Επιστροφή στο βάθρο της MX1 για τον Άρη Τσαρνά! Τερμάτισε 3ος στον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

0
638

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επιστροφή στο βάθρο της MX1 για τον Άρη Τσαρνά!
Στο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο τοπίο του Πρίνος Τρικάλων συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 συνεχίζοντας την συναρπαστική πορεία του, ολοκληρώνοντας τον τέταρτο φετινό αγώνα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross επέστρεψε μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στην πίστα Πρίνος των Τρικάλων μετά την επαναλειτουργία των τελευταίων χρόνων της πίστας από το σωματείο Μ.Α.Σ.Τρικάλων. Σε συνεργασία με το σωματείο του Μ.Α.Ο.Κατερίνης και τις δημοτικές αρχές, η πίστα ανακαινίστηκε και ανέλαβε αγώνα του πρωταθλήματος, φέρνοντας ξανά το συναρπαστικό άθλημα του motocross στην περιοχή. Η κίνηση αυτή συγκέντρωσε αρκετούς θεατές που συνδύασαν την ανοιξιάτικη ύπαιθρο με αγώνες και δικαιώθηκαν απολαμβάνοντας στις καταπράσινες παρυφές του επιβλητικού χιονισμένου βουνού του Κόζιακα, μια πολύ καλή διοργάνωση αλλά και θέαμα από του αθλητές.

Μεγάλη μάχη έγινε για την τρίτη θέση του βάθρου με τον Άρη Τσαρνά(4-3) να επικρατεί τελικά του τέταρτου Κοντολέτα(3-5) με καλύτερη στρατηγική στο δεύτερο σκέλος, εξαπολύοντας την επίθεση του μετά το πρώτο δεκάλεπτο.
  O Άρης Τσαρνάς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πανελληνίου πρωτάθληματος Motocross 2019 μετά τον τέταρτο αγώνα στα Τρίκαλα.
Επόμενος αγώνας στην πιστα του Πύργου 11-12/05/2019.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ