ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κω πάνε σύννεφο… (ΒΙΝΤΕΟ)

13
1115

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κω πάνε σύννεφο… (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σ αυτό το σταυροδρόμι,ένας παραβάτης ξένος με σακάτεψε και έχασα την σαιζόν

    ..δεν είχε καμιά επίπτωση,τίποτα,το Πρακτορείο καθάρισε,αλλά και το πριν απ αυτό έγινε πολύ επικίνδυνο και θυμηθείτε το ,θα γίνε δυστύχημα,με τόσα παράνομα παρκαρίσματα πάνω στην στροφή…

  2. Το λεμε και το ξαναλεμε: Στο σταυροδρομι του 2ου δημοτικου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΑΝΑΡΙΑ τα οποία επίσης πρεπει να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
    Αν μη τι άλλο εχει παιδια στο σχολειο και την ωρα που σχολανε ειναι επικίνδυνο.

  3. Αυτα η τροχαια δεν τα βλεπει.Μονο εκει που παει για καφε αν περασει κανενα 50αρακι τρεχει να το γραψει χωρις κρανος πρην καν ανεβει επανω.Αυτο το τσακαλι… που την δουλευουν και οι συναδελφοι της τρεχει.Το οτι ειναι …… δεν ειναι διακιολογια να τ ξεκαθαρισουμε.

    • Μάγκα του πληκτρολογίου σε περιμένω στην τροχαία από την Τετάρτη και μετα να συζητήσουμε για αυτή που και καλά κοροιδευουμε κ αυτούς που κ καλά δε βλέπουμε κ όπως λες γράφουμε κατά την κρίση σου. Περιμένω απορίες προβλήματα κ προτάσεις.

  4. Μάγκα του πληκτρολογίου σε περιμένω από Τετάρτη πρωινές ώρες να συζητήσουμε. Αναμένω φυσικά προτάσεις παράπονα και απορίες. Όσο για το ποιος δουλεύει ποιον και αν γράφουμε επιλεκτικά θα στο απαντήσω από κοντά.

  5. Καλά κάνει η αστυνομία και γράφει πολυ καλά μονο έτσι θα μειωθούν τα ατυχήματα..
    Οδηγάει ο καθένας όπως θέλει!!! Αν δωσουν εξετάσεις θα κοπεί το 99%…
    Βγάζεις φλας και αντί να μειώσει ταχύτητα κολαει πίσω σου και ζητάει και τα ρέστα..αυτοί είστε κότες..βγαζω φλας για δεξιά στροφή κολανε πίσω μου και με βρίζουν αν ειναι δυνατό..πρέπει εσείς οι οδηγοί να επιβράδυνετε οχι ν πέσετε πάνω του..άχρηστοι. βγαίνετε από τα μπαράκια και ψάχνετε το αυτοκίνητο. Οδήγησε μεθυσμένοι..
    Σοβαρότητα 0
    Παντού έλεγχοι παντου να μπουν κάμερες μπράβο στην αστυνομία

  6. Όλα είναι λόγια.Το πόσο καλά δουλεύουν φαίνεται από τα αποτελέσματα.Πόσα τροχαία και θανάτους έχουμε στο νησί.Επιτέλους να μάθουμε να κρίνουμε από τα αποτελέσματα.Όλοι καλοί και δουλευταράδες είναι.

  7. Βασίλη έχω μια απορία.Υπάρχει άλλη τροχαία στην Ελλάδα η στον κόσμο που να έκοψε κλήση σε……καρέκλα;

  8. Περιμέναμε την άρση του lockdown και τώρα που ανοιγει δειλά δειλά η τουριστική περίοδος αναπολουμε ηδη τους ήσυχους κι ασφαλείς δρομους.Φοβόμαστε και πάλι να διασχίσουμε τον κεντρικό.Ταξιτζηδες, ιδιώτες όλοι βιαστικοί με 80 κι 100 χμ μέσα στο χωριό!
    Να μπούνε κάμερες,η αστυνομία να αφαιρεί διπλώματα.Ριζικές λυσεις γιατί αλλιώς καμμία συμμόρφωση…

  9. Εχθές κατά τις 12 το μεσημέρι στο ύψος του αεροδρομίου και με κατεύθυνση από Κέφαλο για Κω είδα καμιά 15αριά μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού να πηγαίνουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
    Σαφέστατα και ήταν έμπειροι οδηγοί και εξοπλισμένοι σωστά αλλά η ταχύτητα τους ήταν υπερβολική. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;

  10. Κ τι είναι οι τροχονόμοι να σας κυνηγάνε από πίσω; νηπιαγωγοί λες κ είστε παιδάκια; βάλτε κράνος κ ζώνη.δεν αγαπάτε την ζωή σας; Μόνο να τα ρίχνετε στους άλλους ξέρετε.

  11. Παιδιά εγώ ένα ξέρω όταν βγαίνουν τέτοια άρθρα λέτε αα η αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλειά της και δεν γράφει κανέναν και άλλα πολλά που έχω δει μόλις δουν κάποια παραβίαση του νόμου όμως και σας γράφουν τους στολίζετε καλά καλά και να η κ..μπατσοι να το ένα να το άλλο όταν γίνονται τροχαία πάλι εχω δει σχόλια που κατηγορείτε την αστυνομία που δεν βάζει πρόστιμα μόλις σας βάλει πρόστιμο ομως κλεγεστε και ψάχνετε δικαιολογίες Ε ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ αποφασίστε και μην βρίζετε τους αστυνομικούς γτ με το παραμικρό που γίνετε αυτούς φωνάζετε άντε να δούμε γτ έχει παρατραβηξει το θεμα…δεν φταίνε η αστυνομικοί αυτοί την δουλειά τους κάνουν στο κάτω κάτω αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει μυαλό όσες φορές και να του πάρουν το μηχανάκι όσες φορές και να τον γράψουν δεν θα βάλει μυαλό τέλος πάρτε το απόφαση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ