Σύγκρουση 3 ΙΧ στον επαρχιακό! (Ευτυχώς χωρίς θύματα…)

16
12865

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σύγκρουση τριών οχημάτων στην επαρχιακή οδό (λίγο πριν τον Πελαργό) σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.

Το ένα όχημα επιχείρησε να στρίψει αριστερά με συνέπεια να το χτυπήσει το βαν που ακολουθούσε και από τη σύγκρουση προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμούς (άνοιξαν οι αερόσακοι).

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η παράβαση ορίων ταχύτητας είναι η κυρία αιτία μαζί με την υπερφόρτωση του οδικού δικτύου.

      Υπάρχουν πολλοί που τρέχουν ,αλλά δεν ..νοιώθουν.Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας,που παρόλο που το κοντέρ δείχνει 80,90,100 χλ ανά ώρα,αυτοί δεν το αισθάνονται.από ΙΧ,ΤΑΧΙ,γουρούνες,τροφοδοσίες,μηχανές,επαγγελματικά,πούλμαν κ.λ.π.Αυτό σημαίνει ότι πολλοί συμπολίτες μας,αλλά και ξένοι για διάφορους λόγους,είναι εκτός τόπου και χρόνου.

  1. Λάθος εκτύπωσης κειμένου. Βεβαίως και υπάρχουν θύματα. Θύματα είναι ο οδηγός. Είναι άνθρωπος. Θύματα ειναι όλοι εκείνοι οι οδηγοί που φεύγουν από τα σπίτια τους και δεν ξέρουν αν θα ξαναγυρίσουν. Θυμα είναι ο οδηγός που κατά συνείδηση ακολουθεί κατά συνέπεια τον Κ.Ο.Κ και αντιμετωπίσει γαϊδούρια που δεν έχουν ιδέα από οδηγήσει.

  2. Το ότι «άνοιξαν οι αερόσακοι» είναι άσχετο με το ευτυχές γεγονός του ότι δεν είχαμε τραυματίες. Οι αερόσακοι είναι συμπληρωματική της ζώνης ασφαλείας, αν μέσο προστασίας από μόνο του είναι ανεπαρκές.

    Προσοχή σε όλους, χαμηλές ταχύτητες και πάντα ζώνη – κράνος. Τα ατυχήματα τέτοια εποχή είναι αναπόφευκτα, ας μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

  3. Πιστεύω πως φετος εχουμε ξεπεράσει καθε όριο βλακείας σε αυτο το νησί.!!! Η κατάσταση έχει κοιμηθεί ξεφύγει εντελώς ακόμα και πεζός φοβάσαι να κυκλοφορησεις δεν είναι μονο οι ξένοι είμαστε όλοι για μεσα!!! Να βγεί η αστυνομία στο δρόμο 24 ωρες το 24 ωρο να είναι παντού

    • …πες την αλήθεια ότι το σχόλιο σου είναι προβοκατόρικο!! Αμφιβάλλω αν είσαι στρατιωτικός, απλά έγραψες το σχόλιο σου για να ακολουθήσει ένας χαμός από σχόλια από κάτω!! Αυτή την τακτική δυστυχώς την εφαρμόζουν πολλοί στο Internet!!

    • Απ τα όρνια,απ τους τυχοδιώκτες,τεμπελχανάδες, παρατρεχάμενους βολεμένους,απ τους ξερόλες καραβανάδες,απ τα κουβαλήματα όπου φυσαει ο άνεμος,απ τους κολλημένους του αχλαδόκαμπου,απ τα γιδοτύρια που νομίζουν οτι ξέρουν να οδηγούν επειδή πήραν δίπλωμα στρατό,απ τους γιαράβλαχους αναλυτές του κ@λους…απ τους μπαρούφες κάθε είδους

  4. η ζωή μας δεν είναι ταινία . κρατάτε το τιμόνι πηγαίνετε αργα και βλέπετε μόνον το δρόμο και πουθενα αλλου. μην βάζετε την ΖΩΗ μας σε κίνδυνο . είναι αμαρτία για ΕΝΑ μηνυμα στο κινητο να χαθεί ΜΙΑ ζωή …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ