ΒΙΝΤΕΟ: Καθημερινά τα βιντεάκια στο διαδίκτυο για επικίνδυνη οδήγηση στην Κω!

8
5986

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινά τα βιντεάκια και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο από επικίνδυνη οδήγηση στην Κω!

1) Επαρχιακός Κω: Επικίνδυνη προσπέραση σε λεωφορείο

2) Οδός Νυμφαίας: Μην σου πεταχτεί…

3) Διασταύρωση 2ου Δημοτικού: Χάσαμε την προτεραιότητα…

4) Οδός Μακρυγιάννη: Προσοχή στα ποδήλατα…

5) Οδός Φιλίνου (2ο Δημοτικό): Δεν ξέρεις αν θα σου πεταχτούν από δεξιά η από αριστερά…

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επαρχείο Κω. Παράρτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αν ρωτήσει κάποιος ποιοι ήταν οι αναπτυξιακοί στόχοι του την προηγούμενη πενταετία για την Κω θα μείνει άφωνος. Τίποτε. Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Κάποιες ασφαλτοστρώσεις και άντε και μερικές άδειες αυτοκινήτων. Λοιπόν τους δώσαμε άλλη μια τετραετία γιατί ήταν καλό το ψηφοδέλτιο ενώ το άλλο ήταν για κλάματα. Και δεν πρόκειται να ανεχθούμε την ανυπαρξία τους. Να γνωρίζουν όλοι τους στο συμβούλιο ότι κρίνονται. Και να γνωρίζουν ότι οι δυνάμεις που τους στήριξαν είναι εδώ. Άλλη τετραετία ανοχής δεν πρόκειται να υπάρξει.

  2. Σε όλα τα τροχαία εμπλέκονται ή γηγενείς (Ελληνες, Αλβανοί κλπ που μένουν εδώ) ή γηγενείς με τουρίστες. Ακόμα δεν εχω διαβάσει για τροχαίο μεταξύ τουριστών τουλάχιστον σοβαρό. Τροφή για σκέψη.

    • Μόνο τα χοντρά ,που δεν κρύβονται,τα άλλα παραβιάσεις, παραβάσεις,μικρο-σακατέματα, υλικών ζημιών.. παραμένουν αδημοσίευτα.. όπως μια πρόσκρουση σε δέντρο σήμερα βράδυ… το αντίθετο συμβαίνει με τους ελέγχους ενοικιαζόμενων,που δεν θα δεις ποτέ αριθμό, απλά γιατί δεν…και του Χρόνου μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.