ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ανησυχητικό ατύχημα με 2 ΙΧ κι ένα δίκυκλο στην ε.ο. στο Σ/Μ Σκλαβενίτης

19
6795

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα με δύο ΙΧ κι ένα δίκυκλο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 απόψε στην επαρχιακή οδό στο ύψος του Σ/Μ Σκλαβενίτης.

Και τα τρία οχήματα είχαν κατεύθυνση από Κω προς χωριά, με το δίκυκλο και το ένα ΙΧ να προπορεύονται. Και τα δύο οχήματα επιχείρησαν να στρίψουν αριστερά προς το Σ/Μ με συνέπεια το ΙΧ που ερχόταν από πίσω τους να προσκρούσει πάνω στο δεύτερο όχημα και να γίνει καραμπόλα.

Από τη σύγκρουση διακομίστηκαν στο νοσοκομείο η οδηγός του δικύκλου κι ένα μικρό παιδί που ήταν στο παιδικό κάθισμα στο δεύτερο όχημα.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς τί η ανησυχία;καθημερινο φαινόμενο ειναι τα ατυχήματα απο τη στιγμή που ο καθενας κανει του κεφαλιού του..ολο το επαρχιακό δίκτυο της κω ειναι καρμανιόλα..Μηπως να εξετάσει καποιος το ενδεχομενο να φτιαχτεί ενα νεο οδικο δίκτυο γιατι οπως ολοι βλέπουμε το καλοκαίρι δεν επαρκεί, πλεον τα αυτοκίνητα ειναι περισσότερα απο τους πεζούς..

    • ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ PARKING ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΒΟΥΝΟ». ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ «ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ»…

  2. …..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΙΧ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟΙΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΒΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….

  3. Καλά βλαμμένοι είστε και οι δύο? Μπαμπά Σούλη και Έλληνα περί νόμου? Αν κάποιος μένει απέναντι από το πλυντήριο Φεράρι ή πιο πέρα σε αρκετό μήκος δρόμου, θα πρέπει να πάει σπίτι του μέσω Ζηπαριου??? Επειδή ένας ηλίθιος υπάλληλος δεν έκανε διακοπές στη διαγραμμιση ώστε να μπορούν να στρίβουν αριστερά?? Και τέλος και καλυτερα, όταν παρασέρνεις ή πέφτεις πίσω από τον άλλο δεν λέει τίποτα ο ΚΟΚ. Επιλεκτικη μνήμη και γνώση βλέπω ότι έχετε. Κάποιος έπεσε με ταχύτητα πίσω από άλλον και μετά εκείνος στο μηχανάκι. Ποιος φταίει??? Επισης, το φλας είναι ενδεικτικό της επιθυμίας του οδηγού να ενεργήσει και όχι αποδεικτικό. Οι αποστάσεις όμως και τα όρια ταχύτητας όμως πρέπει να τηρούνται και αποδεικνύονται με μαθηματικά και τον τύπο της ορμής της Φυσικής, αλλά και από τις φωτογραφιες για τους αποφοίτους δημοτικού σαν εσάς. Ατε πιο!!! Γέμισε η Κως τσοπάνηδες!!!!

    • Μάλλον πρέπει να σου πάρουν το δίπλωμα. Απ’ ότι φαίνεται κάνεις του κεφαλιού σου και δεν άνοιξες βιβλίο όταν έδινες για σήματα!!!!

    • Φίλε μου. Θεωρώ τον εαυτο μου αρκετά μορφωμένο. Αν προσεξεις καλά δεν κάνω εκτίμηση του τροχαίου. Απλά διευκρινίζω τι συμβαίνει ΚΑΤΑ ΤΥΠΟΙΣ στο σημείο αυτό. Εσύ μπορεί να στριβεις όπου γουστάρεις. Άλλοιμονο μην σου τύχει κανένα στραβό. Αλλά εγώ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ… Και ο ΚΟΚ είναι ΑΥΣΤΗΡΟΣ σε περίπτωση τροχαίου…και ας είναι ΗΛΙΘΙΟΣ αυτός που έκανε την ΓΡΑΜΜΗ.

    • Φυσικά και πρέπει να πας Ζηπάρι ή όπου αλλού επιτρέπεται για να στρίψεις. Είναι σα να λες ότι επειδή κάνει 3 λεπτά να ανάψει το πράσινο φανάρι, εγώ που βιάζομαι, θα πρέπει να περιμένω πότε θα ανάψει πράσινο φανάρι για να περάσω; Άλλος ένας Έλληνας ξερόλας, που έχει και γνώμη.

    • ξερουμε οτι στο σημειο αυτο πολλοι στριβουν για το Σκλαβενιτη, η για το Lidl πιο περα και δεν ειναι για προσπεραση . οποτε κοψτε ταχτητα. Και αυτος που θελει να στριψει αρειστερα , μαζι με το φλας ας βγαλει και το χερι του απο το παραθυρο ενδεικτικο της προθεσης του να στριψει και οιχι να προσπερασει. Τουλαχιστον αυτο κανω εγω. Οσο για την διπλη γραμμη , το ειχα αναφερει σε παρομοιο ατυχημα προ καιρου στο Lidl .

    • …..ΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΣΩ ΦΤΑΙΕΙ!
      ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ!

  4. Εσείς που σφαζεστε για το ποιος έφταιγε κ για τους νόμους αναρωτηθηκατε το παιδάκι που ήταν στο αμάξι τι έγινε???!!! Κ ότι ένας δεν είδε τον μπροστινό του σταματημένο η μη?

    • ΕΙΡΗΝΗ μου. Ολοι οδηγουμε και ειμαστε υπολογοι των πραξεων μας. Στην προκειμενη περιπτωση ολοι φταινε. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ο καθε ενας τους εχει το μεριδιο της ευθυνης του. Περαστικα σε ολους τους. Αλλα το θεμα ειναι αλλο. Το οτι ολοι μας ειμαστε σε καθημερινη βαση μαρτυρες τροχαιων. Αλλα μυαλο δεν βαζουμε. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ στοLIDL. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ που στριβουν ερχομενοι απο ΚΩ. Και το κακο συνεχιζεται….

    • Ελπιζω και ευχομαι βεβαια Ειρηνη, να το ειχε αναλογιστει πρωτα ο/η γονεας και να ειχε το παιδι τους στο σωστο καθισμα και δεμενο με τη ζωνη !

  5. ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ,ΟΧΙ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ Ο ΕΛΙΓΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΩΡΊΔΑ ΔΙΑΓΡΑΜΗΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΆ .ΘΑ ΒΓΟΎΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΕΙΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΩΡΊΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΓΜΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ Η ΤΡΟΧΑΊΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.

  6. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είστε όλοι καμμένοι!!! Ένας μηχανολόγος έκανε τη μελέτη από την Αθήνα με βάση τα google maps ή επιτόπια μελέτη??? Μάλλον το πρώτο. Έβλεπε μόνο τις οδους που αναπαρίστανται στο google map και έκανε διακεκομμένη διαγραμμιση. Κλασικός μ@,λ@κ@ς Έλληνας τεμπέλης μηχανολόγος που πήρε εύκολα φράγκα για μελέτη. (γι’αυτό θέλω να περάσω Πολυτεχνείο για τα φράγκα και τις μιζαδορικες μελέτες). Σε διπλή διαχωριστική όταν ανοίγεις δίοδο αριστερά το κάνεις με νησίδα ή ειδική διαγραμμιση( βλ. Είσοδο προς ΑΒ Βασιλόπουλο,. Κόμβο τραπεζας Πειραιώς, κ.α. Σε όλη τη διαδρομή σε βάθος δεν υπάρχει άλλη ειδική διαγραμμιση, ούτε νησίδα.

    • Με όλα όσα γράφεις, δείχνεις πόσο άσχετος και επικίνδυνος για οδήγηση είσαι. Ελπίζω να μην έχεις δίπλωμα οδήγησης. Προφανώς και με επιτόπια μελέτη γίνονται οι μελέτες. Απλά είσαι ο κλασικός μακάκας Έλληνας, που το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα τα αρπάξεις, με το που θα μπεις στο Πολυτεχνείο. Τόσο άχρηστοι όμως, δύσκολα μπαίνουν στο Πολυτεχνείο.

  7. Ο βλάκας μηχανολόγος και ο/η έπαρχος θεώρησε ότι όλα είναι καλά και ότι ο επισκέπτης των μεγάλων s/market δεν δικαιούται είσοδο από αριστερά, αλλά δικαιούται η κυρά Κατίνα που περνάει το δρόμο του Αγίου Βασιλείου δύο φορές την ημέρα. Βρε βλαμμένοι σκεφτείτε ότι στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμα πινακίδες με ταχύτητα 80 και 90, επειδή κανένας ηλίθιος υπάλληλος δεν πήγε να τις αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να πέσω από τα 120 στα 80 ξαφνικά στην απόλυτη ευθεια??? Πρέπει να αλλάξει από την αρχή η διαγραμμιση και πάνω από όλα η οδηγική συμπεριφορά των πολιτων που νομίζουν ότι μπορούν να τρέχουν όπως γουστάρουν και ο δρόμος τους ανηκει. Αλίμονο σε όσους οδηγήσουν στην Αθήνα. Θα σκοτωθούν στη στιγμή. Αντε γεια!! Ποιος ξέρει σε 10 χρόνια μπορεί να πάρω εγώ τη μίζα για την επόμενη ξεπουλημένη διαγραμμιση που εσείς θα τσακωνεστε ότι πρέπει να ισχύει. Και θα σας στέλνω στην Κέφαλο για να πάτε στον Σκλαβενίτη. Βλαμμένοι ε!! Βλαμμένοι!!!!

  8. Καλά να παθετε και να παθουμε . Όλοι μας. Τι θέλετε ρε επιτέλους? Να πεθάνει άνθρωπος? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΘΈΛΕΤΕ?
    Διπλή γραμμή σημαίνει ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να στρίψω είτε αριστερά είτε δεξιά (ανάλογα που κινουμαι).
    Μια φορά ρε βλάκα Έλληνα.. μια φορά…ακολούθα τους νόμους.. μια φορά.. και ας καείς έτσι.. ΜΊΑ Γ….Η φορά…

    Υ.Γ. Ο μαθητής με δίπλωμα.. ΤΈΡΜΑ ΗΛΊΘΙΟΣ και εξυπνάκιας..

  9. πουθενά Τροχαία,το τζιπ της ΟΠΚΕ όσες φορές διασταυρώθηκε με παραβάτες μονόδρομου,απλά τους χαιρέτησε και συνέχισε.Παραβάσεις ορίων ταχύτητας στην Λάμπη,κόντρες,σούζες,μαγκιά,επικίνδυνη οδήγηση στον πιο υποβαθμισμένο δρόμο της Κω,όλοι ξέρουν,αλλά δεν μιλάει κανείς.Απίστευτες σκηνές σε παραλιακή. Εγώ αποφεύγω να περνάω από εκεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ