Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τουρίστα στη Ζάκυνθο| Πανικός στην Κέρκυρα: Ταξί «καρφώθηκε» σε περίπτερο – Μία τραυματίας

0
1094

Τον ελαφρύ τραυματισμό μίας γυναίκας και υλικές ζημιές σε περίπτερο, προκάλεσε ταξί που εξετράπη της πορείας του.

Το γεγονός συνέβη στην κεντρική οδό Εθνικής Αντίστασης, στην περιοχή Εμπορικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο οδηγός του ταξί, προκειμένου να αποφύγει μία γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο, έκανε ελιγμό και «καρφώθηκε» στο περίπτερο.

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο ταξί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τουρίστα στη Ζάκυνθο

Αγανάκτηση για τον ασυνείδητο οδηγό.

Το βίντεο από την κάμερα του Γιώργου Μάνεση στη Ζάκυνθο, δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό, πάνω σε διάβαση. Το ατύχημα σημειώνεται έξω από το μαγαζί του εικονολήπτη.

Ευτυχώς ο άνθρωπος όπως φαίνεται από το απόσπασμα δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό, αλλά προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι κατ’ επανάληψη έχουν τονίσει ότι είναι επικίνδυνος ο δρόμος στο Αργάσι.

Πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς στο σημείο, δεν προσέχουν τον δρόμο. Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε στο βίντεο, πιο πίσω είναι ένα παιδάκι που θα μπορούσε να χτυπήσει πολύ άσχημα.

Πηγή: imerazante.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ