Η στιγμή που οδηγός παίρνει πρόστιμο 1.000 ευρώ – Το λάθος μπροστά στον τροχονόμο [vid]

2
1005

Σε έλεγχο της τροχαίας στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, έπεσε το πρωί ένας Λαμιώτης οδηγός την ώρα που προσπάθησε να περάσει μπροστά από την Εθνική Τράπεζα στην Καποδιστρίου για να ανέβει στο Πάρκο.

Σημειωτέον δεν επιτρέπεται -στην ανοδο- να χρησιμοποιούν το δρόμο Ι.Χ παρά μόνο φορτηγά, επαγγελματικά, ταξί και λεωφορεία. Για κακή του τύχη έπεσε «πάνω» στον τροχονόμο ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία εκείνη την ώρα και τον «μπλόκαρε» άμεσως. Ο αστυνομικός του είπε να γυρίσει στην άκρη, ζητώντας στον οδηγό να υποδείξει τα νόμιμα, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τροχονόμου όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ο οδηγός κινδυνεύει με πρόστιμο ακόμη και 1.000 ευρώ για τρεις παραβάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγεται να λέει ο τροχονόμος στο βίντεο, οι παράβασεις που έκανε ο οδηγός τιμωρούνται με 1.000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων. «700 και 300… 1000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων…» ακούγεται να λέει ο τροχονόμος που «μπλόκαρε» το Ι.Χ.

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο οδηγός -όντως- τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξανανέβει τον συγκεκριμένο δρόμο όπως προσπάθησε να κάνει το πρωί της Πέμπτης.

Ο έλεγχος του οδηγού από τροχονόμο

Πηγή: lamianow.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει, έκανε τις παραβάσεις ο οδηγός, όμως η συμπεριφορά του τροχονόμου απέναντι στον οδηγό ήταν απαράδεκτη!! Όταν λέω συμπεριφορά εννοώ τον τρόπο που του μιλούσε, τι ύφος ήταν αυτό απέναντι στον οδηγό; Ούτε σεβασμός ούτε τίποτα, μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας από μερικούς…

  2. δεν ειναι καταχρηση εξουσιας.ειναι απαιδευτοι αμορφωτοι χωρις παιδεια

    γενικως εχει παραλυσει ηαστυνομια οπως ολο το δημοσιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ