«Τύχη βουνό» είχαν 2 νεαροί συμπολίτες μας – ΙΧ έπεσε… στη ρεματιά, στο δρόμο Αντιμάχεια-Καρδάμαινα

19
6982

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο νεαροί συμπολίτες μας όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν σήμερα γύρω στις 5 και μισή τα ξημερώματα βρέθηκε  στο… γκρεμό, στον κεντρικό δρόμο Αντιμάχεια- Καρδάμαινα.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών ειδοποιήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία Κω, το ΕΚΑΒ και η Ελληνική αστυνομία, ενώ κλήθηκαν και εθελοντές της ΕΟΔ.

Ο ένας διακομίσθηκε με κάταγμα ισχύου και ο δεύτερος με τραύμα στη σπλήνα, ευτυχώς εκτός κινδύνου και οι δύο, ενώ το ΙΧ ανασύρθηκε έπειτα από πολλές προσπάθειες σχεδόν διαλυμμένο.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στα παιδιά και  μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας όταν οδηγούμε.

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ………τι να σου κανουν κι οι μπάρες?? Το τραγικό είναι ότι υπήρχαν μπάρες στο σημείο και μάλιστα δυνατές! βέβαια πλέον δεν υπάρχουν αφου τις διέλυσε το αυτοκίνητο!

  1. Αυτοί που θα βρεθούν στο δρόμο τους τι φταίνε; να γίνονται δημόσιος κίνδυνος πισω απο το τιμόνι;

      • Σιγουρα εγινε ΑΛΚΟΟΛΤΕΣΤ. Τι εδειξε? Πες μας να μαθουμε. Συν οτι υπαρχει και ο ΚΑΜΑΤΟΣ της περασμενης μερας…

  2. Τι ηπιαν ρε… Ο οδηγος δεν ειχε πιει τιποτα.. Αμα δε ξερετε πως εχουν τα πραγματα μην μιλάτε.. Σιδερενιοι και οι δυο παλικαραδες μου!!!

  3. ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΚΑΤΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΟΥ.[Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ].ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ,Λ,Π].Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ,ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

  4. …….ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ????ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ…ΕΥΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!! ΠΗΡΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟ……ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ!

  5. κρίμα που δε χιόνισε στο λουμπουνόδρομο της Ζιάς, πως και πως περιμέναμε να πορπατήσουμε σε ίσιωμα

  6. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;

  7. Οδυγατε σαν ζωα ολοι ξυπνατε μλκες γινεται ανθρωποι δεν σας φταινε η αλλοι στο δρομο!! Κοιμαστε ορθιοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ