Ασύλληπτη τραγωδία: Πυροσβεστικό συγκρούστηκε με ΙΧ -Νεκροί μητέρα και παιδί (φωτό-βίντεο)

0
1790

Ασύλληπτη τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη – Όχημα της Πυροσβεστικής συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα με το παιδάκι της

Δεν χωράει ανθρώπου νους το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δρόμο που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με τις Φέρες στον Έβρο. 

Πυροσβεστικό όχημα που είχε κληθεί να μεταβεί σε συμβάν συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και είχε δίπλα το παιδί της. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη! Η γυναίκα και το παιδάκι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια νεκροί ενώ οι τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το alexpoli, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος που βρήκε τραγικό θάνατο είναι δέκα περίπου ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες. Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ GALLERY

Πηγή φωτογραφιών: alexpoli.gr 


Πηγή: e-evros


Πηγή: e-evros


Πηγή: e-evros


Πηγή: e-evros

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ