Τροχαίο ατύχημα με μπάγκι στο Λαγούδι | Ακρωτηριάσθηκε το χέρι 33χρονου αλλοδαπού

14
10226

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μπάγκι το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο στο δρόμο Ευαγγελίστρια-Λαγούδι σημειώθηκε γύρω στις 8 απόψε το βράδυ.

Ο 33χρονος Άγγλος τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κω με σοβαρό τραύμα στο αριστερό του χέρι το οποίο δυστυχώς ακρωτηριάσθηκε από το ύψος του αγκώνα.

Ο τραυματίας αναμένεται να διακομισθεί σε κεντρικό Νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που θα πάει αυτή η κατάσταση Θεέ μου ???? Τι πρέπει να γίνει .??? Δεν γίνεται να φοβόμαστε να περπατήσουμε η να απολαύσουμε την βόλτα μας …. Μπανανια έχουμε καταντήσει…..

  2. Όταν δεν υπάρχει κράτος και νομή αυτο γίνετε δεν είναι δυνατόν σε άλλες χώρες της Ευρώπης να μην τους δίνουν άδεια και στην Ελλάδα να επιτρέπονται τα πάντα . Το θέμα είναι να μην μπερδεύουν άλλους τρέχουν κάνουν αναστροφή στη μέση του δρόμου δεν σταματάνε στα στορ εκεί που πάνε σταματούν να σκεφτούν που θα πάνε

  3. Εγώ το έχω ξαναπεί. Πρέπει να κάνουμε τεστ ευφυΐας και στους ενοικιαστές, αλλά και στους τουρίστες που ενοικιαζουν οχήματα.

  4. Γιαννη δημοσιευσε σε παρακαλω το προηγουμενο σχολιο μου. Πρεπει να ακουστει και η σκληρη γλωσσα..

  5. Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους για μπαγκι και γουρούνες άμεσα. Τα οχήματα αυτά εινσι για χρήση εκτός δρόμου και ακόμα καλύτερα για ελεγχόμενες χωματινες πίστες. Στο βωμό του κέρδους τις νοικιάζουν στον κάθε άσχετο μόνο με δίπλωμα αυτοκίνητου ενώ η οδικη τους συμπεριφορά μοιάζει με μηχανής με αποτέλεσμα οι άπειροι να έχουν ατυχήματα συνέχεια

  6. Είναι τραγικό να βλέπεις ένα άνθρωπο που ενώ βρίσκεται σε διακοπές να χαρεί τις όμορφιες του νησιού μας λόγω αυθυνοτητας υπερβολικής ταχύτητας να τον βλέπεις με κομμένο το χέρι…ΝΑ δοξαζουμε το θεό που ευτυχώς που δεν βρισκόταν κάνεις άλλος γιατί θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το ατύχημα..

  7. Για ολα τα ατυχηματα που γινοντε μολις στριψεις στη Μινιερα μεχρι τη Ζια φταιει ο δρομος…θελουμε και τουρισμο??????? ΑΘΛΙΟΙ..

  8. Με 5′ λεπτά test drive τους τα δίνουν… Τι περιμένετε; Το χρήμα πάνω απ’ όλα… Τα σκουτερακια έχουν μικρότερη χρέωση..

  9. Ακριβώς πίσω από το σχολείο του λαγουδιου ο δρόμος είναι καρμανιόλα,δεν έχει ορατότητα και όταν κατεβαίνει κάποιο αυτοκίνητο από το νεκροταφείο του λαγουδιου,δεν βλέπεις αν έρχεται αυτοκίνητο από την Ευαγγελίστρια,πρέπει να μπει ένα σήμα η ένας καθρέπτης,

  10. Πολλοί από τους τουρίστες που οδηγούν γουρούνες έχουν ‘τάσεις αυτοκτονίας’!! Σαφώς και σε πολλά σημεία οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όμως μερικοί τουρίστες όπως οδηγούν είναι σαν να προκαλούν την τύχη τους!
    Χθες μία γουρούνα με τουρίστες (μιλάμε για μέσα στην πόλη) ανέβαινε την Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπήκε στον κόμβο (έκανε το γύρο του κόμβου με μεγάλη ταχύτητα) και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα, λες και ήταν ο Σουμάχερ!!

    • Ένα μεγάλο ποσοστό των ξένων ζει την κραιπάλη αποβραδίς,πίνει μεγάλο αριθμό ποτών που ποτέ δεν θα μάθει κανείς αν είναι και επικίνδυνα,επειδή είναι άβατα τα All Incl και όπως στην περίπτωση της τύφλωσης τουρίστριας στην Κέρκυρα το 2016 από ένα Ρούμι μπόμπα,όταν πάει κλιμάκιο,είναι απλά ενημερωμένοι…Σκέψου ένας μεσήλικας που πίνει 30-40 μπόμπες στην καθισιά του (επειδή είναι στερημένος στην χώρα του),να παίρνει και τίποτα χάπια για πίεση,για ζάχαρο ,τίποτα ηρεμιστικά,τίποτα ανασταλτικά που με τη μίξη οκτανίων οι αντιδράσεις του οδηγού είναι υπό επήρρεια ναρκωτική και η συμπεριφορά του δολοφονική όπως βλέπουμε όλοι μας,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο για κράνη ΚΤΕΟ και ασφάλειες σταματάνε ημεδαπούς και γενικά Έλληνες.Άλλο φιλοξενία ,άλλο στήσιμο κώλου,εμείς εφαρμόζουμε το δεύτερο,αυτή είναι η φιλοσοφία της TUI και πρέπει να την ακολουθούμε πιστά σαν αποικιοκρατούμενοι που καταντήσαμε.ΤΙΔΕΝΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

  11. Ενα απο τα λιγα θετικα του Συριζα, το νομοσχεδιο απαγορευσης για τις γουρουνες , το καταπιαν υποχωρωντας και αυτοι στις συντεχνιες………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ