ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ατύχημα επί της Εθνικής Αντιστάσεως | Στο Νοσοκομείο προληπτικά οι δύο οδηγοί

3
11586

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 απόψε το βράδυ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (στο ύψος του φούρνου Ραούλης).

ΙΧ με κατεύθυνση προς Λάμπη εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια σε σταθμευμένο ΙΧ (η οδηγός είχε ανάψει αλάρμ για να μιλήσει στο τηλέφωνο).

Τόσο ο οδηγός του πρώτου ΙΧ όσο και η οδηγός του δεύτερου διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους (χωρίς τραυματισμό) στο Νοσοκομείο Κω.

Το πρώτο όχημα το ανασήκωσαν και το έβαλαν στην άκρη του δρόμου οι αστυνομικοί με τη βοήθεια παρευρισκομένων και της ΕΟΔ Κω που έσπευσε για βοήθεια, μιας και είχε κλείσει για κάποια λεπτά η κυκλοφορία (βίντεο).

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το alarm το χρησιμοποιούμε σε ώρα έκτακτης ανάγκης όχι για διπλοπαρκαρίσματα και για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Σε ποιά σχολή τα μάθατε αυτά?

  2. Καλησπέρα άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα. Περαστικά ο Θεός να βάλει το χέρι του

    • …όντως ο Θεός να βάλει το χέρι του, όμως για να δώσει καμία καρπαζιά στους κάγκουρες οδηγούς μπας και συνέλθουν!! Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο τροχαίο, το σχόλιο μου είναι γενικό και αφορά όλα αυτά που γίνονται καθημερινά στους δρόμους!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ