ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Περνάω κάθε μέρα με το καροτσάκι του παιδιού μου και αναγκάζομαι να κατεβαίνω στο δρόμο

5
501

Περνάω κάθε μέρα με το καροτσάκι του παιδιού μου και αναγκάζομαι να κατεβαίνω στο δρόμο επειδή κάποιοι έχουν οικειοποιηθεί το πεζοδρόμιο!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και να ήταν μόνο αυτό το πεζοδρόμιο;
    Παντού στην πόλη δε μπορείς να περάσεις με καρότσι από τα πεζοδρόμια.
    Εκτός του ότι έχει αυτοκίνητα σε πολλά δεν χωράνε απλά τα καρότσια

    • Ξερεις ποσο κοστιζει αυτο το αυτοκινητο και ποσο το καροτσακι σου? Δεν εχεις μαθει ακομα πως ΔΙΚΙΟ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ εχει αυτος που εχει ΦΡΑΓΚΑ? Α! και κατι αλλο. Πως αυτος που ειναι ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ εχει περισσοτερα δικαιωματα απο εναν με ΑΝΑΠΗΡΙΑ? Πηγαινε μια βολτα απο τα SUPER MARKETs (ειδικα στο Lidl – AB Mαρμαρωτο) και δες που παρκαρουν στις θεσεις ΑΜΕΑ. Βαλτε στην ΦΩΤΟ και το νουμερο. Προσωπικα δεδομενα και μπουρδες. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ…

      • Εχεις δικο.Εχθες μια χοντρη κυρια με την ανεση της παρκαρε και μαλιστα πιανοντας δυο θεσεις παρκινγκ ΑΜΕΑ.Σε παρατηρηση μου αν και ηταν καμια 20αρια τριγυθρο δεν μιλησε άλλος ειπε,ελα μωρε 2 λεπτα θα κανω.

  2. Η Αστυνομία που είναι;;; αν πληρώσει κλήση και όχι μόνο μια φορά αλλά όσες φορές επιχειρήσει να το βάλει ξανά… Να δούμε θ το ξαναβάλει;;;; και αν έχει φράγκα όπως αναφέρει σωστά κάποιος νάτο βάλει σε ιδιωτικό παρκιν.. ΕΛΕΟΣ.. Επιτέλους.. Να κΝει κάτι ή αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ