο οδηγός του οχήματος (πέρα από το αρχικό σοκ) δεν τραυματίσθηκε.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε σχεδόν την ίδια ώρα, στο δρόμο προς Μαστιχάρι στο ύψος του Lido.

Όπου διερχόμενο ΙΧ ντεραπάρισε, επίσης με σοβαρές υλικές ζημιές(pics(, ενώ ευτυχώς και εδώ ο οδηγός του οχήματος, δεν έπαθε τίποτα.

Και το τρίτο, γύρω στις 5 το απόγευμα στη στροφή στις πόρτες, όπου ΙΧ βρέθηκε εκτός δρόμου (με υλικές ζημιές και χωρίς τραυματισμό), πάλι λόγω ολισθηρότητας.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως δεν ειναι μονο η βροχη η αιτια. Μηπως ετρεχε η μηπως τα λαστιχα ηταν φθαρμενα;;;Μηπως ο καθενας κανει οτι θελει αφου δεν υπαρχει ελεγχος;;;;;

    • ΤΟΣΑ & ΤΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

      ΑΡΑ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ …ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ…

    • Δεν ξεχνάμε ότι εργολάβος του Επαρχιακού ήταν ο ΣΟΥΡΑΣ χωρίς καμιά μελέτη, χωρίς εγκεκριμένη χάραξη, ο δρόμος παραπατά…

      Δεκάδες τα θύματα από την χωρίς μελέτη κατασκευή του δρόμου, με την ανάγκη ανακατασκευής του σε αρκετά τμήματα όπως στην στροφή του Πελαργού αφού θρηνήσαμε καμιά δεκαριά συνανθρώπους μας. Ο δρόμος στην κατασκευή του φάρδαινε και στένευε σύμφωνα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών και την παραταξιακή τους τοποθέτηση. Όσοι δεν τον ξέρουν και οδηγούν χωρίς προσοχή διαπιστώνουν ότι στον δρόμο αυτόν παραπατάς σαν σουρωμένος….

    • ΜΠΟΧΑΛΟΙ, μόνο να οδηγείτε γαϊδούρια είστε ικανοί και να κάνεται φυγούρα.

      Παίρνατε ένα δάνειο τις καλές εποχές και όλοι οι τσοπάνηδες έχουν κουρσάρες με μεγάφωνα γύφτων. Τα λεφτά έκαναν τον κάθε βλάκα να τρέχει και να σκοτώνει με αυτοκίνητα που δεν μπορεί να πληρώσει στις τράπεζες..

  2. Η …μπιπ… που τους δέρνει!!!Με βρεγμένο η στεγνό δρόμο καποιοι γκαουπίου τρέχουν με την ίδια ταχύτητα!!!Πάρτε διπλώματα!!! ΑΝ ΕΧΟΥΝ!!!

  3. σε ενα τροχαιο ατυχημα οι παραγοντες ειναι δυο. ο ασχετος και ο γρηγορος. ο ασχετος παει στην μεση του δρομου με 40χλμ και ο γρηγορος παει με 150χλμ. ο ενας προκαλει ατυχημα λογω βλακειας και ο αλλος λογω μα@@@@ας. το αποτελεσμα ιδιο. η τραυματιας η νεκρος.

  4. Παιδιά δεν φταιει η βροχή,το κεφάλι μας φταιει και η μλκια που μας δερνει συνεχώς όταν οδηγαμε……!!!!!!

  5. Πάντα κάτι άλλο θα φταίει… μία ο δρόμος, μία η βροχή… Το ξερό τους το κεφάλι φταίει που σε αυτή τη χώρα δεν λέμε με τίποτα να βάλουμε μυαλό! Αφού βρέχει -και μάλλιστα πρωτοβρόχι- και ξέρετε ότι ο δρόμος θα γλυστράει τι τρέχετε ρε?? Πίστες έχει στα Μέγαρα και στις Σέρρες… πηγαίντε εκεί αν θέλετε να σκοτώνεστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ