ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το ατύχημα της ημέρας στο δρόμο Σταυρού Πέραμα – Μαστιχάρι

14
8989

Το ατύχημα της ημέρας γύρω στις 3 και μισή το μεσημέρι…

Στο δρόμο Σταυρού Πέραμα – Μαστιχάρι στη στροφή αμέσως μετά το Marmari palace.

Το εικονιζόμενο ΙΧ έχασε τον έλεγχο και ντελαπάρισε. Ο οδηγός διακομίσθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Κω, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση διερχόμενων οδηγών με πυροσβεστήρες (βίντεο).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν οδηγαγε με μικρή ταχύτητα δεν πρόκειται ννα πάθετε τίποτα…!!!
    Εάν αν αναβετε τα φλας δεν θα υπάρχουν ατυχήματα..
    Εαν δεν ξεχνάτε τα φλας δεν θα υπάρχουν ατυχήματα…
    Εάν οδηγατε και δεν πίνετε δεν θα υπάρχουν ατυχήματα
    Εάν δεν στέλνετε sms δεν θα υπάρχουν ατυχήματα
    Αυτά αν τα εφαρμόσετε πολύ απλά δεν θα υπάρχουν ατυχήματα…τόσο….απλά…αλλα βλέπετε το φλας και κολατε πίσω του σαν γυναίκα τόσο καλοί είστε και φωνάζετε και από πάνω…
    Αν δώσετε εξετάσεις 7 στους 10 θα κοπητε..παρκάρετε και όπου βρείτε…

    • Επειδή αποδίδεις ευθύνες εκεί που φτάνει η …λογική σου.Το γηρασμένο , ταλαιπωρημένο,παρωχημένο και ‘κορεσμένο’ οδικό δίκτυο,η επιβάρυνση του με κάθε καρυδιάς καρύδι και ο ΜΗ έλεγχος δεν σου λένε τίποτα…Η χρήση πινακίδων και σημάνσεων κατάλληλων για 2 δεκαετίες πριν….

      • Εσύ γράφεις βλακείες, και μάλιστα είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μη υπεύθυνου ατόμου σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά σου……Υπήρχε χαρακτηριστικό σημείο κοντά στο Δαφνί στο Αιγάλεω, που σχεδόν κάθε μέρα υπήρχε και ένα ντελαπαρισμένο αμάξι ή βγαλμένο εκτός δρόμου. Ρωτάει ο δάσκαλος οδήγησης τα μαθητούδια: ποιος φταιει γι’ αυτό παιδιά; Απαντάει το κοπάδι: <>. Τους λέει τότε ο δάσκαλος: γιατί όταν περνάνε από εκεί οι μαθητευόμενοί μου στο μάθημα, και έχουμε περάσει από εκεί χιλιάδες φορές, κανείς από όλους αυτούς του άπειρους και μη κατεχόντων δίπλωμα, δεν κινδύνεψε ποτέ να ντελαπάρει; όταν καταλάβεις το ερώτημα αυτό, και τι ακριβώς σημαίνει, ξαναμίλα με λιγότερη βλακεία πλέον..

  2. Εάν οδηγαγε με μικρή ταχύτητα δεν πρόκειται ννα πάθετε τίποτα…!!!
    Εάν αν αναβετε τα φλας δεν θα υπάρχουν ατυχήματα..
    Εαν δεν ξεχνάτε τα φλας δεν θα υπάρχουν ατυχήματα…
    Εάν οδηγατε και δεν πίνετε δεν θα υπάρχουν ατυχήματα
    Εάν δεν στέλνετε sms δεν θα υπάρχουν ατυχήματα
    Αυτά αν τα εφαρμόσετε πολύ απλά δεν θα υπάρχουν ατυχήματα…τόσο….απλά…αλλα βλέπετε το φλας και κολατε πίσω του σαν γυναίκα τόσο καλοί είστε και φωνάζετε και από πάνω…
    Αν δώσετε εξετάσεις 7 στους 10 θα κοπειτε..παρκάρετε και όπου βρείτε…

  3. το ασθενοφορο πηγε να παραλαβει τον οδηγο του αυτοκινητου με το ατυχημα

    Και αναγκαστικα ο ανθρωπος που επαθε την ανακοπη στο Πυλι επρεπε να περιμενει

  4. Έλεος τα ρίχνουμε όλα στο δρόμο στην αστυνομία και δεν ξέρω που αλλου. Εμείς οι οδηγοί τι κάνουμε για την πρόληψη? τίποτα.. Μόνο ρίχνουμε ευθύνη στους άλλους και ο καθένας μας υπερηφανευεται για τις οδικές ικανότητες.. Είμαι επαγγελματίας οδηγός τις περισσότερες ώρες τις έχω περάσει στο δρόμο έχω δει πάρα πολλά έχουν κλείσει σπίτια είναι κρίμα σε ένα οδικό δίχτυ 40 χιλιομέτρων να έχουμε τόσα πολλά τροχαία.. Προσοχή από όλους μας σεβασμό και όχι μαγκιά στο δρόμο και να τηρούμε τον κοκ τουλάχιστον στα βασικά του!!!!

    • Πες τα χρυσόστομε! Αν ειχαμε έστω την στοιχειώδη (οδηγική) παιδεία, τα ατυχήματα θα ήταν πολύ λιγότερα!

      • Δηλαδή αυτοί που έχουν την στοιχειώδη οδηγική παιδεία ,φέρονται εντάξει?

        Δηλαδή ο Εγγλέζος που έχασε το χέρι του δίπλα είχε εναρμονισμένη παιδεία με την οδήγηση του;;;

  5. Μια λύση υπάρχει. Να απαγορευσουμε στους εποχιακούς εργαζομενους να φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στην Κω το καλοκαίρι, και να καταργηθούν τα Rent a Car για να μην έχουμε ξένους στα τιμόνια. Ίσως έτσι να την βγάλουμε καθαροί μέχρι τα γεράματα μας..

  6. Εσύ γράφεις βλακείες, και μάλιστα είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μη υπεύθυνου ατόμου σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά σου……Υπήρχε χαρακτηριστικό σημείο κοντά στο Δαφνί στο Αιγάλεω, που σχεδόν κάθε μέρα υπήρχε και ένα ντελαπαρισμένο αμάξι ή βγαλμένο εκτός δρόμου. Ρωτάει ο δάσκαλος οδήγησης τα μαθητούδια: ποιος φταιει γι’ αυτό παιδιά; Απαντάει το κοπάδι: <>. Τους λέει τότε ο δάσκαλος: γιατί όταν περνάνε από εκεί οι μαθητευόμενοί μου στο μάθημα, και έχουμε περάσει από εκεί χιλιάδες φορές, κανείς από όλους αυτούς του άπειρους και μη κατεχόντων δίπλωμα, δεν κινδύνεψε ποτέ να ντελαπάρει; όταν καταλάβεις το ερώτημα αυτό, και τι ακριβώς σημαίνει, ξαναμίλα με λιγότερη βλακεία πλέον..

  7. Εσύ γράφεις αλλα ντ’ άλλων, και μάλιστα δίχνεις το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μη υπεύθυνου ατόμου σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά σου……Υπήρχε χαρακτηριστικό σημείο κοντά στο Δαφνί στο Αιγάλεω, που σχεδόν κάθε μέρα υπήρχε και ένα ντελαπαρισμένο αμάξι ή βγαλμένο εκτός δρόμου. Ρωτάει ο δάσκαλος οδήγησης τα μαθητούδια: ποιος φταιει γι’ αυτό παιδιά; Απαντάει το κοπάδι: <>. Τους λέει τότε ο δάσκαλος: γιατί όταν περνάνε από εκεί οι μαθητευόμενοί μου στο μάθημα, και έχουμε περάσει από εκεί χιλιάδες φορές, κανείς από όλους αυτούς του άπειρους και μη κατεχόντων δίπλωμα, δεν κινδύνεψε ποτέ να ντελαπάρει; όταν καταλάβεις το ερώτημα αυτό, και τι ακριβώς σημαίνει, ξαναμίλα πιο συγκροτημμένα πλέον..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ