Ο FOURQUEZ28 ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ σαρώνει τα βάθρα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV JUNIOR (Pics)

0
1016

24/06/2018Ο FOURQUEZ28 ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CIV JUNIOR ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ TOY ΑΓΩΝΑ.

Άλλη μία επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο βιογραφικό του μικρού Έλληνα FOURQUEZ28 (Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης) που κατέλαβε την 2η θέση στον τρίτο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος CIV JUNIOR στην κατηγορία Ohvale GP-0 110 4 speed που διεξήχθη στην πίστα VARANO της Ιταλίας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Ο μικρός FOURQUEZ28 έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ήταν σε καλή φόρμα από τα ελευθέρα δοκιμαστικά του Σαββάτου αφού κατάφερε να ανταγωνίζεται τους συναθλητές του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τον ίδιο ρυθμό κράτησε και την Κυριακή στα χρονομετρημένα καταφέρνοντας να κάνει τον 2ο χρόνο για τη σχάρα της εκκίνησης.

Για πρώτη φορά ο αγώνας διεξήχθη μαζί με την μεγαλύτερη κατηγορία τον 160 κυβικών παράλληλα με την κατηγορία των 110 κυβικών και μάλιστα ο δικός μας Έλληνας οδηγός κατάφερε να βρίσκετε στην 9η θέση γενικής στη σχάρα της εκκίνησης καθώς είχε γρηγορότερο χρόνο από αρκετούς οδηγούς της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στον πρώτο αγώνα της Κυριακής έκανε μια καλή εκκίνηση και κατάφερε να κρατήσει την 2η θέση πιέζοντας τους οδηγούς της μεγαλύτερης κατηγορίας κατάφερε να τερματίσει 2ος στην κατηγορία του καθώς και 8ος στην γενική κατάταξη.

Στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής κατάφερε και πάλι να κάνει μια καλή εκκίνηση και να κρατήσει τη θέση του καταφέρνοντας να δώσει μάχη πραγματικά με τους οδηγούς της μεγαλύτερης κατηγορίας με αρκετές αλληλο προσπεράσεις και οδηγώντας ταχύτατα προσπερνώντας οδηγούς της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος της κατηγορίας του κατάφερε να κάνει μια διαφορά περίπου 2 δευτερολέπτων μετά από όλες της μάχες με της προσπεράσεις, ο δικός μας FOURQUEZ28 χωρίς να το βάζει κάτω ανέβασε γρήγορα ρυθμό και κατάφερε να βρεθεί στον τροχό του πρώτου κάνοντας και τον ταχύτερο χρόνο αγώνα και τερματίζοντας πραγματικά στο νήμα κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση με απειροελάχιστη διαφορά από τον πρώτο.

Ο μικρός Έλληνας οδηγός από την Κω Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης μας είπε στο τέλος της ημέρας:

Πέρασα πραγματικά υπέροχα σε αυτόν τον αγώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι εάν είχα ακόμα έναν γύρο στη διάθεση μου θα μπορούσα να κατακτήσω και την πρώτη θέση.

Καθώς σήμερα είναι η ημέρα του πατέρα αφιερώνω τη νίκη μου και το κύπελλο αυτό στον μπαμπά μου.

Ένας ακόμα καταπληκτικός αγώνας ολοκληρώθηκε γεμίζοντας τον μικρό 10χρόνο FOURQUEZ28 με πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον και για το λόγο αυτό ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του για την υποστήριξη τους και την ευκαιρία που του δίνουν να αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV JUNIOR.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ